S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
fõleg éjszaka:/ dx8-ban nincs is igazi éjszaka nincs értelme az éjjelátónak sem

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Voltan
Én is itt kínlódok, kétségek között örlõdve. 😄
Vajon fusson tökéletesen Static lightinggal, de csúnyácskán, vagy legyen gyönyörû, de kissé lomha Dynamic-on...

Az a baj, hogy a DX8 tényleg rengeteg effektet vesz le. Ez mondjuk néha szinte nem is látszik, de van, amikor óriási a különbség...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

czky
igen az 😊

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

czky
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõ kód: 1243 Második kód: 9524

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

mila69en
métnem a felbontásból veszel vissza?😊 azzal van a problem! szerintem mivel ez egy régi motor egyszerüen nem birja a magas felbontást vagyis nincs ojan gép ami bírná😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Gunn69
9524 talán? a 95 az tuti 😄

igen ott ahol a láng szaladgál ott a hulla, de az egy stalker, nem narancssárga ruhás. meg megvan onnan nem messze a wc melletti helységben a narancssárga ruhás ürge, de náluk nem találtam semmi olyat ami arra utalna hogy mi a számkombináció a zárt ajtóhoz. ha tudja valaki a kombinációt, írja már meg, mert elegem van a körbe körbe rohangálásból. elõre is köszi

Gunn69
Vagyis inkább játszhatatlan nagyobb harcokban 😄

Gunn69
Ja, próbálkozom, de gondolkodom, hogy visszaveszem dx7 re mert a nagyobb harcokban meg-meg akad.

Lol. Valaki pedzegette, hogy 1GB videorammal fog normálisan menni full beállításokkal. (Ilyen kártya most nem sok van még.) Lehet igaza lesz? 😄

czky
Jajj neeee!!!<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Rossz döntés volt h nem csináltam meg minden küldetést, mert így elég rövidke volt.
A vége hihetetlen szánalmas volt.

mila69en
wow ekkora felbontásban nyomatod dx9-ben?😄

mila69en
hát már hogyne lenne csúnyább😊

na, kipróbáltam... háát... kábé olyan, mintha egy sima trabanttal akarsz 250 km/h-s sebességet elérni...

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Gunn69
Kérdés hogy ez nálam is beválik e 1600*1050 es felbontásban.

Glpetyus
na ezt kipróbálom.

Bocsi az oridibálásért elõre is!

MEGTALÁLTAM A MEGOLDÁST AZ 1GB RAMMAL RENDELKEZÕK RÉSZÉRE, AKIKNÉL FOLYAMATOSAN SWAPOL A JÁTÉK DYNAMIC LIGHT-AL!KÉREM RAKJÁTOK BE A FAQ-BA!

Szóval a lényeg,hogy maximum textúra részletességnél 512mb textúramemóriát használ a játék.Emellé már nem fér be a motor, a pálya, meg minden egyéb.

Most 1280*1024-ben, Full dynamic light-al, 2xAF-el játszom.Tényleg MINDEN full-on van, csak a TEXTURE RESOLUTIONT(qualityt?) vettem le majdnem minimumra. És a percekig tartó swap TELJESEN eltûnt.Egy pillanatra sem reccen meg a játék, és NEM LETT CSÚNYÁBB!
Gunn69
Talán pont ott, ahol a láng szaladgál, be van baszva az ürge teteme a sarokba.

Gunn69
Ott van az is, csak lentebb, ha jól emlékszem.

WTSherman na igen ám, de hol a második narancssárga ruhás ürge, mert az egyik megvan aztán csõ. nincs már lent semmi, csak az a láng szaladgál az egyik tegemben. segítsen valaki plíz

Bocs nem keletre ,nyugatra

A neve wild territory.

a Bar tól keletre kell menni, ott egy pályaváltás.
ott majdnem mindenki extra cuccokkal rohangál.

Howkeddlee
Full Dynamic-on van,és advanced beállitásoknál minden maxra húzva,1152x864 felbontásnál!

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Gunn69
Pontosabban hol?

Hmm lehet hogy akkor nem engednek be dutyer területekre..

egyébként távcsöves puskát, a bár tól keleti területeken lehet találni.
meg ott sok extra cucc van.

Gunn69
Egyébként geci vagyok, ha a börtönös küldetés elõtt, amikor meg kell menteni azt a túszt, amelyiket kísérik az úton, szóval a megmentés után hátbalövöm mindkettõt dutyert és elveszem az egyik fasza távcsöves fegyverét?

Gunn69
Asszem az AK ra. Itemek között jobbklikk a scopeon és attach to weapon. Vagy valami ilyesmi.

A távcsövet, amit az egyik küldetésben kaptam, elvileg fel lehet tenni valamelyik fegyverre. Melyik tipusura?

Gunn69
Azért te is nézd már meg kérlek, hogy dynamic vagy static lightingon van e. Mert nekem se olyan gyenge a konfigom, és amíg staticon fullon egyszer sem akad meg, full dynamicon bizony elõfordul, hogy olykor, olykor beakad.Mondjuk a 8800 GTX gondolom dob rajta valamit.

