34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#20801 Asszem 2005-ben voltak magyar kutatók a zónában, csináltak is belőle egy 45perces dokumentum fimet. Nincs ott semmi különös, se mutánsok se más anomália. A sugárzás magasabb a normálisnál de nem életveszélyes. Voltak a vörös erdőben is. Na az húzós hely még most is.
film itt->Csernobil_2005_MNT_45perc_512x384_hu.avi -
#20800 Patch fentvan? Talán segít. -
McKalton #20799 Ok thx. Máris megyek és megkeresem :P -
#20798 Az a Bár. A BarKeeper meg a pultos bácsi.
A Garbage-tól kell továbmenni egyet, és a Duty-soknál átmész a másik pályarészre. Na ott fog egy rakás dög rohangászni, én ott találtam meg a a pseudodog farkincáját.
-
daneelolivaw #20797 hello!
az lenne a problémám, hogy nekem ATI Radeon x1600 512 MB-os videókártyám, AMD Athlon 3000+ (1809Mhz)-s procim, 1 gigás memóriakártyám és ASUS A(N%X alaplapom van
ennek ellenére 800*600-as felbontáson, minedn levéve kb. a közepére, és kábé öt perc után a játék nemes egyszerűséggel lefagy... meg tudná valaki mondani az okát? -
McKalton #20796 Valaki írta ezt erről a mission-ról:
"Én már igen.Menj arra a pályára, ahol a Barkeeperrel kell beszélni.Van egy árok,amin egy palahíd fut át.Itt egy rakás kutya fog üldözni,szal nem árt sietni.Ha átmész a hídon,akkor ott találsz pár katonát.Az egyikkel beszélve(a nevére nem emlékszem)felveheted a küldetést,hogy az előbb említett dögöket írtsd ki.Na én itt találtam meg az egyik dögben a pseudog tail-t.(amúgy egy nagy,szürke,farkasra emlékeztető dögben lesz)"
De merre van a Barkeeper? Melyik pálya rész? -
Jacsó Viktor #20795 hahó!!!STLAKER magyaosítás feltelepitjuk és áll ni fog a mentés vagy ujbol kell kezdeni?? -
#20794 Szerintetek be lehet menni Zónába?Vagy kell hozzá vmi speckó irat,amivel beengednek?
Kíváncsi lennék mi van ott,élőben megnézni a reaktort,meg minden.Vannak emberek a reaktoron belül?
És még 1 kérdés:Hogy tudták megépíteni a reaktort,ha egyszer hatalmas volt ott a sugárzás? -
#20793 Én nemtudom meliyk az a pseudodog de akiket kinyirtam dögöket volt párnál "farok" meg disznónál láb. -
McKalton #20792 Hali!
Van egy mellékküldetés, amit nem bírok megcsinálni, mert nem tudom hol kell begyüjteni a pseudodog farkát.
A misson leírása:
Get a part of monster body
- bring over the tail of the pseudodog
A PDA-mon nem jelenik meg a terület, ahol ez volna. Merre kéne keresnem? Ugye én Cordon területén vagyok most, habár már elég messzire eljutottam a garbage és a kutató bázisra is. Ugye 1 nap van erre a küldire és lassan lejár és szeretném megcsinálni. Aki tud segítsen már.
Előre is kössz. -
#20791 :DD -
tonyo9 #20790 http://pcgameshuns.hu/index.php?func=projektek&mode=projekt&id=3 -
TomDantes #20789 Semmi létrát nem láttam ott. Lehet hogy hülye vaygok de ahová a nyíl mutatot ott egy jókora épület van aminek nyitva az ajtaja odebent hátul meg van egy vasúti kocsi. Onann tovább semerre sem tudam menni. -
Jacsó Viktor #20788 hello!
a STALKER magyarosítás ha kész lex
ha feltelepitettem magyarositást akkor áll a mentések? vagy ujbol kell kezdeni??
és hány %-os maygarosítás? vagy teljesen magyar nyelvu lex? -
Dakkon #20787 sziasztok!
lehet h hülyét kérdezek, de megtudja mondani vki, milyen parancsot kell beírni ahhoz h kiírja az fps-eket? köcce -
horst #20786 Ajánlom annak aki még nem látta.Döbbenetes képek és néhány ebből látható ajátékban is, vagy legalábbis valami nagyon hasonló.
http://www.kiddofspeed.com/chernobyl-revisited/chapter5.html -
#20785 Én a game során egyszersem vettem semmit hisz minek mindig találni jó cuccokat amikért nem kell fizetni.Eladni viszont állandóan eladtam mindent artifaktokat legfőképp mert nemnagyon találtam 1-2 használhatón kivül többet! -
deph #20784 Egy kérdés:
Kinél lehet jó cuccokat vásárolni?
A bárban a csapos megvan, a tudós a laborban megvan, a ficko a Freedom Base-ben megvan.
Van még valaki? -
STFU #20783 1fps el ment par cucc eldobasa utan a jatek 8800gtx en
kep1
kep2
kep3 -
#20782 Jó lennne ha lenne magyarítás, mert már harmadszorra játszom végig, mert kimaradnak küldetések (STALKER fokozaton) xD.
