34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
tpM #20480 Ja és valaki aki ezt frankón vágja írhatna 1 tutorialt pl hogy lehet a textúrákat esetleg modelleket editálni :)
tuningolva egész jó game lesz :D -
#20479 Hát nekem a magyarítás jól megy hála égenek...
Eredeti gámém van, és patvhelve van.... HÁt nemtom, én még mindig vmi "véletlenül ottmaratt filera" gondolok, amibern helyesírási hiba van... -
tpM #20478 Nem mert próbáltam úgy, hogy nem módosítok semmit csak kirakom gamedata mappába, de úgyis kilép. -
#20477 Akkor a mododban írhattál el valami fontosat, akár az is okozhat iilyen hibát, hogy véletlenül töröltél egy ">" jelet. Ilyen velem sokszor előfordult a fordításban. Képzelheted, milyen szar volt fél órán át keresni a 60 kb-os szövegfileban... -
#20476 Nem tudjátok, hol lehet hangtompítót találni? Egyszer már végigjátszottam, de úgy látszik kihagytam vhol... -
#20475 Csak azt tudom mondani, amit előzőleg. Ahol bejöttél, az nincs zárva, keresd tovább az utat. Mert ez nem az ahol bejöttél :) -
#20474 örülök hogy tetszik! :)
könnyű a hasonló embereket kifogni! :D
én is azért tettem be, mert lol volt amikor velem történt! :) -
#20473 Ok körbenézek remélem megtalálom. -
#20472 Télleg nem itt jöttél be. Másfele találod a kiutat, mennyél egy kicsit visszább. -
MrAndree #20471 Kimenni is arra kell amerre bejönni. Amellett a rész mellett amiről képet raktál volt egy folyosó és ott kellett bejutni. Mert ez a rész már befelé is zárva volt. Keresd a folyosót, lámpával megtalálod. :) -
#20470 nem lehet igaaaaaaaaaaaaaaaz!!!!!!!!!!!!k***a életbe!!!!!!!!!
új windows-t tettem és elfelejtettem a mentést kimásolni.....:(
tudna valaki küldeni mentést? Arról a részről kéne amikor először a barba érkezel!! valami jó puskával:P:D
[email protected]
köszi!! -
#20469 Hát szerintem igen, de tök mindegy nem bejönni akarok hanem kijutni, aztt hogy kell? -
#20468 De durva az aláírásodban a duma. Megtanítasz fordított b betűt csinálni? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
MrAndree #20467 Nem is itt jöttél be. -
#20466 jaj de! hogyan? kérlek! segíts!!!! -
DeviloftheHell #20465 jó az a fegyver ha fejre lösz :D kül elég sok löszer megy el -
#20464 Na tehát itt tartok a gép lekapcsolása után mennék vissza de a szemközti ajtó zárva
-
DeviloftheHell #20463 hit_power = 1.10, 1.10, 1.10, 1.60 gauss alap
hit_power = 0.50, 0.54, 0.57, 0.60 alap
mégis elöbb leszedtem vele öket bár nem tudom mit jeleznek ezzel % kot vagy fene tudja -
#20462 Ja.Nekem is ez volt de megoldottam. -
#20461 Hát továbbmennék de nem tudok ugyanis door closed van. -
#20460 a nagyon profeszionális, méltán elismert és sokak által használt, szeretett windows movie makerrel
Sebzés jó így egyelőre, azért nem vagyok én cheater.. annyira -
#20459 valaki válaszolna nekem is? #20446 -
#20458 Nincs zárva... Sztem rossz ajtót nézel, tovább kell menni. -
#20457 Na valaki árulja már el hogy tudok visszakecmeregn ia felszínre azután, hogy a vörös erdőben kikapcsoltam az alagsorba na gépet, mert ahol bejöttem ott zárva az ajtó. -
DeviloftheHell #20456 na letöltve lejátszotta a tüzgyorsaságon állitottál akkor a sebzésen mértnem? a gp 37 sel elött lelöttem a sima katonát :D -
#20455 milyen programmal tömörítetted a videót? -
torma1 #20454 Szasza!!Ha van mod hozzá akkor azt honnan lehet letölteni??Köszike!! -
#20453 már 11? nekem kilencessel tökéletes :) -
DeviloftheHell #20452 és nem tudo megnézni azt a videot
-
DeviloftheHell #20451 király média player 11 nem hajlando a saját formátumát lejátszani -
#20450 a mod halad.. -
#20449 Természetesen 3d, fps nézetből, és erőpáncél nélkül nincs fallout :)
A mond jó úton halad, már kész is van a falloutos gauss rifle -
DeviloftheHell #20448 *2 dimenzioba -
DeviloftheHell #20447 áá gyökér böngészö fallout mod? 2db átlesz rakva vagy beleraknátok az eröpáncélokat? :D -
#20446 letöröltem a Stalkert, hogy aztán újra felrakhassam, de miután letöröltem nem tudtam visszatenni mert valamiért a CD/DVD-lejátszóm nem látja a DVD-t! :(
valakinek volt ehhez hasonló tapasztalata? ha igen akkor mit tehetek? :((( -
DeviloftheHell #20445 dupla kattintás :D -
MrAndree #20444 Vagy dupla bal klikk. De ehhez azért nem kell diploma. :) -
DeviloftheHell #20443 dupla kattintás :D -
haxoror #20442 Arra vevő lennék én is! -
haxoror #20441 jobbklikk + eat
jobbklikk + drink