34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • mcmoha
  • madmanic
    na jó nem szopatlak fent van youtube on..

• madmanic
    sehogy..

illetve úgy h kimész nekiállsz lövöldözni, rádmászik az egész banda, és kijönnek a bárból is..

mikor mindenkit kinyírsz akkor lemész és szétnézel..
  • Wreck86
    Sziasztok!

A városban,a csapos pultja mellett áll egy katona vigyázzban,és nem lehet tőle bemenni egy helységbe.Mit őriz annyira? Illetve mikor lehet oda bejutni?
  • Kotomicuki
    A zöld nyilas fegyverek némelyikéhez küldetés is tartozik -> a pisztolyt (Fort, 15 tárkapacitással) majd Szidorovics fogja kérni...

Jobbra fönt van az aktiválandó artik gyűjtője, oda pakolhatsz már az elején is (2x5 db kis, üres négyzet; Vagy ez is mod/ruha függő?). Az más kérdés, hogy az Agyperzselő kikapcsolásához való indulás előtt nem sok érdemleges akad belőlük...
  • koschwarz
    ebben a részben még nem lehet fejleszteni a cuccokat. a zöld nyíl azt jelenti, hogy az alapfegyókhoz képest már egy fejlesztetett találtál.

mod nélkül sehogy nem lehet javítani. csere...

artifact-használat hogy is volt? kicsit elfelejtettem már :) asszem később szerzel olyan ruhát amibe be lehet tenni...

• steweee
    na, korábban már elkezdtem, de nem volt világos az eleje, és abbahagytam. de most újabb kísérletet tettem, és nagyon nagyon bejön :):):)

legyőztem a bénaságomat, és csinálgatom szépen a küldetéseket.

pár kérdésem lenne, ilyen hints and tipps formában :

hogyan lehet fejleszteni a fegyvereket ? van egy pisztolyom az elején, ilyen zöld nyilas az inventoryban. emlékeim szerint a nyilas cuccok upgradelhetők.

hogyan lehet javítani az elhasználódott fegyvereket ? vagy cserések idővel ?

hogyan kell használni az ilyen speciális tárgyakat amik védettséget adnak vagy vmi ilyesmi ? elég ha nálunk van, vagy bele kell ültetni a ruházatba ?

kurva jó volt, hogy az első komolyabb ütközetnél amikor a katonákok kell átmenni a szorosnál, nem is tárgyaltam velük, hanem egyből gránát a parancsnok mellé. kis rohanga, máris van egy kalám, azzal leszedek még kettőt, fegyókat felszed, újratölt kézben lévőt, utána még kettőt leszed és szabad az út. bazz, le akartak vágni 500 rubellel :)
  • ntex
    valakinek van ötlete hogy az SmP modban miért van káosz az inventorykban ? a cuccok ikonjai össze-vissza vannak keveredve.
  • mcmoha
    Klassz! Egyet nem ertek. A Stalker-nek kituno zeneje van akkor miert kell totalisan elqrni a videot ezzel a fossal?
  • TitaniumRR #33209
    Amikor körbevesz a zóna:

• Wreck86
    Kérdés:
    Stalker -SoC magyar szerver van? Vagy magyarok által kedvelt?
  • Kotomicuki
    A patch v1.0005, tehát nem annak kéne a kerékkötőnek lennie a dologban, de őrjítő, hogy végre egy komplett mod és játszhatatlan (ebben jó maradt a látótávolság is)...
  • Kotomicuki
    Nagyon sok verziója van - a CTD-k miatt ezt nem is csodálom...
    Ezért kérdezném, hogy melyik volna a "legstabilabb", ha van ilyen benne egyáltalán?!
    A grafikai "tuning" nem nagyon érdekelne, de a fegyvereket meglesném benne -> mintha átírtak volna benne mindent...
  • Wreck86
    Megfelelő hozzá a patch?
    Kész mod,nem pedig fejlesztés alatt?
  • Kotomicuki
    Friss installra raktam, elviekben más nem kavarhatott volna be...
  • Wreck86
    Kavarognak a modok?
  • Kotomicuki
    A Super Mod Pack 2.4 Mod for S.T.A.L.K.E.R. csak nálam instabil, vagy ez általános jelenség mindenkinél (v1.0005, W7 32 bit, C2D 6600, 4 GB, 7900 GTO)?
    Csak úgy hajlandó - 10 perc után - állást betölteni/játékot elindítani, hogy a beállításikat minimumra veszem vissza - amit meg sem jegyez a következő játékindításra - , de 10-15 perc után akkor is hibával elszáll! Pedig jó volna ez a mod az OL 2.2 + Arsenal miatt!
  • steweee
    köci
  • mcmoha
    http://www.pcguru.hu/pcguru/vegigjatszas/stalker_shadow_of_chernobyl
  • steweee
    magyar nyelvű végigjátszásról tud vki ?
  • Wreck86
    Esetleg nem tudod mi a pontos neve annak az xml-nek?
  • Wreck86
    Wow!
    Köszönöm szépen!
    Kipróbálom ezeket :)
  • TSL16b
    Wreck86, v1.0004-re vagy v1.0005-re érdemes frissíteni, a modok többsége ezekkel megy. A játékverziót a főmenüben a bal alsó sarokban kiírja (de a v1.0000 még asszem nem). A SoC magyarításokban levő szövegek .XML fájlokban vannak, jól olvasható formában. Ha a hologram magyarázatait akarod olvasni, akkor a következő pályán a PDA-ban elolvashatod, vagy a ·f·i· csoport magyarításában feliratozza is, amikor mondja.

Követőnézethez ezeket kell betenni a user.ltx fájlba:
    bind cam_1 kF1
    bind cam_2 kF2
    bind cam_3 kF3
  • HUmanHunter
    hehe a jó öreg Vintar! :)
  • Wreck86
  • Wreck86
  • Wreck86

final

• HUmanHunter
    esetleg konzolba lett írva valami talán úgy is lehet
  • Wreck86
    :P
  • HUmanHunter
    mod, én nemtudom hogy hogy kell mert nekem nincs fenn shoc csak a cop :D
  • Wreck86
    +1:
    láttam pár videóban,hogy kívülről látja a karaktert,azt hogy?:D
  • Wreck86
    1 kérdés: honnan tudom megállapítani,hogy milyen verziós a stalkerem?
    Mármint,hogy ezek közül,melyik a jó?:)
  • Wreck86
    1.005-re? az a legújabb?
  • HUmanHunter
    nemhiszem hogy kitdnád mert szerintem vhogy kódolva van szal szövegrészleteket látnál, amúgy meg patcheld fel gamet akkor :D
  • Wreck86
    Csak tudnám,melyik fájl tartozik hozzá,mert az a magyarításból is kiolvasnám.:D
  • Wreck86
    Magyarítás van fent,de alap patch nélküli game van fent és abban nem lehet a szövegeléshez feliratot állítani.
  • HUmanHunter
    nem volt felirat? vagy ha volt ménem raktál fel magyarítást? :D
  • Wreck86
    No.Végigvittem.Nem csatlakoztam,inkább szenvedtem még egy jót az erőműnél :D

Kérdés:
    Amit a pasas mond a videóban,hogy mit miért csináltak,szóval elmondja a Stalker lényegét,az valahol le van írva?
    Elég jó vagyok angolból,de nem mindent értettem.:(
  • HUmanHunter
    ez a játék legvége. itt döntöd el hogy csatlakozol e a tudósokhoz akik létrehozták a zónát vagy nem. amúgy youtubeon eléred! :D
  • Wreck86
    Egy kérdés:)
    Ezt a videót mikor tudom elérni és hol ?:)