34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#20560 a két procit szerintem nem igazán használja ki a játék, az 1 giga memória éppen megfelel kategória, míg az az x1800gto kb. egy 7600gt-nek felel meg. tehát igazából nem egy konfig ehhez a játékhoz, azért ne várj csilivili grafikát.
de hogy ha minimumon is ezt csinálja, akkor más probléma is lehet ott. -
#20559 ezek tényleg érdekes problémák, de akinek megy gyengébb konfigon, annak azért megy, mert dx8-ban játsza (static lightning). full dynamic lightning-hoz nem tudom ki tud hozzászólni. -
peter01 #20558 Ments 5 percenként ha sprintelek nekem is lefagy. -
Sasas #20557 Köszi a válasz jó nagyra sikerült. :D
Van egy másik próblémám is mégpedig. Akadozik illetve szaggat a játék..szerintem ez elég vicces mert a gépem ez:Intel D805 2.66 DualCore (3,2re húzva);ram Geil 2x512 DDR2 533 Kit; vidikari His Radeon x1800GTO ICE-Q 3 (256) 500/500; agyon hütve.
Nem értem igazából. Elvileg diretx is és vidikari driver frissítva. Úgy is szaggat , ha elkezdeg sprintelni lefagy a gép.
Minimumra tette és ugyan ez történik.
Ha valaki valamilyen megoldást tud pls help.
Jah és még az is vicces hogy az elején a pisztollyal egyszerűen képtelen vagyok egy bandidát megölni mert rég megöl..jó lehet hogy én vagyok béna.
PLs help. Előre is köszike -
peter01 #20556 Nem értem az embereket panaszkodnak hogy nem meg p4-el + 768 memóval akadás nélkül. NÁLAM core 2 duo e6300, 3gb memo, 7600GST és nem tom használni a full dinamik lájtot 1szerüen szaggat és swapol ja és 8 gb virtuális memó. Ennyi nem optimalizálták a gémet és kész tálcára meg azér dobál le mer bugos ... Én úgy vittem végig a gémet hogy 5 percenként mentettem (nem quick savel mer azt nem tom betölteni) mert 30 percenként kifagyott meg kidobált asztalra ... -
SaGa Jr #20555 Ugyanarra mész ki, amerre bejöttél. Más út nincs. Át kell vágnod magadat azon a 24 vagy 30 körüli Monolith fanatikuson aki elárasztotta a terepet.
Amúgy elég sok helyen lesz még számzáras ajtó, de ez ne zavarjon. Az egész játékban konkrétan kettőhöz van kód (amiket a halott tudósoktól veszel fel az egyik x lab-ban), illetve az egyik kódolt ajtó kinyitásához majd Pripyatban a szállodából meg kell előbb szerezned a dekódert. Ez vezet a valódi befejezéshez. -
#20554 Saga Jr. : ahha... tehát nem a számkombinációs ajtón, hanem visszafelé? a gond csak az hogy elfogyott a lőszerem :)
Tranyoka: tényleg nincs mit... -
Tranyoka #20553 müködik , király :)
köszönöm szépen :) -
SaGa Jr #20552 Igen. A kép amit linkeltél, azon ott egy csontváz. Mögötte látszik egy kezelőpult. Húzd meg rajta a kart és ennyi. Ezután mehetsz is kifelé, amint megkaptad a videobejátszást.
Húzd el a csíkot a területről és menj el Pripyat-ba. -
#20551 nincs mit
-
#20550 utánna visszafele? vagy van kód az ajtóhoz? -
Tranyoka #20549 igen most má megérkezett , köszi szépen , nézem is :) -
#20548 tehát...fenn a radarállomáson.. megcsinálta ezt a küldetést valaki?
amikor detective the machine..... #20536 -
#20547 pedig tőlem átment... akkor várj -
Tranyoka #20546 pill -
Tranyoka #20545 Nincs üzeneted -
#20544 megérkezett? -
Tranyoka #20543 elküldtem :) -
#20542 tranyoka add meg az email címedet -
#20541 #20537???? -
Tranyoka #20540 de most komolyan skacok , gürizek vele már egy napja s nem találom -
#20539 A magyarítás még készül, addig is türelem!
Az, hogy hova kerül, majd kiderül a faq-ból. -
Sasas #20538 Szijasztok.
Nem tudja valaki megmondani hogy ha lesz magyarosítás az hol taslálom meg , illetve honnan tudom letölteni. Mert enélkül nem nagyon tudok belekezdeni. Ha valaki tud valéamit kérem írjon.
Köszike -
#20537 fenn a radarállomáson.. megcsinálta ezt a küldetést valaki? -
#20536 deactive the machine -
Köszi :) -
#20534 van egy hely ahol detectation the machine, és kikapcsolom akkor egy hang hív hogy menjek a szarkofágba, ez is a feladat. De! itt van egy számgombinációs ajtó... mi a kódja? pont a gép alatt, amit kikapcsoltam... köszi -
Tranyoka #20533 Nem müködik nekem a game , sajna.
kellene crack , valaki nem tudna segíteni ez ügyben ? -
Tranyoka #20532 Sziasztok. -
haxoror #20531 A Strelok vonalon kell végigmenni, visszamenni a Guide-hoz, Pripyat-ban a Hotelbe elmenni stb
A lényeg hogy nem kell a végén a wishgranterhez menni mert így lesz más opció is. -
n3whous3 #20530 Én tegnap vettem észre, hogy konkrétan a kezdőzónában akadozik a játék. Folyamatos mindenhol, de, ha átmegyek oda, akkor mindig csinálgatja a swapolásokat és már az idegeimre megy. Ettől függetlenül jól megy nálam is.
Ezek szerint patch 1.000000000000000001 lesz nálam is... -
#20529 Feltettem, érezhetően jobban fut a játék, feljebb pakoltam a graf-ot és nem akad. Eddig, ha feljebb akartam tenni, mindig diavetítés lett a vége, most meg szépen fut.
Jó ez a patch. :) -
#20528 numpad * és / jelekkel. -
#20527 Ezt kifejtenéd ? :)
Mit kell ahhoz csinálnom?
-
#20526 mivel lehet kikapcsolni az idő gyorsítást? Tud valaki segíteni? -
haxoror #20525 Lehet mászkálni az erőmű körül csak ahhoz az jó befejezést kell megszerezni. -
haxoror #20524 Moonlight vagy mi a neve de azzal sem lehet 60kg-t cipelni, viszont 59.9kg-al akár folyamatosan is sprintelni lehet. -
#20523 küldene valaki egy olyan mentést amikor odaért a bárba??
[email protected]!
köszi! -
n3whous3 #20522 A patchről találsz a letöltő helyeken leírást. Egyébként a küldetésbugokat, meg egyéb, játékmenetbeli bugokat javít. -
#20521 ja van, azt használva 50 kg alatt egyáltalán nem fáradsz a futástól...