S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali, miért van az hogy ha f6-tal mentek akkor utána nem tudja visszatölteni?? vagy lehetséges, hogy nem tudja betölteni amit elmentettem??:S vitalitys verzióm van...amúgy szuperül fut static lighttal, bár a shadowson sem enged változtatni, maximumon van...valaki segítsen
rekettyes
jó de ez kit izgat<#hehe>

Nekem már ott kifagy a játék, hogy new game-et kiválasztom, és mikor bejön a töltõképernyõ (prefetching objects), ott kakukk. Találkozott már ilyennel valaki? Vagy nem tudjátok esetleg hogy mi lehet a gebasz? Köszi.
Glpetyus

Jóreggelt
Nya,...3 évnyi topikbeli szpemmelés 😊 után talán nem baj ha leírom a véleményemet röviden a játékról.

Mivel elöször a grafikát látja meg elöször az ember,én is arról írok.
Hát érdekes,csalódtam benne.Nemtudom,hogy errõl a swappolásról beszéltetek,de nekem dx9 módban JÁTSZHATATLAN 😞
Hiába növelem ide-oda a lapozófájlt,ennek mindegy.Nézelõdök jobbra-balra,föl-le,teljesen jó,középre viszem -vinném- az egeret, 0-1 fps (!),még a hangok is megakadnak.
Nem értem.A multi demó is csinálta ezt,aztán csak úgy magától "elmúlt".
Persze dx8 módban gyönyörüen fut,de azért mégiscsak 2007 van,és ha egyszer az ember ránéz,hogy milyen tudna lenni,onnantól kicsit frusztráló,hogy milyen szép dolgokról maradok le.Jó lenne erre vmi megoldás.
A hangokra a közepes jelzõt használnám leginkább,...zavaró,hogy a párbeszédek "némán" zajlanak.Vki irta (pár ezer hsz-el elöbb <#idiota> ),hogy nincs zene.Pedig van,csak pont olyan amilyennek lenni kell,alig hallható,illik az atmoszférához.
A hangulat az 10 pontos,nagyon eltalálták,ilyet reméltem.Ugyanakkor ez a hátulütõje is,mert ha nem ott játszodna ahol játszodik,nem hiszem,hogy ennyire lekötne a játék.
Az ai érdekes,néhol eszméletlen miket mûvel (jó értelemben) de pl. volt,hogy -azon a pályán,aminek a végén le kell mászni a föld alá- felmásztam egy épület tetéjere,ott figyel vagy 8-10 katona vadúl bámúlnak arra,amerrõl jönnöm kellett volna.Szarrá löttem mindet anélkûl,hogy felém néztek volna...
A harc miatt sokan sírtak,hogy fûde' nehéz.Nem így van,csak épp egy fokkal reálisabb,mint az átlag fps-ek,egy pisztollyal senki ne akarjon 40 méter felett pontosan lõni.Egy AKsu-val,de fõleg egy AKm-el már elég pontos lövéseket lehet leadni.Engem idáig csak úgy tudtak megölni -Stalker fokozaton- ,ha elbambúltam,illetve az elején még,amikor le akartam "Rambózni" a 4 katonát a híd alatt 😊

A kereskedõs dolog elég furcsa,a 3. pálya végérõl visszafutni odáig....remélem késöbb majd átköltözik valahova.
+ mért nincsenek fegyveralkatrészek nála? Tele vagyok pénzel,szivesen vennék egy távcsövet,éjjellátót stb.
Kicsit soknak tartom az anomáliákat,egy nm-en néha van 3.
Amúgy õszintén szólva én kicsit nagyobb mapokat reméltem,az elsõt át lehet futni 5 perc alatt + látnivaló sem sok van rajta.
(remélem pl. Pripyat olyan lett,mint igérték,nem csak egy utcáján lehet végigmenni..)

Összeségéban "nemgyenge eresztés" a játék,bugok vannak,de miben nincsenek..? Viszont aki nem ismeri a Stalker-t,+ csak egy kis hentelésre vágyik,inkább nem ajánlanám a játékot.Többieknek kötelezõ 😊
Na sry a szófosásért -.-

Kmarha
na, szegény laptopom meghalt bele 😄 Csak static lightot enged a beállításoknál, és még igy is minimumon, haldoklik. 19 percig tölt ha új játékra kattintok. A videó nézhetetlen, mert a képregény forgási sebességét sem érik utol a képkockák lejátszása. A játék belül már majdnem jó lenne, ha minden 3. másodpercben nem állna meg és töltene fél percig hogy tovább fordulhasson emberkém.

Azt hiszem ezen már az új omega drive sem fog segiteni 😊)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

rotator
Ez komoly, hogy nincs benne a szarkofág???

