34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#19955 Akkor jó.
Teleportálós kutyákra van megoldás?Szemetek a kis dögök! -
haxoror #19954 ez spoiler ;) -
DeviloftheHell #19952 hmm érdekes lefikáztad vmelyik nap a játékot mégis játszod? -
#19951 múltkor belerúgtam a monitorba... -
#19950 Lenne egy kérdéesem.(csak akkor válaszoljatok,ha nem spoiler!Szal ha a játékból megtudom,akkor azt írjátok)
1.Ha mindenki aki ebben a játékban van,azért jöttek,hogy a Zónát és titkát kutassák,akkor miért vannak ellenségek?Mit védenek?
Mirt zombulnak be az emberek?Miért rak vki zombiasítót a Zónába?Meg Brain scorchert? -
#19949 :DDDD -
#19948 találkoztatok már képszétesés effektussal? -
DeviloftheHell #19945 hmm kell vkinek mod arrol hogy semmit ne lehessen kapni a barban? :D:D:D -
#19942 A flashdrive után a harmadik artifactot hol találni,nekem olyan nem volt!?
Pedig már végignyomtam,igaz egy-két feladatot nem hajtottam végre!
Ha kész lesz a honosítás,újra nekifutok!
-
harvy101 #19938 ja csak utanna ki ment vissza aza kerdes? :D
amugy az AI bol nekem csak annyi hianyzott hogy neha dobalhattak volna granatot is -
DeviloftheHell #19937 hmm elméletileg a barban lehet kapni a brain sorcher után a exo cuccot legalább is ez van benne a item listában -
haxoror #19936 #19881 -
Code92 #19935 ilyen ruhát hol lehet szerezni, és mikortól lehet??? -
Code92 #19934 a gps opda mutat az addig ok de a karikában van egy loefele nyíl........magyarán a föld alatt van... és egy közeli épületnél van a bejárata sok zombi is van arra nem nehéz megtalálni -
Hellsing47 #19933 ahogy én észre vettem semmi jelentösége nem lesz a késöbbiek folyamán
de nekem ki is irtotta a katonaság azt a falut :D -
harvy101 #19932 Semmi
Amugy nekem is csak egykét falon átloves volt , meg vagy 2x lattam oylat hogy 4-5 ellen ugyanazon az utvonalon akart jonni és szepen egymasba epultek :D -
#19931 Valaki már csinált olyat, hogy megölte az elején Wolfot és az ott lévő Stalkereket?
Kinyírtam mindenkit, és aztán tök jól megpakolva AK-val és Shotgunnal lehetett nekikezdeni a további missionöknek
Később lesz még szerepe Wolfnak? -
MrAndree #19930 Én már a vége fele járok és eddig egyetlen komolyabb buggal se találkoztam szóval nem igazán értem az ilyeneket akik szerint a játék idézem:"Egy bugos szar". -
#19929 -
szurop #19928 A rifle a konténer mögött egy másik konténerben van, és Mole nem elég ha elmondja hogy menj le az alagútba, beszélni is kell vele. -
#19927 köszönöm -
#19926 Igazad van, tényleg hülyeség. -
#19925 én ugyan még 10 percnyi vidám szaladgálást teljesítettem a játékban, de talán nem kellene egyszerre annyi küldetést felvenni, hanem arra az 1-2-re koncentrálni, ami aktuális.
egyébként érdekes, amikor olvasom az éppen aktuálisan játszott játék fórumát az emberek mindig panaszkodnak a bugokról, és én a legtöbbször szinte egyiket sem tapasztalom. persze textúrahibákat, egy rossz ütközéskezelést, stb. én is észreveszek, de ez nem befolyásolja a játékélményt.
én elég rendesen karbantartom a gépemet, illetve az oprendszert, talán hülyeség, de lehet hogy emiatt... -
#19924 köszi, megvan.
Amúgy meg mi a retorziója annak, ha az ember sok failed missönt csinál?
A végén a kiértékelésnél valamit számít majd ez gondolom?! -
#19923 Asszemm pont mögötted van egy bázis szerűség, oda be kell menni ott lesz egy csatornaszerűség, a vonatnál, onnan lehet bejutni oda. -
#19922 Ja és hol a faxban van az a family rifle??! Meg egyáltalán hogy tudok ásni? mert néhol azt írja, hogy dig vagy vmi iesmi. -
jboones #19921 a sneak into sarcophagus küldinél járok, és fogalmam nincs merre tovább. A gépet kikapcsoltam, a monolith beszélt hozzám, de nyíl nem vót, hogy merre menjek (ez bug?, vagy szokás szerint gyökér vagyok)... Visszamentem a felszínre körbejártam mindent, de gőzöm nincs, hogy merre. gondolom a betonba öntött hibás blokkot kéne keresnem... -
#19920 vazz... harvy101 "find the entrace of the control bunker" és a gps erre a helyre mutat, amerre 1 darab bejárat sincs, de itt kellene keresgélni?! -
harvy101 #19919 vazz hát amikor josz fel az utrol a forest oldalan akkor csak feltunik hogy ott egy bazis tornyokkal (komolyan néha mar nagyon vicces elképzelem az embereket amint mondjuk GTA ba mennek a nyil szerint fejjel a falnak és nem gondolnak bele milenne ha körbe járnák :DDD)
amugy meg mit kell sirni minden nagyon tuit vadiuj jateknal dobhatjuk ki mindig a gepunket -
Inquisitor #19918 "A Grafikáról annyit hogyha eddig vártunk akkor már igazán megvárhattuk volna a DX10et.Nemrossz a grafika, de nemis jó."
El kéne olvasni mennyit rinyálnak a Dx10-re való átállás miatt a fejlesztők. Vártunk 6 évet a játékra, de várnál plusz 2 évet csak a DX10 miatt rá? Hmmm? -
#19917 tnx, de hol megyek egyenesen :D ? és milyen kapuhoz?:!:_) -
harvy101 #19916 mesz egyenesen kapu bemegy jobbramegy fal balrafodul vonat bemegy ottvan
értve vagyok? (amugy néha halalnal enis atrepultem a palyan) -
#19915 A radaros missziónál, mikor meg kellene keresni a radarhoz vezető bejárarot, ott elég szép helyekre elmászkáltam, és csak úgy simán kiestem a térképről... pff :-)
A kérdésem csak annyi lenne, hogy hol van a bejárata annak a missönnek mikor az agyzavaró radart kell reach-elni :-) NA ezt jól megaszondtam :)) ? Mert a gps csak egy domboldalra mutat... és sehol sem tudok bemenni lekapcsolni azt a psi-stimuláló xart.
-
#19914 Hát ez meg ki lehet? -
#19913 A textúra vége a stalkerben -
lammaer #19912 Srácok, tudja valaki hogy van-e olyan küldetés ami ha sikertelen (failed) azzal kinyirom a játékmenetet azaz elvágom a főszálat?
Mostanában elég sok küldit kéne időre leadni, de nincs kedvem pár 1000 rubelért rohangálni, és ha csak annyi a "büntetés" hogy egyel több bejegyzés lesz a failed missionok között akkor szerintem túlélem :) -
#19911 jah csak nemtudom hogy jutok el oda...közben ezt a mole-t valahogy meg kéne menteni! -
bala1 #19910 egy levágott csövű vadászpuska -
#19909 megnézem... tényleg érdekel most már. van ott egy mentésem. -
#19908 Milyen fegyert kell keresni amugy ? Piszoly vagy puska vagy mi ?