34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • koschwarz
    a két procit szerintem nem igazán használja ki a játék, az 1 giga memória éppen megfelel kategória, míg az az x1800gto kb. egy 7600gt-nek felel meg. tehát igazából nem egy konfig ehhez a játékhoz, azért ne várj csilivili grafikát.

de hogy ha minimumon is ezt csinálja, akkor más probléma is lehet ott.
  • koschwarz
    ezek tényleg érdekes problémák, de akinek megy gyengébb konfigon, annak azért megy, mert dx8-ban játsza (static lightning). full dynamic lightning-hoz nem tudom ki tud hozzászólni.
  • peter01
    Ments 5 percenként ha sprintelek nekem is lefagy.
  • Sasas
    Köszi a válasz jó nagyra sikerült. :D

Van egy másik próblémám is mégpedig. Akadozik illetve szaggat a játék..szerintem ez elég vicces mert a gépem ez:Intel D805 2.66 DualCore (3,2re húzva);ram Geil 2x512 DDR2 533 Kit; vidikari His Radeon x1800GTO ICE-Q 3 (256) 500/500; agyon hütve.
    Nem értem igazából. Elvileg diretx is és vidikari driver frissítva. Úgy is szaggat , ha elkezdeg sprintelni lefagy a gép.
    Minimumra tette és ugyan ez történik.
    Ha valaki valamilyen megoldást tud pls help.
    Jah és még az is vicces hogy az elején a pisztollyal egyszerűen képtelen vagyok egy bandidát megölni mert rég megöl..jó lehet hogy én vagyok béna.
    PLs help. Előre is köszike
  • peter01
    Nem értem az embereket panaszkodnak hogy nem meg p4-el + 768 memóval akadás nélkül. NÁLAM core 2 duo e6300, 3gb memo, 7600GST és nem tom használni a full dinamik lájtot 1szerüen szaggat és swapol ja és 8 gb virtuális memó. Ennyi nem optimalizálták a gémet és kész tálcára meg azér dobál le mer bugos ... Én úgy vittem végig a gémet hogy 5 percenként mentettem (nem quick savel mer azt nem tom betölteni) mert 30 percenként kifagyott meg kidobált asztalra ...
  • SaGa Jr
    Ugyanarra mész ki, amerre bejöttél. Más út nincs. Át kell vágnod magadat azon a 24 vagy 30 körüli Monolith fanatikuson aki elárasztotta a terepet.

Amúgy elég sok helyen lesz még számzáras ajtó, de ez ne zavarjon. Az egész játékban konkrétan kettőhöz van kód (amiket a halott tudósoktól veszel fel az egyik x lab-ban), illetve az egyik kódolt ajtó kinyitásához majd Pripyatban a szállodából meg kell előbb szerezned a dekódert. Ez vezet a valódi befejezéshez.
  • doncarlos
    Saga Jr. : ahha... tehát nem a számkombinációs ajtón, hanem visszafelé? a gond csak az hogy elfogyott a lőszerem :)

Tranyoka: tényleg nincs mit...
  • Tranyoka
    müködik , király :)

köszönöm szépen :)
  • SaGa Jr
    Igen. A kép amit linkeltél, azon ott egy csontváz. Mögötte látszik egy kezelőpult. Húzd meg rajta a kart és ennyi. Ezután mehetsz is kifelé, amint megkaptad a videobejátszást.
    Húzd el a csíkot a területről és menj el Pripyat-ba.
  • doncarlos
    nincs mit
  • doncarlos
    utánna visszafele? vagy van kód az ajtóhoz?
  • Tranyoka
    igen most má megérkezett , köszi szépen , nézem is :)
  • doncarlos
    tehát...fenn a radarállomáson.. megcsinálta ezt a küldetést valaki?

amikor detective the machine..... #20536
  • doncarlos
    pedig tőlem átment... akkor várj
  • Tranyoka
    pill
  • Tranyoka
    Nincs üzeneted
  • doncarlos
    megérkezett?
  • Tranyoka
    elküldtem :)
  • doncarlos
    tranyoka add meg az email címedet
  • doncarlos
    #20537????
  • Tranyoka
    de most komolyan skacok , gürizek vele már egy napja s nem találom
  • artschiatwork
    A magyarítás még készül, addig is türelem!

Az, hogy hova kerül, majd kiderül a faq-ból.
  • Sasas
    Szijasztok.

Nem tudja valaki megmondani hogy ha lesz magyarosítás az hol taslálom meg , illetve honnan tudom letölteni. Mert enélkül nem nagyon tudok belekezdeni. Ha valaki tud valéamit kérem írjon.

Köszike
  • doncarlos
    fenn a radarállomáson.. megcsinálta ezt a küldetést valaki?
  • doncarlos
    deactive the machine
  • Glpetyus

Köszi :)
  • doncarlos
    van egy hely ahol detectation the machine, és kikapcsolom akkor egy hang hív hogy menjek a szarkofágba, ez is a feladat. De! itt van egy számgombinációs ajtó... mi a kódja? pont a gép alatt, amit kikapcsoltam... köszi
  • Tranyoka
    Nem müködik nekem a game , sajna.
    kellene crack , valaki nem tudna segíteni ez ügyben ?
  • Tranyoka
    Sziasztok.
  • haxoror
    A Strelok vonalon kell végigmenni, visszamenni a Guide-hoz, Pripyat-ban a Hotelbe elmenni stb

A lényeg hogy nem kell a végén a wishgranterhez menni mert így lesz más opció is.
  • n3whous3
    Én tegnap vettem észre, hogy konkrétan a kezdőzónában akadozik a játék. Folyamatos mindenhol, de, ha átmegyek oda, akkor mindig csinálgatja a swapolásokat és már az idegeimre megy. Ettől függetlenül jól megy nálam is.

Ezek szerint patch 1.000000000000000001 lesz nálam is...
  • wantonly
    Feltettem, érezhetően jobban fut a játék, feljebb pakoltam a graf-ot és nem akad. Eddig, ha feljebb akartam tenni, mindig diavetítés lett a vége, most meg szépen fut.

Jó ez a patch. :)
  • Glpetyus
    numpad * és / jelekkel.
  • Glpetyus
    Ezt kifejtenéd ? :)
    Mit kell ahhoz csinálnom?

• gizzda
    mivel lehet kikapcsolni az idő gyorsítást? Tud valaki segíteni?
  • haxoror
    Lehet mászkálni az erőmű körül csak ahhoz az jó befejezést kell megszerezni.
  • haxoror
    Moonlight vagy mi a neve de azzal sem lehet 60kg-t cipelni, viszont 59.9kg-al akár folyamatosan is sprintelni lehet.
  • oneal1
    küldene valaki egy olyan mentést amikor odaért a bárba??
    [email protected]!

köszi!
  • n3whous3
    A patchről találsz a letöltő helyeken leírást. Egyébként a küldetésbugokat, meg egyéb, játékmenetbeli bugokat javít.
  • JuanG
    ja van, azt használva 50 kg alatt egyáltalán nem fáradsz a futástól...