S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dienesoft
Én biztos 😊 Eredetivel jóhogy 😊 De még a single-el szenvedek!

Legalább ténylegesen két táp csati vagy sikerült leosztani 1db 12V-ot kétfelé?

Most kezdtem:
Hogyan kell ebben a játékban fegyvert szerezni?

REAKTOR
Multizni fog innen valaki a játékkal?

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

grebber
Én amerre jártam utam során mindenkivel beszéltem akivel lehetett és pik-pak összejön annyi küldetés hogy ihaj.

Next PC upgrade: 2022

REAKTOR
Hát pedig ez valami driver lesz ,vagy win frissítés kéne.

rekettyes
Nem tudom hogy sikerült belenyúlni pedig csomó mindent kell csinálni az elején is.

gabi89
Eladni,hogy lehet dolgokat (még az elején vok).Sok mindenem van már de mikor visszamegyek a map elején található faszikhoz nem igazán akarják elfogadni amit adni akarok nekik 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Nekem Galaxy a kártya márka, és fenn a leg. driver nem tom mi a baj.
REAKTOR
Hát ilyet se halottam még. Driverek frissek a gépeden? Mert nekem fullon megy és nincs vele semmi gond.

Érdekes dolgot fedeztem fel a kariimon ,ugye 2 táp csati van a karin .Na ha az 1. táp csatit lehuzom akkor a stalker nem fagy ki de ha 2 van a karin akkor sipol játék allat minta tul vezérelné magát és leáll a renszer 600w Zalman ulta tuning táp nem hinném hogy kellene ezt csinálnia.
Glpetyus
Lehet hogy utálja a 6600GT-t <#alien> (nekem is az van)
Egyébként ne bazz' már,Obliviont 1280-ban,hdr-el medium grafon simán elbírta.Ez vmi bug.

A quicksave-el nekem még nem volt gondom hálisten.

Evogordon
Én meg ha el akarok menteni vagy be akarok tölteni akkor kilép.

grebber
Nálam ugyanez van DX9 alatt bármit állítok mintha nem is venné figyelembe a beállítást akad mint a barom.

Nekem még van 1 gondom se az autosave-eket se a quicksave-eket nem tölti be a game 😞

REAKTOR
Na de én nem akartam ,hogy vége legyen a játéknak , hanem csináltam a küldetéseket, és a harmadik már ez volt. És nem rohantam mert ez a küldi melett volt még 2, mondom magamba elmegyek megcsinállom, hátha vannak jobb puskák arra ,na meg megnézem a várost is, erre vége a játéknak. Akkor miért adta be ilyen hamar a játék ezt a küldetést? Itt a fejlesztõk gondolkodhattak volna, hogy elösször a kisebb feladatok jöjjenek. Na de nekiállok megint aztán holnap jön az eredeti és multizni is fogok vele.

Evogordon
ÁÁ HIBÁS A JÁTÉK!!! HA MENTENI AKAROK VAGY BETÖLTENI AKKOR KILÉP A JÁTÉKBÓL!! Na erre ráférne egy ppecs.

Glpetyus

Na ez a nagy rejtély.Nekem is akad mint a picsa -bár a gépem fele ilyen jó/rossz - mint ez.dx8-ban 100 fps fullon 1280-ban élsimítással ,dx9-ben még 800x600-on is (!),minden low 0-1 fps (!)....állókép HA arra nézek,ahol szerintem az emberek lehetnek.
Na ezt fejtse meg vki.

Csuhai G
Sry, asszem tegnap néztem a FAQ-ot akkor még nem volt benne. Nemgondoltam volna, hogy azóta már bekerült! <#szomoru1>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

FAQ rulez
6. Hol találhatóak a mentések, konfig fájlok, ilyesmik?

C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC

drop
csak azt nem értem hogy ha ilyen hamar végg lehet vinni akkor hogy vanm 7 féle befejezése a játéknak <#banplz>

Csuhai G
Hi!
Valaki meg tudná mondani, hogy hol tárolja a játék a mentéseket?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hi!
Pls help!Az miért van h !!!minimumon!!! van a grafika és akad... pedig szerintem ezzel a géppel miden highon mennie kellene:
Ati Radeon x1950 pro 256mb
Intel Core 2 Duo E6300
1 Gigabyte DDR2 Ram

ok, benéztem. mikor a levelbe értem, nem foglalkoztam Bullettel, hanem egybõl mentem pipe-hez. Valószínû, h. a banditák elintézhették az úton. Na mindegy, egy scope miatt nem megyek vissza pár levelt, Majd keresek nyugaton.

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

Evogordon
Én találtam egy nagyon nagy bugot!!!!
VAn az a feladat mikor a vérszopokat kell felderíteni nem lehet menteni se betölteni mert kilép a játék!!! Sehol nem csinál ilyet csak annál a küldinél. :S

Szerintem ez a játék nem arról szól, hogy ki bírja 10 perc alatt végig vinni... ettõl még persze úgy játszol vele ahogy akarsz.
Én kb. 2-3 órát töltöttem el vele úgy, hogy az elsõ térkép-részleten vagyok, és 2-3 küldit csináltam meg, viszont már fejbõl tudom az egész térképet... :-)

REAKTOR
Hát te nem érted , én csináltam a feladatokat erre ,kapok egyet ezt az antennást. Utánna kapásból mennyek oda a erõmûhöz. Én nem tehetek róla ,hogy ezt adja a játék.

Gunn69
Szerintem ez olyan, hogy a GTA -t is végig tudod vinni, ha akarod pikk pakk, csak kérdés, hogy ki játszik azért, hogy olvashassa a végén a Creditset és ki magáért az élményért.

