S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki megosztaná velem azt hogy hol találok a artifektekhez leírást.
Elõre is köszike mindenkinek!
ÜDv
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Ha Esc-et nyomsz, akkor kilép" problémára nálam az lett a 2. megoldás, hogy a swap-et feltettem 3GB-ra a korábbi 1.5GB-ról. 1680x1050-es felbontásnál különben mindig kilépett. A fene se gondolta volna, hogy 2GB RAM mellett ekkora swap kell neki. Az elsõ megoldás meg az, hogy levettem a felbontást.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Szal a pénz dolog akkor semit nem számít? Vgay mi a max amit költhetek?
Mert jó rpgs szokás szerint van egy két lása amit már teleraktam motyóval vész esetére 😊
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
][ ВАЗ ][
Egyébként üdv Mindnkinek!
Jah, és jó lett az új banner... 😊
][ ВАЗ ][
Ittam vodkát, meg ilyen spéci medipack-ot is elhasználtam már de a sugárzási szint egyre csak növekszik, az életem meg rohamosan csökken.
Van néhány artifact-om de ezek sem segítenek.
Thx a választ.
Off OFf
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Hogyan lehet megszerezni a dokumnetumokat attól a pultostól a bárban?(Vagy csak én nézek el valamit?) Egy katona nem enged be a pult mögé, a pultossal meg nem lehet beszélni.Asszem 4 pali van bent, az egyik árulja az infokat, a másik sír mert kirugták a duty-ból, a harmadik valami térképet babrál, a negyedik meg iszik a sarokba! (csak leírásképpen 😊 ) Köszönöm elõre is a választ!
A célzással azért én hadilábon állok. A pisztoly vitathatatlanul eddigi legpontosabb fegyverema Fort12 spec változata, talán Fort15, de ebben nem vagyok bizutos. 3 tárból bármilyen messzirõl meghal egy ember, míg AKval közvetlen közelrõl ált. 1 tár. Persze hozzá kell tewnni, közelrõl jobbak a fejes esélyei. Se távolra pontosan lõni eddig csak az Obavoa vagy vcmi hasonló nvû Ak utánzattal lehet, a kihajthat váltámaszossal nem :p
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A rövid csövû-AK SOKKAL pontosabb a valódi életben szal amíg egy normál AK47-et nem szereztem addig nekem is az volt a taktikám hogy fedezékrõl-fedezékre sprintelve megközelítettem a genyákat és 10m-rõl leshotgunoztam vagy ledaráltam õket a viperrel.
Az AK47 óta már sokkal jobb minden mert az végre messzebbre is pontos és azzal már faszán lehet osztani a fejeseket. <#violent>#violent>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
2. Lõdd szét azt a mozgó bizgerét a bunkerban.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Olyan problémám volna hogy a játék közben gondol egyet a program és televágja a képernyõt textúrahibákkal de ez még kiküszöbölhetõ egy alt+tab -val... Viszont esõben is tele van a képernyõ textúrahibákkal és erre nem találtam gyógymódot... 😞
Egyébként a játék bõven hozza a 100 fps-t maximum beállításokkal és a videókártya sem melegszik 50 fok fölé.
7900GTX, A64 3500+ 2GB Ram...
Segítséget elõre is megköszönöm!
PLS segítsetek mert elakadtam! Ott tartok hogy a Barkeeper-nek kell az X-LAB-ból megszerezni dokumentumokat. Ezek megvannak, de nem tudom merre lehet ebbõl a bunkerbõl kimenni, mert lángol a kijárat meg el is van torlaszolva. PLS segítsetek!
driver directx csere háttérprogramok kilövése stb.
Másik, a pénz. Van szerepe? Érdemes begyüjteni azt a sok szanaszét heverõ relikviát? Nagy része ugyanaz ésa csak súly :p Ha pénzért -mégha sokért is- semmit nem kapni, vagy csak olcso minden akkor minek?
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Bármilyen grafikai beállításon próbálom akadozik a game... nem vészessen de zavaró.......
Vírtuális meghajtót is beállítottam......de semmi külöbséget ne vettem észre..
Videokártya és sz alaplapi driver a legújabb...
Azért ennek a vasnak legalább minimumba tökéletessen kéne futnia nem?
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
én ezt megtudom cáfolni jópár ilyen videóval😄
Az eléjén van, ahol a láthatatlan ellenfél is.
Yantar-ban az öreg prof adja oda a még nem tesztelt kis fülhallgatóra hasonlító bigyót.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Lenne egy olyan a kérdésem h a red forest helyre lehet szerválni valami olyan ruhát ami hatástalanítja a psi-emission károsítást?
3Ds MAX :)
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |