S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Nem, hanem az anomáliák után hátramaradt cuccok...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
"#16309"

😊)

Egy cipõben evezünk...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

EmThor
help x-16-ból jövök kifele, nyíl elõre mutat, de a létrát nem érem el ugrással...

kRockA
ty😊

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Raptor 2
Nem tudom, pont ez a problémám...Kb csak ezeket találtam, amik hasonlítanak a fontokra...De még körülnézek azé..

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

DannyL
Az mi? Az az injekciós tûs dolog?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

[Walaki]D`Lair
Artifactekkel kell felszerelkezni

a faq-ban van egy úgynevezett "überbefosás" grafika mod, kiprbóbáltam az aláírásomban szereplõ konfiggal, kb 0,2 fps-sel ment a játék, nem ajánlom.
amúgy más is próbálta már?

DannyL
Lehet valahogy olyan ruhát szerezni amiben sugárfertõzött helyen is mászkálhatok sértetlenül, vagy ezeken a helyeken folyamatos medikeléssel lehet csak életben maradni?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

[Walaki]D`Lair
az X16 infók megszerzése után ti sem tudtok kimászni a liftaknából? vagy csak én baszok el valamit? nem kapja el ez a buzi a létrát...:/

csokipuding rámész f el õ beszél hozzád te meg alul kitudod választani ,hogy mit válaszolj neki az a lényeg ,hogy vállald el a küldit utánna kiirja ,hogy megkaptad a küldit és kilehet menni az ajtón.

ha meg bug akkor kezd az elejétõl ugyse jutottál el sokáig 😊
Mr_no_NaMe
Énnn? Sry de nem értek ezekhez :S
Hmmm. Highlogic Fontcreator kezeli, de azt meg életben nem használtam még.

angolul tudok...
van a játékba nálam egy olyan hogy BugTrap az bejön nyomok egy Entert akor kirak a játék és ez rohatu idegesít ez mitõl van ?
...ha nem tudsz angolul akkor ez nem a te játékod

...ha tudsz akkor bug
anyáztam neki, mert nem akarja kinyitni.
Jézusom! Mind a huszon-harminc fontot???? És ez milyen formátum? Type1 vagy TT még csak csak, de mi a görcs az a DDS?

wantonly
És mit mondtál neki? 😊
Bilux én már átmentem de ugy ahogy leirtad nem nagyon emléxem ,melyik rész az talán ha picit részletesebben vázolnád többen tudnánk segíteni.
hogy a francba kell kimenni rögtön a legelején? be van zárva az egyetlen ajtó (miután már beszéltem vele)
Raptor 2
ME NO NAME!!! Plz, nézd meg, ha értesz hozzá..(Fontok)

Erre senki?
Find strelok more information bla bal...
Hát ezt nemtalálom közben már kijöttem a csatornából is vagy mi.(ezt bezzeg nem pipáta ki hogy megtaláltam a kijáratot...) Megtaláltam a dokumentumot amit át kell adnom a pálya másik végén lévõ embernek...
Most másszak vissza a csatornába vagy mi?
3pálya lehet kb

PEdig többen átmentetek már...
wantonly
Akarom mondani f7 a quickload, na.
Én sajnos tapasztaltam ennek az ellenkezõjét is.
Az elsõ küldiben amikor a pendrivés fickót kell kiszabadítani arról a lepusztult teleprõl, akkor leguggolttam a fõbejárattal szemben egy fatörzs mögé, és amikor észrevettek a rosszak szépen jöttek ki egymás után a kapun én, pedig szedegettem lefelé õket. Meg sem próbáltak máshol kijutni, pedig volt még néhány kijárat. Aztán a másik: a táborban ahol a Wolf nevû fickó az úr tébláboltam, betévedtem az egyik házba. Volt bennt egy fickó, viccbõl fejbe löttem, erre megelevenedett a tábor, szépen egyesével jöttek be a feldühödött stalkerek, mindegyik megállt az egyre nagyobb hullakupac mellett én pedig egyesével leszedegettem õket.

Ettõl függetlenül nagyon tetszik a játék.
wantonly
Kérdezd a készítõket. 😊

Én sem tudom állítani, de mondjuk az én kártyám nem is bírja.. Gondolom azért.

Quicksave F6, mért nyomorék?
gondolom 6600gt vagy vmi hasonlo vga d van, jobb neked ,hogy nem engedi a static lightningot állítani ,mert szaggatna valószínûleg.
vki segíthetne, thx
wantonly
Nekem is ez volt a gondom..

Kénytelen voltam betölteni egy régebbi mentést, ahol még be tudtam menni és azóta nem csinált ilyet.

