S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ok is kb 10 x ekkorara terveztek a jatek teruletet, aztan az evek alatt egyre jobban csokkent, mig eljutottak ide.
szerintem
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ennyi lenne? a kill sterlokos küldit még nem is csináltam meg... vagy vannak alternatív befejezések, van hogy mást kíván? mostmár mongyuk visszamenni sem tudok mer odakint minden masszívan radioaktív
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Köszi a segítséget, megnézem!
WANNA PLAY???
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nincs fent az XP-n valami Taskmanagerezõ progi? Nekem volt valami ilyen progi fent, a nevére már nem emléxem, olyat tudott "mint a vista".. látványos ablakok közti váltás,,,
Na nekem ez a progi csinált ilyeneket... játék közben.Megõritette a Billentyûzetet... Illetve egyszer a FRAPS is bezavart, de az nem tom miért biztos valami tré verziot szedtem le akkor éppen, mert sem elõtte sem azóta nem csinál gondot játékoknál a fraps...
Ezeket tudom javasolni hogy nézd meg...
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
Hol? Csak mert másik fórumon már többeknek is megjött az eredeti ... vagy két napja? És õk is elõrendelték.
Nem tud valaki egy jó megoldást?
Ezen én is néztem nagyot, pláne mert van egy Quest állítólag, ami ALATTA játszódik ...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
persze mikor nézi a meghajton a helyed, többet kér
ha már többen leírták a tapasztalatokat, azért kíváncsi lennék azokra is majd, akik eredetivel játszanak...elvileg holnap jelenik meg, én elõrendeltem. egyébként lehet hogy hülyeség, de nekem kicsit kevésnek tûnik az a 3.5 giga, ami elvileg a telepítõ mérete...pl. ezek a nekem hiányzó "hangos" párbeszédek, fura, hogy nem tudták ezeket a szövegeket felmondani..., nem lett volna sokkal több a méret
de ez csak elmélkedés <#fejvakaras>#fejvakaras>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ott nyávognak folyton a fülembe, mindenhol ott vannak bazz
a gecisok lõszer meg elmegy rájuk... 😞
Szal ha vki próbálta a multis verziót igazán beszámolhatna róla.
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
mielõtt bemegyek a boltba, nem árt ezeket tudni ¢¢
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
legyõztük õket, de kinyírták Wolf-ot. Akkor most a vele kapcsolatos küldik vesztek? Nem lehet vhogy újraéleszteni?????
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Az elsõ ajtóhoz meg tudtam szerezni, de a másodikhoz, amin dörömböl valami, oda nem tudom, hogy mi az... mert a 2. hulla után fel kéne mennem vmi central izére, de az kb a 2 elérhetõ szint között van, és nem találok oda 😞
Elõre is thx a helpet 😊
Tom hogy tök seggfej kérdés de nemtudom.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Next PC upgrade: 2022
😊
Elsõre szanaszét szaggatott, borzalmas volt. Aztán elkezdtem variálgatni vagy egy órán át, a következõ eredménnyel:
1280x1024ben static lightingon minden egyebet a maxra húzva, ATI tray toolsban 6XAA, 16XAniso + minden max quality settingsen) a játék csodaszép és 30-60 FPS, kiválóan játszható!
A játékon belüli beállításokkal valami nagy gebasz van, mert hiába nyomtam maxra a textúra részletességet, csak valami elmosott sz*rt kaptam a játékban, sokáig ki is voltam akadva, hogy milyen randa az egész. Próbáltam csak a játékban beállítani (tray toolsban nem), próbáltam tray toolsban a texture preference-t maxra húzni, de a játékban nem: sehogyse ment. Végül mindkét helyen maxra raktam, és így végre ment.! AA ugyanez - csak akkor megy az élsimítás, ha tray toolsban és a játékmenüben is egyszerre be van állítva..
Fura, na.
Dynamic object lightinggal mindez kb 15-25 FPSen megy, Full-lal pedig jó, ha felmegy 10 fölé 😊 úgyhogy upgrade-ig marad a static. De a játék tényleg nagyon szép így is, ha sikerül végre a nagy felbontású textúrákat elõvarázsolni, akkor tényleg látványos. Játékokkal nem nagyon nyomuló, ámde jelentõs mûvészi érzékkel megáldott kedvesem is kijelentette, hogy nagyon szép a játék, tetszik neki, sõt játszana vele (!) 😊 Eddig csak az unreal tournamentet kedvelte 😮 😛
DB
A ti kung-futok nem erős!
Amikor kajajel van a jobboldalon akkor mit kell csinálni????
ha ezt megcsináltam..utánna ki kell mennem innen..és 1 létrára felugrani..de se doboz semmi nincs a környéken..csak 1 félbetört létra..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!