34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • MaskimXul
    Külföldi fórumok postjai szerint a patch után a páncéloknak is romlani fognak, mint a fegyverek. Javítani továbbra sem lehet.
  • Kicsirigo
    Bonyorultabb ez a játék mint amilyennek első ránézésre tűnik, csomó szálon lehet menni és egészen másképp alakul akkor a történet is.
  • haxoror
    Akkor valszeg a freedom ad oda küldetést
  • haxoror
    Na ezaz hogy NEM akartam sehol sem tag lenni de a határvédelmes segítségért csak akkor fizetett volna a freedom ha elásom magam előtte a duty-nál szal inkább hagytam veszni a jutalmat...
  • Kicsirigo
    Nem tudom, lelöttem és egy pendrive-ot találtam nála, de nem jöttem még rá mihez kellhet.
  • haxoror
    Ja, viszont van ott északra a freedom bázistól egy őrült faszi egy szigeten aki nonstop ordibál, az milyen küldetéshez tartozik?
    (már ha tartozik egyáltalán)
  • doncarlos
    és én is megkaptam tőle a bulldog6 feladatot, meg a..... mindent
  • Kicsirigo
    Szerintem te ha gyursz kicsit a freedomos feladatokra (duty csoport eliminálása, határvédelem) simán ez lehet az utad a freedome tagsághoz.
  • doncarlos
    siker!!! lementem a barkeeperhez, és utána tényleg átengedtek.. ahham, hát ŐT kerestük :

reward
  • haxoror
    Lehet hogy köze van ennek a freedomos snipa kinyírásához?
  • Kicsirigo
    Amikor én oda megyek nemgem a monolithosok és a freedomosok is lőnek és nincs semmilyen feladat csak az életben maradás. ;)
  • Kicsirigo
    Asszem még nem, de rajta vagyok az ügyön. :)
    Egyébként a bulldog6 megszerzése a freedome bázisról is egy feladat amit a duty fönök kért tőlem. És adott érte egy Duty suitot ami egy az egyben olyan mint a SEVA suit csak másképp néz ki.
  • haxoror
    Azt én nem vállaltam el és utána valahányszor a Red Forest-es kijárat közelébe mentem özönleni kezdtek a monolithosok és automatán kaptam a küldetést hogy segítsek a freedomnak tartani a barrikádot.
  • haxoror
    Ez most így nem tiszta mert én is a barkeep után mentem oda és nekem nem adott ilyen lehetőséget az őr

Ha az összes Duty zöld akkor már tag vagy, nem?
  • Kicsirigo
    Sehogy nekem a Duty csoport adott egy küldit ott, hogy segítsek nekik betörni a freedome bázisra, lőjem ki a snipereket, stb
  • Kicsirigo
    De lehet hogy csak késöbb küld oda a barkeep, de tuti engem ő küldött, és ugy átengedtek a katonák. Megcsináltam nekik egy csomo küldit és már friendly-k . Nem sárga pöttyök a mapon hanem zöldek.
  • haxoror
    Jó tudni

A freedomos határvédelmi küldetésre is van valami tipped?

Csak akkor adja oda a főnök a jutalmát ha előtte bevállalom a Duty csapat kinyírását, nem jöttem rá hogyan lehetne ezt megkerülni :/
  • doncarlos
    ja értem..... ahha... nagy HELP volt köszi. akkor úgy van hogy amíg nincs a barkeepertöl megbizatásom addig nem engednek be? csak utána .. ahha. Már prószálom is.
  • haxoror
    Csak addig szopás amíg nem szerzel legalább egy AK-t, onnantól már SOKKAL könnyebb lesz a célzás.

