34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • ssolitude
    Akivel csak találkozol, kérdezd meg, nem tud-e valami munkát adni. Lesz annyi, hogy nem győzöd.
  • haxoror
    Örülnél inkább hogy ilyen hamar jön a patch :P
  • peter01
    Én még a strelokos küldiket se csináltam meg.
  • Inquisitor
    Na jah, de kimondta, hogy ez a fő szál? :D
  • Inquisitor
    Na jah, de nem végigvinni akarom, hanem játszani akarok vele ;)
  • ssolitude
    Ugyebár a fő vonal:megtalálnak a ZIL mellett, ami felborult. A PDA-dban annyi van, hogy öld meg Strelokot.Mivel nem emlékszel semmire, az első kereskedő ezt kihasználja, és üzletet köttök:szállítasz neki, meg a kompániájának mindenféle artifactokat, és segítesz neki az északi területeket is összekötni a Zóna központjával, ennek fejében ő segít megkeresni Strelokot(mivel a kereskedőnek is útjában van).Ha csak ezt a szálat követed, akkor nagyon rövid a játék. Tényleg csak pár óra, tisztán.
  • Dj Xyberpunk
    az szép :)

mondjuk ha az ember, minden lyukat és minden sarkot átkutat, akkor lehet hogy a játék 15 év tiszta játékidőt tartogatna :-)
  • DeviloftheHell
    :D 6 év melo nagyábol megy 5 nappal rá patch sokaknak nem megy a gém :D
  • peter01
    Igen ezt ki is hagytam a sárga, zöld és piros háromszögek amik villognak.
  • peter01
    Nem kell bejárni az egész zónát hogy végig tudd vinni. Én se voltam 1 csomo helyen és simán végigvittem.
  • maffioso
    szépen játszhatatlan lett a game
    akármit állitok az optionsben folyton szétesik a kép pixelhibák meg mindenféle hiba
  • peter01
    Na ennyit a patchről felraktam semmi probléma nincs vele erre álítok a textura minőségen és átálította a gammát kb 10000-re és kiégeti a szeme ha viszont leveszem akkor nem látok semmit ... és nem müködik az élsimítás ...
  • Inquisitor
    "Bazz, lehet elbaxtam pár missönt, de amiket lehetett, azt megcsináltam. Elég rövidnek tűnik így is a game, de gondolom lehetne még találni missziókat, ha nagyon kerestem volna :-)"

Másik fórumon kolléga azt írta, hogy 35 óra tiszta játékidőnél tart és a Zóna kb. felét nem is látta még. :)
  • DeviloftheHell
    igen mert a játék szerint folyamatosan érkeznek kalandvágyo emberek csak sajnos nem ugy mint sokan mondták hogy a szeme elé teszi le a játék én eddig mindig ugy találkoztam ilyennel hogy a pályá közökböl jönnek a szép kis betonutakról
  • ssolitude
    1. A jobb alsó sarokban az éppen látótérben lévő emberek számát látod.
    2. A mission-ökön kívül azért zajlik az élet a Zónában. Amikor nem vagy ott, etek akkor is lövöldöznek.
    3.A barkeepernek a 100Rad kocsmába.
  • barmi
    Sziasztok! 3 kérdésem lenne :) ::
    1. Játék közben a kis térkép (bal oldalt fent a képernyő sarkában) jobb alsó sarkában van egy szám. Az micsoda??

2. Az ellen újratermelődik? Voltam már azon a helyen ahova úja elkeveredtem,nem volt feladat csak gondoltam visszamegyek és újra voltak ott jópáran és a lehentelt ellen is ott volt a földön szépen kiterülve. Ez lehetséges?

3. Találtam az egyik ház mittomén hányadik emeletén egy dobozt fehér szinü és valami documentum van benne, kinek kell az? hova vigyem?? ( az elején tartok még, a roncstelep után van kicsivel.

