S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátigen ezmár az uj degenerácio akik nemtudnak kimenni egy ajton se 😄
amugy lámpa dx8 nincs (legalabbis nekem nemvolt ecceruen letiltotta a progi, igaz ejszakak se nagyon voltak igy eleg uncsi namajd ha lesz uj gep....)
amugy lámpa dx8 nincs (legalabbis nekem nemvolt ecceruen letiltotta a progi, igaz ejszakak se nagyon voltak igy eleg uncsi namajd ha lesz uj gep....)
most õszintén te mirû beszísz? miféle 3 fejes pont az ilyenek miatt csináltam egy kis vidijó összeállítást😄 kiakadok tõletek.... mondjátok, mondjátok szidjátok a célzást a sebzést stb.... alaptalanul!!! mert nem tudsz vele lõni nem a játék hibája😊 tessék lehet
csekkolni(4 vidojó összesen 6 mega szal nem nagy)
aztán puffogni, hogy nem lehet célozni... nem ma kezted az ipart? nem tudom te milyen játékkal játszottál eddig? lábra lövök fejre megy^_^ itt ilyen nincsen!! hiába várod=😊
csekkolni(4 vidojó összesen 6 mega szal nem nagy)
aztán puffogni, hogy nem lehet célozni... nem ma kezted az ipart? nem tudom te milyen játékkal játszottál eddig? lábra lövök fejre megy^_^ itt ilyen nincsen!! hiába várod=😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Igen.
Amúgy egy minimális angol tudás nélkül nem látom sok értelmét leülni játszani ma már akármivel is. Élvezni nem sokat fog belõle az ember.
Amúgy egy minimális angol tudás nélkül nem látom sok értelmét leülni játszani ma már akármivel is. Élvezni nem sokat fog belõle az ember.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Törölt felhasználó
Igen, az lesz a bibi 😊 Köszi!
ma este a fix.tv-n tesztelni fogják a game over c. mûsorban a stalkert! nézzétek majd<#vigyor2>#vigyor2>
Nézd meg options-ban hogy melyik gombra van állítva.
Talán tudsz angolul????????????
Az injekció teljesen kitisztítja a szervezetedbõl a sugárzást szal:
1. folyamatosan fertõzött területen mászkálsz és újra megfertõzõdsz
2. folyamatosan fertõzõdsz mert beraktál az övedbe olyan artifaktokat amiknek a negatív hatása a sugárszennyezés, ezeket vedd ki vagy rakj be melléjük egy olyan artifaktot is ami a sugárzást gyengíti
Szerintem az utóbbi eset forog fenn 😊
1. folyamatosan fertõzött területen mászkálsz és újra megfertõzõdsz
2. folyamatosan fertõzõdsz mert beraktál az övedbe olyan artifaktokat amiknek a negatív hatása a sugárszennyezés, ezeket vedd ki vagy rakj be melléjük egy olyan artifaktot is ami a sugárzást gyengíti
Szerintem az utóbbi eset forog fenn 😊
Elemlámpád alapbol van és az "L"-el lehet bekapcsolni, a második kereskedõ majd Garbage után lesz a Duty városban.
Egyébként nem kell minden szart összegyûjteni mert pénz a küldetésekbõl is lesz és amúgy sok értelme a pénznek nincs.
Csak azt vedd el amire éppen szükséged van 😉
Egyébként nem kell minden szart összegyûjteni mert pénz a küldetésekbõl is lesz és amúgy sok értelme a pénznek nincs.
Csak azt vedd el amire éppen szükséged van 😉
nVidia kártyád van?
Törölt felhasználó
Köszi!
Most visszamentem az alagútból, de szerintem elkaptam valami sugárfertõzést, mert jobb oldalon ott virit a jel. Egy ideig tudom orvosolni injekcióval, de utána újraelõjön és szívja az erõm.
Most visszamentem az alagútból, de szerintem elkaptam valami sugárfertõzést, mert jobb oldalon ott virit a jel. Egy ideig tudom orvosolni injekcióval, de utána újraelõjön és szívja az erõm.
Hy
Lenne néhány kérdésem!
Hol lehet a játékba árusokat találni én eddig a játék elején találtam és azóta nem. A térkép jelzi? Ha igen mi a jele? Vagy mit csináljak a sok cuccal? Hol találok elemlámpát?
Lenne néhány kérdésem!
Hol lehet a játékba árusokat találni én eddig a játék elején találtam és azóta nem. A térkép jelzi? Ha igen mi a jele? Vagy mit csináljak a sok cuccal? Hol találok elemlámpát?
