S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudni=tudod

Szarok a konfigodra.

Mr_no_NaMe
Igaz igaz 😄D
Amúgy meg lószart sem ér...célzás 0 :S

^^^ Ha ilyennel találkoztok, ott ne hagyjátok! Durva csúzli. És az Orosz is megmondta, akkor jó egy pisztoly, ha nehéz, mert ha besül, még fejbe tudni húzni vele az ellent. 😄

Szarok a konfigodra.

Agy Halott
akkor tolsd fel lécci ide: http://files.to/upload.php

koszi
az normális hogy a katonák ugye nem lönek rám, megyeka célirányába, de egy fasz iyen csöves féle meg lö mint a buzi?

Agy Halott
vki, ha nagyon szepen megkerem, feltolti IDE nekem a stalker XR_3DA.exe-jét? NEM A CRACK-et, hanem amit a jatek, alapbol feltelepit.

koszonom.
bakvarnyu
te valahogy nem engedi , kkirja hogy keres kuldese a kovetkezonek de nem tolti fel pedig zip-pel betomoritettem

DJ Skyline
rendben, köszi!

Elértem a játék végéhez. Aki vegigvitte már, milyen befejezése volt?Nekem elég fura!

igen! pl van ien tuske szerü ami +10% ot ad abbol volt kettom elején vmeddig birtam , jobban jársz ha azokona dombokon ahol sugárfertozés van nem mész át.
Agy Halott
bakvarnyu - feltoltotted?
Bocsera nemtiod ezt máshova feltölteni mert itt ilyen toolbaros szart irogat aztmeg szívemszerint nem telepíteném....😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Persze, a kék ládák a "boltoknál".

De volt olyan, hogy egyszerre 4 új fegyverrel találkoztam egy küldetésnél (ahova nem szívesen mennék vissza túrkálni az ottmaradt cuccok között, mert újratermelõdnek az ellenek), és már 3 így is volt nálam, szóval elgondolkodtató eset volt.

A 2kg-os speciális pisztoly az ujjnyi lõszerével meg istenkirály, 1 zombi 1 lövés.

Szarok a konfigodra.

Hmuda
Nincsmit. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DannyL
OK tiszta. Szerintem rajtam volt valami szar és azért nem akart megszûnni. Keresgélem az artifactomat. 😊 Köszönöm!!!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Hmuda
Nekem ilyen nem volt. Csak akkor kezdett töltõdni a sugárzásmérõ (sárga csík az inventoriban) ha felvettem, de amíg csak ott volt a táskában addig nem okozott gondot.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DannyL
egyébként köszönöm hogy segítesz 😊

Agy Halott
elég ha feltoltod ide: http://agyhalott.users.wss.hu/upload/upload.php

koszi elõre is! várom...
DannyL
Ja ééértem! És az lehet hogy nem is veszem fel, csak nálam van és azért kapok folyamatosan sugárfertõzést mindenhol?

Remélem az tiszta, hogy van pár hely, ahol le lehet pakolni a feles cumót és nem kell eldobálni ....

bakvarnyu
a pendrive-ot egy csávótól kell elkérni valahol ott úldögél

Másnak is volt úgy, hogy bizonyos artifact ellenkezõleg mûködik, mint kellene? Nekem pl. a zölddel jelölt -x % bleedinges cuccoktól egyre erõsebben vérzik az emberem 😊)

Szarok a konfigodra.

DannyL
szerintem oda is ilyen artifact kell ha át akarsz menni. egyébként próbáld meg a híd túloldalán ott át lehet menni alagút nélkül is

Hmuda
Ha zölddel írja akkor százalékot fog kiírni, ami hozzáadódik a ruha védelméhez. Teház ha találsz egy jó artifaktot, akkor azt felrakod és a ruha értékeinél ki lesz listázva az alapérték és a bónusz/minusz amit az artifakt ad.

Mivel az az artifakt amirõl beszélünk nem a védelmet csökkenti hanem alapból sugároz, ezért nem is módosítja a védelmet hanem csak natúr sugárfertõzést okoz.

bakvarnyu
elküldjem az email-edre?

Mi lenne ha két három szóban leírnád hogy mit kell csinálni?