Ááá pont ezen filoztam nemtudtam hogy ott leis lehet meni a föld alá.
köce.
hát driver minõség beállításon-nál nemvolt semmien textrua 😊 csak égbolt meg nagy semmi 😊, 1280*1024-nél 15 min game után ha menübe lépnék vagy mentenék kilép a vistaba...., felbontás elszáll....
ien apróságok
koschwarz
ez már más újabb játékoknál is elõfordult, azaz magasabb beállítások mellett nem hogy rosszabbul fut, hanem még akár jobban is. én is kísérletezgettem tegnap, és pl. a felbontás 1280*1024-re húzva sem volt lényeges változás a teljesítményben, azon kívül persze hogy szebb lett.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sziasztok!
Végigjátszás van már??? <#ravasz1>

Csak vicceltem...

Amúgy egy problémával fordulnék hozzátok, ami nem biztos hogy ide tartozik, de hátha tudtok segíteni.
Szûz, alig 2 hetes winre (xp sp2) raktam fel a játékot a hét elején. Minden driver a legújabb, legfrissebb. Játék alatt a billentyûzetre 1-2 másodperces késéssel reagál. Az egérre jól reagál, de a bill. parancsokra egyszerûen késõn reagál. Ez a probléma más játékoknál is fennáll, miután felraktam 1-2 kisebb játékot is.
Valaki tudna mondani valami okosságot, megoldást erre? Mert így egyszerûen lehetetlen játszani.

WANNA PLAY???

REAKTOR
Szevasztok, tegnap eljutottam az atomerõmûig ,de idõre kellett bemenni, és megszivtam mert egyfolytában rögzitettem és nem birtam beérni, most kezdhetem elörrõl. Tegnap valaki kérdezte a családi puskát ,hogy hol van, lent a föld alatt, ahol a dokik vannak ott kell lemenni, egy konténerben ,ahol villám anomália van. Bocs ha már valaki megmondta. Amúgy hányan tervezitek a játék megvételét ,mert multizni is kéne, és remélem összefutok magyarokkal is. Ja meg jótanács akit kidob a játék, virtuális memóriát ,lapozófájlt állítsátok minimumot 2000 max 4000 és nincs gond vele.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

Szerintem a zombikra gondolsz.
Ha a fejükre célzol 1 lövés is elég nekik akár pisztolyból is.
Messzirõl ha ügyes vagy scoppal rövid sorozatokkal könnyü leszedni õket.
a shot
amugy frankón fut a game, nekem a legujabb omega driver van fennt

a shot
valaki tudja miert fagy ki a jatek 5 perc utan?
*xp sp2- e6400 x1950pro, 2giga mem

GanXstaZoleeWrk
legujabb driver fent van? nekem hasonlo konfig és nem fagy megy rendesen.

GanXstaZolee#2709

ha jól emléxem vmi oasmit olvastam hogy a játéknak 7 féle befejezése lehet vagy roszul tom?

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Most jöttem ki az X16-ból, megvan a dokumentum, vinni kell vissza a bárba. Ugye ez a psy terület befejezése után van közvetlen. Innen még kb mennyi van hátra a játékból ?
DannyL
Basszus a reaktor és a szarkofág a játék lényege, mindenek elõidézõje és nem lehet odamenni!? 😞

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Olyanom nekem is van! De a Szuper katonákba vagy mikbe egy egész tár kell belõle😄
jójó már régen láttam azt a képernyõt de nem a legkönnyebb az biztos!
xj700t
Biztos, hogy nem az, mert minden hulla tele van csecsebecsékkel. 😊

Lehet találni egy AK74/2-es gyorsított modelt. Na azt tartsátok meg! Gyors és pontos, mint az Mp5. Közelharcban nincs párja 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

DanRyu
De az van középen, csak nem az!

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

LOL Az a legnehezebb fokozat asszem!
DanRyu
Nekem ez a játék azért nem jön be, mert mindíg a 2. pályán és a következön is megfertözödök, ráadásul félpercenként. Roppant idegesített a dolog és uninstalláltam a játékot. Nem gondoltam, hogy ilyen lesz. a Legkönnyebb fokozaton is mindíg fertözödök, hírtelen? Mert Stalkeren nyomtam.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Crackekkel kapcsolatban, ha lehuzól minden Cd, Dvd meghajtót legujabb daemon toolsal, miden Emulation options ON-ra rakva, nem kell semmi törés, simán megy
A vodka simán csak a voda (víz) kicsinyítõ képzõs alakja. Magyarul: vizecske.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Hmmm, kicsit visszaolvasva:
"Most kaptam scope-ot egy Bullet nevû Duty-stól"

Hát ez nem jó hír, mert Bullet vérbe fagyva fekszik az árokparton a buszmegálló mellett. Pfff. Én meg megszöktettem önszorgalomból azt a hálátlan duty-st, akivel még fogócskáznom is kellett a mezõn. Kirr.