Sikerült thx

Hellotok!!Letszi segitsetek!!!a radioaktivitas ellen mit tudok csinalni h ne halljak meg??vannak koveim,de azok sokat nem segitenek!van valami melleny ellene?!MAr enis kerestem a family riflet,nincs sehol sem! ez szamkodos ajtot hogy kell kinyitni???hol talalom a kodot?A DOKUMENT X 18 hoz hogy lehet hozzajutni???!!,mert kint van a terkeprol,egyszeruen lehetetlen!!!vannak olyan helyek ahol nagyon nagy a sugarfeertozes,pedig arra akarnak menni,de nemtudok,mert egy egesz bazis az!!!
Howkeddlee
Szia Feri!
Nekem is 8800gtx-em van Asus,2 giga corsair 667 es ddr2 ram,és "csak" egy 3,2ghz P4 procim,s nekem nincs gond egyáltalán vele!Fullon van minden,Szépen megy,még az "atomi" beállítások mellett is,holott 3Dmark06-ban siralmasan teljesít (6000 pont körül!)!Mindenbõl a legújabb driver van fent!

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

505thZajcev[PT]
Igen, ott a minimappon is lehet latni, hogy meg 1-et jelez, amit nem kapcsoltal ki.

egy pill megnézem a PDA-ban, ha igazad volt akkor bocsi, akkor vszinuleg azért nem megy itt a felsõ

505thZajcev[PT]
Az also szinteken mind3 kapcsolot lehuztad? Mert csak azutan tudod a fentit kikapcsolni.

Jah es akinek ugyanitt menekulos problemaja van, azok ne menjenek vissza a lepcsohoz, mert ugyse erik el, hanem az utolso szobaban az egyik kamraban a foldon van egy lyuk, nah arrafele kell kimenni.

elsõ 2??😊

ha jól emléxem lejjebb 3-at kell lekapcsolni nem?

Az a baj hogy az elsõ 2 télleg ment, de ez nem megy F-el, sztem anomália van ott csak ezen a képen sajna igy nem látszik csak a játékban mikor mozgó kép van.

bertino
indítsd be a reaktort <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

EmThor
anomália máshol van... :gonosz:

F-et a kapcsolóra, mint az elsõ 2nél, eddig mûködött...

Kéne egy kis help.

Itt a 3. kapcsoló de nem tudok hozzányulni mert asszem valami anomália van ott, aki tud légyszi segitsen. Köszi.

hell mindenki....

Lenne 1 hülye kérdésem....
Nem tudom merre van az a bizonyos "ruha pakk"...állítólag az elején van valahol de sehol sem talállom...venni meg még nem tudok...és hiába csinálok meg 4-5 levelt, ugyanaz a "csöves" vagyok végül is az alap ruhában...
A sugárzások meg jönnek mint állat, ahogy halad elõre a játék, és folyamatosan megjelenik jobb oldalon a zöld radióaktív jel, és már megy le az életem....Hiába vannak az övemen azok a kövek vagymik amik védenek....nem elég...😞
Pls segítsetek...thnx Levi
human8
Sõt én jobban örülnék neki, ha az is menne, hogy milyen küldetéseket kell végrehajtani az érdekükben, azaz, hogy lehet eljutni az alternatív befejezésekig.

majd ha már meglesz az összes befejezés akkor sztem mehet az is FAQ-ba (természtesen csak SPOILER-ben 😊 mert sztem sokan kiváncsiak lennnének mind a 7 befejezésre

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Apropó m203-ashoz gránátot hol lehet beszerezni, mert csak az orosz szutykokat találom(valami vs izé)..az meg nem jó a pusekba.

Nen nem döbb dolog van😊

amit emberek hagytak ott olyan teaidõben😊(valami ilyesmi volt a Brian életében)

<#vigyor2>

Lenne egy aprócska problémám a játékkal: a távoli képek hibásan jelennek meg. Vagyis nincs égbolt, azonban a távolban lévõ tárgyak elmosódnak, ha mozgok (pl. a madarak csíkot húznak maguk után). XP-t és a játékot újratettem, legfrissebb XP-s nVidia driver van fent (nem a béta!). Találkozott már valaki ezzel a problémával?

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

herczeg
ja egyébként hülyevagyok bocsi....
a 4:16 nem a játékidõ volt hanem a játékban az idõ szóval mind1

(eh... nemtetszett a wishgranteres befejezés de örültem mert volt pont egy mentésem a visszaszámláás elõtt... milyen kár hogy nemmûködik... kezdhetem elõröl a gémet...)

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Biztosan nem random, valószinüldeg a megcsinált/meg nem csinált küldetésekhez kapcsolódik, ahhoz mikre jött vagy nem jött rá a player, meg talán, hogy mikor és hol kinek segített vagy éppen nem ... Ha jól értem több befejezés nem is ott játszódik annál a bizonyos "dolognál". 😊

Ne aggódj, nem csak ilyen befejezések vannak😊

2 teljesen más.

még a 7 bõl hiányzik 3 ha valaki találkozott velük ossza meg velem is..

505thZajcev[PT]
En nekem azt kivanta, hogy szunjon meg a Zona. Jott a video, mosolygott, mint aki be van szivva, aztan felnyitotta a szemet es lehervadt a pofija, meg feher lett a szeme. Ha az alternativ befejezes azt jelenti, hogy a kivansagkor random valaszt 7 kivansag kozul, akkor kicsit felreertelmeztek a sracok a dolgot, nem?? 😛

Nos a szarkofag belsejeben lehetett csak menni, amit en hianyoltam az a kozvetlen kornyezete, hogy szepen korbe lehessen menni, es megsasolni, hogy nez ki kivulrol. Na erre nem volt modom. Mondjuk csinaltam egy kulon mentest a varosban, ahonnan eljutottam az eszaki zonaba. Van egy olyan erzesem hogy kb csak a 10%-at lattam a varosnak, megprobalok most mas fele menni, nem arra amerre a nyil mutatta. Ha belegondolok meg a mappet se neztem meg annyira elveztem a dolgot 😉