34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • SaGa Jr
    Hogy beengedjenek, előbb beszélj a főbejáratnál az őrök vezetőjével. Majd utána félreállnak a skacok az útból.

Egy jó kis feladat a Freedom kapcsán, ha a térképen bemész a kis faluba ahol a katonai bázisuk is van. Itt lesz egy 3 fős kis csapat a Freedom csoportból. Beszélsz a vezetőjükkel, aki megbíz egy feladattal (bloodsuckerek kinyírása a faluban). Ha ez kész, szintén bemehetsz teljes nyugiban felvenni a jutalmat abba az épületbe.
  • gregtom6
    Hy!! egy gondom van.Régen vállaltam el a díler pár küldetését,de az a baj,h nem oldottam meg,továbbmentem.Most meg pont úgy tok viszaérni,h mire a tábor a radaron van,már mission failed.Most hogy csináljam meg ezeket???
  • DeathJr
    Valaki tesztelte már amúgy "überjó grafikán"??
    Ha igen belökhetne 1-2 képet róla meg egy konfigot
  • wesker24
    Hello lenne egy kérdésem mi legyen ???

1. Most vagy visszamegyek a jutalomért a Dutyhoz a Bar-nál és ezáltal barátok (friend) leszünk viszont a hirnevem excellentről átmegy terrible-re !

2. Vagy nem veszem fel a jutalmat eért mission failed lesz és ezért semlegesek maradunk és a hirnevem is marad excellenten

Megcsináltam azt a küldit is hogy Protect Border és azt jelzi menjek be a Freedom bázisra a jutalomért na szóval én bementem a bázisra ahová egy házba kéne bemenni de nem engednek be a freedom örök !!!

Ilyenkor mit kell csinálni ??? Hol lehet freedom küldiket csinálni ??

Eddig csak Completed missionok vannak nincs egyetlen failed sem !!

De nem sokára az lehet mert már csak 10 óra van hátra mindkettöböl !!
    Mármint 10 óra hogy felvegyem a jutalmat !!
  • Inquisitor
    Ne menjünk be a technikai részletekbe, de nézz meg mondjuk egy normális 19"-os CRT-n kis felbontásokat, aztán ugyan azt TFT-n és mond azt, hogy nem sokkal rondább TFT esetén.
  • Nagydög
    Ja. Beztos valami morphing technology-val atrendezi a foszfor pottyoket.
  • Glpetyus
    Hirtelen azt hittem,hogy a hardver topigba tévedtem o.O
  • dante3
    Jah,az új catalystot már leszedtem,de még nem telepítettem,majd kiprószálom!
  • DeviloftheHell
    crt nek nem igazán annak változik midngi az adott felbontásban szorja ki a képernyöre
  • hiba
    Nekem is nagyon sokszor leakad, 2-4masodpercre megall az egesz game aztan megy tovabb, de hogy ez direkt a vgatol lenne nem biztos hogy kozvetlenul igy van, en arra tippelek, hogy valamit becachel, es addig amig nem vegez nem engedi tovabb, vagyis nincs eleg memoria, lehet videoram kéne még, az ilyen jellegu leakadasoknal biztos hogy a vinyrol tolt be vmit, io muvelet-megszakitas, varas, folytatas. Legalbbis nalam igy jelentkezik, remelhetoleg egy patch vagy ujabb driver segithet a helyzeten (most jott kia catalyst 7.3 is)
  • Nagydög
    Ize... A CRT-ken is fix keppontokat gerjeszt az elektronsugar.
  • DeviloftheHell
    lcd monitorok ilyen kis 0.230mm kis kristályokbol állnak ezek adják a képet és ezt akármit csinálsz legszebb képe a megadott felbontásban lesz amit maximálisan bir
  • Inquisitor
    Úgy érti, hogy ha fix 1280x1024 a TFT felbontása és leteszed 1024-re vagy 800x600-ra a felbontást, akkor az össze-vissza torlódó képpontok miatt elég sz*rul fog kinézni.
  • Nagydög
    Hogy erted azt, hogy fix keppont?
  • DeviloftheHell
    hmm 10mb az aztán sok memoria :)
  • DeviloftheHell
    lcd monitor fix képpont azért trágya a képe sokszor ha nem az adott felbontásban megy és a normál asztali lcd monitoroknak 1280x1024 a képpontja és a felbontása nem tudja a többi felbontást kiosztani tökéletesen a fix képpontokra
  • obe
    simán elhiszem:
    nálam ugyanez a konfig, csak 1 gb ram..stat light, a grass nálam kevesebb..és nem szaggat 1024 x 768-ban..és ritkán swappol
  • maffioso
    fsxhez sem kellett
    optimalizálástol is függ ám az
  • koschwarz
  • koschwarz
    nem tudom miért kéne az 1280-as felbontás, csak azért mert lcd monitor van...nem tudom miféle urbánus legenda ez, de az én 8 ms-es lcd monitoromhoz elég az 1024-is.

