S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
jaja, ott van a labor bázis bejáratától egy köpésre a busz 😊
ha kijössz abból a bázisról a keresztezõdésnél jobbra fordulj

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mr_no_NaMe
Dark Valleyba a börtön fölött (ahonnan a dutys csókát kellet kihozni) ott van 1 kurvajó páncél, egy hadseregnek is sok muníció és rakat fegyver + 2 REKESZ VODKA 😄
Szal húzzatok oda és fosszátok ki 😊
Már régebben is mondani akartam de most látom csak, hogy mennyire érdekli a népet a piázás. Hát itt lehet potyára 😄
mondjatok meg légyszi, hogy mik ezek az átlátszó gömbök, amik sok helyen vannak a környezetben, és ha hozzámérnek akkor mint egy tûzlabda elégek?

Ill be back !!!!

Akkor, ha jól értem az elsõ laborba (x18) vezetõ úton kéne keresnem (miután elhagyom a folyosót, ami a szabadba vezet)? Mert ott van vmi busz, de élõ ember sajna nincs a környéken. Vagy még korábban?

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

Hali!
Nekem faszán megy a játék 15-20-25 fps-el, néhol 30-al, de aztán egyszer csak úgy fogja magát és befagy, néha ctrl+alt+del-re reagál, akkor ki ír valami inicalilázási hibát vagy mi a tökömet, de a legtöbb esetben csak a gép újraindításával tudok vissza térni az xp-be.
Ha kell, a gépem adatai: p4 3ghz-es proci (felhúzva 3.6-ra), 2x512mb ram,
asus p5ld2 se alaplap, és radeon x1800 GTO 256mb-ás gddr3-as videókaresz.
Fennvan minden új driver.
A választ köszönöm!<#worship>

rotator
Valami ventillátor nem mehet a gépedben szerintem és valamilyen rendszerfigyelõ progi kapcsolja le a gépet, mielõtt elfüstölne. Stalker picit megdolgoztatja a hardvert, nem herebertyózik se a proci, se a vga, izzik a levegõ! 😊

bertino
egy busz mögött kell jönnie két katonával a háta mgött, akiket ugye le kell szedni

Visszatöltöttem a Dark Valley-s állásaimat, de ott senki nem kért segítséget. Pontosan hol találom az illetõt?

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

;-)

rage
Ott tartok, hogy beszélnem kellene Sakharov professzorral.
Az X16-ból összeszedendõ dokumentumot is itt jelzi a program.
Meg is találtam, ott áll a rács mögött a prof, de beszélni nem lehet vele. Nem válik aktívvá, nem jelenik meg az F sem.

Járt már itt valaki ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

lol

vagy az a baj hogy pont nem ilyen géped van hozzá<#banplz>

kircso13
Lenne mit fejleszteni még 😊. Gyenge forrás itt a vga! Mx440 az a tuti 😊
Kérdésedre válaszolva, nem tom, esetleg driver , vagy a directx-et telepítsed fel ami a játék könyvtárában van

Az élet eleme a lét!

bertino
tul jo géped van hozzá, ennyi <#idiota>
mellesleg én irigyelem azt a konfigot <#banplz>

Sziasztok!Kellene egy kis Help vagyis nem is olyan kicsi!
S.T.A.L.K.E.R én is felraktam.Atom gépem van Core duo 6600 proci 8800GTX 2GB RAM ÉS AZ A PROBLÉMA HOGY A MENÜBEN LEÁLL A GÉPEM NEM RESETEL HANEM LEKAPCSOL.ILYET NEM BASZTAM.VAGY HA TOVÁBB TUDOK LÉPNI A játékban akkor is 20 perc és ugyan az a probláéma. a többi 3dmark 2006 faszán megy cs source nem fagy ,és semmilyen progi nem fagyott bebeaszna nem?Valaki hellp érdekesség hogy a videokártya sipolo hangot ad ki a stalker menüben nem értem sehol máshol nem csinálta még ezt.Még dx10 tesz allat sem vista probáltam atom stabil a gépem akkorr mi a fakk van.
Hmm. Dark Valley-t már elhagytam, akkor 'bezony ugrott a scope...

Kitárazni mindig szoktam de az a bajom hogy olyan lõszerhiányban szenvedek hogy csak a pisztolyban van löszer és a hullláknál is hiába van gépfegyver löszer nincs bele max 5-6 darab, lehet hogy azért van ez mert master szinten tolom vagy nemtudom, pedig most vettem egy elég jó fegyvert amibe 5.45ös löszer megy, ilyet tuti kapok a kereskedõnél??

Raptor 2
Köszi a segítéget. (Télleg nincs kedved segíteni még? Átírni?)<#vigyor0>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

balee4
nagyon durvák ezek az ukrán beszólások, végre megértettem néhányat, hát kész, ez annyit dob a hangulaton, fõleg, ha érti az ember!😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

EmThor
ahol ghost feküdt, jobbra sarokban kiszakadt a padló, ott kell lemenni
...

nem volt rossz a regeneráló páncélja, de a proftól vettem jobbat 😉

DannyL
Vannak ilyen lõszeres dobozok erre arra, de általában ül rajta egy ellen. Vagy az öregtõl is tudsz venni szerintem.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Voltan
Az elején a kereskedõnél, de késõbb is lesznek még.
Azért fõleg hulláktól. És ne felejtsd el kitárazni a hullák fegyvereit, ha kell a muníció!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

DannyL
Ja jólvan már aszittem magától elkezd nekem szétfolyni az arc. 😄 Köszi!

