S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
BAMMEG... Ezt nem hiszem el!! ÁÁáá. Legalább fél óráig vergõdtem az X18 két emeletén összevissza, a kódot is megtaláltam, de vmiért 1234-nek láttam, az angol végigjátszásban is megnéztem, de ott sem tûnt fel h az utolsó 2 számjegyet felcserélve néztem 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

azt nem kell megölni egyszerûen végigmész az alagúton és kimászol ennyi.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

ahol mole-t kell megmenteni az nasgyon az elején van? mert most én is ott tartok és a játék rohadt nehéz aka értsd úgy h. allgi van tár a gépstukimban hamar meghalok és mondjuk ahol mole-t kell menteni ott 20 katona jön azt épületbõl.....

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

hi
kéne 1 kis segítség
ott tartok amikor vkit meg kell keresnem a föld alatt
jó sok bandita meg katona van ott
na már a végefele vagyok és vmi léghullámlökö akármi jön na azt h kell megölni vagy vmi segítség ellene...

Sziasztok lenne egy kérdésem hogy van egy ilyen gépem: Intel Pentium 3GHZ 1 GB ram és egy ATi X850Xt videókari. Hogy egy ilyen géppel mennyire lesz szép és lvezhetõ a játék ha esetleg valakinek ehhez hasonló configja van az küldjön egy képet vagy véleményt írjon mert kíváncsi vagyok és még nincs meg a Game. Elõre is köszi
Sziasztok! Olyan problémával találkoztatok már, hogy a játék kilép????
Nem tudom mi a gond...semmi hibaüzenet,csak kilép.
Nem tudtok valami megoldást??Elõre is köszi!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

azért meg is leht ijedni benne néhányszor, legalábbis én megijedtem.

nekem elbújt a lépcsö alatt 😊
leszedtem 3 katonát és már meg is volt mentve

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Seth
meg lehet, ráadásul nekem még úgy sikerült, hogy tök nem vele voltam elfoglalva, hanem inkább bújdostam vmelyik csõ mögött, mikoris kiírta hogy sikeres a küldi ^^

PSN ID.: Beegabor

Ez inkább úgymond szabadabb játék, mehetsz össze-vissza a játékban, lehet küldetéseket vállani, amikért jutalmat kapsz, RPG elemekkel ellátott FPS.
Hmmm, kéne bele egy 2-3x gyorsabb proci 4x-8x több ram és egy olyan VGA, ami legalább DX8-ban elér bizonyos sebességet.

A Mole gyereket meg lehet menteni?Mert nekem a gyagyás nekiszalad vagy 20 katonának...

-.-

dienesoft
Persze ez nem elég, mert ezeket a felbontásokat már nem bírja a régi monitor, az is kell új, ami persze nem fér el az asztalon...:<#idiota>

oneal1
ez igy elég kevés a játékhoz

!Forza Ferrari!

talán megkéne keresni 😊

amugy asszem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1243

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

MaskimXul
Akkor már táp, meg sata vinyó is 😊
dienesoft
Azokra meg kell egy új alaplap...Így megy ez 😄

picipoC
hi all!

help!! az lenne a bajom hogy vagyok egy olyan ajtónál ahol kér egy belépési kódot esetleg nem tudja valaki ezt a kódot???

P4 Asus P5GD2 Pro 160G Maxtor SATA2 Asus EAX1600 XT 1024MB DDR2 RAM

MaskimXul
Ja, elég karcsú az a konfig, próbáld static lightinggal, minden lowon, legkisebb felbontás, lapozófájlt pedig rakd 2 gigára. Ha így sem jó, vegyél egy giga ramot, egy procit, meg vgat <#vigyor3>
dienesoft
Hihetetlen, hogy az eredeti játék így baszakszik...Egyszer simán elindul (de csak úgy, ha kikapcsolom daemon tools-t), most meg akármit csinálok nem akar elindulni, azt írja, hjogy nem találja az eredeti lemezt :S Akinek eredeti, annak voltak vele ilyen gondjai? Vagy csak én nézek el valamit?

