34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
tomiyayo #20920 lécci segitsen valaki!Amikor elinditom a játékot akkor kijön az a kis fekete hátterü táblázat és akkor nekem befagy...Kiirja hogy load dll nem tom mi és befagy..ötletek? -
vernyul #20919 help me
-
#20918 Elég sok hszem kérdés,akármelyik topikba rok.De mit csináljak,ha kíváncsi tíus vagyok.Szerintetek van esély arra,hogy a másik 3 reaktor is felrobban?Vagy azt már nagyon bebiztosították.
És nagyon érdekelnek a Red Forestről történetek.Hol tudnák olvasgatni/képeket nézni(lehetőleg magyarul)?Olvastam,hogy vörösen izzottak a fák a sugárzástól,és azért lett Vörös erdő a neve.Emiaat vagyok kíváncsi mi van még ott.(Jó lenne 1x elnézni Cs.-be) -
#20917 Valaki tud küldeni nekem egy eredeti XR_3DA.exe letöltés helyet? Vagy eltudja nekem küldeni az e-mail címemre? [email protected] Nagyon szépen köszönöm! -
#20916 Jah...De miért írtam reaktort?De hülye vagyok.Igen a szarkofágra gondoltam.Thx! -
vernyul #20915 Én is kérdeznék valamit, valszeg nagyon láma és LOL de megkérdezem.
A mellékküldetések célpontjait lehet látni a PDA-n, vagy valahol?
Konkrétan pl. X16 után beszéltem a proffal kértem tőle jobot. Valami gravity izé-bigyó megszerzése a cél. Honnan kaphatnék erről infót?
Köszike :)
-
vernyul #20914 igen ez artifact, nálam is ez volt.
-
#20913 Biztosan egy olyan artifact van berakva nálad, ami a vérzést növeli! -
Isegrim #20912 "És még 1 kérdés:Hogy tudták megépíteni a reaktort,ha egyszer hatalmas volt ott a sugárzás?"
Gondolom a szarkofágra gondolsz, a válasz, múltkor láttam egy dokumentumfilmet : Megmondták a melósoknak hogy sugárzás normális(!!). Kiküldték őket egy szem pendelyben, házilag gyártott "sugárvédő" ruhábaban (ólomlemezeket kötöztek gyakorlóra...) kimentek egy szem pendelybe a reaktor tetejére egy lapáttal (!!!), és kézzel lapátolták a sugárzó szart - a robotok amiket előszőr alklamaztak, behaltak a sugárzástól... Elméletileg fél percet maradhattak volna, persze ezt senki nem tartotta be. A tátongó reaktorba magába helikopterekból ólomdrarabokat dobáltak, aztán ha jól emlékszem vasbetont - a pilóták mind meg is haltak - Moszkvában a kórházban leesett a testükről a húsuk.. Az erőmű alá önkéntes bányászok fúrtak egy alagutat, és egy hatalmas csarnokot, ide egy folyékony nitrogénes hűtőt terveztek, hogy ne legyen atomvillanás mert instabil volt az egész - egy szál trikóban, csákánnyal, ilyen porszűrű vacakkal (NEM gázmaszk. Olyan fehér papír porszűrű vacak). De megcsinálták. Mondani sem kell, a nitrogénes vacakot soha nem valósították meg, ezek az emberek azóta is kezelésre járnak, az egészségük tönkrement, már aki meg nem halt rákban és hasonlókban.
Megrázó és borzalmas az egész történet. :(
-
#20911 Naná miután szépen fejbelöttem az ürgét !!! -
#20910 Hy
Megmondaná vki h a Yantar nevü palyán miért sebzödöm egyfolytába még ha nem is csinálok semmit akkor is??? -
#20909 Elloptad? -
#20908 hello azt a remek fegyót a Csernobili reaktorban szereztem az egyik exoskeleton páncélos tagtól kitünö fegyver pontos és halálos !!! -
Isegrim #20907
Hát ilyen FN-es csúzlid neked meg honnan van...? -
#20906 nekem is adhatnál, csak úgy szolidaritásból (nem is rossz ötlet, lehet lemegyek az éjjelnappaliba valami kis "üdítőért") :D:D:D.
red forestből meg piripatyból nemsokat láttam, mert kb végigrohantam a mapen :D redben jöttek a "szellemek", meglövöd-eltűnik fajta, és különféle lények képében jelentek meg... na ott kezdett elborulni az agyam és belőttem a trainert :D. mondjuk az durva volt h a lekapcsolósdi előtt a katonák rpgvel lőttek sorozatban :D -
#20905 nekem is nagy kedvenc volt ezzel a remek fegyóval végighenteltem egész Red Forestet !!! -
#20904 Mivel nekem már sikerült én egy üveg whiskey-t vagy tequilát adnék Saga Jr-nek persze ha szereti az italt !!! -
#20903 ez volt a kedvenc fegyóm az első végigjátszás során. sunyulásra tökéletesen alkalmas, és egy tárral 5 ember kapott fejest :D -
#20902 nem kell hozzá, semmit sem kell beírni. ha felraktad de fekete képernyő van, akkor a hiba az ön készülékében van. ha még mindenféle szöveget kiír, akkor egyrészt tudnunk kéne, h mi az a mindenféle szöveg, másfelől milyen konfigod van, harmadrészt pedig jó lenne, ha normálisan fogalmaznál, mert nem egyértelmű h most felraktad e vagy sem. -
TomDantes #20901 serial kód? nem nagyon bármit beírhasz kódnak.
-
#20900 szerintem meg VSS Vintorez -
#20899 remek. mindent értek. csodálatos, örök hálám. ha megcsinálom még a közeljövőben, akkor tartozom egy sörrel mondjuk :D -
blinty #20898 hajj! deh jó neketek!!deh mivel én is szeretnék játszani megkérek valakit hogy segítsen már!kell hozzá serial kód? és ha igen akkor mi az? és mikor kéri? nah és nekem mit csinál akkor amikor elindítom és csak egy fekete ablak jön be mindenféle szöveggel? vagyis hogy kell telepíteni... pontosabban elindítani??? léccy! -
SaGa Jr #20897 A tudós a szarkofágon belül lesz. Hogy eljuss hozzá, fel kell venned a dekódolót a hotelből az utolsó városban. Enélkül semmiképp nem jutsz el hozzá.
Hogy a dekódolóról tudomást szerezz, majd vissza kell menned a Guide-hoz, aki az első területen lesz és ő küld el a dokihoz, aki majd szót ejt a dekóderről. A guide majd akkor jelenik meg, ha erről infót kapsz. Ez úgy emlékszem Ghost hullájának megtalálása után lesz elérhető feladat. Ha ezt nem teszed meg, azaz nem keresed fel a guide-ot, nem lesz dekódered és befejezni sem tudod a játékot normális módon.
Namost a dekódolóval majd ki tudsz nyitni egy számzáras ajtót ami a szarkofágon belül lesz az erőműnél. Itt lesz egy speciális szerkentyű amit meg kell semmisíteni és ekkor majd lehet diskurálni, de összesen 1 kérdés lesz. A választól függ hogy a true ending variációk közül melyiket kapod meg (összesen 2 valódi befejezés van).
A false ending lehetőségek meg elérhetőek ha bejutsz a szarkofágba és megkeresed a wishgrantert. Ez nem a valódi befejezése a játéknak és van jópár variáció a bejövő filmekre. Egy a közös bennük, hogy mindegyik esetben rossz véget ér a főszereplő. -
#20896 srácok... írtam már scorpeeonnak pmet, mostmár van nagyjábóli elképzelésem arról, h hogy kapom meg az "i made it" befejezést.
de könyörgök, valaki írja le pontosan, akár spoilerben akár nem, hogy mit hogyan, mert ez most eléggé zavaros nekem. kezdve a "concussionousness-től", az x16-tól, illetve a csernobili mászkálósditól.
most fogok menni az első laborba. a fővonal (streloks stash) a flashdrive-al megvan. most ki kell derítenem, h mi történt ghosttal. érzésem szerint most minden ugyanaz lesz, mint egyébként yantarig, ott felveszem a ghost ruciját, illetve az ö flash-ét, aztán red forest, ott leállítom a cumót, piripaty, majd a reaktor, ahol bele kell ugranom az egyik teleportba, illetve valami létrát emlegettetek. hol tévedek? hol lesz az a tudós, akinek a kérdéseire válaszolni kell? a dekódoló az mi is? :D valamit segítsetek pls :) -
blinty #20895 VALAKI LÉCCi SEGÍÍTSEN!!telepítem a stalkert....elindítom és egy fekete ablak jön be ahol ki vannak írva h. miket töltött be eddig v. mittom én h. mi...és én meg várok...de semmi. mit kell tennem? kösz! -
#20894 Hú, valaki tud küldeni nekem egy eredeti XR_3DA.exe letöltés helyet? Vagy eltudja nekem küldeni az e-mail címemre? [email protected] Nagyon szépen köszönöm! -
#20893 YEAH I MADE IT !!!!!
Thanks scorpeoon and Saga JR !!!
Hálám a sirig üldözni fog !!!
Egy picit OFF !!
Mivel hálálhatnám meg nektek ?? -
#20892 Valahol meglehet nézni, hogy hanyas verzió számú a jelenlegi játékom? -
il #20891 Valószínüleg nem a reaktorra,hanem a ráépített beton szarkofágra gondolsz...:) -
#20890 Ha a dekódoló megvan, akkor nem is kell x16-tól kezdeni. Ha eljutsz a Consciousness-ig, akkor addig mindent jól csináltál (érdemes sok lőszerrel és medkittel eljutni idáig, de a katonák dobálnak rendesen lőszert, és medkitet is valamennyit, szóval sztem kevéssel is megcsinálható simán) . Csak ott kell helyes választ adni aztán mészárolni, teleportálgatni amíg a befejezésnél nem kötsz ki. Érdemes közben menteni párszor mert ha közelről/hátból megsoroznak, annak game over a vége :) És ha elfehéredik minden azt azt jelenti, hogy rossz helyen jársz. Nekem mindig egyértelmű volt, hogy merre menjek. -
SaGa Jr #20889 Ott van az is a stukik között az orosz fegyvereknél. AS Val.
-
SaGa Jr #20888 Pedig nem egy ilyen jellegű feladat van, ahol nem lesz megadva pontosan hol keresd a célt. Például ilyen a jó öreg fő feladat is, azaz Strelok pontos helyének levadászása.
Ilyenek az artifactvadászós feladatok, a szörnyalkatrészek beszerzései is. -
#20887 A Vintar-ét nem tudod véletlenül? -
SaGa Jr #20886 Ez lemaradt:
pár fegyver az eredeti nevén szerepel, ezek az AK 74 és AKS 74, meg talán valamelyik pisztoly.
Az Obakan valójában az An-94 Abakan.
A G37 valójában a HK G36.
Az L86 az angolok által használt fegyver. Enfield SA80-as, annak is ha nem tévedek az L85A2-es változata.
A pisztolyok neveit ne firtassuk. Valójában akad itt Glock, Desert Eagle, meg pár egyéb is eltorzított neveken.
A Viper géppityu meg a HK MP5-ös géppisztoly.
A Thunder valóban létezik, de ez az eredeti megnevezés angol megfelelője. Eredetiben Groza OC-14.
De ha kíváncsi vagy, akkor nézd végig az alábbi oldalon a fegyvereket:
fegyverek
A kategóriák között is választhatsz, így a mesterlövész fegyverek között megnézheted a SVD Dragunovot és társait is. -
#20885 Úristen, ember! vegyél már vissza az arcodból!
"összesen 8 arénás pálya van, ezekből az elsp 3-at 1 adagban meg lehet csinálni, utána asszem x18 után 4-6 ig, az utolsó 2-t pedig x16 után."
tudsz olvasni? előtted írták, nem csak neked címeztem. azt hiszem neked kéne átgondolni ezt az egó dolgot.. -
#20884 Tudom hol van már egyszer végigtoltam,de ilyet még nem láttam.:/ mind1.A fegyvereknek az eredeti nevük van a gémben? -
SaGa Jr #20883 Majd megtalálod Ghost komát ne aggódj. Könnyű lesz felismerni és olyan helyen lesz, amit kihagyni úgysem tudsz. Tehát aggodalomra semmi ok. :-) -
SaGa Jr #20882 Mi a gond?
Lementél ott az alagutakba, ahol Mole mutatta igaz? Végigmentél és felszedted a flashdrive-ot a rejtekhelyről? Utána folytattad az utad kifelé, de nem arra ahol bejöttél. Ha jó irányban folytattad az utad, akkor egy katonai bázis falain belül jössz fel a felszínre és a feladat el is tűnik, hiszen meglelted a rejtekhelyet, felszedted a flashdrive-ot (nem dobozt!) és távoztál abba az irányba amerre menned kellett. -
kobra223 #20881 hello mindenkinek valaki tudna segíteni valakinek műkszik az amikor az első kereskedő minden cucot árul próbáltam meg csinálni a leírás szerint de mindig dibob a játék amúgy pelraktam a pachet is valaki tudna tanácsot adni