S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Lementem a csatornába,egy szûk csõszerû pár méteres lyukon átmentem,egy kis helységbe.Van egy ajtó de zárva van más asszem nincs!
Hogyan kell itt tovább menni?
Noninnyó
Itt már kell, hogy legyen narancssárga védõruhád. Néha cserélgetni kell a ruhát, ha sugárzás van.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

hiba
3 gigabytrol noveljem meg?
(de hogy lehet hogy eddig meg nem akadozott ? nem futtatok semmi mast mint tegnap)

tobias88
most olvasom a FAQot és ott is benne van
grebber
Na nekem is vége lett:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valami kék kötömhöz vagy mihez kellett menni és jött a végsõ videó hogy hõsünk körül kinõnek a fák meg a fû és END eléggé szar 😞

Next PC upgrade: 2022

Noninnyó
virtuális memória túl kicsi, emeld meg 2GB-ra

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

DannyL
Kevés a lapozófájl beállításod. 2GB lapozófájlt állíts be, aztán indítsd újra a gépet.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Sephi
Na! Valaki segitsen mar mert nem vagom! Bar-ban vagyok. Kaptam kudid ket kucs kell. Aszongya eloszor menyek a bazisba! De nem tudok bekerulni az elso celhez mert meghalok a sugarzastol. Micsinaljak? Mar unom a sok hasztalan setat...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tobias88
nekem is ez volt, néha akadt-néha nem! növeld meg a virtuális memóriát:
start\beállítások\vezérlõpult\rendszer\speciális\
teljesítménynél-beállítás\speciális\alul módosítás\
kezdeti: 1500mb->1gb ram; 2200mb 512nél
maximális 3000mb felett
Hali! nem tudom,tudna-e nekem valaki segíteni,de ezt irja ki amikor elakarom inditani a játékot,és nem értem mi a baja.

Die Page-Datei ist deaktiviert oder die Dategröße reicht nincht aus.
Um zu funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB.
Bitte die Systemkonfiguration anpassen,bevor das Spiel erneut gestartet wird.

Funky zene nepper ez a kibaszot Gangszter

morphologu
Van valakinek ötlete miért nem jó a 9250-es valahol látom a pályát, valahol meg semmi?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

hiba
nalam tegnap total maxon futott minden maxon volt kivetel anitalias az csak kozepesen, es full dinamic lighting es nem akadozott nagyon jol jattzshato volt tobb orat toltam, erre ma betoltom es orba sazjba akadozott, korabban irtam mit csinaltam amitol megjavult, de azota ujrainditottam a jatekot es ismet jattszhatatlnaul szaggat, holott tegnap meg tokeletes volt...

radeon 1950pro/256 + cat 7.2-vel + x2 3800+ - 1gram/3gswap
ezzel tegnap siman futott, meg meg csak szivok vele annyira akad, en ezt nem ertem ...

hiba
Nem is ertem mia franc van ezzel, mar tegnap toltam jopar orat akkor jo volt me meg beszart es ossze vissza akadozik pedig elobb mar jo volt, de most ujrainidtas utan megint szar, nem ertem 😞

hiba
bazz ujrainditottama jatekot azota megint jattszhatatlanu akadozik, feladom ezzel vmi gebasz van 😞

kolbi870315
hali.
az a family fegyveres küldetésnél hol van a stukker?elmegyek oda ahova mutat, van ott e pisztoly meg pár töltény.felveszem, megyek arrén és a pda azt mutatja hogy menjek vissza.

BF2142:kolbi, kolbi01

Nálamis. Kellene valami jó megoldás rá. Staticot használok.
2GB-os lapozófjl van beállítva min/max-nak egyaránt, és másik partícióra.

csokipuding: Ha felveszed a munkát, akkor kienged az ajtón, ne csak 1 lehetõségre kattints, hanem próbáld ki mindegyiket, de a munkát nehogy visszavond! 😊
505thZajcev[PT]
Sziasztok
Tudja vki hol van Pripyat-ban a Hotel? Melyik az az epulet? Vgeigjartam az osszeset de nem talalom ezt a helyszint:

Find the Secret Stash in the Hotel

The secret stash will unlock the door to the game's best endings.
If you talked to Guide in Cordon, then spoke to Doctor in the Agropom sewers, you should have this mission in your log. You’re supposed to reach a hotel in the Priyat district which lies directly north of the carpark that the Stalkers take shelter in. You should have a waypoint on your map for it, assuming you did, in fact, speak to Doctor. At any rate, you can head to the hotel, take the stairs up one floor, find the door on the western side of the hallway that can open, then take the Decoder and the Documents. The Decoder will apparently let you open a secret door in the Monolith control system. Presumably we’ll get to use it later on.

Forras: http://www.gamespot.com

Glpetyus
baze nálam UGYANEZ van,de szószerint !
Tele is van vele a tököm -.-

Nem vicc, még ott járok. Na nem folyamatosan ezzel szórakozok, csak most megint megpróbáltam, és nem nyílik, hiába beszélek a fickóval, utána sem nyílik.
morphologu
Sziasztok STALKER game (multy) nem szereti a 9250 kártyát :-( lehet tenni valamit ellene?<#falbav>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

<#taps><#banplz><#idiota>

Úú hallod nagyon jót nevettem ezen. Ez jó volt. Ez ugye csak vicc volt?
Én még mindig nem tudtam kijutni az elején a szobából, pedig már többször újraindítottam a játékot...
Ez így nem túl érdekes játék. <#idiota>
bigfoot
a sound nál az eax az mit takar?

