34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
haxoror #20440 ehh.... -
#20439 hy
valaki nem tudná megmondani hogy lehet a gameben enni meg inni? mert kaja + vodka van nálam de használni eddig még nem tudtam -
saiyanjin #20438 A S.T.A.L.K.E.R. jó, a S.T.A.L.K.E.R. finom... -
#20437 Kajapénzt már megkaptam, de sajna azért nem adják oda a teszkóba! -
#20436 Szerintem,ha viszonyitjuk a játék/ár arányt.Viszonylag "olcsó" a gamma.
Ahogy megkaptam a fizút megveszem :) -
#20435 Csak úgye,hogy hamar rájöjjek ,nem fagy-e ki megint a játék,végigtrainerkedtem a gammát eddig a részig,hogy lássam mivan...
Eléggé elveszi az élvezetet szvsz
Na,de sebaj.Kezdem szépen előről -
#20434 Nem! Majd ha olcsóbb lesz! -
#20433 na skacok
Most,hogy feltettem a patchet, újra elmentem addig a részig,ahol a dutyk kirobbantják a falat,miútán én leszedtem a toronyból a csókát.
De az is lehet,hogy az volt a baj ,hogy mikor még patch nélkül tartottam itt,ők robbantották a falat én viszont mentem vissza a bázisra más küldiért :D Lényeg a lényeg ezen a pályán most nem fagy ki.Ha valaki szintén itt tart ,feltétlen menjen be a dutykkal a falrobbantás útán.Biztos,ami biztos...
-
#20432 felteszed az 1.0001 cracket, warez topikban a link, itt no warez thx -
DeviloftheHell #20431 mert eredetivel játszol :)
-
#20430 Nekem fennt van a patch, de crackelnem sem kellett! -
MrAndree #20429 Nem tudom, én nem raktam fel a patchet.Nem akartam több órányi játékidőt elveszteni.Meg amúgy se volt rá szükség. -
#20428 jah értem, és utána crackelem? mármint, miután feltettem a patcht, utána működik a játék, vagy utána crackelni kell a patcheltet is? -
MrAndree #20427 Nyilván crackelted. Crackelt exe-t nem tudod patchelni. Másold vissza az eredeti exe-t. -
#20426 ehm... ezt hogy érted? vagy mi? -
#20425 visszateszed az eredeti exe-t -
MrAndree #20424 Nekem alt-tab komboval mindig sikerült letenni tálcára. :) -
#20423 hmm, ez valszeg azért van mert nem eredeti a játék?
és iylenkor mit tudok tenni? -
#20422 amikor telepíteni akarom a patchet akkor azt írja ki hogy: E/games/... checksum doesn't mach the original
the file is incorrect and/or damaged.
It is recomanded to reinstall the game frome the original medium -
#20421 Le lehet tenni a tálcára? :) Nekem még sosem sikerült... Ctrl+esc-el. -
DeviloftheHell #20420 valoszinü egy két szintel leljebb van -
#20419 Hi, ismét kéne egy kis segítség... Kaptam egy olyan küldetést egy Duty-s csávótól, miszerint Dark Valleyben kell kezdenem valamit egy bandittal... azt írja hogy "Neutrolize the bandit". Szóval az van, hogy ott jelöli ahol lennie kéne valaminek, de ott nincs semmi... és néztem már ott az épületekben mindent... és semmi... Ja igen és még az lenne, hogy hogyan lehet Dutysnak lenni? Mert már másodjára tolom a játékot, csak most nem a főküldetésekre koncentrálok, hanem a mellékdolgokra is. Előre is köszi! -
tpM #20418 Úgyse jó :\ -
MrAndree #20417 Oké lehet nekem azért volt másfél óra mert folyton le kellett tennem tálcára mert egy francia csajjal társalogtam közben msn-en. :) -
chooselee #20416 Vagy ilyen átlátszó gömb akármi,ha figyelsz meglátod és követ! :P
Na arra tüzelj! -
chooselee #20415 Néha megjelenik egy hullámzás vagy miacucc és arra lövöldözz!Látszólag nem hatásos,de AZ!! :) -
DeviloftheHell #20414 hmm lehet észre vették ök is a kicsomagolot és modositottak az inditási paraméreken :D -
#20413 és ha nem csomagolsz ki semmit, csak csinálsz egy gamedata könyvtárat, és abba rakod a moddolt fájlokat az eredeti könyvtárszerkezet szerint? -
#20412 valaki help, van egy ilyen téma hogy megszereztem egy doksit egy irodából,a számítógépek mellől, amiben ilyen túzcsóvák vannak, lent meg aszondja hogy valaki tartja az ajtót kivűlről-amerre menni kéne :D a nyíl meg mutatja az utat, de arra csak fal van.. semmilyen átjárási lehetőség. itt hogy a rákba lehet továbbjutni? :D fél órája süttetem a seggem. :]
-
tpM #20411 Nem mert akármit csinálok, pl. a gamedata0-t kicsomizom gamedata mappába de a game az introk után kilép :/ -
DeviloftheHell #20410 ugyanugy kicsomagolva és azokat saa fáljoakt ujra átirva nem megy? -
tpM #20409 Rájött már valaki, hogy lehet az 1.01-es verziót moddolni? -
DeviloftheHell #20408 lol -
Megcsináltam a rendes, jó befejezést, így már nem volt olyan negatív a vége :) Azért nem volt ez másfél óra, inkább háromnegyed, max 1 óra. Az egyik teleport után egészen közel kerültem a fő reaktorhoz. Aztán a teleportálások közepette meg külön poén volt, hogy odatett a kereskedőhöz, akivel a legelején találkoztam, az meg ott nézed h "what the hell?!" :) -
#20406 ez a bannerben lévő kép jo, kár hogy a játék nem ilyen. tud valaki linkelni überjo képet a gameről? -
szurop #20405 Ez egy válasz volt egy emberke üzijének, mert azt írta hogy az autosave miatt, amit ott mutat lent, szaggat a gépe. Nekem nem szaggat. -
DeviloftheHell #20404 sztem a két adott tipusi prociból az amd bir többet de jobban függ a videokaritól -
#20403 Nem gyenge! Viszont az értékei mégsem jók annyira... -
#20402 A legkevésbé függ attól a szaggatás, h P4 3GHz vagy 3,2+os AMD... -
DeviloftheHell #20401 ahoz nem nyultam hozzá csak az a cink hogy nincs D meghajtom :D:D:D:D
csak a fn 2000 est meg a egyik snipert és a gaust modositottam a fegyverek közül nincs is gondom a headshottal nem vacakolok a célzássaal vagy eltalálom vagy nem ha igen akko fekszik