S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Áh, megõrülök 😄 X-18 laborban, miután megvannak a dokumentumok, rámzárják az ajtót, merre lehet kijutni? Mert én már csak arra tudok gondolni, hogy bugos, mindenhol zsákutca, az ajtó meg lángol és zárva van.
az nem is lenne annyira zavaró ha modnjuk nem fogynának el, de nem jármü nélkül kéne visszamenni a legeljére...
kicsit unalmas oda-vissza gyalogolni
föleg az hogy idöre kell

meg ahogy néztem a gém számolja hogy hányszor teljesitettük a bizonyos mellékküldiket...

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Hülyén hangzik de attól még létezik. 😊
De amúgy tényleg maradnia kéne Marked One-nak. Aki tud angolul az úgyis érti aki meg nem annak meg mindegy. 😊

Why so serious?

ez még sztem angolul is hülyén hangzik 😄
de mind1...Marked One maradjon és kész 😛

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Mondjuk ez így jobb. De majd ki kellene próbálni hogy adja-e ugyanazt a helyszínt célnak vagy tényleg elfogynak, elég hülye megoldás ez.
Siluro
De én igen.<#vigyor5>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

nem is az hogy imétlödnek...
hanem ha megcsinálom az összes küldetést amit kiadott és utána visszamegyek a jutalomért
akkor ujra ugyanazok vannak csak más helyszinnel vagy célszeméllyel esetleg artifacttal...
és nálam ez már volt legalább 4x...
szal csak ezért kérdezem hogy elfogynak-e egyszer...

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Nem tudom, azt nem olvastam. 😊

Why so serious?

Siluro
De azt a Harry Potterben copyrightolták! 😊)

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Az már inkább Chosen One lenne nem? 😄

Why so serious?

Miért ismétlõdnek? 😮
Megjelölt helyett akkor már inkább Kiválasztott 😄
de sztem ne legyen változtatva..

de elfogynak egyáltalán?
mert ha igen akkor visszajárok majd még a legelejére is a csákóhoz..de ha nem, tehát ha folyton lesz egy olyan misszió hogy tisztsd meg ezt meg a területet; öld meg ezt meg ezt a stalkert akkor ezeket inkább hagyom a francba 😄

Hát tényleg nem, talán még úgy, hogy Megjelölt. Bár annyira ez se hangzik jól.

Why so serious?

sztem a Marked One nevet nem kéne leforditani
magyarul hülyén hangzik :S

Marked One mint Egyes jelölt? Nem akarok belekötni de szerintem nagyon nem. 😊

Why so serious?

Raptor 2
Hát ahyogy fordítom a játékot, nemrég találkoztam 1 ilyen mondattal:

Kösz a segítséget, Egyes jelölt. Nehéz csata ez. Itt megpihenhetünk. Látom, tovább akarsz menni, mesélek még errõl a helyrõl. Ha visszafelé indulsz, és jobbra fordulsz, megtalálod a busz pályaudvart, az a hely túl nyitott, ezért nagyon veszélyes lehet. Ha tovább mész egyenesen, akkor a Hotellal találod magad szemben. Attól jobbra van a Holdfény bázis. Azok a fickók nem ismerik a határokat. Mögöttük van a stadion. Azt tervezzük, azon keresztül jutunk az állomásshoz. Ez mind.

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

mila69en
hja ha bele gondolunk az oblit is hamar ki lehet akasztani ha valaki szigorúan a fõküldiket csinálja😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Csak ha a fõküldiket követed. Mellékküldikbõl sokkal több van mint hinnéd.
mila69en
hát én már a laboros résznél megijedtem, hogy vége van.... mikor jött aza patkányos vidíjó....tényleg patkányok lesznek benne? mert régen az alpha verzióban voltak😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kirol
Ilyen rövid lenne?

RocKY2
HEllo!

Nem tudjátok, hogy lehet a Duty-hoz vagy valameik bandához csatlakozni?
Köszi elõre is!

grebber
Általában a küldetések után mentem szabadon nemnagyon boklásztam.
Ezt a helyet a végén láttam feltünt a távolban egy bejátszás erejéig de közelében nemvoltam!

Next PC upgrade: 2022

De arra megy, csak õ nem arra ment. 😄 Hát majd elmondja, tudod van amit elfelejt az ember és a végén arra eszmél rá hogy kiakasztotta és bánja utána.
kirol
Ilyen hamar végigvitted?
Hogyhogy itt nem jártál? Nem arra mész amerre akarsz?

