S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha kijössz abból a bázisról a keresztezõdésnél jobbra fordulj
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szal húzzatok oda és fosszátok ki 😊
Már régebben is mondani akartam de most látom csak, hogy mennyire érdekli a népet a piázás. Hát itt lehet potyára 😄
Ill be back !!!!
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
Nekem faszán megy a játék 15-20-25 fps-el, néhol 30-al, de aztán egyszer csak úgy fogja magát és befagy, néha ctrl+alt+del-re reagál, akkor ki ír valami inicalilázási hibát vagy mi a tökömet, de a legtöbb esetben csak a gép újraindításával tudok vissza térni az xp-be.
Ha kell, a gépem adatai: p4 3ghz-es proci (felhúzva 3.6-ra), 2x512mb ram,
asus p5ld2 se alaplap, és radeon x1800 GTO 256mb-ás gddr3-as videókaresz.
Fennvan minden új driver.
A választ köszönöm!<#worship>#worship>
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
Az X16-ból összeszedendõ dokumentumot is itt jelzi a program.
Meg is találtam, ott áll a rács mögött a prof, de beszélni nem lehet vele. Nem válik aktívvá, nem jelenik meg az F sem.
Járt már itt valaki ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kérdésedre válaszolva, nem tom, esetleg driver , vagy a directx-et telepítsed fel ami a játék könyvtárában van
Az élet eleme a lét!
mellesleg én irigyelem azt a konfigot <#banplz>#banplz>
S.T.A.L.K.E.R én is felraktam.Atom gépem van Core duo 6600 proci 8800GTX 2GB RAM ÉS AZ A PROBLÉMA HOGY A MENÜBEN LEÁLL A GÉPEM NEM RESETEL HANEM LEKAPCSOL.ILYET NEM BASZTAM.VAGY HA TOVÁBB TUDOK LÉPNI A játékban akkor is 20 perc és ugyan az a probláéma. a többi 3dmark 2006 faszán megy cs source nem fagy ,és semmilyen progi nem fagyott bebeaszna nem?Valaki hellp érdekesség hogy a videokártya sipolo hangot ad ki a stalker menüben nem értem sehol máshol nem csinálta még ezt.Még dx10 tesz allat sem vista probáltam atom stabil a gépem akkorr mi a fakk van.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
...
nem volt rossz a regeneráló páncélja, de a proftól vettem jobbat 😉
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Azért fõleg hulláktól. És ne felejtsd el kitárazni a hullák fegyvereit, ha kell a muníció!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kösz!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Static, vagy Dynamic lighting?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ezt nem hiszem el!
Beszarás! 😄DD
Sejtettem hogy lesz pár hülyegyerek de hogy EZ be kellet hogy kerüljön a banner alá LOL!!!
RESPECT a házigazdának hehehe
Alapbeállításokkal teljesen jól fut nálam a gamma. 2800+ barton, 2x512MB geil ultra kit (ddr400), 6600gt MSI vga
ugy döntöttem nem cipelem a sörétet...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Athlon 3800+, 1.5 giga RAM, 7600GT Vidikari.
Szóval próbáltam a legjobbat kihozni, mert nem lehet igaz, hogy egy ilyen konfigon csak DX8-ba menjen igazán jól. A szabadban nem is volt különösebb probléma, csak nagy tûzharcoknál.
Fõleg akkor sokalltam be, mikor a föld alatti részeken elkezdett szaggatni.
Beraktam Object Dynamic lighting-ra, medium detail-re és minimumra vettem az árnyékok részletességét (az úgyse látszik.) Jobb lett, de még nem az igazi. Aztán a bárban voltam, ott még lassab kezdett lenni, sok ember, sok dinamikus fény stb. Olyan 12-15 fps-t produkált. Jó, mondom, feladom, vissza a Static lighting-ot(DX8),ami ugye csak újraindításkor lép életbe. És maxra tettem a detailt. Gondoltam, még megnézem, így hogy muzsikál, és gyorsabb lett. Szóval object dynamic lightinggal simábban fut max detail-en, mint mediumon. Azért ez fura...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Vagy a mercenaryktól vagy az Army Warehouse pályarészen sokat lehet találni.
Kérnék egy kis segitséget...az elején hogy lehet kimenni a szobából mert zárva az ajtó????!!!!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
Szóval...ott akadtam meg amikor lementem a második földalatti laborba(asszem X16) ahova a professzor küldött és ki kellett kapcsolgatni a gépet ami az emissziót okozta.Na szóval ott irja hogy meneküljek ki egy titkos alaguton keresztül ,de az annyira titkos hogy nagyon nem találom.😊 Mert a nyil arra mutat ahonan bejöttem,de ott nemtalálok semmit csak falakat.
Szóval please help!
Köszi
Ha volt már ez téma allor bocs,sajnos nem tudok visszaolvasni 17000 hozzászolást.Szoval:mi lehet az oka ha minden mentésnél teljesen megfagy a játék?
Kösz elöre is.
Pá
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.