S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Vajon fusson tökéletesen Static lightinggal, de csúnyácskán, vagy legyen gyönyörû, de kissé lomha Dynamic-on...
Az a baj, hogy a DX8 tényleg rengeteg effektet vesz le. Ez mondjuk néha szinte nem is látszik, de van, amikor óriási a különbség...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Rossz döntés volt h nem csináltam meg minden küldetést, mert így elég rövidke volt.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
MEGTALÁLTAM A MEGOLDÁST AZ 1GB RAMMAL RENDELKEZÕK RÉSZÉRE, AKIKNÉL FOLYAMATOSAN SWAPOL A JÁTÉK DYNAMIC LIGHT-AL!KÉREM RAKJÁTOK BE A FAQ-BA!
Szóval a lényeg,hogy maximum textúra részletességnél 512mb textúramemóriát használ a játék.Emellé már nem fér be a motor, a pálya, meg minden egyéb.
Most 1280*1024-ben, Full dynamic light-al, 2xAF-el játszom.Tényleg MINDEN full-on van, csak a TEXTURE RESOLUTIONT(qualityt?) vettem le majdnem minimumra. És a percekig tartó swap TELJESEN eltûnt.Egy pillanatra sem reccen meg a játék, és NEM LETT CSÚNYÁBB!
a Bar tól keletre kell menni, ott egy pályaváltás.
ott majdnem mindenki extra cuccokkal rohangál.
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
egyébként távcsöves puskát, a bár tól keleti területeken lehet találni.
meg ott sok extra cucc van.
Nekem is 8800gtx-em van Asus,2 giga corsair 667 es ddr2 ram,és "csak" egy 3,2ghz P4 procim,s nekem nincs gond egyáltalán vele!Fullon van minden,Szépen megy,még az "atomi" beállítások mellett is,holott 3Dmark06-ban siralmasan teljesít (6000 pont körül!)!Mindenbõl a legújabb driver van fent!
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Jah es akinek ugyanitt menekulos problemaja van, azok ne menjenek vissza a lepcsohoz, mert ugyse erik el, hanem az utolso szobaban az egyik kamraban a foldon van egy lyuk, nah arrafele kell kimenni.
ha jól emléxem lejjebb 3-at kell lekapcsolni nem?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Itt a 3. kapcsoló de nem tudok hozzányulni mert asszem valami anomália van ott, aki tud légyszi segitsen. Köszi.
Lenne 1 hülye kérdésem....
Nem tudom merre van az a bizonyos "ruha pakk"...állítólag az elején van valahol de sehol sem talállom...venni meg még nem tudok...és hiába csinálok meg 4-5 levelt, ugyanaz a "csöves" vagyok végül is az alap ruhában...
A sugárzások meg jönnek mint állat, ahogy halad elõre a játék, és folyamatosan megjelenik jobb oldalon a zöld radióaktív jel, és már megy le az életem....Hiába vannak az övemen azok a kövek vagymik amik védenek....nem elég...😞
Pls segítsetek...thnx Levi
human8
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amit emberek hagytak ott olyan teaidõben😊(valami ilyesmi volt a Brian életében)
<#vigyor2>#vigyor2>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
a 4:16 nem a játékidõ volt hanem a játékban az idõ szóval mind1
(eh... nemtetszett a wishgranteres befejezés de örültem mert volt pont egy mentésem a visszaszámláás elõtt... milyen kár hogy nemmûködik... kezdhetem elõröl a gémet...)
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
2 teljesen más.
még a 7 bõl hiányzik 3 ha valaki találkozott velük ossza meg velem is..
Nos a szarkofag belsejeben lehetett csak menni, amit en hianyoltam az a kozvetlen kornyezete, hogy szepen korbe lehessen menni, es megsasolni, hogy nez ki kivulrol. Na erre nem volt modom. Mondjuk csinaltam egy kulon mentest a varosban, ahonnan eljutottam az eszaki zonaba. Van egy olyan erzesem hogy kb csak a 10%-at lattam a varosnak, megprobalok most mas fele menni, nem arra amerre a nyil mutatta. Ha belegondolok meg a mappet se neztem meg annyira elveztem a dolgot 😉