VRSDM
há' légyél öntelt, de légyél olyan kedves abban is megmondani nékem az igazast, hogy miért áll le a kis középsõmonitor fertájra rakott sztalkereses töltõs kép után?

u dont have to listen anybody else but me

A piros ruhánál biztos írja hogy mi ellen véd, hát én ennél jobb tanácsot nem tudok adni. 😄 Neeem atomtámadás ellen nem véd... <#idiota>
505thZajcev[PT]
Nekem is az lett volna a cel de sajna oda nem jutottam el....

mila69en
keress olyan artifactot ami véd a radioactivitástol így el lehet lenni egy darabig radioaktív helyen

A sugárzás ellen a vodka is jó, de van iylen fecskendõ tû jel, na olyanból kell sokat keresni vagy venni, és azzal elmúlik a sugárzás, vagy olyan artifaktot veszel fel, ami véd a sugárzás ellen, vagy ruhát. Sok megoldás van, de az elsõ kettõ az alap.
DannyL
A sugárzás ellen védõ artifactot ott találod ahol le van szakadva a vonat híd még a pálya elején. Na ott felmászol jobbról a híd pillérre átmész a vagonokhoz és ott van egy doboz a vonat vagonon. Abban van amit keresel.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Lenne egy kérdésem - és hogyha jól kiröhögtétek magatokat akkor légyszives és válaszoljatok nekem

Honnan tudom megszerezni a maszkot vagy pajzsot vagy oxigén palackot, amit elsõként kéne megszerezni mert én sehol semmit nem találok és folyamatosan ezt az üzenetet kapom és meghalok hiába nyomom bele az antiradiation drugs-ot vagy a vodkát akkor is meghal és ezt az üzenetet kaponm:
Hazardous Radiation level. Protection required to pass.
Vagyis veszélyes radioaktív sugárzás elõzd meg.

Kérlek segítsetek hogyha már kiröhögtétek magatokat.

mila69en
ja ojan van nekem is... stalker suite? abba mentem a laborba és a laborba találtam ien prosat😄 csak nem tom most akkor mejik a jobb?😄

hiba
nálam ugy van beallitva hogy a minimum es a maximum is ugyan annyi (3 giga), de igy is szaggat.

ez ilyen bio ruha, elvileg véd a sugárzás meg vegyi dolgok ellen, nem próbáltam még, mert stalker ruhám van, csak ott figyel az inventoryban. 15k-ba kerül ez is mint a stalker ruha.
DJ Skyline
gyerekek, hagy legyek öntelt, de nagyon jó bannert csinálok! legalábbis nekem nagyon tetszik! 😄
meglássátok' nem sokára

tobias88
nekem gyenge géppel jól megy, 2200mb minimum lapozófáklal
grebber
Ki de ez a vég valami oltári fos volt.
Remélem a többi értelemsebb lesz.

mila69en
rakjál magadra artifactoka amik védenekl a sugárzástól😊

grebber
A gamet végigvittem de itt nem jártam no majd másodszorra talán eljutok
IDE.

Igen õ ki, ez a játék nem mindenkinek ugyanolyan hosszú, van aki hetekig eljátszik mert csinálja a mellékküldetéseket, de van aki végigfut a fõszálon és ennyi.
mila69en
nekem sincs még sárga ruhám és már megcsináltam a laboros küldito_O miféle sárga ruha?😄 nekem csak piros van:S

Ki is játszottad?

Ki is játszottad?

tobias88
a minimumot kell növelni!!!
Tudod nekem hogy lett? Ugyebár amikor átkutatsz egy holttestet, akkor infókat is kapsz néha, és ez lehet egy cucc is amit a PDA-n egy lila kör jelez, na én így találtam egy sárga ruhát. 😊
A BAR környékén....de nem biztos....lehet ott ahol van egy gyárépület és vonat van a végében és sok banditával harcolsz, na azon a részen is van 1-2 rejtett cucc, lehet ott találtam, de mondom nem rossz dolog átkutatni amit a pda jelez.
galmat
Na nekem kezd elegem lenni, h mennyire optimalizálatlan a motor.Ez vmi förtelem. minimumra állítva is van ahol elkezd swappelni.. Athlon64 3000+, 1 GB Ram, 6600 GT.. a lapozófájlt is beállítottam. Amikor esõ van akkor meg szinte játszhatatlan...

Jó rendben,szval az ajtón nem lehet átmenni vhogy?
Sephi
Van egy terkep a tablan.... a hatanal a falba.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
De nincs! Ezt mondom hogy nincs! Es nem is tudom hol lehet olyat szerezni!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"