Biztos lesz, inkább ez mint a 2. vh., ezt is feldobhatnák rengeteg játékban, eléggé aktuális lenne.
hiba
nem nalam nem nagyon akadt korabban cask kisse megroccent egyszer ketszer, amit most muvelt az meg egyenesen katasztrofalis volt:

betolott a game, majd a kep ugy ahogy van lefagyott majd masodpercnekent neha lassabban megmoccant...es az akadozas nem akart megszunnu, neha 5 masodpercre is lefagyott a kep.

Ez vmi driver bug.

Ugynais kiakpcsoltam minden effektet, levettem kisebb felbontasra, atvaltottam windows modra, majd vissza es mindent feltoltam maximumra (a fenyeket is kikapcsoltam majd kilepes - majd visszakapcsolas full dinamicra es megint ujrainditas) es most igy ismet jo...

DannyL
rossz vicc

Siluro
Sziasztok!
Tudnátok adni egy linket ezzel az ajándék kõ Csernobilból témával? Ebben az üvegbúrában lévõ kõrõl. Köszönöm!

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

DannyL
Nekem sokkal jobban akad ha pl. esik az esõ. lehet hogy épp szar idõ van? 😊

scorpeeon
Sztem nem lesz folytatása a Chernobyl-i témának... Fõleg ennyi féle befejezés után nem 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

hiba
bazzeg nem ertem mi van ezzel a gameval
tegnap tok siman futott
ma betoltom orba szajba akadozik szaggat rangat meg mindimum gfxel is akadozik tengnap meg semmi baja nem volt mitol csinalja ezt?
jattszhatatlan lett <#falbav><#fejvakaras><#conf>

Gunn69
Nem oda akartál bemenni, ahova tilos és egy õr álldogál ott?

hmm lehet tagja voltal az egyik frakcionak õ meg a masiknak
A "BAR" nevû helyre tértem vissza az XLAB-os papirokkal. Lent a Barban a fickónak leadtam majd vettem tõle ezt azt. Gondoltam beszélgetek másokkal is ott lent erre mi történik egy fikcó puskát fogott rám és elkezdett lõni. Persze menekültem mert lent nincs stukker. Nem tudom ki vagy mi lehetett. Valaki találkozott ezzel a jelenséggel?
nézz jobban körül: sötét az a jobb hátsó sarok...

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

hmm fogalmam sincs DE van egy nagyon jo tippem ami nekem eddig minden jatekban bejott:
-minden gyanus dolgot szétlõni
-faltol falig mindenen végigmaszni és megnyomni

eddig meg sose akadtam el nagyon (amugy ezis egy naracssárga <...talan..> hullanal lesz, ha esetleg talakoztal mar vele nezd meg a PDA ba)
Noninnyó
Nálam is volt olyan, hogy elõbb voltam olyan helyen, ahol kellett a durva védelem a sugárzás ellen (Yantar labor), ami még akkor nem volt meg, és mindig behaltam. Visszamentem, és folytattam a játékot más irányban, és elõbb utóbb a történettel haladva meglett a psi-emission védelmi cumó. Szóval ne rohanj elõre, játsz sokfelé, csinálj küldiket, és haladni fogsz.

Noninnyó
Halott sárgaruhás dokinál van a kód asszem.

A második gránát után meggondolta magát a srác<#idiota><#ravasz1>

Lacc
Esetleges spoiler veszély.

Mikor a Dark Valley-ben kell a laborból ellopni a dokumentumokat, hol találom a 2. számzáras ajtóhoz a kódot? Ahol a minimap mutatja, nincsen az égvilágon semmi, és nem úgy látom mintha azon a helyen alatta/felette lenne még emelet. Abban a nagyobb teremben vagyok ahol volt egy szép nagy két kezén mászkáló dög idióta pofával.
herczeg
hirosima, egy csendes csendes-óceáni sziget (figyelitek a jelzõhasználatot?<#idiota>) ahol kísérleti atomrobbantások voltak, egyéb ilyen kedves helyek...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

DJ Skyline
a 7 féle befejezés után nem tudom! mivel még el sem kezdtem, így nem tudom mennyi kérdés merül fel a játék során, és mennyire kapunk választ! a HL2 tele van meg nem válaszolt kérdésekkel, amire szépen sorban jönnek a válaszok az epizódoknak köszönhetõen!

hát ha pár éven belul lesz valami uj katasztrofa akár 😄
STALKER 2 Paks edition
berlinboy6329
Szerintetek lesz folytatása?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Na ha úgy is Pripyat felé jársz segíthetnél!!!! #17008
asszem a * al lehetett idot gyorsitani bár én sose hasznaltam
Amugy meg nem coop eza jatek tessek szepen egyedul mindenkit leloni 😄
Noninnyó
Ma egész nap jáccottam szinte megállás nélkül, és most következik Pripyat. Sok kis mellékküldit megcsináltam, nem mindig a fõket. Ez így jó játék szerintem, hogy sokáig eltart.

hat nemtom mar az merre van pedig vagy 5 oraja toltam vegig

amugy van egy vedoruha a Bar-os "városkában" asszem az eszeki kijaratnal van egy stash(tudod lila a térképen) egy sírnal, na abba van egy vedoruha
DJ Skyline
FAQ-ba bekerült a sárga égboltra a megoldás, meg a végigjátszás is! ha van még valami, amit bekell írni, akkor szóljatok

Sziasztok!

Nem lehet esetleg vhogy társakat leszerzödtettni? Van rá vmi lehetõség?
Meg nem lehet vhogy idõt gyorsitani?
Voltan
A dark valley-ba csak a Garbage-en keresztül lehet menni? Folyton kinyír a sugárzás. Tudom, tudom, vodka, szuri, de akkor is. Nincs védõruhám...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"