S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jóreggelt
Nya,...3 évnyi topikbeli szpemmelés 😊 után talán nem baj ha leírom a véleményemet röviden a játékról.
Mivel elöször a grafikát látja meg elöször az ember,én is arról írok.
Hát érdekes,csalódtam benne.Nemtudom,hogy errõl a swappolásról beszéltetek,de nekem dx9 módban JÁTSZHATATLAN 😞
Hiába növelem ide-oda a lapozófájlt,ennek mindegy.Nézelõdök jobbra-balra,föl-le,teljesen jó,középre viszem -vinném- az egeret, 0-1 fps (!),még a hangok is megakadnak.
Nem értem.A multi demó is csinálta ezt,aztán csak úgy magától "elmúlt".
Persze dx8 módban gyönyörüen fut,de azért mégiscsak 2007 van,és ha egyszer az ember ránéz,hogy milyen tudna lenni,onnantól kicsit frusztráló,hogy milyen szép dolgokról maradok le.Jó lenne erre vmi megoldás.
A hangokra a közepes jelzõt használnám leginkább,...zavaró,hogy a párbeszédek "némán" zajlanak.Vki irta (pár ezer hsz-el elöbb <#idiota>#idiota> ),hogy nincs zene.Pedig van,csak pont olyan amilyennek lenni kell,alig hallható,illik az atmoszférához.
A hangulat az 10 pontos,nagyon eltalálták,ilyet reméltem.Ugyanakkor ez a hátulütõje is,mert ha nem ott játszodna ahol játszodik,nem hiszem,hogy ennyire lekötne a játék.
Az ai érdekes,néhol eszméletlen miket mûvel (jó értelemben) de pl. volt,hogy -azon a pályán,aminek a végén le kell mászni a föld alá- felmásztam egy épület tetéjere,ott figyel vagy 8-10 katona vadúl bámúlnak arra,amerrõl jönnöm kellett volna.Szarrá löttem mindet anélkûl,hogy felém néztek volna...
A harc miatt sokan sírtak,hogy fûde' nehéz.Nem így van,csak épp egy fokkal reálisabb,mint az átlag fps-ek,egy pisztollyal senki ne akarjon 40 méter felett pontosan lõni.Egy AKsu-val,de fõleg egy AKm-el már elég pontos lövéseket lehet leadni.Engem idáig csak úgy tudtak megölni -Stalker fokozaton- ,ha elbambúltam,illetve az elején még,amikor le akartam "Rambózni" a 4 katonát a híd alatt 😊
A kereskedõs dolog elég furcsa,a 3. pálya végérõl visszafutni odáig....remélem késöbb majd átköltözik valahova.
+ mért nincsenek fegyveralkatrészek nála? Tele vagyok pénzel,szivesen vennék egy távcsövet,éjjellátót stb.
Kicsit soknak tartom az anomáliákat,egy nm-en néha van 3.
Amúgy õszintén szólva én kicsit nagyobb mapokat reméltem,az elsõt át lehet futni 5 perc alatt + látnivaló sem sok van rajta.
(remélem pl. Pripyat olyan lett,mint igérték,nem csak egy utcáján lehet végigmenni..)
Összeségéban "nemgyenge eresztés" a játék,bugok vannak,de miben nincsenek..? Viszont aki nem ismeri a Stalker-t,+ csak egy kis hentelésre vágyik,inkább nem ajánlanám a játékot.Többieknek kötelezõ 😊
Na sry a szófosásért -.-
Azt hiszem ezen már az új omega drive sem fog segiteni 😊)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
köce.
ien apróságok
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Végigjátszás van már??? <#ravasz1>#ravasz1>
Csak vicceltem...
Amúgy egy problémával fordulnék hozzátok, ami nem biztos hogy ide tartozik, de hátha tudtok segíteni.
Szûz, alig 2 hetes winre (xp sp2) raktam fel a játékot a hét elején. Minden driver a legújabb, legfrissebb. Játék alatt a billentyûzetre 1-2 másodperces késéssel reagál. Az egérre jól reagál, de a bill. parancsokra egyszerûen késõn reagál. Ez a probléma más játékoknál is fennáll, miután felraktam 1-2 kisebb játékot is.
Valaki tudna mondani valami okosságot, megoldást erre? Mert így egyszerûen lehetetlen játszani.
WANNA PLAY???
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
Ha a fejükre célzol 1 lövés is elég nekik akár pisztolyból is.
Messzirõl ha ügyes vagy scoppal rövid sorozatokkal könnyü leszedni õket.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Lehet találni egy AK74/2-es gyorsított modelt. Na azt tartsátok meg! Gyors és pontos, mint az Mp5. Közelharcban nincs párja 😊
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
"Most kaptam scope-ot egy Bullet nevû Duty-stól"
Hát ez nem jó hír, mert Bullet vérbe fagyva fekszik az árokparton a buszmegálló mellett. Pfff. Én meg megszöktettem önszorgalomból azt a hálátlan duty-st, akivel még fogócskáznom is kellett a mezõn. Kirr.
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
'nemááá, most hol van az a k* scope?
vagy lehet, az a baj, hogy ezt a küldetést valakitõl meg kellett volna kapnom, nem csak úgy segíteni neki kiszökni?
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
És a kártya nem melegxik 60 fok az nagyon jó!Az az érzésem hogy a crack van valami bug nem tom mintha tul akarná vezérelni a kártyát a játék,passz!!VALAKI Probálta 8800 karival??Tapasztalat?
Sziasztok!Kellene egy kis Help vagyis nem is olyan kicsi!
