S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remelem hamarosan rajonnek erre hogy nem egyket juzer benaznik, hanem a keszitok vagy a driver magusok figyelmet kerulte el vmi...
A gamet hogyan tudnám elindítani egy radeon 9250-en???Az oblivion sem ment de azon segített az Oldblivion nevû mod ami lebutította a shadereket. Az lenne a kérdésem hogy tudtaok-e ilyen modot a S.T.A.L.K.E.R.-hez.
Valaki megtudja mondani,hogy ,amikor a jobb alsó sarokban elõjön egy kés villa ikon,akkor valami normális kaját kéne ennem elvileg?Befolyásolja a csoka életerejét az,ha csak ilyen szirszarokat kapok be ,mint pl vodka sör,életcsomag ,injekció stb, a kaját pedig hanyagolom?<#nemtudom>#nemtudom>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Igaz szerintem baszottul az elején vagyok, most segítettem a MOLE nevû csókának, az megmutatta az utat, egy alagútba ahol találkoztam már a láthatatlan döggel.
Most katonák jönnek rám ugyanitt, de beviszek 3 szép és pontos lövést, semmi, én meg full erõvel 1-2 lövéstõl fekszek.
Nem akarom feladni, de ez nagyon nehéz...
Why so serious?
amúgy hál istennek csak a terepen levõ Duty-s kollegák fognak ránk lõni ha Freedomhoz állunk, tehát a városban nem
1024x768 medium no AA átlag 50 FPS-sel, bár néha beberöccen 1-1 új area elején 😊
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Na ma hajnalban én is feltettem a gémet és meg kell mondjam, hogy a grafikától tényleg többet vártam volna, pl a fegyvert tartó kéz, meg az emberek sincsenek túl szépen kidolgozva.
No de nézzük a részleteket:
1024x768, minden maxon, AA és AF 0.
gép: 6300 Core 2 Duo, 2GB Ram, Ati X1950pro (Gigabyte! 😄)
Fps: 40-es átlag, Frappsal mérve.
Máshol mik a tapasztalatok?
Üdv:
mac
tényleg lényeges kérdés
Duty v Freedom?
Freedomnál mintha jobb mordályok lennének
távcsömvem már annyi van h ihaj 😊
azok kedvéért akik még nem jöttek rá hogy kell felszerelni egy kieget röviden leírom :
legyen a kezünkben a kiválasztott fegyver pl AK
majd a backpacken belül jobbklikk a távcsõre és a mount scopre to rifle opciót választva fel is szereltük
leszedni pedig az AK-n jobb egérgombbal kattintva majd az unmount scope választással lehet
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\"War, war never changes...\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
neked 2gb ramod van?
nálam a64 3.5+ , 7600gt, 1gb rammal, csak mediumban megy játszhatóan
Fôleg ha azt akarod hogy más is értse és esetleg segítsen!
Valaki tud megoldást?
segitsen valaki ha tud
Kár, hogy nincsenek csöcsös ukrán k*rvák! Azokra elkölteném! 😄D
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Rögtön az elején egy Bullet nevû dutyis kér segítséget. A küldetés végén õ adja. Vagy le is lõheted, és leszeded a flintájáról.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"