34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#20200 Külföldi fórumok postjai szerint a patch után a páncéloknak is romlani fognak, mint a fegyverek. Javítani továbbra sem lehet.
-
#20199 Bonyorultabb ez a játék mint amilyennek első ránézésre tűnik, csomó szálon lehet menni és egészen másképp alakul akkor a történet is. -
haxoror #20198 Akkor valszeg a freedom ad oda küldetést -
haxoror #20197 Na ezaz hogy NEM akartam sehol sem tag lenni de a határvédelmes segítségért csak akkor fizetett volna a freedom ha elásom magam előtte a duty-nál szal inkább hagytam veszni a jutalmat... -
#20196 Nem tudom, lelöttem és egy pendrive-ot találtam nála, de nem jöttem még rá mihez kellhet. -
haxoror #20195 Ja, viszont van ott északra a freedom bázistól egy őrült faszi egy szigeten aki nonstop ordibál, az milyen küldetéshez tartozik?
(már ha tartozik egyáltalán) -
#20194 és én is megkaptam tőle a bulldog6 feladatot, meg a..... mindent -
#20193 Szerintem te ha gyursz kicsit a freedomos feladatokra (duty csoport eliminálása, határvédelem) simán ez lehet az utad a freedome tagsághoz. -
#20192 siker!!! lementem a barkeeperhez, és utána tényleg átengedtek.. ahham, hát ŐT kerestük :
reward -
haxoror #20191 Lehet hogy köze van ennek a freedomos snipa kinyírásához? -
#20190 Amikor én oda megyek nemgem a monolithosok és a freedomosok is lőnek és nincs semmilyen feladat csak az életben maradás. ;) -
#20189 Asszem még nem, de rajta vagyok az ügyön. :)
Egyébként a bulldog6 megszerzése a freedome bázisról is egy feladat amit a duty fönök kért tőlem. És adott érte egy Duty suitot ami egy az egyben olyan mint a SEVA suit csak másképp néz ki. -
haxoror #20188 Azt én nem vállaltam el és utána valahányszor a Red Forest-es kijárat közelébe mentem özönleni kezdtek a monolithosok és automatán kaptam a küldetést hogy segítsek a freedomnak tartani a barrikádot. -
haxoror #20187 Ez most így nem tiszta mert én is a barkeep után mentem oda és nekem nem adott ilyen lehetőséget az őr
Ha az összes Duty zöld akkor már tag vagy, nem? -
#20186 Sehogy nekem a Duty csoport adott egy küldit ott, hogy segítsek nekik betörni a freedome bázisra, lőjem ki a snipereket, stb -
#20185 De lehet hogy csak késöbb küld oda a barkeep, de tuti engem ő küldött, és ugy átengedtek a katonák. Megcsináltam nekik egy csomo küldit és már friendly-k . Nem sárga pöttyök a mapon hanem zöldek. -
haxoror #20184 Jó tudni
A freedomos határvédelmi küldetésre is van valami tipped?
Csak akkor adja oda a főnök a jutalmát ha előtte bevállalom a Duty csapat kinyírását, nem jöttem rá hogyan lehetne ezt megkerülni :/ -
#20183 ja értem..... ahha... nagy HELP volt köszi. akkor úgy van hogy amíg nincs a barkeepertöl megbizatásom addig nem engednek be? csak utána .. ahha. Már prószálom is. -
haxoror #20182 Csak addig szopás amíg nem szerzel legalább egy AK-t, onnantól már SOKKAL könnyebb lesz a célzás.
Az igazi cél a TRs301, azzal már simán lehet a headshotokat osztogatni. -
#20181 Nem, az első taskod hogy kérj munkát a barkeepertől, ha ezt megteszed, utána beszélsz a katonákkal akik nem engednek át és lesz olyan lehetőség hogy engedjenek át, mert a barkeeper küldött hogy beszélj a főnökükkel. -
haxoror #20180 Úgy hogy küldetéseket csinálsz nekik azután meg beállsz közéjük. -
haxoror #20179 #20147
A fegyót a wild territoryn tudod könnyen megszerezni a BAR-tól nyugatra. -
#20178 mert? hogy lehetsz duty tag? mit kellett volna másképp? -
haxoror #20177 Na igen, oda csak akkor juthatsz be ha Duty-tag vagy.
Így jártál (én is), nincs jutalom... -
haxoror #20176 Akkor szépen visszamész a legelső pályára, beszélsz a Guide-al (remélhetőleg még életben lesz, sok arra a kutya...) aztán Hotel és jeeeee :) -
#20175 mondja már meg valaki normálisan hogy mit kell csinálni ezekkel a come back for the reward-okkal, mert ahogy elnézem eddig mind mission failed nálam:
Come back for the reward
szóval az a bajom vele, hogy ahová jelzi a pda hogy mennem kéne, nem engednek át, mivel kivülálló vagyok. mit tegyek? -
MrAndree #20174 Pedig az az csak ugye fel kellett volna szedni a dekóder a Pripjaty hotelból. :) -
#20173 Hát fingom sincs merre kell menni. Ha a kőterembe vezető ajtót kihagyom és továbbmegyek akkor egy létrához érek hamarosan, ami egy lekódolt ajtóhoz vezet. De kódbeütő panelt sehol sem látok az ajtónál. -
#20172 Kill the zombie-nál miután megöltem kilép, ugyanúgy, mint #20121-nél -
#20171 okés köszi!:) -
MrAndree #20170 A főküldetések azok nem időkorlátosak szóval nyuogtdan csinálj apróbb küldetéseket. -
#20169 nem lényeg hogy hamar legyen vége...
szval akkor nem csesződik el a küldetés ha nem csinálom egy darabig? -
MrAndree #20168 Atóól függ milyen hamar szeretnél a játék végére érni. -
#20167 most értem a bárhoz, kérdés az lenne hogy lehet érdemes felvenni kissebb melókat is vagy egyből azt kell csinálni amit a pultos faszi kér/mond?:)
gyors help lécci:D -
chooselee #20166 A Bar-hoz közel van 3 lila kör,az egyik egy csőben van,a másik egy sír a bejáratnál,amin egy maszk van és a 3. egy tornynál van. Érdekes amúgy ,mert a sírba egyik ismerősöm azt a bizonyos narancssárga ruhát találta,de én csak kaját!Ilyen random lenne a játék???Na a tornynál lévő rejtett cuccot nem találom...találtam egy dobozt abból felszedtem a cuccokat,találtam egy másikat is ugyanott ami üres ,de a lila kör nem tűnik el,szóval még nem találtam meg a rejtett dolgot.Hol kellene keresnem???Előre is köszi!
-
#20165 Sok mentés és sok eliszkolás kérdése... :))) -
#20164 utóbbiak:)
ez nem doomIII bár az is jó:D:D -
#20163 2 napja szereztem meg a játékot, ebben hogy lehet célozni? :D
na jó, tudom, deeee, egyszerűen 3 lövés és meghalok, van valami kezdő noob tipp, hogy hogyan lehet biztonságosan menni, vagy csak sok mentés, és fedezék kérdése? -
MrAndree #20162 Pedig van. Van egy ajtó ami a wish granterhez vezet /még a barlangja előtt, ha bemész rajta akkor kiír valamit a pda/. Azon ne menj be hanem menj tovább a folyosón. -
#20161 Hmm... De én úgy emlékszem, hogy nem nagyon van más út azokba az alagutakba. Felmentem vmi lépcsőn meg még 1 kicsit mentem és ott is voltam a kőnél. Akkor asszem kicsit jobban körülnézek.