34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • berlinboy6329
    Find ou what happened to Ghost.Ezt hol kell?Csak úgy felbukkant ez a küldetés,és nem jelez a PDA-m semmit.

+:A STALKER-ben szereplő fegyverek erdeti nevükön vannak,vagy el van torzítva?Ha igen nem tudjátok mik az eredeti neveik?
  • wantonly
    Voltmár?

SG - S.T.A.L.K.E.R bemutató
  • Voltan
    Nem kell.
  • TomDantes
    A telepítéshez ez kell! Legalábbis nekem
  • Big17
    TomDantes:(
  • purk2
    Hello. Elakadtam a játékban ennél a küldetésnél:Find Strelok's grue's stash:-Find the stash,-Find information about strelok in the stash,-Find the way out of the underground. Ez nemsokal azután van hogy átmegyek a csatorna rendszeren és megszerzek 1 dobozt és miután ugyanerre viszamentem látom hogy a haverok meghaltak.
    itt mitkéne csinálni???????????????????????
  • wantonly
    Egyedül.

Gondoltam kipróbálom mi lesz, ha életben marad. De ugyanaz. :P A patch előtt, amikor együtt mentem velük nálam is meghalt.
  • TomDantes
    1111-1111-1111-1111
  • wantonly
    Aham, akkor jól sejtettem, hogy bug. :( Majd még visszatöltöm és gyorsan odasietek, talán össze tudom hozni.

Nembaj, ha nincs jutalom csak szeretnék minden küldit megcsinálni. :)
  • haxoror
    Egyedül támadtál vagy velük együtt?
  • Big17
    Hali!
    Kéne cd-key a gamehez!
    Valaki tud segiteni?
    Köszi elöre is
  • kolbi870315
    A 20843 valaki tud mondani valamit?
  • wantonly
    Nálam életben van, de csak áll egy helyben és csak a szokásos kérdést lehet feltenni, hogy mi újság. És ugyanúgy zölden jelzi.
  • SaGa Jr
    De az valóban másik, igaz azt csak akkor kapnád meg ha külön felveszed a feladatot vagy odamész a manus közelébe. :)
    Ő lenn van egy alagsorban és csak kívülről nyitható az ajtaja a cellának, szóval lehet hogy egy jókora bug. De örülj neki, mert a reputáció megy feljebb meg a pontjaid is. Jutalmat meg úgysem kapnál, vagy legalábbis én nem kaptam.
  • haxoror
    Az egy másik küldetés, elég fura mert a srác egy zárkában van és csak akkor tud kijönni ha kinyitod az ajtót
  • wantonly
    Hmmm.. De azt már megcsináltam.

Amikor belépek a Dark Valley-be a Duty után megyek, megmentjük a társát és a jutalmat (scope) is megkaptam. De utána beszéltem ez egyikkel és adott egy küldit, hogy szabadítsak ki valakit a börtönből és megjelent zölden egy hely a bázison belül. Szóval ez egy másik nem?
  • haxoror
    Az a zöld karika nálam Wolf kisfőnökének a hullájára mutat. ő vezette a támadást, gondolom ha életben marad akkor még beszélni lehet vele és akkor zárul le igazából a küldetés.
  • SaGa Jr
    Nem magától szabadult ki, hanem ahogy a megbízást adó manus is mondja, ki fogják kísérni őkelmét és akkor rajtaüttök mindketten az őrökön. Csak menj a "megbízód" után és állj készen ahogy ő javallja. Majd mennek felétek a banditák és akkor oszthatod a halált, meg átveheted a jutalmat is.
  • SaGa Jr
    A sugárzással minek foglalkozol? Van rajtad jóféle zöld ruci ami véd tőle. AMikor meg kitesz a szarkofág mellé, akkor ne mászkálj ki a nyílt területre meg ne menj az utak felé. Akkor nem lesz sugárzás és elfehéredés sem.
    Ha kicsit is szétnézel, látni fogsz szép fényes valamiket, amik amolyan csilalgkapuszerű akármik. Egy mindjárt ott lesz az arcodban a csövek és mindenféle konténerek mellett. Ha a közelébe mész megjelenik rajta keresztül egy ember. Innen szerintem nem lesz nehéz összerakni mi is a teeendő...