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

ájj, visszamentem Dark Vallyba, megtaláltam az arcot a börtönben, szétlövöm az egész tábort, hogy kijuthasson, erre úgy elszalad, mint a szélvész, egy level gate-nél utolérem, de közben már minden fegyveremet a lápba hajigáltam, hogy tudjak sprintelni 😊, erre fogja magát és átlép a next levelre. uzsgyi utána, ott meg nyoma vész.
'nemááá, most hol van az a k* scope?
vagy lehet, az a baj, hogy ezt a küldetést valakitõl meg kellett volna kapnom, nem csak úgy segíteni neki kiszökni?

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

Az én voltam!
Olvass vissza ugy emléxem volt még valaki itt a fórumban akinek problémája volt 8800as karival, neki sipolt vagy mi volt a baj amikor bejött a menü a gameban.

Neked mi volt a problémád ?
Na nekem Angol winfos xp sp2 van .És ha a belépek a S.T.A.L.K.E.R menübe akkor mitõl kapcsol ki a gépem.A menü nem zabálhat annyit hogy lekapcsol a trágya gépem 600w ZALMAN táp csapja a delejt a 8800gtx nek.
És a kártya nem melegxik 60 fok az nagyon jó!Az az érzésem hogy a crack van valami bug nem tom mintha tul akarná vezérelni a kártyát a játék,passz!!VALAKI Probálta 8800 karival??Tapasztalat?

Sziasztok!Kellene egy kis Help vagyis nem is olyan kicsi!
S.T.A.L.K.E.R én is felraktam.Atom gépem van Core duo 6600 proci 8800GTX 2GB RAM ÉS AZ A PROBLÉMA HOGY A MENÜBEN LEÁLL A GÉPEM NEM RESETEL HANEM LEKAPCSOL.ILYET NEM BASZTAM.VAGY HA TOVÁBB TUDOK LÉPNI A játékban akkor is 20 perc és ugyan az a probláéma. a többi 3dmark 2006 faszán megy cs source nem fagy ,és semmilyen progi nem fagyott bebeaszna nem?Valaki hellp érdekesség hogy a videokártya sipolo hangot ad ki a stalker menüben nem értem sehol máshol nem csinálta még ezt.Még dx10 tesz allat sem vista probáltam atom stabil a gépem akkorr mi a fakk van.
Én most fejeztem be a Dark Valley-s részt, na majd ha megjöttem suliból folytatom...

505thZajcev[PT]
Nos vegigertem. Erzodik, hogy joparszor atgyurtak a progit, mire ez lett belole, mert a regi videokon voltak olyan reszek amik

itt nem jelentek meg. Ott van pl a szarkofag, es korzete. Nem is lehetett odamenni........ ezt nagyon sajnaltam.
Ami nagyon tetszett a jatekban, az a varos volt, a horroros labor, ahol a levegobe emelkedtek a ladak, a psy terulet ahol azok

a ghost szerusegek ugraltak ram, es a vegen a robbanas elotti piros atmoszfera egyszeruen zsenialis volt.
Amiket sajnos elcsesztek az a script...
Csomoszor nem tortentek meg dolgok, mert nem mentem bele vmi areaba, es nem ertettem mit nem csinaltam meg. Egyszer a bar-os -

stalker-depos palya utani reszen, nem az elore elvart hazon mentem at, hanem vhogy kiugraltam a csovekre, es ott kommandoztam.

Belekeveredtem vmi fightba, majd szepen le lettek irtva, atmentem a dokis palyara, ami a multidemo palya volt, majd ott

megcsinaltam mindent, megyek vissza a palyara, de ezuttal nem a csoveken, hanem ahol kellett volna, es erre puff bejatsza a

fight cutscenejet, megmutatva honnan jonnek az addigra mar orak ota halott emberek, es a faszit akit meg kellett vedenem

(faszan megmutatta melyik falnal allt, de persze nem volt ott senki).
Ilyen es hasonlo bugok boven voltak benne, meg sok grafikai bug is. Egy palyan jol el is csesztem a mentest, mert egy

lepcsoforduloban nyomtam egy F6-ot, de ott a bejaratot nem lehetett latni, mert kitakart a kizaro, es nem latswzodott mogottuk

az ember aki befordult a sarkon. Kb a 10dik reload utan sikerult vakon kinyirnom az embert, es tovabmenni onnan, nem voltam

kicsit se sik ideg.
Ahh mentesek!! Az elejen szidtam a jatekot mint a bokrot, mert altalaban 45 perc jatek utan esett le, hogy nem mentettem,

termeszetesen a headshotom utan. Lassan belejottem, hogy 1 kill = 1 save, es a vegere nem is kellett 3 percnel tobbet

ujrajatszanom soha. Mert ujrajatszas bizony volt rendesen.... Felig meddig en vagyok a bibas, mert Veteranon kezdtem el, es amig nem szereztem normalis pajzsot (azt a piros-feketet), addig bizony 2 lovestol kifingtam. A psy-s reszhez kellett a vedoruha, onnantol abban a szar sargaban nyomtam, es megint hullottam mint a nyarfa-level. Kesobb meg jott az exoskeleton, de az mar nagyon a vege volt.
Osszesegeben remek jatek lett ez a Stalker, hangulatban szerintem siman hozza a trofeat.

