34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
MrAndree #20040 Na ez az, hogy mindenki megy a wish granterhez aztán sír, hogy ez a vége meg hogy szar. :) -
#20039 Báázzeg. Most beszéltem egyik UKRÁN ismerősömmel, aki mellesleg oroszul is tud, és bazz, azt mondja, mintha az anyanyelvén beszélnének a katonák. Gyáá de király lehet neki... Kíváncsi lennék, hogy mit mondd az a mély lóbaszó hang a végén, mikor a kőhöz mész a reaktornál. "barozsnyi barozsnyii" :DDD -
#20038 majd ha kijön a magyarosítás megértjük (talán) -
#20037 EZ pontosan így van. De attól függetlenül én tényleg nem akartam végigtolni ilyen hamar, csak a legfelső misszió volt az éppen aktuális (kívánságkő..) megcsináltam, és qrvára nem akartam, hogy vége legyen. De most kicsit őszinte leszek, elment a játéktól a kedvem, jó tudom, hamis az érzés bennem, de kicsit bennem van, hogy jaj, na ezt is végigcsináltam, és így már nincs kedvem megint betennni. Jó persze, ez lehet csak átmeneti hangulat :-) -
barmi #20036 Rendicsek, elnézést kérek a duplázásért -
haxoror #20035 Ezzel asszem nem árulok el túl nagy titkot de a kivánságkút = YOU FAILED! -
#20034 Jó mondjuk a készítők azért valamilyen szinten megszabhatták volna, hogy ne lehessen 3 óra alatt végigtolni a játékot... 2 papírbugázás,3-4 táborban bohóckodás, és megyek a kívánságkőhöz.. :) -
DeviloftheHell #20033 van benne vmi :D -
haxoror #20032 Nem is mondtam hogy az.
Rendszeresen jön egy fikázógép hogy rövid a játék meg szar a befejezés, hát azért rövid meg szar mert csak végigrohan rajta és túl hülye ahhoz hogy a jó befejezést megkapja. -
#20031 :-) Csak vodka+narancsom van. Szted azt szeretik az oroszok? vagy csak a bankos 15 éves pitsák isznak olyat?:D
© barmi: Elég 1x is írnod, aki majd tud, az válaszol rá. Én személyszerint már nem emléxem mit kellett ott csinálni :)
-
peter01 #20030 De az összes + bugot érdemes elviselni a patch felrakása után mivel kapsz 1 + nvidia logot az elejére -
#20028 dezsavű:D -
haxoror #20027 hmm mintha ezt a kommentet láttam volna már valahol... -
barmi #20026 Még valami lenne :) Save male vagy mole valemi ilyesmi lenne a feladat de ez lehetetlen. mindenki szétzúzódik körülöttem és mire lehentelem a sok ökröt molenak annyi :D ezután pedig van ez hogy find the stash. nem értem. -
haxoror #20025 Ha van vodkát akkor lehetsz! -
#20024 Ez nem nagy cucc elsőre alig csináltam pár küldit de amerre jártam irtottam azt első lettem nem nagy cucc! -
#20023 ki az edződ?:)) lehetek a haverod? -
haxoror #20022 btw én így néztem ki a végére pedig nagyon bele sem mélyedtem a játékba
-
barmi #20021 Még valami lenne :) Save male vagy mole valemi ilyesmi lenne a feladat de ez lehetetlen. mindenki szétzúzódik körülöttem és mire lehentelem a sok ökröt molenak annyi :D ezután pedig van ez hogy find the stash. nem értem. -
#20020 lolb+:D kész vagy! :)
Valaki a 20015-re légyszives valamit. tnx:) -
haxoror #20019 Ha elmondanám azzal lelőném az egyik legnagyobb spoilert, ha megcsinálod a jó befejezést a Strelok szálon akkor MINDEN kiderül. -
DeviloftheHell #20018 a laborokból :D az is a fö küldetés szálához tartozik :D -
#20017 ezt nem kellett volna -
#20016 :DDDDlollll , milyen papírlopások teeeeee:D ?
-
#20015 tényleg, valaki írja már le, hogy mi a FŐ lényege a játéknak. STALKERek ide, meg Dutyisok oda, meg Banditák amoda, de aki tényleg keményen tolja, és átlátja a játékot, az legyenszives firkálja már le ezt a mindnekit érdeklő információhalmazt.köszönöm. -
Inquisitor #20014 Ami azon a helyen van 2 (4?) féle befejezés, azok a kamu befejezések ... van még 3 másféle, meg van egy jó és egy rossz valódi befejezés. -
DeviloftheHell #20013 a papir lopások meg a erömübe valo eljutás
-
#20012 Amúgy mi a fősztori most komolyan? -
ssolitude #20011 Abban az értelemben mindenképp fővonal, hogy amíg azt nem viszed végig, addig nem lesz vége a játéknak. Az összes többi misszió félbemaradhat, vagy failed lehet.De a lényeg valóban a játék!:-) -
#20010 most látom bazmeg:) pedig én akartam! jó vagy ma nagyon! :D -
haxoror #20009 AZTAKURVAMEKKORÁTTÉKELTEM!!!! -
#20008 looooooooooooool :D "az emberek korruptak" , "elkezdenek horrorisztikus képek bevillanni az emberem meg fosik mint állat" hát ezen bekönnyeztem b+ :-D -
ssolitude #20007 Hát igen....:-| -
haxoror #20006 Asszem 7 fajta befejezés van és a tiéd nem éppen a legjobb :D
A legjobb befejezéshez a Strelok szálon kell végigmenni és jól kell dönteni amikor eljön a döntés ideje. -
#20005 jaja, mondjuk a játék fő lényege, hogy tisztítsd meg a zónát, mutánsoktól, hajts végre minél több jótettet:D, tegyél az embereknek szivességeket, kalandozz, keressed meg az összes jó fegyvert :D, és élvezd ezt a gyönyörű tájat :DD lol. -
peter01 #20004 Rájöttem az 1ik youtube-os videóból. -
haxoror #20003 Ez egy kurva nagy spoiler volt szal Skyline töröld plz... -
#20001 Hy.Végigvittem a gamet.Nem értem a befejezést.A csávó odamegy ahoz a nagy fénylő oszlophoz majd azt mondja az emberek korruptak.Aztán elkezdenek horrorisztikus képek bevillanni az emberem meg fosik mint állat.A végén mutatnak távolról majd kialszik a fény és ennyi.Ez jó vagy rossz.Szerintem kurvaszar.Mit kell csinálnom hogy más befejezést kapjak???? -
haxoror #20000 -
ssolitude #19999 Pedig ez lesz az:-)