34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • haxoror
    ehh....
  • Hecker007
    hy
    valaki nem tudná megmondani hogy lehet a gameben enni meg inni? mert kaja + vodka van nálam de használni eddig még nem tudtam
  • saiyanjin
    A S.T.A.L.K.E.R. jó, a S.T.A.L.K.E.R. finom...
  • Szabi84
    Kajapénzt már megkaptam, de sajna azért nem adják oda a teszkóba!
  • svédcsepp
    Szerintem,ha viszonyitjuk a játék/ár arányt.Viszonylag "olcsó" a gamma.
    Ahogy megkaptam a fizút megveszem :)
  • svédcsepp
    Csak úgye,hogy hamar rájöjjek ,nem fagy-e ki megint a játék,végigtrainerkedtem a gammát eddig a részig,hogy lássam mivan...
    Eléggé elveszi az élvezetet szvsz
    Na,de sebaj.Kezdem szépen előről
  • Szabi84
    Nem! Majd ha olcsóbb lesz!
  • svédcsepp
    na skacok

Most,hogy feltettem a patchet, újra elmentem addig a részig,ahol a dutyk kirobbantják a falat,miútán én leszedtem a toronyból a csókát.
    De az is lehet,hogy az volt a baj ,hogy mikor még patch nélkül tartottam itt,ők robbantották a falat én viszont mentem vissza a bázisra más küldiért :D Lényeg a lényeg ezen a pályán most nem fagy ki.Ha valaki szintén itt tart ,feltétlen menjen be a dutykkal a falrobbantás útán.Biztos,ami biztos...
  • DJ Skyline
    felteszed az 1.0001 cracket, warez topikban a link, itt no warez thx
  • DeviloftheHell
    mert eredetivel játszol :)
  • Szabi84
    Nekem fennt van a patch, de crackelnem sem kellett!
  • MrAndree
    Nem tudom, én nem raktam fel a patchet.Nem akartam több órányi játékidőt elveszteni.Meg amúgy se volt rá szükség.
  • Broafka
    jah értem, és utána crackelem? mármint, miután feltettem a patcht, utána működik a játék, vagy utána crackelni kell a patcheltet is?
  • MrAndree
    Nyilván crackelted. Crackelt exe-t nem tudod patchelni. Másold vissza az eredeti exe-t.
  • Broafka
    ehm... ezt hogy érted? vagy mi?
  • DJ Skyline
    visszateszed az eredeti exe-t
  • MrAndree
    Nekem alt-tab komboval mindig sikerült letenni tálcára. :)
  • Broafka
    hmm, ez valszeg azért van mert nem eredeti a játék?

és iylenkor mit tudok tenni?
  • Broafka
    amikor telepíteni akarom a patchet akkor azt írja ki hogy: E/games/... checksum doesn't mach the original

the file is incorrect and/or damaged.
    It is recomanded to reinstall the game frome the original medium
  • scorpeeon
    Le lehet tenni a tálcára? :) Nekem még sosem sikerült... Ctrl+esc-el.
  • DeviloftheHell
    valoszinü egy két szintel leljebb van
  • pubiloál
    Hi, ismét kéne egy kis segítség... Kaptam egy olyan küldetést egy Duty-s csávótól, miszerint Dark Valleyben kell kezdenem valamit egy bandittal... azt írja hogy "Neutrolize the bandit". Szóval az van, hogy ott jelöli ahol lennie kéne valaminek, de ott nincs semmi... és néztem már ott az épületekben mindent... és semmi... Ja igen és még az lenne, hogy hogyan lehet Dutysnak lenni? Mert már másodjára tolom a játékot, csak most nem a főküldetésekre koncentrálok, hanem a mellékdolgokra is. Előre is köszi!
  • tpM
    Úgyse jó :\
  • MrAndree
    Oké lehet nekem azért volt másfél óra mert folyton le kellett tennem tálcára mert egy francia csajjal társalogtam közben msn-en. :)
  • chooselee
    Vagy ilyen átlátszó gömb akármi,ha figyelsz meglátod és követ! :P
    Na arra tüzelj!
  • chooselee
    Néha megjelenik egy hullámzás vagy miacucc és arra lövöldözz!Látszólag nem hatásos,de AZ!! :)
  • DeviloftheHell
    hmm lehet észre vették ök is a kicsomagolot és modositottak az inditási paraméreken :D
  • MaskimXul
    és ha nem csomagolsz ki semmit, csak csinálsz egy gamedata könyvtárat, és abba rakod a moddolt fájlokat az eredeti könyvtárszerkezet szerint?
  • hoo bangin
    valaki help, van egy ilyen téma hogy megszereztem egy doksit egy irodából,a számítógépek mellől, amiben ilyen túzcsóvák vannak, lent meg aszondja hogy valaki tartja az ajtót kivűlről-amerre menni kéne :D a nyíl meg mutatja az utat, de arra csak fal van.. semmilyen átjárási lehetőség. itt hogy a rákba lehet továbbjutni? :D fél órája süttetem a seggem. :]
  • tpM
    Nem mert akármit csinálok, pl. a gamedata0-t kicsomizom gamedata mappába de a game az introk után kilép :/
  • DeviloftheHell
    ugyanugy kicsomagolva és azokat saa fáljoakt ujra átirva nem megy?
  • tpM
    Rájött már valaki, hogy lehet az 1.01-es verziót moddolni?
  • DeviloftheHell
    lol
  • scorpeeon

Megcsináltam a rendes, jó befejezést, így már nem volt olyan negatív a vége :) Azért nem volt ez másfél óra, inkább háromnegyed, max 1 óra. Az egyik teleport után egészen közel kerültem a fő reaktorhoz. Aztán a teleportálások közepette meg külön poén volt, hogy odatett a kereskedőhöz, akivel a legelején találkoztam, az meg ott nézed h "what the hell?!" :)
  • grizzly21
    ez a bannerben lévő kép jo, kár hogy a játék nem ilyen. tud valaki linkelni überjo képet a gameről?
  • szurop
    Ez egy válasz volt egy emberke üzijének, mert azt írta hogy az autosave miatt, amit ott mutat lent, szaggat a gépe. Nekem nem szaggat.
  • DeviloftheHell
    sztem a két adott tipusi prociból az amd bir többet de jobban függ a videokaritól
  • scorpeeon
    Nem gyenge! Viszont az értékei mégsem jók annyira...
  • scorpeeon
    A legkevésbé függ attól a szaggatás, h P4 3GHz vagy 3,2+os AMD...
  • DeviloftheHell
    ahoz nem nyultam hozzá csak az a cink hogy nincs D meghajtom :D:D:D:D
    csak a fn 2000 est meg a egyik snipert és a gaust modositottam a fegyverek közül nincs is gondom a headshottal nem vacakolok a célzássaal vagy eltalálom vagy nem ha igen akko fekszik