A lényeg, hogy ne mászkálj arra, ahol semmi keresnivalód. Ott mozogj ahol nincs sugárzás és nem lesz gond. Ne agyatlanul haladj előlre, hanem nézz körül, tájékozódj, figyeld meg a környezetedet és ezek után cselekedj.
  • wantonly
    Érdekes dolgot tapasztaltam.

Dark Valley-ben vagyok, "Free the Duty Member" küldetés. Jelzi is a térképen zölden, hogy a bázison belül van. Még be sem hatoltam a bázisra, csak járkáltam, szétnéztem a környéken. Egyszercsak kiirta, hogy "Task Complete". Pedig ott sem voltam!

Visszatölöttem egyszer, de másodjára is ugyanez. Patch fentvan.

Kiszabadult magától vagy mi?!
  • wesker24
    nem tudja valaki hogy a fenébe lehet oda feljutni ?? Mert másik oldalt onnan fentről lönnek rám csak azt nem tudom hogy hogy kell oda feljutni ???

Az alsó lépcső nem jó mert leszakadt !!!!

• haxoror
    Nem minden pseudo-dogon van farok (lol) szal jó sokat meg kell ölni hogy szerezhess párat.

A legjobb akkor felvenni ezt a küldetést ha már eleve találtál és van nálad.
  • haxoror
    Az első végigjátszás végére nekem is csak pont 5db használható artifaktom lett, sokat lehet találni de igazából alig van olyan ami tényleg megéri (és ez szerintem így jó :)
  • SaGa Jr
    Ne aggódj, lesz még ilyenben részed. Mármint hogy valahol ott marad a zöld célkereszt attól függetlenül, hogy elvégezted sikeresen a feladatot. Ne törődj vele.