én a legelején vagyok, vmi trainbe kel menni, szval iyen nagyon áramos, ha odamegyek agyonvág, micsináljak?

nah oda kell menni azt osztani neki AK-val mint a barom, nekem elsöre sikerült😛

DannyL
És akkor jó hogyha zöldel írja hogy "Radiation +5" vagy mit ír?

Ne vegye el a kedved, hogy csak béna fegyverek vannak az elején, késõbb lesznek olyanok is, amivel már öröm lõni. Kár, hogy nem lehet mindet magaddal vinni. Volt olyan, hogy vagy 5 percet vaciláltam azon, melyiket dobjam ki, hogy meg tudjak mozdulni.

Szarok a konfigodra.

Agy Halott
kerni szeretnék egy dolgot.

feltoltene nekem vki az eredeti XR_3DA.exe file-t? tehat, nem a crack kell, hanem az unleashed-es verzio amit feltelepit!

koszonom.
Hmuda
Mindig kiírja, hogy mit tud. Ha nem írja, akkor nem jó ellene.

Huh ez nekem a MANNA-....KÖSZIIIIIIIIIII😊)))))

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Voltan
Valaki 16370?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

DannyL
A Flash artifact jó a sugárzás ellen?

Nekem olyan gondom van, hogy teljesen mindegy, hogy milyen beállítással játszom, dx8 vagy dx9, ocsmány a grafika. Folyamatosan vibrál a kép, fõleg ha lenézek a földre. Feltettem a játék dx-t és a legújabb forceware van fent. A gépem egy 3000 Intel 1 Giga ram és egy 7950 GT!
Mr_no_NaMe
Megtalálta már valaki ezt a GHOSTot? Elvileg ha õt megtalálom akkor ezt a Strelak vagy Staleket vagy kit is megtalálom.
Gázmaszkot lehet valahol találni? Vagy olyan nagyondurva armort mint ami az expert dutysokon van?
Lehet túl voltál pakolva mikor odamentél és akkor gyorsabban meghalsz?

PTW
FONTOS !!!

Láttam már mástól is azt apanaszt miszerint nincs sorround hang hanem csak stereoban szól a játk.

a megoldás: ezt a filet kell letölteni (openAL32.dll) majd a játék BIN mappájában található filet felülírni ezzel...

VOILA!

Szerintem rakja be az illetékes FAQ-ba.

Hmuda
Éppenséggel el lehetne, de a végén már tökfölös. Tonnaszám özönlenek az ellenfelek, akiktõl tonnaszám lehet lõszert és gyúgycuccot szerezni. A ruháját nem lehet elvenni (amúgyis elég ütõs szerkóm volt), a puska meg abban a pillanatban a legjobb amit találtam (csak egy jobb volt az erõmûben, de azt is alig élvezhettem fél óráig).

DannyL
Ja értem. Akkor nekem szerintem nem jó artifactjaim vannak. 😊 Nekem olyan van aminél az van írva pirossal hogy radiation 5. Akkor ez pont az ellenkezõjét váltja ki ha jól értem.

belépek a folyosóra , erre vmi szürke alak ien jedi erõvel lökdös elõre-hátra , aztán kirepültem a pályáról , és ezt írta ki..

[Walaki]D`Lair
Remek, kipróbálom...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Agy Halott
kerni szeretnék egy dolgot.

feltoltene nekem vki az eredeti XR_3DA.exe file-t? tehat, nem a crack kell, hanem az unleashed-es verzio amit feltelepit!

koszonom.
dienesoft
Sziasztok!

Tök furi volt a jelenet, egyszer átmehettem a hídnál és kifizetem a pénzt, aztán meghaltam. Amikor újrakezdtem meg a banditák lõtték a militarykat és engemet is elkezdtek lõni mindkettõ gondolkodás nélkül! Na ez hogy van?😄

Voltan
Hm. Másnál is volt ilyen?
A felszínen object dynamic lightninggal, high felbontáson tök jól elszaladgál simán. A föld alatt viszont szaggat iszonyat módon. Másnál is ez volt?

Konfig : A3800+, 1.5 gig ram, 7600GT

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

HEXEDITOR fontszerkesztéshez? Megnézem ...

DJ Skyline
El lehet venni a felszerelését vagy a tied itt már jobb? 😄

Raptor 2
Inquisitor nézd meg plz!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu