S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bal felsõ kistérképen mi az a piros/kék nyil, illetve az alatta váltakozó szám?
hogy kell autózni?😊 már elég tapasztalt vagyok a játékban,de erre nem jöttem rá😄

hiba
remelem jon nemsokara vmi patch mert sehogy nem tudom megszuntetni ezt a random akadozast, neha jol mukodik nehat telejsen lehal, akadozik 5masodperc es egyet mozdula kep, neha meg teljesen jo, fuggetlen az idojarastol, az idoponttol, korabban irtam hogy mindent kikapcsoltam kileptem aztan mindent vissza es jo lett, a jovetkezo inditasnal megint szar, szoval valamit lephetnenk a fejlesztok, mert ez nemcsak nalam jelentkezik, mar 3giga swapfile van, 1g ram, 256vram x1950pro + x2 3800+ amikor eppen nem az akadozos kedveben van akkor teljesen jol jattszahto esoben ejszaka nappal viharban hazban szabadban mindenhol, de amikor rajon az otperc akkor mar inditas utan jattszhatatlanul akadozik, en nem ertem hogy hoztak ezt igy ossze...ugyan azzal a geppel ugyan olyan konfiggal van hogy total lelakad, es van hogy mukodik, most eppen akadozos korszakban van, tegnap elott teljesen jo volt.
remelem hamarosan rajonnek erre hogy nem egyket juzer benaznik, hanem a keszitok vagy a driver magusok figyelmet kerulte el vmi...

Hello!

A gamet hogyan tudnám elindítani egy radeon 9250-en???Az oblivion sem ment de azon segített az Oldblivion nevû mod ami lebutította a shadereket. Az lenne a kérdésem hogy tudtaok-e ilyen modot a S.T.A.L.K.E.R.-hez.

svédcsepp
pacsker

Valaki megtudja mondani,hogy ,amikor a jobb alsó sarokban elõjön egy kés villa ikon,akkor valami normális kaját kéne ennem elvileg?Befolyásolja a csoka életerejét az,ha csak ilyen szirszarokat kapok be ,mint pl vodka sör,életcsomag ,injekció stb, a kaját pedig hanyagolom?<#nemtudom>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Shep
Na jó öcsém nem lehet mindenki pro, nállam amúgy nem fekszenek, pedig nem célzok szarul elhiheted,ugyanis nem ma kezdtem az ipart.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem baj nem viszem végig azt kész, sehol egy vezethetõ lada niva pedig az milyen jó lett volna, és igazából semmi ne mfogott meg a játékban, csak az a forgószél tetszett ami engem kb 3x megölt meg egy csókát is felkapott, de kb ennyi, valahogy üres az egész, játszok inkább régi nagy játékokkal.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
Én is ezen vagyok kiakadva.
Igaz szerintem baszottul az elején vagyok, most segítettem a MOLE nevû csókának, az megmutatta az utat, egy alagútba ahol találkoztam már a láthatatlan döggel.

Most katonák jönnek rám ugyanitt, de beviszek 3 szép és pontos lövést, semmi, én meg full erõvel 1-2 lövéstõl fekszek.
Nem akarom feladni, de ez nagyon nehéz...
Valaki magyarázzon már el nekem valami? Mi a franc baja van mindenkinek a sebzéssel és a fegyverekkel? Nálam egy-két fejlövéstõl fekszik mindenki, testre több kell ez igaz. Célozni tényleg nem egyszerû de nem is különösebben nehéz. Stalker nehézségi fokozaton viszem de eddig olyan nagy kihívást nem nyújtott a játék. Pedig nem vagyok valami rohadt profi FPS gamer. Inkább csak átlagos.

Why so serious?

sonico
amágy jó kis game, páran azon vitatkoznak h ez nem is az ami... 😊

sonico
STALKER.Multiplayer.TOOL.v0.4b

ha már volt akkor bocs.

LINK!

😊 Join Freedom for freedom ! 😊
amúgy hál istennek csak a terepen levõ Duty-s kollegák fognak ránk lõni ha Freedomhoz állunk, tehát a városban nem
Shep
Azt hiszem nálam befejezõdött a szálkerezsédni, ennyire hulladék sebzésrendszert még nem láttam, nehogy már mindenkibe 3 fejes klljen a katonákba meg még 4-5 is, én meg 1-2 golyótól megfekszek, az meg hogy amit igértek még a negyede se teljesült egy dolog, de ez a sebzés hát ez egy vicc.

3200+ 1GbRam 7600GT(560/1400)
1024x768 medium no AA átlag 50 FPS-sel, bár néha beberöccen 1-1 új area elején 😊
Noninnyó
Én elkezdtem küldiket csinálni Freedom-éknál, és ott egyik az volt, hogy Duty-sokat öldösni. Hát innen már nem volt választásom 😊

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Helló!

Na ma hajnalban én is feltettem a gémet és meg kell mondjam, hogy a grafikától tényleg többet vártam volna, pl a fegyvert tartó kéz, meg az emberek sincsenek túl szépen kidolgozva.
No de nézzük a részleteket:
1024x768, minden maxon, AA és AF 0.
gép: 6300 Core 2 Duo, 2GB Ram, Ati X1950pro (Gigabyte! 😄)
Fps: 40-es átlag, Frappsal mérve.

Máshol mik a tapasztalatok?