10x

Seth
nemigazán, mással is gond van ^^

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok!

Nemrég írtam, hogy nem elitélendõ módon szaggat a gépemen a stalker:
P4 1,7Ghz
256Mb SD Ram 133Mhz
GF FX5200 128MB 64Bit

Szerintetek javítana valamit a helyzeten, ha vennék a gépbe még 512Mb SD Ram-ot?

czky
Én odamentem hozzá és szitává lõttem a rohadékot!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

ott vettem az elsõ pump action shotgunom, de elég ratyi, semmi ereje...
A tudós doki az x16 labornál is mûködik dílerként.
MaskimXul
a kilences utáni 0-t próbáltad? vagy copypaste-el?
MaskimXul
Ja, ahonnan ez származik, ott írták, hogy találtak a játék fájljait kitömörítve még két befejezést, valami monolithnál kell kívánni valamit, de ezt már nem fordítom le, akit érdekel: gamespot fórum
#16878 need help lécci aki tudja

MaskimXul
gránáttal
-akkor kell sotetbe menni ha nincs feny ergo este, ilyedni meglehet neha de azert nincs ra kielezve
-3 dealer van egyik kezdon masik a barba harmadik megmar nemtudom hol valhol messzebb 😊
-ami a agyas szornyet illeti: bementem sipolt mint az allat vagy 2x-3x meg néha nyomott ilyen teleportalos(illuzio?) trukkot, meg volt kettos latasom is demivel én vodkan edzottem siman lerotaltam az eppen aktualis fegyveremmel 😊
MaskimXul
Na akkor. Csak azt fordítottam le, hogy mit kell csinálni az egyes befejezésekhez, a befejezést magát nem, minek, meg el sem olvastam, nem akarom a saját szórakozásomat szét spoilerezni 😊

Az utolsó három befejezést az eredeti író sem csinálta meg.
A "real ending good" szerintem az ideális befejezés.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1) FALSE ENDING:

Kívánj valamit a wishmakernél, és legyen nálad egy csomó pénz és cucc.
BEFEJEZÉS:
Azt kívánod, hogy gazdag legyék, erre pénz kezd el hullani a mennyezetrõl, ami aztán rádomlik, megölve téged, a pénz meg csak sok csavar és anya volt valójában.

2) FALSE ENDING:

Kívánj valamit a wishmakernél és ne legyen nálad csomó pénz.
BEFEJEZÉS:
Azt kívánod, hogy bárcsak soha ne létezett volna a Zóna, erre behaluzol egy nagyon szép tájat, majd megvakulsz (meghalsz?)

3) REAL ENDING GOOD:

Találkozz a vezetõvel, aki a Doktorhoz irányít, aki megmutatja, hol találhatod meg azokat a tárgyakat, amikkel kinyithatsz egy ajtót egy folyosón, a létra tetején a reaktorban. (A sötét folyosók a Wishmaker elõtt)
Ha megjelenik egy üzenet: Decode the Door, akkor megtaláltad a titkos labor bejáratát.
Menj az ajtóhoz a terem végében, és várj 30 másodpercet, hogy dekódolódjon, amíg te a roszfiúk támadását vered vissza.
Ha bejutottál, csak menj keresztül a szobákon, amíg meg nem látsz egy kis zöld ragyogó dolgot, körülötte ragyogó kék golyókkal.
Lõdd szét a golyókat, és beszélgess a fõ tudóssal. Mikor megtudod az egész történetet, két választásod lesz: "Join C-Conscius" vagy "Not help decent mankind". Válaszd az utóbbit, erre kiteleportálódsz a reaktorból. Innentõl egy csomó harcon és kis kék teleportálókon keresztül kell elérned a végét.
BEFEJEZÉS:
You shoot the cause of the Zone (some green glowing jar things), and then theres a big flash. You are in a beautiful green forest (Think of the zone, only alive), and then you say "I don't know if it was the right thing, but all I know is I made it" or something like that. Then you lie down, and go to sleep, and some butterfly thing flies off into the sky.