S.T.A.L.K.E.R én is felraktam.Atom gépem van Core duo 6600 proci 8800GTX 2GB RAM ÉS AZ A PROBLÉMA HOGY A MENÜBEN LEÁLL A GÉPEM NEM RESETEL HANEM LEKAPCSOL.ILYET NEM BASZTAM.VAGY HA TOVÁBB TUDOK LÉPNI A játékban akkor is 20 perc és ugyan az a probláéma. a többi 3dmark 2006 faszán megy cs source nem fagy ,és semmilyen progi nem fagyott bebeaszna nem?Valaki hellp érdekesség hogy a videokártya sipolo hangot ad ki a stalker menüben nem értem sehol máshol nem csinálta még ezt.Még dx10 tesz allat sem vista probáltam atom stabil a gépem akkorr mi a fakk van.
itt nem jelentek meg. Ott van pl a szarkofag, es korzete. Nem is lehetett odamenni........ ezt nagyon sajnaltam.
Ami nagyon tetszett a jatekban, az a varos volt, a horroros labor, ahol a levegobe emelkedtek a ladak, a psy terulet ahol azok
a ghost szerusegek ugraltak ram, es a vegen a robbanas elotti piros atmoszfera egyszeruen zsenialis volt.
Amiket sajnos elcsesztek az a script...
Csomoszor nem tortentek meg dolgok, mert nem mentem bele vmi areaba, es nem ertettem mit nem csinaltam meg. Egyszer a bar-os -
stalker-depos palya utani reszen, nem az elore elvart hazon mentem at, hanem vhogy kiugraltam a csovekre, es ott kommandoztam.
Belekeveredtem vmi fightba, majd szepen le lettek irtva, atmentem a dokis palyara, ami a multidemo palya volt, majd ott
megcsinaltam mindent, megyek vissza a palyara, de ezuttal nem a csoveken, hanem ahol kellett volna, es erre puff bejatsza a
fight cutscenejet, megmutatva honnan jonnek az addigra mar orak ota halott emberek, es a faszit akit meg kellett vedenem
(faszan megmutatta melyik falnal allt, de persze nem volt ott senki).
Ilyen es hasonlo bugok boven voltak benne, meg sok grafikai bug is. Egy palyan jol el is csesztem a mentest, mert egy
lepcsoforduloban nyomtam egy F6-ot, de ott a bejaratot nem lehetett latni, mert kitakart a kizaro, es nem latswzodott mogottuk
az ember aki befordult a sarkon. Kb a 10dik reload utan sikerult vakon kinyirnom az embert, es tovabmenni onnan, nem voltam
kicsit se sik ideg.
Ahh mentesek!! Az elejen szidtam a jatekot mint a bokrot, mert altalaban 45 perc jatek utan esett le, hogy nem mentettem,
termeszetesen a headshotom utan. Lassan belejottem, hogy 1 kill = 1 save, es a vegere nem is kellett 3 percnel tobbet
ujrajatszanom soha. Mert ujrajatszas bizony volt rendesen.... Felig meddig en vagyok a bibas, mert Veteranon kezdtem el, es amig nem szereztem normalis pajzsot (azt a piros-feketet), addig bizony 2 lovestol kifingtam. A psy-s reszhez kellett a vedoruha, onnantol abban a szar sargaban nyomtam, es megint hullottam mint a nyarfa-level. Kesobb meg jott az exoskeleton, de az mar nagyon a vege volt.
Osszesegeben remek jatek lett ez a Stalker, hangulatban szerintem siman hozza a trofeat.
Ami a játékhoz van trainer,azt próbálta már valaki?Mûködik?Hogy kell használni?
Másik kérdésem,hogy nem lehet a játékban,csak úgy felvenni a lelõtt ellenfelek töltényeit,ha egy pont olyan fegyver van a kezemben,mint amilyen az ellennek volt?Vagy minden esetben bele kell pakolnom a táskámba a töltényeket is?Amúgy a táskámban levõ töltényeket hogy tudom csatolni a fegyvereimhez?
Bocs a tudatlanságomért,de nem nagyon szoktam játszani!Ezt a játékot is haver adta,hogy próbáljam ki az én gépemen,mert az övé már túl régi ehhez a játékhoz!
Várom válaszaitokat,s mégegyszer bocs a tudatlanságaimért!
Berguson
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Nah nagyon jól szorakoztam , lépek is aludni.
Õk itt egymásra vigyáznak....
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Itt a csoka átnyulta vason hogy leszegyen ..
De kisuj percen löttem :
Atzán láthatjuk a készitõk ugygondolták csak arrafelé raknak falat ahol a papok táncolnak.
Másik cracket használva, a professzor máris hajlandó beszélni velem, sõt, még az asszisztense sem holtan fekszik, hanem õ is él még
:-)
Lehet, mégis igaza volt a Hatred csapatnak, hogy a Vitality crack hibás
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
innen ered a vodka kifejezés, egy kis agytágítás, hogy tudjátok mitõl homályos a stalker szeme, amúgy a 2 rekesz vodakot én is megtaláltam a bandita bázison 😄
És honnét tudom letölteni ezt az Omega 38.330 drivert?
De hát azt nem lehet lekapcsolni, sima kötött pulóver van rajtam, meghalok lent a sugárzásban seperc alatt.
Ugye jól sejtem, hogy ez két teljesen különbözõ küldetés? Ennyit a triggerelt küldetésekrõl. Ha valaki megtalálta ezt a golyóálló mellényt a zombibázison megdobhatna egy kis infóval, hogy hol, merre, mikó.
Elõre is kösz.
Szarok a konfigodra.