vagy csak kéne már egy szemüveg

megnézem fraps-szel, de nem szeretem, mert memót foglal
  • Blasta
    ...vagy egy csernobil :)
  • koschwarz
    ha a videooptions-ben static lightning van beállítva, akkor a játék a directx8-as effektekkel és grafikai képességekkel jelenik meg. ez nyilván nem olyan szép és hardverigényes, mint a jelenlegi dx9.

nemsokára a nyakunkon a dx10, lehet örülni a fotorealisztikus képeknek. kell hozzá egy paks.
  • DeviloftheHell
    ööö van egy fraps nevü progi
    rakd fel mond meg az átlag értéket amit kijelez fps ben
    mellesleg static linghtingon nem csodálom hogy nem szaggat :) föleg 1028x768 on :D annyin az enyém is bir 35-40fps-t :D de lcd monitor 3ms kes aztán ennek 1280x1024 kell
  • dante3
    Hát nekem 1024x768 full dinamic linghtingban közepes beállításokkal elég sűrűn megakad! Konfig: E6600,2gb 800mhz ddr2,x1900gt
    Kíváncsi vagyok,ha kijön végre az Ati R600-as kari,mit fog mutatni ennél a játéknál!
  • maffioso
    én
    megnéztem
    tényleg szép de viszont....szétesik,pixelhiba stb
    mondjuk szaggatni nem szaggatot pedig nincs erős gépem
  • koschwarz
    nem fogom senkinek bizonygatni, hogy nálam nem szaggat.

6600gt, 1,5 G ram, athlon64 +3000: static lightning, 1024*768, legtöbb detail csúszka 3/4-eden, grass density felen. ennél többet nem tudok mondani, jól jáccható a cucc.

különösebben nem is swappol, legalábbis nem rosszabbul, mint pl. az oblivion.
  • DeviloftheHell
    azért igencsak észre vehetö hogy 30fps alatt megy még lcd monitorokon is a 12ms es meg ennél nagyobb válaszidejün meg 20 alatt vehetö észre
  • Sasas
    "de te is static light-tal (dx8-ban) jáccol-e, igaz"

nem vágom a tésztát.mire gondolsz. Nem értek ezekhez a subudubibidilubudu nyelven. Ez a bajom.:D
  • obe
    egyébként valamiért az ati karikat ez ajáték jobban preferálja..holott ha jol tudom a peccs után már a kezdéskor nvidia logo jelenik meg:)
  • peter01
    Különben nekem is van 1 haverom, ha már 15 FPS-el megy a gém akkor már azt mondja mien fasza hogy nem is szaggat...
  • obe
    hát nem egészen..egy x1950pro már elég hogy akadásmentesen fusson, max beállitással(persze 2 gb ram)..csak villámláskor esik le 23 fps-re
  • DeviloftheHell
    full dinamic linghtingba médium grafikán 28fps HIS 1600xt 256 megás grafikus rammal állo helyzetben menet közben 15-20 szóval és a 6600 még ennél gyengébb
  • Inquisitor
    Remélem az a 3GB ram szinkronban és dual chanelben megy ...
    A géped szűk keresztmetszete a VGA. Mindent maxra állítva meg bőven kell neki az 512MB videoram.
  • DeviloftheHell
    vagy csak nem veszed észre hoghy szaggat min grafon static lightingon nem is szaggat nagyábol semmin
  • koschwarz
    de te is static light-tal (dx8-ban) jáccol-e, igaz?

mert úgy a 6600gt-mmel nekem se szaggatt.

gondolkozzatok már egy kicsit...
  • Sasas
    No de akkor mi a megoldás? Amúgy szerintetek ez a vidikari szar?
    :-(

Erre a gamere várok egy pár éve. basszus
  • peter01
    De azért az nem normális hogy 2-3 éve szebb játékokat csináltak amik 200-300 FPS-el mennek nálam lehet hogy nincs ekkora "élő" terület de akkor is ahol én vok az nézzen már ki vhogy. Ami meg a legjobban idegesít az a swap-olás 3GB ram és 8GB vram-al.
  • Seth
    de bezzeg az én 6600-omon meg nem szaggat,aham, logikus
  • koschwarz
    lásd az alábbi hsz-eket. bár a 3 giga memó rulzik, de a 8 giga virtuális meg tök felesleges.

fulldinamiklájthoz egy 8800gt kell...
  • DeviloftheHell
    azért szaggat mert annak a videokártyának nincs akkora teljesitménye hogy elég képkockát jelenitsen meg másodpercenként mert levan butitva a processora 12 shader egység egy 1600xt-n van anyni :)