Nektek amúgy nem szokott fagyni a game? Meg már vagy 5x kilépett a játék a
tudós körüli zombiírtásnál :D, vannak bajai, de franko gém ^^
Bár a multi is ilyen lenne mint a küldetéses dolog, lehet még akkor eredetibe is megvenném ;) Akinek eredeti, az írja már ide a telepitő kódot lécci :):):P:P -
#20781 Bocsánat, félreérthetően fogalmaztam. Hogy működik-e, azt már 1%-os elkészültségi fok mellett is tudni lehet, de a kiadható állapotig még hátravan sok-sok szép mondat lefordítása és az alapos tesztelés. A pontos állapotot Raptor 2 szokta közölni, amikor erre jár. -
#20780 franc, aszitetm már van xD ,,O.o,,
De azért ksz ;) -
#20779 A sikertelen küldetéseket hogy lehet ujrajátszani? -
#20778 Egyelőre sehonnan, de ha készen lesz, ide minden bizonnyal felkerül majd a cím. -
#20777 Hello!
írd már le légyszives, hogy honnan lehet leszedni a magyarositást.
thx -
#20776 A magyarítás működik a v1.0000 ("release") és a v1.0001 ("patchelt") változatokkal, mert csak szöveg- és fontfájlokból áll, túlélés szempontjából fontos dolgokhoz nem kellett hozzányúlni. A v1.0001 patch ugyan változtat néhány szövegen is, de még ha elmaradna is a változások követése a magyarításban, nem az lesz a legfeltűnőbb hiba.
Eddig úgy néz ki, hogy minden megjelenő felirat a lefordítható szövegfájlokból jön, tehát magyarítható. -
#20775 nem tudom ti miről beszélték. én bementem először az arénába, le is nyomtam az összes meccset, megnyertem a döntőt, csókolom. mindezt akkor amikor még szinte be se tettem a lábam dark valleybe. mondjuk lehet azért engedte mert már akkor is rank1 voltam, vmi 1300 killel
egyébként megtaláltam a gitárt, meg gordon bá'-t is -
#20774 Egy olyanhoz nekem is volt szerencsém.Kés meg gránát.Csávó bekempelt egy helyre, mondom akkor dobok egy gránátot jobbról.Oké.Ezútán rögtön dobtam egyet balra
Arc a jobbos gránát útán szintén balra szaladt,úgyh csúnyán megfogta a földet :D -
#20773 Én az összes arénásat kivittem, összesen 8 arénás pálya van, ezekből az elsp 3-at 1 adagban meg lehet csinálni, utána asszem x18 után 4-6 ig, az utolsó 2-t pedig x16 után. Az utolsó 2-nél 10000-et kapsz. Az utolsó előttinél bicskával és gránáttal kell elintézni egy fullos katonát :) -
#20772 "Sajnáltam,hogy nem lehetett kicsit mászkálni az erőmű körűl :S"
De lehet mászkálni, csak nem a szar befejezésnél. Ha normálisan végigviszed akkor eleget mászkálhatsz (és öldökölhetsz) a környéken miután a titkos laborban elintézted a dolgokat. Nézd csak meg ezt a képet: #20407 -
haxoror #20771 Én csak egy kört nyomtam le, pisztollyal pulóverben párbaj hehe
Szaggatott mint a szar, éppen hogy csak túléltem :P
-
#20770 Van az aréna tábla úgye ,ott bemész.Áll ott 1 arc,azzal dumálsz nyomsz egy okét aztán már bent is vagy,ha nyersz ,megint beszélsz vele és mehetsz vissza.
Mindaddig nő a pénz,amit nyerhetsz,amig nem töltöd fel az életerőd vagy veszel fel fegyvert a ládából,ami a csávó mellett van,akivel dumáltál.
Oda kerűlnek a cuccaid a menet ideje alatt..
Asszem úgy van a dijazás hogy:1000-3000-5000-6000-8000.Aztán egy ideig nem tudsz bemenni.
És arra is figyelni kell,hogy viszonylag hamar kicsináld az ellenfelet,mert ,ha nem ,akkor hiába nyersz "nem vagy elég tapasztalt"dumával" elhajt a csávó.Az uccsó menetben 1vs6 ... :D -
SASI #20769 Hol kell használni a decodert? -
DeviloftheHell #20768 az arénába hogy lehet bemenni harcolni? :D -
#20767 2.4 ghz -
#20766 24.INTELEM VAN ,1giga ram fx5900 aránában szerintem olyan 3-4 fps :D -
DeviloftheHell #20765 azon még elindul? :D én azt hittem kidobom a karit hogy enynire szaggat néha a 15 fps el ha villámlik 5 alá is lemegy :@ -
#20764 Call of juarez szinte matrix modban futott nekem.Rainbox six meg vegas el sem indult ,mivel 5xxx káryán nem halad.Stalker is ippeghogy.Most kezdtem el komolyan gondolkozni,hogy nem ártana egy új gépet építeni -
DeviloftheHell #20763 huhh a magyaritás felrakása után kiváncsi vagyok hogy a modositott kicsomagolt cuccok mennyire fognak müködni és miylen nyelven lesz -
DeviloftheHell #20762 hmm elinditottam poénbol static linghtingal rögtön 80fps a karin :D
plus egyeseken már nem fogok csodálkozni hogy lehordák a játékot ha a karijuk csak ezt birja mert igy tényleg ronda szoval dx9 király ezentul is :D