S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Proview
Mitõl éhes állandóan a karakter? Rengeteg cipót, konzervet, kolbáaszt hordok, eszem is ha az ikon megjelenik; de néhány másodperccel evés után megint éhes <#vigyor5>
Attól hetet; hogy olyan helyre tévedtem; ahova még gyengus vagyok? (PDA enciklopédia sem írt semmit errõl)<#nemtudom>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Eressz bele pár tárat a mozgó tûz anomáliába.
kösssz!

...sose azt nézd...

ak-ra csak távcsövet és gránát vetöt lehet rárakni?
(bár hülye kérdés hisz más már nem igazán férne rá 😄)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

jaja,nálam is ez van...attól függetlenül játszható...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

cikasz
Sziasztok. Visszaraktam az XP-t a vista helyett mert iszonyat szar volt a gém alatta. Most 1680*1050-ben simán fut fullonfull 😊
Az lenne a kérdésem, hgoy amikor elinditom a stalkert kirak bal oldalra egy SLI sávot ami szükül és tágul gondolom attol függöen, hogy hogy használja az sli-t. Videók alatt is meg mindenhol. ezt el lehet tüntetni valahogy? a control panelen vagy hol?
thx

http://www.akciofigura.hu

Én olyanról hallottam egy másik fórumon, hogy idézem: "kilépve a szabadba az égbolt textúrája hibás - akármerre mozgok, folyamatosan keni el a fákat meg a többit" ja és hogy így játszhatatlan... Tehát ha neked is ez van akkor nem egyedi probléma. Ha nem akkor frissíts egy videókártya drivert.
kolbi870315
Köszi.
Megpróbálom

BF2142:kolbi, kolbi01

nem.sima 6200es.

Mosódik a kép??? 6600 GT-d van? Akkor az.
Kösz pont ez kellett! <#worship>
nem tudjátok h mi lehet a gond,ha az ég géphibás?

Csero90
Nyírd ki azt a repdesõ gömböcöt 😄D

Falabu
A választ lentebb keresd: #16879!!!

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

kolbi870315
Egy kérdés.
A laborban megszereztem a dokumentumokat.
Merre kell menni?
Amerrõl jöttem nemtudok mert azt írja hogy valami tartja az ajtót.

BF2142:kolbi, kolbi01

" odamenni a végére?"

Azt gondolom sejted, hogy nem minden vége játszódik ugyanott??? 😊

MaskimXul
rage
Mindjárt ott a ghost mögött, ahol lelõtted, tovább jobbra az alagúton át. Ne gyere vissza.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Üdv!

Kéne egy kis segítség, sajnos elakadtam az X16 laborban, kinyitottam mindkét ajtót, felszedtam a dokumentumot, de kijönni már nem tudok...
Zárva az ajtó!
Hogy lehet innét kijutni?

...sose azt nézd...

Hello! A magyarítást készítjük!: www.hunstalker.extra.hu itt minden fenn van, de az oldal még nem teljes!

CHEAT KÓDOT TUDTOK HOZZÁ?

herczeg
köszke

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

MaskimXul
Ismét angolosoknak, gamespot fórumból a lehetséges 7 befejezéshez szükséges dolgok:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I have calmed down, and played from my last save, and managed to uncover 4 more endings, 1 of which is the real ending.

Now I would love to create my own thread on the endings and the story, but since I can't start a topic for some reason (I don't have authorization...) I'll just post my knowledge in here.

The story makes sense, if you get the REAL ending. However, they pretty much explain the whole story during the REAL ending/leading up to it, which is why you will always feel confused and lost throughout the bulk of the game storywise.

Now, onto the endings.

There are 4 which I uncovered, and 3 which I know how to uncover, or have a strong idea how to uncover.

1) FALSE ENDING: Make a wish at wish maker and have a ton of money and items on you.
RESULT: You make a wish to be rich, and then have an illusion that money is falling from the ceiling, and then it collapses on you and you die, the gold was infact nuts and bolts.

2) FALSE ENDING: Make a wish at the wish maker and have not a lot of money on you.
RESULT: You will make a wish to wish that the Zone was never there, and you will have an illusion that your in a beautiful little landscape, and then you go blind (or die?)

3) REAL ENDING GOOD: Meet up with guide, who in turn directs you in Doctor, who in turn directs you to some items you will need to open a door located in a hallway and up a ladder inside the main reactor (The dark hallways before the Wish Maker).
You'll recieve a message saying "Decode the Door" which will let you know you've found the secret lab door. Proceed to the door at the end of the hall, and wait 30 seconds for it to decode while you fend off against some baddies. Once your in, just make your way through the rooms until you're at a little green glowy thing surrounded by blue glowing balls. Shoot the balls, and have a chat with the main scientist behind the Zone. After you learn the whole story, you are presented with 2 choices, Join C-Conscious, or "Not help decept mankind". Choose the latter, and you will be teleported outside the reactor. From here, you will have to go through a bunch of giant gunfights, all the while going through little blue teleporters until you reach the end...
RESULT: You shoot the cause of the Zone (some green glowing jar things), and then theres a big flash. You are in a beautiful green forest (Think of the zone, only alive), and then you say "I don't know if it was the right thing, but all I know is I made it" or something like that. Then you lie down, and go to sleep, and some butterfly thing flies off into the sky.

4) REAL ENDING BAD: Do the same thing as above, only choose "Join C-Conscious".
RESULT: The scientist straps you up inside some green thing, you close your eyes, and then it snaps to a scene of that old man with his dog (You saw him earlier in another cutscene, the one with the light grey beard, kind of looks like Alyx's dad from Half Life 2, only whiter), and he says "I wonder where Strelok is... ah well, he's hardy as a cat, I'm sure he's doing just fine" *looks to his dog* "C'mon, lets go get something to eat" or something of the sort, don't quote me on that heh, but that's the rough idea of what he said, the best I could remember it.

5) ENDING 5: Finish the game allied with Duty
RESULT: I don't know, I haven't done it, and I still don't know how to join Factions.

6) ENDING 6: Finish the game allied with Freedom
RESULT: I don't know, I haven't done it, and I still don't know how to join Factions.

7) ENDING 7: Finish the game allied with Monolith

There you have it, you're 7 endings and how to get them.

I'm going to go try to join Monolith now, with my new game. Good day.

Ez van. Akkor már 3-an vagyunk akiknek ezt adta be... Ja engem is egy kicsit elszomritott, kívánhatott volna vmi. mást is pl., amit harvy írt.<#nevetes1> Vagy egzotikus (nem kissebségi) csajokat egy falat bikiniben (vagy análkül).
Sziasztok!
Olyan gondom van hogy a 2. pályán állandóan lefagy a játék, vagy újraindítja a gépet. Az elsõ pályán semmi ilyen gond nem volt, szépem ment!
Nem tudja valaki mitõl lehet? Ha valaki hasonló gondokkal küzd, vagy tudja a megoldást, szóljon! Köszi!
Csero90
Hé srácok a Whisper v mi a fene...azzal mit csináljak? mert ha kívánok tõle vmit...vis csak azt lehet h gazdag legyek akkor olyan befejezést ad h meghalok...most mit csináljak azzal a xarral? elvonszoltam magam ide...1 órán át kínlódtam és kiszúrja a szemem ezzel a véggel...ok nem kívánok tõle semmit de akkor fölöslegesen jöttem el ide?

herczeg
nincs olyan befejezés ami a credits után hagy tovább jáccani? én jó ha a 20%-át láttam az egész zónának...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

MaskimXul
Angolul tudóknak végigjátszás
Hmmmm.

herczeg
én az erõmûbe találtam ilyen fekete rucit (hasonló mint a dutysoknak van)
ami 70re emeli a max terhelést (lehet többel is eldöcög, nempróbáltam), viszont sprintelni egyáltalán nemlehet vele. az erõmûbõl mongyuk nemtom kilehet e egyáltalán jönni szóval a gyakorlatban lehet semmit nem érsz vele

vegulis errol szol a Zona meghal mindenki 😊
jo akkor majd legkozelebb elkoltom az osszeset vodkara
Csak nehogy I want vodka befejezest kapjak és eltalaljon egy uveg 😄DDD
Na akkor te is azt a videót kaptad, amit én pedig én sem akartam gazdag lenni. 0 pénzzel kellene talán odamenni a végére?
grebber
Ha meghal mindeki akkor nincs gáz?

