34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • wantonly
    Egyébként látom, hogy megjelent egy patch, de ez mit javít? Elég picinek tűnik...
  • Inquisitor
    Van valami 100% fölötti, úgy tudom. (110%?)
  • wantonly
    Az jó pedig, nehezebben fáradsz ki a futástól.
  • n3whous3
    Gondolom ami az Endurance-ot növeli. Találtam is egyet, ami +76%-ot adott hozzá, de nem nagyon nőtt semmi :(
  • Inquisitor
    Rémlik, hogy van olyan Artifact amitől nem fárdsz ki még ha közel 60KG is van nálad ...
  • doncarlos
    az a feladat hogy beszélgessek vele, de mindenre válaszol, és aztán semmi
  • doncarlos
    tud valaki megoldást a séfre?

mit csináljak?
  • n3whous3
    A játékbeli karakterre gondoltam... Én örülnék, ha 3-4 kilométert le tudnék futni egy huzamban, nemhogy még hátizsákkal a hátamon.
  • koschwarz
    hát +50 kilóval nem lehetne sokáig rohangálni. aki volt katona és futott teljes menetfelszerelésben az tudja
  • n3whous3
    Azért a valóságban nem valószínű, hogy egy 50 kg-os határt sokáig lehetne növelni. Már ezt is elégsokáig tudod futva cipelni...
  • retek683
    okok Én is imádom ezt benne sőt...így jobb, csak tök jó lenne ha növelni is lehetne majd később de az se baj hanem!4
  • JuanG
    jártam már ott a gyártelepen is, de kiírta, hogy túl magas psi izé, ezért eljöttem :))...nameg a térkép alapján is logikusnak tűnt hogy bejáratot azon a kódos ajtón keresztül fogom elérni...na akkor vissza a telepre :)), kösz!!
  • n3whous3
    Bázz, nem ide kellet volna beírnom
  • JuanG
    egyetértek
  • koschwarz
    mit össze problémáztok ezen az 50 kg-on...szerintem hatalmas, hogy nem lehet 3 rakétavetőt, 4 géppuskát és 10 fajta pisztolyt magunkkal cipelni, a több szükséges cucc mellett. ez is hozzátartozik, hogy gazdálkodj okosan a hellyel. néha nehéz a döntés hogy mit dobjon el vagy hagyjon ott az ember, de hát az élet kemény.
  • n3whous3
    Váááá, már van GTA 4 topic, miért is ne lenne...
  • n3whous3
    Ja.. Ne találtam a képet, gondoltam te csak pl. 60 kilóról beszélsz.

Esetleg nincs olyan anomália által generált cucc, ami növeli azt a tulajdonságot, ami a teherbírást változtatja? Mert, ha nincs, akkor szerintem ez valamilyen trainer lehet.
  • retek683
    jó de a képen Neki 50 helyet 125/150 kiló van irva tehát 150 ig bír
  • n3whous3
    50 kilónál többet el lehet bírni, csak gyorsan kifárad a Stalkerünk. Egy bizonyosa súly felett meg már nem is tudsz hordozgatni.

Engem csakis az időkorlátok idegesítenek a játékban. Miért nem lehet több időt adni egy küldetéshez??? (Jó persze, legtöbbnél újra fel lehet venni...)
  • retek683
    a képen ami van azt csíttel nyomta vagy mi? késbb Én is fogook 50 kilónál többet bírni?
  • Glpetyus

Nah,9 napnyi játék (nyilván nem folyamatos -.-) után végigvittem :C
    Szerintem beleraktam vagy 15-16 óra játékidőt úgy,hogy "magánszemélytől" alig vállaltam küldetést.
    Szarkofág nagyon kemény volt,"Gyere hozzám"
    Nekem is azt kivánta,hogy gazdag legyen :c
    Asszem beújítok egy CE változatot (ha lesz itthon)

ui:
    Sajnáltam,hogy nem lehetett kicsit mászkálni az erőmű körűl :S
  • doncarlos
    és a commanderrel mi a helyzet? azt sikerült valakinek megmenteni?
  • tonyo9
    ha lett volna ejtöernyőd....:D ez egy bug , kiestél a pályáról:D
  • doncarlos
    ilyet látott már valaki?

És minden repül
  • doncarlos
    nos tehát itt fekszik a szerencsétlen holtan, de írja hogy beszéljek vele :

Commander

• BiG G
    az nem itt lesz, hanem menj szépen tovább az úton, amíg egy betonfallal elkerített gyártelepre nem érsz, ott a vasúti sineken kell a föld alá menned, ott kell majd kikapcsolnod
  • v150r
    ahol megölöd ghost-ot, ott az utolsó jobb oldali "szobában" van a lejárat.
  • KngAlex
    Csak egyetlen kérdésem lenne: hol találom a x16 lab-ból kivezető titkos csatornát? Már az egész napom ráment de nem találtam meg.
  • gizzda
    Ahham gondoltam hogy én csesztem el valamit de meg sem merem kérdezni mivel tudom kikapcsolni mert leszedik a fejem...szóval inkább vissza olvasok egy 500 oldalt :D De elöször belenézek a bill kiosztásba hátha ott megtalálom :D Köszi az infót :D
  • haxoror
    Azért hal éhen mert véletlen bekapcsoltad az időgyorsítást.
  • gizzda
    Tényleg valaki rakhatna fel mentéseket mondjuk pályánként vagy akárhogy.... ide a FAQ-ba..... én is most majd hogy nem egy pályával visszábról kell indulnom mert az emberem egyfolytában éhen hal valami mitt :D ... még nem jöttem rá hogy miért de hiába etetek meg vele mindent akkor is meghal :D

Szóval jól jönne néha egy mentett játék állás :D

• doncarlos
    kezdem unni ezeket a feladatokat

1. beszéljek a séffel, de hiába pofázok vele nem teljesítem a feladatot...

2. pont utána van egy olyan hogy a betolakodóktol védjem meg a bázist, megvédem, utána kiírja hogy beszéljek a commanderrel (aki halott)

most mi van akkor?
  • JuanG
    sziasztok! Tudja valaki mi ehhez az ajtóhoz a kód? vagy honnan szedjem? Egy antennát kéne lekapcsolnom a küldetésben...

• Shep
    Ok, tehát akkor hova kell mennem?
  • MrAndree
    Az nem a wish granterhez kéne hanem a valódi befejezéshez de ezek szerint nálad sincs dekóder.
  • Shep
    Na csernobilban vagyok a Wish Granterhez kell eljutnom, igen ám de hogyan felmásztam egy létrán ott egy ajtó, de azt írja hogy le van zárva kóddal, ez nagyszerű de se keaypad nincs az ajtó melett se semmi, akkor most merre?
  • Raptor 2
    nincs sajna..
    de google segíthet :P
  • MaskimXul
    ogf<->3ds convertered nincs?
  • Raptor 2
    én má nyomom a textúrákat :P
    szedd le ezt: DDS Converter 2.1
  • oneal1
    mentést valaki plz!!