Az igazi cél a TRs301, azzal már simán lehet a headshotokat osztogatni.
  • Kicsirigo
    Nem, az első taskod hogy kérj munkát a barkeepertől, ha ezt megteszed, utána beszélsz a katonákkal akik nem engednek át és lesz olyan lehetőség hogy engedjenek át, mert a barkeeper küldött hogy beszélj a főnökükkel.
  • haxoror
    Úgy hogy küldetéseket csinálsz nekik azután meg beállsz közéjük.
  • haxoror

A fegyót a wild territoryn tudod könnyen megszerezni a BAR-tól nyugatra.
  • doncarlos
    mert? hogy lehetsz duty tag? mit kellett volna másképp?
  • haxoror
    Na igen, oda csak akkor juthatsz be ha Duty-tag vagy.

Így jártál (én is), nincs jutalom...
  • haxoror
    Akkor szépen visszamész a legelső pályára, beszélsz a Guide-al (remélhetőleg még életben lesz, sok arra a kutya...) aztán Hotel és jeeeee :)
  • doncarlos
    mondja már meg valaki normálisan hogy mit kell csinálni ezekkel a come back for the reward-okkal, mert ahogy elnézem eddig mind mission failed nálam:

Come back for the reward

szóval az a bajom vele, hogy ahová jelzi a pda hogy mennem kéne, nem engednek át, mivel kivülálló vagyok. mit tegyek?
  • MrAndree
    Pedig az az csak ugye fel kellett volna szedni a dekóder a Pripjaty hotelból. :)
  • Mr_no_NaMe
    Hát fingom sincs merre kell menni. Ha a kőterembe vezető ajtót kihagyom és továbbmegyek akkor egy létrához érek hamarosan, ami egy lekódolt ajtóhoz vezet. De kódbeütő panelt sehol sem látok az ajtónál.
  • doncarlos
    Kill the zombie-nál miután megöltem kilép, ugyanúgy, mint #20121-nél
  • oneal1
    okés köszi!:)
  • MrAndree
    A főküldetések azok nem időkorlátosak szóval nyuogtdan csinálj apróbb küldetéseket.
  • oneal1
    nem lényeg hogy hamar legyen vége...
    szval akkor nem csesződik el a küldetés ha nem csinálom egy darabig?
  • MrAndree
    Atóól függ milyen hamar szeretnél a játék végére érni.
  • oneal1
    most értem a bárhoz, kérdés az lenne hogy lehet érdemes felvenni kissebb melókat is vagy egyből azt kell csinálni amit a pultos faszi kér/mond?:)

gyors help lécci:D
  • chooselee
    A Bar-hoz közel van 3 lila kör,az egyik egy csőben van,a másik egy sír a bejáratnál,amin egy maszk van és a 3. egy tornynál van. Érdekes amúgy ,mert a sírba egyik ismerősöm azt a bizonyos narancssárga ruhát találta,de én csak kaját!Ilyen random lenne a játék???Na a tornynál lévő rejtett cuccot nem találom...találtam egy dobozt abból felszedtem a cuccokat,találtam egy másikat is ugyanott ami üres ,de a lila kör nem tűnik el,szóval még nem találtam meg a rejtett dolgot.Hol kellene keresnem???Előre is köszi!
  • hykao #20165
    Sok mentés és sok eliszkolás kérdése... :)))
  • oneal1
    utóbbiak:)

ez nem doomIII bár az is jó:D:D
  • Broafka
    2 napja szereztem meg a játékot, ebben hogy lehet célozni? :D

na jó, tudom, deeee, egyszerűen 3 lövés és meghalok, van valami kezdő noob tipp, hogy hogyan lehet biztonságosan menni, vagy csak sok mentés, és fedezék kérdése?
  • MrAndree
    Pedig van. Van egy ajtó ami a wish granterhez vezet /még a barlangja előtt, ha bemész rajta akkor kiír valamit a pda/. Azon ne menj be hanem menj tovább a folyosón.
  • Mr_no_NaMe
    Hmm... De én úgy emlékszem, hogy nem nagyon van más út azokba az alagutakba. Felmentem vmi lépcsőn meg még 1 kicsit mentem és ott is voltam a kőnél. Akkor asszem kicsit jobban körülnézek.