REAKTOR
Hát de elég gagyi , hogy 3 óra után kapok egy feladatot ,hogy mennyek antennát lekapcsolni ,erre mennyek az atomerõmûhöz , és vége. én csak a feladatot csináltam meg. Na mindegy multira jó lesz még a gém.

rekettyes
hát ez már a te bajod. minek kell úgy rohanni? én már vagy 6 órát játszottam vele de még sehol se tartok.

Gunn69
Igaz.

rekettyes
Na jó, sokat veszítünk de itt legalább van lehetõség gyengébb gépen is játszani. Bár minden új játéknál ez lenne.

REAKTOR
Ja és jóformán csak két küldetést csináltam meg ugy végigmentem az egyészen mega lol

Voodoo varázslatot kell kérni az öreg boszorkánytól!

én a Commander vagyok én

Gunn69
A kódokat már alant leírták. A sugárzás ellen van szuri, vagy vodka és kötszer. Ha nem éred fel ésszel a játékot, próbálkozz mással.

REAKTOR
Na srácok végigmentem a játékon. Hát ez mocskos rövid. Átmentem egy csapattal a városon ,aztán ott voltam az erõmûnél. Idõre bekelett menni ,jött egy csomó katona, aztán ott volt az a kékes kõ szerü valami. Azt megfogtam és vége jön egy kis videó, és már olvastam is kik csinálták. Hát ez pofátlanul rövid.

Hellotok!!!Letszi segitsetek!!!a radioaktivitas ellen mit tudok csinalni h ne halljak meg??vannak koveim,de azok sokat nem segitenek!van valami melleny ellene??! ez szamkodos ajtot hogy kell kinyitni???hol talalom a kodot?A DOKUMENT X 18 hoz hogy lehet hozzajutni???!!egyszeruen nemtudok a laborig eljutni,mert kint van a terkeprol,egyszeruen lehetetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi!

Ez érdekes, mert nálam nincs semmi level-váltás, Bullet meg halott. Én azon a folyosón mentem, ami a sugárzó terület fölött található.
Visszanézve pár mentést, megtaláltam Bullet scope-s fegyverét, tõle pár méterre. De csak akkor hever ott, ha még nem mentem be a laborba. Nekem amúgy a következõ szintváltás a labor bejárati ajtajánál van, az alagsorban. Hmmm.

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

Gunn69
Szerintem is sokat veszít, aki DX 8 -ban tolja, a környezeti effektek és minden apróság sokkal szebb 9 -ben.

A bullet nevû pofa meg ott van, ahol átmész abba a levelbe, ahol a labor van. Én oda egy nagy sugárzó területen keresztül jutottam el, ahol végig futnom kellet és adagolni a gézt meg a szurit a sugárzás ellen. Utána levelváltás és szinte egybõl a bullet nevû tag fogad. Aztán kiszabadítjátok a másik két túszt, az egyiket kísérik az úton, a másik a dutyiban van és annyi.

grebber
Bakker azt a küldetést csinálom hogy Snake the Szarkofág 😄 de ennyi ember nincs a világon amennyien jönnek ellenem 😞

Hali emberek! Valakinek a Trainer mûködik DX8 alatt? Mert nekem csak akkor mûködik ha Dx9-ben játszok. HA lerakom DX8-ra akkor nem mûködik :S

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

valaki árulja el plíz, hogy a duty-s küldetést pontosan mikor kaptátok meg? csak sétáltatok a folyosó után az x18 laborba és a keresztezõdésnél? valakinek Bullet nevû duty adja a scopet, de õ nálam vérbe fagyva fekszik az árokparton.
Szal én önszorgalomból szabadítottam ki a csávót, bízva, hogy valahogy megkapom a jutalmamat, de semmi.
Tábor teljesen kipucolva, õ meg rohangál agyatlanul fel s alá, s egyáltalán nem úgy tûnik mint aki hajlandó scope-t adni. De már volt h. egy level gate-ig elszaladt, én meg sprintelhettem utána, aztán jól el is tûnt.

Voltan
Lehet, hogy van benne valami...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mila69en
szerintem nem a rammal van a gond hanem a videomemoriával esetleg még lehet próbálkozni a biosban hogy adsz neki egy kis textura memoriát a 3 gigábol.... az neked mennyin van?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Mondjuk azért a konfigfájlban kissé részletesebben is be lehet lõni, és ha szerencsénk van lesz olyan aki kikísérletezi a legjobb kombókat, mint Multiplayernél.

Azon meglepõdtem, hogy valaki azt írta be lehet kapcsolni az AA-t, ha a játékban és a VGA beállításban IS be van kapcsolva.
Úgy tudtam totál nem támogat AA-t, és a multiban nem is lehetett bekapcsolni. Akkor ez most tutira megy?

mila69en
amúgy szerintem gyengép gépeken is el lehet futtatni dx9-ben elfogadhatóan csak az árnyékokat kell kilõni, meg a felbontást 1024-felé nem tolni😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ezt én már többször leírtam, elég középre húzni a text. qual.-t, a többi marad a maximum beállítás által beállított értékeken, s így nálam esõben + villámláskor is hozza az 40-50 fps-et 1280x1024-ben FULL dynamic módban.

De nekem még 3gb memoval is swapol + 4gb virtuálissal.
mila69en
vagy lehet felsem tûnt, hogy éjjel van😄 azt hitted csak borus az ég😊

Voltan
Tényleg? Éjjel még ki se próbáltam DX8-ban.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

köszi a segítséget, megyek is tolom tovább 😄