S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit unalmas oda-vissza gyalogolni
föleg az hogy idöre kell
meg ahogy néztem a gém számolja hogy hányszor teljesitettük a bizonyos mellékküldiket...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
De amúgy tényleg maradnia kéne Marked One-nak. Aki tud angolul az úgyis érti aki meg nem annak meg mindegy. 😊
Why so serious?
de mind1...Marked One maradjon és kész 😛
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
hanem ha megcsinálom az összes küldetést amit kiadott és utána visszamegyek a jutalomért
akkor ujra ugyanazok vannak csak más helyszinnel vagy célszeméllyel esetleg artifacttal...
és nálam ez már volt legalább 4x...
szal csak ezért kérdezem hogy elfogynak-e egyszer...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Why so serious?
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Why so serious?
de sztem ne legyen változtatva..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mert ha igen akkor visszajárok majd még a legelejére is a csákóhoz..de ha nem, tehát ha folyton lesz egy olyan misszió hogy tisztsd meg ezt meg a területet; öld meg ezt meg ezt a stalkert akkor ezeket inkább hagyom a francba 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Why so serious?
magyarul hülyén hangzik :S
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Why so serious?
Kösz a segítséget, Egyes jelölt. Nehéz csata ez. Itt megpihenhetünk. Látom, tovább akarsz menni, mesélek még errõl a helyrõl. Ha visszafelé indulsz, és jobbra fordulsz, megtalálod a busz pályaudvart, az a hely túl nyitott, ezért nagyon veszélyes lehet. Ha tovább mész egyenesen, akkor a Hotellal találod magad szemben. Attól jobbra van a Holdfény bázis. Azok a fickók nem ismerik a határokat. Mögöttük van a stadion. Azt tervezzük, azon keresztül jutunk az állomásshoz. Ez mind.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem tudjátok, hogy lehet a Duty-hoz vagy valameik bandához csatlakozni?
Köszi elõre is!
Ezt a helyet a végén láttam feltünt a távolban egy bejátszás erejéig de közelében nemvoltam!
Next PC upgrade: 2022
u dont have to listen anybody else but me
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Honnan tudom megszerezni a maszkot vagy pajzsot vagy oxigén palackot, amit elsõként kéne megszerezni mert én sehol semmit nem találok és folyamatosan ezt az üzenetet kapom és meghalok hiába nyomom bele az antiradiation drugs-ot vagy a vodkát akkor is meghal és ezt az üzenetet kaponm:
Hazardous Radiation level. Protection required to pass.
Vagyis veszélyes radioaktív sugárzás elõzd meg.
Kérlek segítsetek hogyha már kiröhögtétek magatokat.
meglássátok' nem sokára
IDE.
Next PC upgrade: 2022
A BAR környékén....de nem biztos....lehet ott ahol van egy gyárépület és vonat van a végében és sok banditával harcolsz, na azon a részen is van 1-2 rejtett cucc, lehet ott találtam, de mondom nem rossz dolog átkutatni amit a pda jelez.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"