4) REAL ENDING BAD: Ugyanaz mint elõbb, de válaszd a "Join C-Conscius" lehetõséget.
BEFEJEZÉS:
The scientist straps you up inside some green thing, you close your eyes, and then it snaps to a scene of that old man with his dog (You saw him earlier in another cutscene, the one with the light grey beard, kind of looks like Alyx's dad from Half Life 2, only whiter), and he says "I wonder where Strelok is... ah well, he's hardy as a cat, I'm sure he's doing just fine" *looks to his dog* "C'mon, lets go get something to eat" or something of the sort, don't quote me on that heh, but that's the rough idea of what he said, the best I could remember it.

5) ENDING 5: Fejezd be a játékot a Duty szövetségeseként

6) ENDING 6: Fejezd be a játékot a Freedom szövetségeseként

7) ENDING 7: Fejezd be a játékot a Monolith szövetségeseként

Voltan
Hát, szerintem nincs nagy trükkje. Rohanj közel hozzá, és pumpáld tele ólommal!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

rage
Már az elsõ szoba szekrényeit érdemes lett volna átnézni...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

hello nekem ez egy új gamma, nemigen tudok róla semmit. az a kérdésem van róla hogy ez egy horror játék? olyamit mint a fear meg a doom szinte végig sötétségbe kell menni? és végig ijesztgetik a játékost?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Nem t'om, mit sirtok! Az elejen lattam valahol Adidas melegitot egy hullan.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

a 2 pályán vok és mindig megy le az életem miéert lehet???

dienesoft
Én is itt járok, egy esõkabátba elég ciki lõni a katonákat 😄.Amúgy én se jöttem rá!

üdv!
játék elején járok még, most szabadítottam ki mole-t (vagy kit...)
"problémám", hogy még mindig farmer+pulcsiban szadgálok, semmi armor-on nincs..
és elég nagy falat csomó állig felfegyverzett (gondolom király armorú) katona ellen menni..hiába próbálom egyesével becserkészni õket..
lényeg a lényeg kérdésem az lenne hogy:
hol/mikor/kitõl lehet venni az elsõ armort?

http://emulehelp.uw.hu

Motion Blure-t lehet csinálni már DX7-ben lévõ dolgokkal (Matrox féle Bump Mapping?), vízefektet és a többit meg Shader Mosel 1.1, 1.3 és 1.4 is tud.

bakvarnyu
A RUSH Basszus de jó! Jön az új lemez!

Hány díler van a játékban?Mert én még csak eggyel találkoztam a kezdõhelyen

pls help #16878

dienesoft
Sziasztok!
Hogyan, egyáltalán ki lehet-e nyírni ezt az agymanipulációs szörnyféleséget? Már az én fejem is megfájdult a csaotrnában ettõl a sípolástól, nagyon kemény! Plz help!

sziasztok! az a kérdésem, hogy ha a static light valóban dx8-at jelenti, akkor hogy az istenbe vannak dx9-es effektek a játékban?? pl, mikor a tûz fölé nézek, vagy a motion blur, a víz, stb. 1024 ben mediumon tök jól megy, viszont nem engedi változtatni, hogy static, vagy dynamic light. plusz a shadowst sem, azt maximumra állította be és nem tudok hozzányúlni...akkor most hogy is van ez??
MaskimXul
Mindjárt lefordítom, és postolom megint.
Proview
Ezt nevezik gyors segítségnek <#phone> 😄DDDDDDD
Az feltûnt, hogy mindig tûzharc után éhezem (*-ra raktam a fegyverek módjait váltó opciót)
Nagyon szépen köszönöm!<#wave>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Egyszeruen ra kell huzni a hangtompitot a fegyverre. Annyi a trukk, hogy a hatizsakban levore nem lehet, csak arra, ami a fegyver slotban van.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

MaskimXul
Felgyorsítottad az idõt a * gombbal, lassítsd vissza a / -el
Valaki lefordathatná azután mehetne a FAQ-ba egy úgymond SPOILER felirattal és olyan színnel amit csak kijelölve lehet lefordítani!