nekem is kb 1 nap volt mirte minden bugot kiküszöböltem vista alatt szint ien illetve lehet még jobbis a konfigom 😊
Berguson
Nem tudom miért tette be kétszer,s ugyan azzal a számmal?! (16629)

Berguson

505thZajcev[PT]
Ez nalam is elojott, az elejen a prof semmit se csinalt az asszisztensevel egyutt. Aztan atmentem masik mapra, majd vissza, es mar jo volt. Sztem vmi bug, a sok kozul.

Berguson
Sziasztok!

Ami a játékhoz van trainer,azt próbálta már valaki?Mûködik?Hogy kell használni?
Másik kérdésem,hogy nem lehet a játékban,csak úgy felvenni a lelõtt ellenfelek töltényeit,ha egy pont olyan fegyver van a kezemben,mint amilyen az ellennek volt?Vagy minden esetben bele kell pakolnom a táskámba a töltényeket is?Amúgy a táskámban levõ töltényeket hogy tudom csatolni a fegyvereimhez?

Bocs a tudatlanságomért,de nem nagyon szoktam játszani!Ezt a játékot is haver adta,hogy próbáljam ki az én gépemen,mert az övé már túl régi ehhez a játékhoz!

Várom válaszaitokat,s mégegyszer bocs a tudatlanságaimért!

Berguson

artschi
ez komoly 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Itt meg egy taktikai alulrol kiszagoloós alsónézeti kép :

Nah nagyon jól szorakoztam , lépek is aludni.
rage

Õk itt egymásra vigyáznak....

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Berakok pár bugos képet érdekességnek. Amugy a jatek Top5

Itt a csoka átnyulta vason hogy leszegyen ..

De kisuj percen löttem :

Atzán láthatjuk a készitõk ugygondolták csak arrafelé raknak falat ahol a papok táncolnak.
rage
Probléma megoldva
Másik cracket használva, a professzor máris hajlandó beszélni velem, sõt, még az asszisztense sem holtan fekszik, hanem õ is él még
:-)

Lehet, mégis igaza volt a Hatred csapatnak, hogy a Vitality crack hibás

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

TSL16b
Raptor 2, privát ment.

http://www.omegadrivers.net/ati/win2k_xp.php

ha a galériámba felrakott képen szereplõ buszról van szó, akkor nem értem, mert körülötte nincs senki. na mindegy, akkor majd lesz máshonnan scope-om.

Piznic Via Voda - Az élet vize (Vodka)

innen ered a vodka kifejezés, egy kis agytágítás, hogy tudjátok mitõl homályos a stalker szeme, amúgy a 2 rekesz vodakot én is megtaláltam a bandita bázison 😄
Köszönöm!
És honnét tudom letölteni ezt az Omega 38.330 drivert?

1 kicsit most felhúztam magam. Beszálltam a Freedom vs. Duty harcba a Freedom oldalán, egész jó küldetések voltak. De most a fõmajom elküldött "páncélmellényért" (tudjátok, amit az õsmagyar szittya-harcos simán átlõ a számszeríjjával... hármat is akár), a "zombibázisra", ahol a pszí-sugárzás mószerolja a recehártyámat, a mellényt nem találtam, mert csak egy zárt fémkonténer volt ott, gondoltam alant lehet, ezért lementem az egyetlen lehetséges lejárón és belekeveredtem a Dokis-küldetésbe, azt mondta a Doki, akivel eddig sosem találkoztam, hogy nagyon jól csinálom, most már csak a 3 kapcsolót kell lekapcsolni.
De hát azt nem lehet lekapcsolni, sima kötött pulóver van rajtam, meghalok lent a sugárzásban seperc alatt.
Ugye jól sejtem, hogy ez két teljesen különbözõ küldetés? Ennyit a triggerelt küldetésekrõl. Ha valaki megtalálta ezt a golyóálló mellényt a zombibázison megdobhatna egy kis infóval, hogy hol, merre, mikó.
Elõre is kösz.

Szarok a konfigodra.

Nekem ugyanezt csinálta, le is írtam ma délután h. az omega 38.330-as drivere segített. Azóta is néha megakad, de pillanatok alatt stabilizálódik. Amit még frissítettem, az az alaplara intergrált hangkártya drivere (asus p5b). Szóval ezeken kívül mást nem módosítottam, s azóta nincs ez az idegesítõ, ok nélküli lefagyás.