Enberek, egy kis segitség kéne. Hol tudok lõszert szerezni azonkivül hogy elveszem a hulláktól?

gabber_saviola
azér itt is elfér 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Voltan
Ok, köszönöm. Akkor a privátra ne is válaszolj!
Kösz!

Falabu
ha meglõnek sokkal több ideig és erõsebben vérzel, de erre is lehet artifactot találni, szal a kettõ kompenzálja egymást.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

gabber_saviola
dx8

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Falabu
Azok artifactok rálehet tenni az övedre mindegyiknek van pozitív negatív képessége, több fajtát tudsz kombinálni. Leírást meg hogy mit csinál az éppen adott artifact azt a játékban találsz(enciklopéda).

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

ezek mik? hol találok ezekhez leírást???

DannyL
Ja meg még azt akartam kérdezni, hogy találtam végre olyan artifactot ami sugárzás ellen jó, de 100%-ban növeli a vérzést. Ez miben jelentkezik. Ja és 2 is van ebbõl az artiból. Érdemes 2-t cipelnem, vagy csak 1-et tudok használni? Eladjam, mit csináljak vele?

Falabu
Dark Vailey-ben találkozol egy fickóval aki a segítséget kér egy csávó menekítésében(hozzáteszem nekem nem sikerült és elhalálozott akit megkellet volna mentenem), õ fogja adni a scopeot.

DannyL
Pripjaty-ban volt már valaki? Tehetne be képet. 😊 Érdekelne, csak nekem még elég messzinek tûnik.

ezek mik? hol találok ezekhez leírást???

Voltan
Az DX8, vagy 9?

Static, vagy Dynamic lighting?

"A játék legelején beszélni kell a fickóval, utána lehet csak kimenni az ajtón! F betûvel lehet beszélni, ajtót nyitni!"

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ezt nem hiszem el!

Beszarás! 😄DD
Sejtettem hogy lesz pár hülyegyerek de hogy EZ be kellet hogy kerüljön a banner alá LOL!!!

RESPECT a házigazdának hehehe

vmi távcsöves cumót hol tudok legegyszerûbben szerezni? már régóta játszok, de lehet elkerülte a figyelmemet...

gabber_saviola

Alapbeállításokkal teljesen jól fut nálam a gamma. 2800+ barton, 2x512MB geil ultra kit (ddr400), 6600gt MSI vga

Tatyla

ugy döntöttem nem cipelem a sörétet...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
az hiszem mára elég is lejutotam a kódos ajtóig és jöttek azok a köcsög négykézláb szaladgáló izék,ugyhogy kész...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Voltan
Valami érdekes dolgot fedeztem fel. Kísérletezgettem a különféle beállításokkal.
Athlon 3800+, 1.5 giga RAM, 7600GT Vidikari.
Szóval próbáltam a legjobbat kihozni, mert nem lehet igaz, hogy egy ilyen konfigon csak DX8-ba menjen igazán jól. A szabadban nem is volt különösebb probléma, csak nagy tûzharcoknál.
Fõleg akkor sokalltam be, mikor a föld alatti részeken elkezdett szaggatni.
Beraktam Object Dynamic lighting-ra, medium detail-re és minimumra vettem az árnyékok részletességét (az úgyse látszik.) Jobb lett, de még nem az igazi. Aztán a bárban voltam, ott még lassab kezdett lenni, sok ember, sok dinamikus fény stb. Olyan 12-15 fps-t produkált. Jó, mondom, feladom, vissza a Static lighting-ot(DX8),ami ugye csak újraindításkor lép életbe. És maxra tettem a detailt. Gondoltam, még megnézem, így hogy muzsikál, és gyorsabb lett. Szóval object dynamic lightinggal simábban fut max detail-en, mint mediumon. Azért ez fura...

[Walaki]D`Lair
Pont ugyanígy jártam én is ma késõ délután 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Köszi!Teljesen megzavart hogy másfelé mutatott a nyil és nemhallgattam a józan eszemre...

\"We are only slaves to our temptations\"\"

[Walaki]D`Lair
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ghost hullája mögötti jobb sarokban

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Hát szerintem az egyik legjobb fegyver a játékban a Gk 37 vagy a thunder mittoménmennyi,de ez elég egyéni....
Vagy a mercenaryktól vagy az Army Warehouse pályarészen sokat lehet találni.

Hello!

Kérnék egy kis segitséget...az elején hogy lehet kimenni a szobából mert zárva az ajtó????!!!!<#idiota><#idiota><#nevetes1>

Szóval...ott akadtam meg amikor lementem a második földalatti laborba(asszem X16) ahova a professzor küldött és ki kellett kapcsolgatni a gépet ami az emissziót okozta.Na szóval ott irja hogy meneküljek ki egy titkos alaguton keresztül ,de az annyira titkos hogy nagyon nem találom.😊 Mert a nyil arra mutat ahonan bejöttem,de ott nemtalálok semmit csak falakat.
Szóval please help!

Köszi

Hello mindenki!
Ha volt már ez téma allor bocs,sajnos nem tudok visszaolvasni 17000 hozzászolást.Szoval:mi lehet az oka ha minden mentésnél teljesen megfagy a játék?
Kösz elöre is.

Piedon
Photoshoppal simán lehet szerkeszteni, véletlenül nem az volt nálatok, ha beírtátok ékezetesen akkor ciril betü jelent meg? "Simán" át kell írni a fontoknál azokat a ciril betüket amik az ékezetek helyén van. És igen tudom hogy kell dds-t szerkeszteni, mielött valaki azt hinné csak a levegõbe beszélek, íme:A magyar ékezetek helyes megjelenítése a játékokban (írta😛iedon) 😄

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

DJ Skyline
heló, FAQ