Sztem ez valami bug, majd javítják remélhetõleg, ha lesz patch.
Raptor 2
Valaki, aki ért a programozáshoz, stb, varázsolhatna egy kibontót a db fájlokoz. No és van aki tudja, hogy kell átalakítani a fontokat, hogy legyen ékezet??
Evileg ezek a fontok:

FONTOK

nem biztos ,hogy jol emléxem de szerintem abba a kocsmaszerûségbe kell lemenni vagy nem arra gondolsz? lehet keverem már a küldiket

ui.: nekem is jól jönne help ott tartok ,hogy megszereztem a 2. dokumentumot is és a titkos laborba kellene lemennem de nem találom a bejáratát felmásztam már azon a gépen is és ablakokhoz ugráltam de nem úgy kell :S
Mr_no_NaMe
Olyankor mi történik mikor a legelsõ keeskedõnél nem nyílik az ajtó? Nevelõapámnak is feltettem a játékot azt neki is teccik. Épp kiírtotta a közeli katonabázist, menne vissza de nem nyílik a kereskedõ ajtaja. Nincs vmi noclip kód vagy vmi bugfix ehhez?
GoKu x
amikor legelöszõr megpillantottam a játékot kicsit húztam a számat,de egyre jobban kezdtem megkedvelni és amilyen gyorsan megszerettem úgy el is szállt az érdeklõdésem felõle... az igazság az hogy többet vártam. persze attól még lehet jó hogy nekem nem teccik.

itt vok!
rocka nemtudom hol tartasz de az elején van egy ilyen küldi ,hogy a farmot megkell tisztítani a monstáktól kb 2-3 ien medveszerü lény abban a romos házban /a vasuti sinek mögött/ van egy széf amire azt irja ,hogy tárolhatod a cuccaidat , amugy nekem is gondot okoz ez probálom eladni a cuccaimat ahellyet ,hogy lerakjam.
Dehogyis: sor

Elegedett vagy? Keress egy helyet, aztan hagyd ott! Hogy akkor is ott lesz, mikor visszamesz, azt nem garantalom, de ugy vettem eszre, itt semmi sem vesz el. Legfeljebb gazdat cserel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

grebber
Zombik van amelyik 1 fejlõvéstõl megdöglik van akinek kell 3-4-5 a fejbe 😄
Négykézlábas mondszták annál nemtudom addig lövöm õket pisztolyal amig megnem halnak.

Next PC upgrade: 2022

Úgy néz ki 😄 (nekem nincs meg a game)

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

kRockA
hm? nehéz lenne leírni 1 sort?

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

EmThor
X-16 HELP

kellene, zombik, de inkább a négykézláb ugráló monszták okozzák a gondot, iszonyat nehezen halnak, gránátot meg nem ér a dolog... tipp? 😊 kés? 😄 thx

vmit nem értek.... miért nem vehetem lejjebb az árnyékokat? Miért nem tudom átállítani a static lightningot (hogy esetleg dx9-ben is tudjak vele játszani....)? És miért ilyen nyomorékul lehet csak betölteni a quick savet??? (csak ennyi kérdésem van, egyébként jó a game)
Ciki. A "num /"-re raraktam a lampat. Lehet, hogy kenytelen leszek visszaallitani defaultra a billentyukiosztast csakhogy visszakeruljek a sajat idosikomba. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dante3
Idõ gyorsítása num. billentyû * ,lassítása num. billentyû /

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Akkor akár segíthetsz is.

Find strelok more information bla bal...
Hát ezt nemtalálom közben már kijöttem a csatornából is vagy mi.(ezt bezzeg nem pipáta ki hogy megtaláltam a kijáratot...) Megtaláltam a dokumentumot amit át kell adnom a pálya másik végén lévõ embernek...
Most másszak vissza a csatornába vagy mi?
3pálya lehet kb
de azért engem szól le 😄

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

LegionarR
Az a láthatatlan dög többet árt az én szívemnek, mint a fõkarakterének... 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

wantonly
Oda van írva a topic fejlécben k*rva nagy betükkel...
azta, ez a játék fantasztikus! annyira jol össze van rakva, komolyan... most az elöbb csináltam meg a földalatti cuccost, de már nagyon fostamXD
nagyon jo, nálam idáig nagyon jol szerepel, tetszik, sztem megérte kivárni, jah és féljetek attol a duplaszáju hörgös láthatatlankodos ak-val sokat belelövös gonosztol mert eléggé bántos!

grebber
Ebebna tesztben még az érdekes hogy a 8800GTS-eket odakeni a 7900GTX DX9 alatt! De Dx8-ban sokkal lemaradnak érdekes.

grebber
Mi fogta vissza? Kurvajól szerepelt!