Köszi a válaszokat!! by ;)
  • maffioso
    molotovval:D
  • Dj Xyberpunk
    mindkettővel, csak a sorrend nem mindegy :-)
  • DeviloftheHell
    géppuska tüzzel vagy vodkával?
  • Dj Xyberpunk
    köxi a válaszokat.

Bazz, lehet elbaxtam pár missönt, de amiket lehetett, azt megcsináltam. Elég rövidnek tűnik így is a game, de gondolom lehetne még találni missziókat, ha nagyon kerestem volna :-)

Amúgy sokat pöcsöltem sok helyen, max 1-2 bug volt a játékban, sztem ez teljesen jó arány. 6év/2bug/1game :D ..

A graf a lenti gépen csont maxon futott tökéletes sebességgel végig, viszont amikor 10-12 enemyt robbantottam fel egy gránáttal, na akkor beszaggatott :)) De amúgy jó ez az x-ray engine.
    Ehhez a stílushoz, hangulathoz és környezethez tökéletes sztem.
    Szép munka volt fiúk!
  • ssolitude
    Nem kell kombináció. Indulj el vissz, amerről jöttél. Nagy-nagy szeretettel fogadnak az orosz bajtársak...
  • berlinboy6329
    A brain scorcher lekapcsoláása után átvezető anim volt.Ezután eltűnt mnden a térképről.Van számkombináció az ajtóhoz,vagy kóvájogjak addig,míg vissza nem érek da,ahonnan bejöttem,és úgy menjek a Wish Granterhez?
  • peter01

Na itt átlátszanak az árnyékok a csukott ajtón.
  • DeviloftheHell
    szedd le a patchet :D
    kül aki más tollával ékeskedik... :D
  • soo277
    nem tud valaki cimet honnan tudok leszedni elmentést hozzá mer nem akarom ujrakezdeni
    ez a szemt peccs!!
  • DeviloftheHell
    hát azt a 40km es zonát sem járnád be 1 nap alatt :) ha méretarányos lenne de akkor gondolj bele menynit textura lenne benne és hányszor ekkora lenne mérete a játéknak
  • ssolitude
    Mondjuk a járműtemető valóságban kb. 30-szor akkora, mint a játékban.
  • DeviloftheHell
    hmm akkor ezért tartott enyni ideig mire minden egyes miliméternyit lemodelleztek a valos helyszinekröl
  • maffioso
    az alsóképen zöldebb a fű
  • ssolitude
  • ssolitude
  • peter01
    Megpróbálok majd szkrínsátot készínteni.
  • peter01
    Ja és az mér van hogy ahányszor garbage területen az autóroncstelepen járok 1re több ember van a tűz körül és a hordóba ahol ég a tűz.
  • koschwarz
    ha nincs nyitva a szekrény, hogy látod hogy árnyék van benne?
  • peter01
    Igaz nem feltétlenül tünik fel a készítőknek és a tesztereknek 1-2 új bug úgyis annyi van. Azzal már találkoztatok amikor látszanak a szekrény belsejébe az árnyékok de a szekrény nincs nyitva. De lehet hogy csak beépített wh
  • maffioso
    egyik postomban leirtam hogy mindettől függetlenül kijátszom
  • mila69en
    ja lóól nem is tudom melyik játék volt az kijött rá egy peccs!! párnap múlva jött egy újabb peccs a peccsnek a peccse több bajt csinált mint hasznotxD
  • DeviloftheHell
    hmm sikerült elérnem hogy betöltés utána kis séta és kifagyon a játék :D:D:D vagy csak nagyon leterhelt állapotban inditottam el a gépen :D:D
  • peter01
    Ez tök vicces, akkor most minden patch után újra kell kezdeni ... pedig lesz vagy 20 mire elviselhető mennyiségű lesz a bug. Mért mindig csak azt tüntetik fel a patcheknél hogy hány bugot javít és azt mért nem hogy hányat csinál. Csak én nem láttam hogy lenne javítás arra a bugra hogy fagy töltés és spawolás közbe.
  • haxoror
    Az első lövést általában még benyelik szal a shotgun jól teljesít de nem érik meg a macerát, jobb elfutni.