Üdv:
mac

K3rnel
Én is túlvagyok már sztem kb a 30 órán de most jött elõ és nincs ötletem mi miatt lehet.

army warehousesnél nekem is kilépett 1-2szer, lehet h amikor irtja egymást a Duty meg a Freedom akkor vmi galiba van a rendszerben 😊

tényleg lényeges kérdés
Duty v Freedom?
Freedomnál mintha jobb mordályok lennének
valaki nemtudja hogy hol vagy merre lehet fegyverekre kiegészítõket venni vagy találni?kéne már az AK-ra az a gránátvetõ kieg 😊
távcsömvem már annyi van h ihaj 😊
azok kedvéért akik még nem jöttek rá hogy kell felszerelni egy kieget röviden leírom :
legyen a kezünkben a kiválasztott fegyver pl AK
majd a backpacken belül jobbklikk a távcsõre és a mount scopre to rifle opciót választva fel is szereltük
leszedni pedig az AK-n jobb egérgombbal kattintva majd az unmount scope választással lehet
mano1b
nekem edig nemlépetki még egyszerse nemtudom mi miat lép ki neked én már vagy 22 órát játcótam edig vele hiba nélkül

K3rnel
Nekem EN6600Gt-m van, a 256MB-os változatban és static-on megy maximumon tûrhetõ 40-50fps-el, de inkább visszavettem médiumra mert így van 80-100fps és inkább játszok így akadásmentesen... 1GB ramom van csak hozzá sajnos. De nálam most kezdte azt hogy kilép az asztalra, nem is tudom folytatni azt a mentésemet sehogy.

reaper4
<#buck> <#fogmosas> <#hehe>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

mano1b
látom te az egek be jársz nem a fõldõn ez egy forum nem itt kell piszkálodni hanem otthon.

lehet sp2 a bibi, mert azt eddig elvbõl nem raktam fel 😄

\"War, war never changes...\"

reaper4

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Naxos
magyarítás mikorra várható? lesz egyáltalán?

mano1b
a gép a 64 3200. Gainward Geforce 6600GT Ultra 256mb .1.5gb gél mem . msi neo2 platinium alap lap van szagatás nélkül megy

mano1b
a gép a 64 3200. Gainward Geforce 6600GT Ultra 256mb .1.5gb gél mem . msi neo2 platinium alap lap van szagatás nélkül megy

A megoldás hogy keresel valakit akinek van esze és megkéred hogy játszon helyetted...

adjatok már egy orosz cd key-t

mano1b
én a 91.48 forceware drv használom 1.5gb ram mal sp2 van fen ott beálitási gond van

Noninnyó
Az elsõ pályán nálam is olyan volt, hogy amikor esett az esõ, csúnya síkidomszerûségek formájában villogott a kép. Valamiért kiléptem a játékból, majd vissza, és többet sosem jött elõ semmilyen hiba. És soha egyszer sem lépett ki. Driverfrissítés, directx, stb., ezeket lehet próbálgatni. 6600GT-m van 93.71-el.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

dx9c -ben? ennél jóval erõsebb vga-k is izzadnak alatta
neked 2gb ramod van?
nálam a64 3.5+ , 7600gt, 1gb rammal, csak mediumban megy játszhatóan

Neharagudj b@*%meg, de tanulj már meg írni!
Fôleg ha azt akarod hogy más is értse és esetleg segítsen!
ez örvendetes, de ettõl még nekem nem lesz jobb 😊

mano1b
nekem 6600gt ultra van gainvard 1024 fulba megy semigond nincs vele.

Noninnyó

mano1b
ezt tudom de van valahol ruha halotam rola azokat ismerem de az neminden hol van és hama elfogy fõleg ahol én járok igy nem lehet jácani van egy hatalmas szemét kupa atul jobbra egy gyár bene egy nagy csarnok én otvagyok akár mere mék sugárzás van ere kell hogy legyen megoldas

Nálam is ez van sajna.. szintén nVidia kártya(6800 gamer edisön Oo)
Valaki tud megoldást?

mano1b
ezt tudom de van valahol ruha halotam rola azokat ismerem de az neminden hol van és hama elfogy fõleg ahol én járok igy nem lehet jácani van egy hatalmas szemét kupa atul jobbra egy gyár bene egy nagy csarnok én otvagyok akár mere mék sugárzás van ere kell hogy legyen megoldas

közel a talaj felett lebegõ vagy az ellenségnél is elõforduló artifactokat kell összeszedni, vannak olyanok, amik nagyban segítenek a sugárzás elleni védekezésben
mano1b
de kinél mert valahol tegy traderel õsze futotam az elején de nemlehetet vásárolni nála semit sõt tõle is pénzt kaptan ez valamire valo vagy hol találok boltot de fõleg a védõruha kelene hol találok mer egy jaket van rajtam az kevés a sugárzás elen ahol járok ott nagyon erõs
segitsen valaki ha tud

Voltan
Elég gáz, hogy a pénz nem jó semmire szinte. Nekem is van rengeteg, de mindent, amire szükségem van, azt megtalálom a Zónában.
Kár, hogy nincsenek csöcsös ukrán k*rvák! Azokra elkölteném! 😄D

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bucser
hat en kb 160k rubelnél járok de csak lõszert meg kaját szoktam venni ha több napig kint vagyok a vadonban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mano1b
nekem azlene a kérdésem hogy a sugárzásal mitudok kezdeni mert a második páján vagyok egy csarnokba meg egy gyártelep álandoan sugárzást kapok van két dolog amivel tudom kezelni de mind a ketõ elfogy hamarosan álitolag van valahol sugárzás védõ olom ruha hol lehet találni ezt a másik a játék ba tõbb hejen kapok pénzt hogy lehet felhasználni vagy mire valo már vagy 6000 ru van az invertoriba is ott van

Voltan
Hehe, mármint nem dutyis, hanem Duty-s 😛

Voltan
Amikor átmész Dark valley-ba.
Rögtön az elején egy Bullet nevû dutyis kér segítséget. A küldetés végén õ adja. Vagy le is lõheted, és leszeded a flintájáról.

mikortól lesz a gammában távcsõ a gépstukikhoz???

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

kovecses
2. KÓD: 9524

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!