Az ellenfelek meg mindig újratermelődnek. Nem ez a jó szó rá, de a lényeg, hogy idővel újra megjelennek. Minden pályánál adott a hely ahonnan bejönnek.
  • tomiyayo
    óó én is szertnék játszani már a játékkal de az inditásnál befagy mindig amikor kijön a kis táblázat...valamit nem jol csináltam??Hallotam olyanokat hogy valamiket kell másolgatni meg felülirni..HELP
  • Code92
    GameSar értékelés: 93%
  • Code92
    az a zöld karika csak annyit jelent h. ott már volt küldid meg h. ott már jártál:D amúgy azzal nem kell fogléalkozni
  • TomDantes
    Különben biztos hogy fel kell emeln ia virtuális memóriát?
    Én nem tetem meg, de az eláb megnéztem hogy mennyi. 768.
    És apróbb szagatásoktól eltekintve fut.
  • svédcsepp
    Leszedtem a videot.Nagyon tanúlságosnak tűnik.Kösz a linket
  • maffioso
    mennyit kapott a gstol?
  • tomiyayo
    lécci segitsen valaki!Amikor elinditom a játékot akkor kijön az a kis fekete hátterü táblázat és akkor nekem befagy...Kiirja hogy load dll nem tom mi és befagy..ötletek?
  • barmi
    Sziasztok! Valaki segitene akinek jo a memoriája? Az elején ottfelejtettem egy küldetést pedig ugy emlékszem megcsináltam. A vasuti töltés elött van még a Kill the bandits at the car park küldetés Cordon-ban. Pedig ugy rémlik hogy lementem a stalkerekkel és lezuztuk az ellent beszéltem a fickoval is söt vissza is mentem a kereskedöhöz de semmi sem történt. A mostani küldetésben miután megszereztem a doksikat az x18 labbol akkor is ott kötöttem ki a Cordonnál és megint voltak ott ellenfelek ugy öten viszont hiába daráltam le öket a zöld karika akkor is ott van. valamit nem jol csinálok tuti :( Valaki ha tud segitsen légyszi!
    Köszi a válaszokat!
  • Voltan
    Talán próbáld újra rakni. Más tippem sajna nincs...
  • NeoExDeath
    Hi.
    Kellene egy kis help. Tudom olvassak vissza meg ilyesmi, de hogy pontosan hol találom meg a nekem kellő infót elég nehéz lenne kimazsolázni.
    Szóval, feltettem a game-et, és pár óráig gond nélkül futott, tudtam menteni, meg minden. Aztán amikor legközelebb próbáltam elindítani, a menüt még betöltötte, aztán amikor a Load game re mentem, nem töltött be semmilyen képet a zajos tv-re, és ha megnyitom a mentést, egyszerűen kilép a windowsba. Ezt az utóbbit random módon variálja, néha csak kilép, néha dob egy hibaüzenetet az indítóexével kapcsolatban, néha meg simán befagy, és nyomnom kell valamit hogy kilépjen.
    Biztos találkozott már más is ilyesmi problémával. A pagefile ra gyanakodtam, azt tanácsolták hogy két giga kell neki. Megemeltem, úgyhogy már elégnek kéne lennie, de így is ugyanazt a hibát csinálja. A windows partíción, és a játék partícióján is beállítottam 2 gigát de nem segített. Patch nincs felrakva, frissítettem a videókártya drivert, az se segített. Valami tipp?
    Előre is thx.
  • tomiyayo
    lécci segitsen valaki!Amikor elinditom a játékot akkor kijön az a kis fekete hátterü táblázat és akkor nekem befagy...Kiirja hogy load dll nem tom mi és befagy..ötletek?
  • tomiyayo
    hello
  • wesker24
    A franc essen bele ez sem jó elvittem még egyszer a játékot most nem fogadtam el a tesztet ki is engedett csernobilba volt rengeteg medkitem és injekciom is de megint csak nagy fehérség és rohadt nagy sugárzás hiába volt egy csomó sárga medkit a hatalmas sugárzás miatt hamar el kellett öket használni !!! Sajnos az utolsó mentés Pripyatnál volt de ez sem jó !!!

Elmondaná valaki hogy mit kell csinálni ahhoz hogy ne legyen ez a rohadt nagy sugárzás !!!

Vagy valaki küldhetne egy mentést akinek már megvan a dekodolója !!!

Ahogy a videóban láttam hogy az istenbe lehet feljutni a tetőre !!!
  • Yan
    meg zabáltuk a jódozott sót :)
  • kolbi870315
    egy kérdés.
    már végigvittem 1x.
    feltettem a patchet, és megint viszem.
    most az x18 laborban vagyok. megvan a dokumentum és most szét kéne lőni azokata tüzes geciket.
    patch után 2 helyett most van vagy öt és nem lehet szétlőni őkat.
    találkozott már valaki ezzel a problémával?
  • wesker24
    Tulajdonképpen mi kell ahhoz hogy jó befejezést kapjunk !!!!

Mert van egy régebbi mentésem Pripyatban amikor megszereztem a dekodolót !!! Onnan már jó lenne ??

De nem értem ahogy elnéztem a Youtubeon az egyik One of Good ending videót oda hogyan kell eljutni ?? Ott hogy hogy nem fehéredik el semmi ???

Lehet valamit rosszul csináltam , és ha megint elvinném a régebbi mentésemet lehet hogy a végén megint nagy fehérség lenne habár ki tudja ?? Ezt csak akkor tudom meg amikor ismét elviszem !!!

Meg aztán amikor ki is jutok csernobilba ott van egy nagy lépcső ami az épület tetejére vezet !!! Gondolom ott kéne felmenni de amint megpróbálok felmenni a lépcsőn azonnal visszarak arra a helyre ahol a tudós volt !!!