S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan kell ebben a játékban fegyvert szerezni?
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
Next PC upgrade: 2022
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Egyébként ne bazz' már,Obliviont 1280-ban,hdr-el medium grafon simán elbírta.Ez vmi bug.
A quicksave-el nekem még nem volt gondom hálisten.
Nekem még van 1 gondom se az autosave-eket se a quicksave-eket nem tölti be a game 😞
Na ez a nagy rejtély.Nekem is akad mint a picsa -bár a gépem fele ilyen jó/rossz - mint ez.dx8-ban 100 fps fullon 1280-ban élsimítással ,dx9-ben még 800x600-on is (!),minden low 0-1 fps (!)....állókép HA arra nézek,ahol szerintem az emberek lehetnek.
Na ezt fejtse meg vki.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
6. Hol találhatóak a mentések, konfig fájlok, ilyesmik?
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC
Valaki meg tudná mondani, hogy hol tárolja a játék a mentéseket?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Pls help!Az miért van h !!!minimumon!!! van a grafika és akad... pedig szerintem ezzel a géppel miden highon mennie kellene:
Ati Radeon x1950 pro 256mb
Intel Core 2 Duo E6300
1 Gigabyte DDR2 Ram
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
VAn az a feladat mikor a vérszopokat kell felderíteni nem lehet menteni se betölteni mert kilép a játék!!! Sehol nem csinál ilyet csak annál a küldinél. :S
Én kb. 2-3 órát töltöttem el vele úgy, hogy az elsõ térkép-részleten vagyok, és 2-3 küldit csináltam meg, viszont már fejbõl tudom az egész térképet... :-)
én a Commander vagyok én
Ez érdekes, mert nálam nincs semmi level-váltás, Bullet meg halott. Én azon a folyosón mentem, ami a sugárzó terület fölött található.
Visszanézve pár mentést, megtaláltam Bullet scope-s fegyverét, tõle pár méterre. De csak akkor hever ott, ha még nem mentem be a laborba. Nekem amúgy a következõ szintváltás a labor bejárati ajtajánál van, az alagsorban. Hmmm.
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
A bullet nevû pofa meg ott van, ahol átmész abba a levelbe, ahol a labor van. Én oda egy nagy sugárzó területen keresztül jutottam el, ahol végig futnom kellet és adagolni a gézt meg a szurit a sugárzás ellen. Utána levelváltás és szinte egybõl a bullet nevû tag fogad. Aztán kiszabadítjátok a másik két túszt, az egyiket kísérik az úton, a másik a dutyiban van és annyi.
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Szal én önszorgalomból szabadítottam ki a csávót, bízva, hogy valahogy megkapom a jutalmamat, de semmi.
Tábor teljesen kipucolva, õ meg rohangál agyatlanul fel s alá, s egyáltalán nem úgy tûnik mint aki hajlandó scope-t adni. De már volt h. egy level gate-ig elszaladt, én meg sprintelhettem utána, aztán jól el is tûnt.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Azon meglepõdtem, hogy valaki azt írta be lehet kapcsolni az AA-t, ha a játékban és a VGA beállításban IS be van kapcsolva.
Úgy tudtam totál nem támogat AA-t, és a multiban nem is lehetett bekapcsolni. Akkor ez most tutira megy?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"