Next PC upgrade: 2022

REAKTOR
Ja meg lehet tudjátok ,de ahol lakat van az ajtókon azokat lelehet lõni. Most jöttem rá. <#wow2> bocs ha már tudtátok.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

ohh kösz 😊
Ez esetben valószinüleg nem a teherbírása nõt meg, hanem "csak" nem fáradt 60KG cuccal sem?

Ott köröz a terembe, egy repkedõ azt hiszem talán narancssárgás dolog, ha jól figyelsz akkor meglátod. Na azt kell megkínálni egy kis lõszerrel utánna kapsz egy videót és mehetsz tovább...
hogy tok 0-t irni directip-nél , már a tököm kivan ezzel , tiszta bugos s*ar , ha lenyomom a nullát konzolt hivja le , ááá fakkk , söt még a numerikuson se lehet , nevetséges, a multija ugy le van védve mint állat , haverommal 2 oran keresztul killottunk h összehozzuk de hiaba, csak 1 cdkey van , ha ö kreal en nemtok bemenni ha én akkor ö nem -.- , LAN-ba látjuk egymás serverét de a cdkey miatt nem enged , még talán a direktip lenne remény .... szal pls aki tudja helpeljen már .

Nem tudom van e pontos adat, hogy mennyi a maximum, de másik fórumon valaki felvett egy ritka Artifact-et (csak nem tudom melyiket!) és után 60KG-ot tudott vinni ... meg felvett valamit ami a sebességét(?) növeli és azt írta, hogy 59,9KG cuccal tudott sprintelni!
Kíváncsi lennék, hogy további Artifact képes e növelni a teherbírást?

a max az 50 kilo
de még 59,9 kilo-t is elcipel nyögve-nyelve
60-nál már aztmondja h nembírja a cumókat és dobj ki vmit 😊
Nekem 7600 GS -el medimun (- az árnyékok) E6400 @2800Mhz 1gb rammal, akadásmentesen fut, hogyha egy kicsit húzom a videókártyát is. Úgyhogy érdekes, mert azért ez nem egy 1950pro...
Nem lehet, hogy az kapja azt a befejezést pont, aki sok pénzt gyûjt össze? 😊

REAKTOR
Srácok nem tudom volt e már szó róla a városnál ahol bár van ,ott mondta egy fószer ha rokie akarok lenni mennyek az arénába. Ott van a kocsmátol nem messze és küzdöttem is ,megcsináltam az összes kihívást. De azt hittem igy tudok több cuccot vinni mint 50 kilo. Nem tudjátok ,hogy lehet többet vinni mint 50? Vagy végig ilyen tápos lesz.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

hmm na most sikerült elakadnom
Lab x18-ban miután felvettem a doksikat nemtok kimenni mert lángol az ajtó amin bejöttem és azt írja ki h valaki tartja a másik oldalról
ötlet h innen merre kéne továbbmenni? ezekkel a lángoló anomáliákkal meg nemtok mit kezdeni ...
nemtom én nemis akartam gazdag lenni a vegen volt mar vagy 120 ezrem 😄
amugy ha kuldetesre mentek hulye tipp de ajanlom ketfajta assault rifle min. (nalam 5.56 meg .545 kellett) és tökig betarazva vagy 300-300 ammo
Netudjatok meg amikor a végén mar csak fejest lehet loni és már majdnem késsel megyek 😄DD
nekem is meghalt ott mindenki gondoltam viccbol elhuzom a varos vegeig hatha be van srciptelve de aztan csak en mentem oda egyedul (kitudja ha eletbe marad lehet mas befejezes van <#wink> )
Ne is foglalkozzál vele, nálam is megmurderolt de tökmind1. 1 hülyével kevesebb. Amúgy arra gondoltam, hogy majd össsze kéne gyûjteni a befejezéseket... Nekem már van 1, de a többire is kíváncsi lennék. Állítólag 7 van? De most így hamar gyorsan nem akartam leírni hátha vkinek lelõném a poént. Annyit mondok h. érdekes és nem értem h. nekem mért ezt adta be, mivel nem aszerint játszottam, amilyen lett (sztem.).
nincs mit,
ezt én is beszivtam az elején 😊
VRSDM
KÖSZÖNÖM

u dont have to listen anybody else but me