S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
kéne 1 kis segítség
ott tartok amikor vkit meg kell keresnem a föld alatt
jó sok bandita meg katona van ott
na már a végefele vagyok és vmi léghullámlökö akármi jön na azt h kell megölni vagy vmi segítség ellene...
Nem tudom mi a gond...semmi hibaüzenet,csak kilép.
Nem tudtok valami megoldást??Elõre is köszi!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
leszedtem 3 katonát és már meg is volt mentve
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
PSN ID.: Beegabor
-.-
amugy asszem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
help!! az lenne a bajom hogy vagyok egy olyan ajtónál ahol kér egy belépési kódot esetleg nem tudja valaki ezt a kódot???
P4 Asus P5GD2 Pro 160G Maxtor SATA2 Asus EAX1600 XT 1024MB DDR2 RAM
Nemrég írtam, hogy nem elitélendõ módon szaggat a gépemen a stalker:
P4 1,7Ghz
256Mb SD Ram 133Mhz
GF FX5200 128MB 64Bit
Szerintetek javítana valamit a helyzeten, ha vennék a gépbe még 512Mb SD Ram-ot?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
-3 dealer van egyik kezdon masik a barba harmadik megmar nemtudom hol valhol messzebb 😊
-ami a agyas szornyet illeti: bementem sipolt mint az allat vagy 2x-3x meg néha nyomott ilyen teleportalos(illuzio?) trukkot, meg volt kettos latasom is demivel én vodkan edzottem siman lerotaltam az eppen aktualis fegyveremmel 😊
Az utolsó három befejezést az eredeti író sem csinálta meg.
A "real ending good" szerintem az ideális befejezés.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1) FALSE ENDING:
Kívánj valamit a wishmakernél, és legyen nálad egy csomó pénz és cucc.
BEFEJEZÉS:
Azt kívánod, hogy gazdag legyék, erre pénz kezd el hullani a mennyezetrõl, ami aztán rádomlik, megölve téged, a pénz meg csak sok csavar és anya volt valójában.
2) FALSE ENDING:
Kívánj valamit a wishmakernél és ne legyen nálad csomó pénz.
BEFEJEZÉS:
Azt kívánod, hogy bárcsak soha ne létezett volna a Zóna, erre behaluzol egy nagyon szép tájat, majd megvakulsz (meghalsz?)
3) REAL ENDING GOOD:
Találkozz a vezetõvel, aki a Doktorhoz irányít, aki megmutatja, hol találhatod meg azokat a tárgyakat, amikkel kinyithatsz egy ajtót egy folyosón, a létra tetején a reaktorban. (A sötét folyosók a Wishmaker elõtt)
Ha megjelenik egy üzenet: Decode the Door, akkor megtaláltad a titkos labor bejáratát.
Menj az ajtóhoz a terem végében, és várj 30 másodpercet, hogy dekódolódjon, amíg te a roszfiúk támadását vered vissza.
Ha bejutottál, csak menj keresztül a szobákon, amíg meg nem látsz egy kis zöld ragyogó dolgot, körülötte ragyogó kék golyókkal.
Lõdd szét a golyókat, és beszélgess a fõ tudóssal. Mikor megtudod az egész történetet, két választásod lesz: "Join C-Conscius" vagy "Not help decent mankind". Válaszd az utóbbit, erre kiteleportálódsz a reaktorból. Innentõl egy csomó harcon és kis kék teleportálókon keresztül kell elérned a végét.
BEFEJEZÉS:
You shoot the cause of the Zone (some green glowing jar things), and then theres a big flash. You are in a beautiful green forest (Think of the zone, only alive), and then you say "I don't know if it was the right thing, but all I know is I made it" or something like that. Then you lie down, and go to sleep, and some butterfly thing flies off into the sky.
4) REAL ENDING BAD: Ugyanaz mint elõbb, de válaszd a "Join C-Conscius" lehetõséget.
BEFEJEZÉS:
The scientist straps you up inside some green thing, you close your eyes, and then it snaps to a scene of that old man with his dog (You saw him earlier in another cutscene, the one with the light grey beard, kind of looks like Alyx's dad from Half Life 2, only whiter), and he says "I wonder where Strelok is... ah well, he's hardy as a cat, I'm sure he's doing just fine" *looks to his dog* "C'mon, lets go get something to eat" or something of the sort, don't quote me on that heh, but that's the rough idea of what he said, the best I could remember it.
5) ENDING 5: Fejezd be a játékot a Duty szövetségeseként
6) ENDING 6: Fejezd be a játékot a Freedom szövetségeseként
7) ENDING 7: Fejezd be a játékot a Monolith szövetségeseként
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
játék elején járok még, most szabadítottam ki mole-t (vagy kit...)
"problémám", hogy még mindig farmer+pulcsiban szadgálok, semmi armor-on nincs..
és elég nagy falat csomó állig felfegyverzett (gondolom király armorú) katona ellen menni..hiába próbálom egyesével becserkészni õket..
lényeg a lényeg kérdésem az lenne hogy:
hol/mikor/kitõl lehet venni az elsõ armort?
http://emulehelp.uw.hu
Hogyan, egyáltalán ki lehet-e nyírni ezt az agymanipulációs szörnyféleséget? Már az én fejem is megfájdult a csaotrnában ettõl a sípolástól, nagyon kemény! Plz help!
Az feltûnt, hogy mindig tûzharc után éhezem (*-ra raktam a fegyverek módjait váltó opciót)
Nagyon szépen köszönöm!<#wave>#wave>
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub