S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lementem a csatornába,egy szûk csõszerû pár méteres lyukon átmentem,egy kis helységbe.Van egy ajtó de zárva van más asszem nincs!
Hogyan kell itt tovább menni?
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
(de hogy lehet hogy eddig meg nem akadozott ? nem futtatok semmi mast mint tegnap)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Next PC upgrade: 2022
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
start\beállítások\vezérlõpult\rendszer\speciális\
teljesítménynél-beállítás\speciális\alul módosítás\
kezdeti: 1500mb->1gb ram; 2200mb 512nél
maximális 3000mb felett
Die Page-Datei ist deaktiviert oder die Dategröße reicht nincht aus.
Um zu funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB.
Bitte die Systemkonfiguration anpassen,bevor das Spiel erneut gestartet wird.
Funky zene nepper ez a kibaszot Gangszter
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
radeon 1950pro/256 + cat 7.2-vel + x2 3800+ - 1gram/3gswap
ezzel tegnap siman futott, meg meg csak szivok vele annyira akad, en ezt nem ertem ...
az a family fegyveres küldetésnél hol van a stukker?elmegyek oda ahova mutat, van ott e pisztoly meg pár töltény.felveszem, megyek arrén és a pda azt mutatja hogy menjek vissza.
BF2142:kolbi, kolbi01
2GB-os lapozófjl van beállítva min/max-nak egyaránt, és másik partícióra.
csokipuding: Ha felveszed a munkát, akkor kienged az ajtón, ne csak 1 lehetõségre kattints, hanem próbáld ki mindegyiket, de a munkát nehogy visszavond! 😊
Tudja vki hol van Pripyat-ban a Hotel? Melyik az az epulet? Vgeigjartam az osszeset de nem talalom ezt a helyszint:
Find the Secret Stash in the Hotel
The secret stash will unlock the door to the game's best endings.
If you talked to Guide in Cordon, then spoke to Doctor in the Agropom sewers, you should have this mission in your log. You’re supposed to reach a hotel in the Priyat district which lies directly north of the carpark that the Stalkers take shelter in. You should have a waypoint on your map for it, assuming you did, in fact, speak to Doctor. At any rate, you can head to the hotel, take the stairs up one floor, find the door on the western side of the hallway that can open, then take the Decoder and the Documents. The Decoder will apparently let you open a secret door in the Monolith control system. Presumably we’ll get to use it later on.
Forras: http://www.gamespot.com
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Úú hallod nagyon jót nevettem ezen. Ez jó volt. Ez ugye csak vicc volt?
Ez így nem túl érdekes játék. <#idiota>#idiota>
betolott a game, majd a kep ugy ahogy van lefagyott majd masodpercnekent neha lassabban megmoccant...es az akadozas nem akart megszunnu, neha 5 masodpercre is lefagyott a kep.
Ez vmi driver bug.
Ugynais kiakpcsoltam minden effektet, levettem kisebb felbontasra, atvaltottam windows modra, majd vissza es mindent feltoltam maximumra (a fenyeket is kikapcsoltam majd kilepes - majd visszakapcsolas full dinamicra es megint ujrainditas) es most igy ismet jo...
Tudnátok adni egy linket ezzel az ajándék kõ Csernobilból témával? Ebben az üvegbúrában lévõ kõrõl. Köszönöm!
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
tegnap tok siman futott
ma betoltom orba szajba akadozik szaggat rangat meg mindimum gfxel is akadozik tengnap meg semmi baja nem volt mitol csinalja ezt?
jattszhatatlan lett <#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
-minden gyanus dolgot szétlõni
-faltol falig mindenen végigmaszni és megnyomni
eddig meg sose akadtam el nagyon (amugy ezis egy naracssárga <...talan..> hullanal lesz, ha esetleg talakoztal mar vele nezd meg a PDA ba)

Mikor a Dark Valley-ben kell a laborból ellopni a dokumentumokat, hol találom a 2. számzáras ajtóhoz a kódot? Ahol a minimap mutatja, nincsen az égvilágon semmi, és nem úgy látom mintha azon a helyen alatta/felette lenne még emelet. Abban a nagyobb teremben vagyok ahol volt egy szép nagy két kezén mászkáló dög idióta pofával.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
STALKER 2 Paks edition
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Amugy meg nem coop eza jatek tessek szepen egyedul mindenkit leloni 😄
amugy van egy vedoruha a Bar-os "városkában" asszem az eszeki kijaratnal van egy stash(tudod lila a térképen) egy sírnal, na abba van egy vedoruha
Nem lehet esetleg vhogy társakat leszerzödtettni? Van rá vmi lehetõség?
Meg nem lehet vhogy idõt gyorsitani?