Fura, nálam nem tudnak átlõni a falon.
Ha fedezékben vagyok és sebzõdök akkor az azt jelenti hogy egy MÁSIK ellen is lõ rám és bekerítettek.
Ha fedezékben vagyok és sebzõdök akkor az azt jelenti hogy egy MÁSIK ellen is lõ rám és bekerítettek.
"Nem akarom feladni, de ez nagyon nehéz..."
Ne add fel mert kb ez az utolsó nehezebb rész, ezután már kapsz normális páncélt meg fegyvereket, fegyvertávcsöveket stb 😊
Ne add fel mert kb ez az utolsó nehezebb rész, ezután már kapsz normális páncélt meg fegyvereket, fegyvertávcsöveket stb 😊
<#lama>#lama>
elérkeztem a halott városba, viszont full textúrahibás kezd lenni a cucc, full screen mód kikapcsolva, alul a tálca befigyel :/
lehet drivert frissítek, eddig ilyen gond nem volt, kari 70 fokos, szal nem para (passzív hûtéses, ez terhelés alatt normális)
lehet drivert frissítek, eddig ilyen gond nem volt, kari 70 fokos, szal nem para (passzív hûtéses, ez terhelés alatt normális)
Tulajdonképpen ha nincs tûzharc és egyéb feladatok, akkor nem is tart olyan sokáig, mire eljutsz egyik részbõl egy másikba. Futni kell, amikor csak lehet. Annyira nem vészes szerintem.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
tényleg alvást,meg jármûvezetést kivették?
mert kajolni azt lehet de sajna ezt a kettõt nem találom
mert kajolni azt lehet de sajna ezt a kettõt nem találom
Amúgy mi a fene ez, hogy ennyien nem tudják, mit kell csinálni az elején? Felnõtt az eltompult generáció, vagy mi van? Kezdõdik a játék, ott ül elõtted premier plánban egy fickó, betölti a képernyõt. Na, vajon mi a f**t kell csinálni??? <#guluszem1>#guluszem1>
Ha jármû nincs, legalább vami gyors utazást beletehettek volna (mint pl. az obliban), mert elég uncsi, hogy mindíg vissza kell sétálni. Lenne pár ellenõrzõpont vagy valami és oda visszatenne.
Bazmeg, kb. tíz hozzászólást kellene visszaolvasni...
remélem valami okos tojás kiszedi majd a régi alphabol a nivat azt belevarázsolja ebbe😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
SKYLINE IRD KI UJRA AZ F BETÜS SZTORIT LÉGYSZI PIROSSAL MERT KURVA SOK N00B VAN ERRE!
kelelne csinálni vmi jármüves modot😄
sztem azért vették ki mert nem lett volna akkora para a játék, pölö egy uazzal nem félnék annyira a bloodsuckerektöl meg ilyen vaddisznyoktol se... fognám elütném öket a picsába😄
sztem azért vették ki mert nem lett volna akkora para a játék, pölö egy uazzal nem félnék annyira a bloodsuckerektöl meg ilyen vaddisznyoktol se... fognám elütném öket a picsába😄
Valaki árúlja már el hogy jutok tovább az elsõ pályán!Pontosabban mindjárt a legelején!!!!!!!!
Baszki,hivatalosan most jött ki,mit kéne lépniük?
Te meg vetted?
Te meg vetted?
csávora F-et nyomsz, ezután megjelenik az ablak, a TRADE felirat feletti részen pontosan ki tudod választani azt a mondatot amit akarsz, ekkor fogod majd megkapni a melot, és ki fogsz tudni menni a mögötted levö ajton át
hm. sztem nem árt egy kis angoltudás hozzá, eddig egész jo, nem egy befejezés van, nem darálni kell végig. sok infot megtudhatsz a zonárol ha mindent elolvasol, felfedezed a helyet, össze fog állni a kép h mi is történt itt, mi folyik épp...
sonico:olvasd végig a PDA-d Diary részét 😊
Lac😞bocs a megszólításért,nézd el nekem ily egyszerûségem)
elején megindulsz ki a bunkerbõl, bemész a táborhelyre és lesz egy Wolf nevû arc, attól felveszed elsõ küldetésed és mehetsz is
tábort érdemes átvizsgálni lõszerért,pisztolyért,stb...
elején megindulsz ki a bunkerbõl, bemész a táborhelyre és lesz egy Wolf nevû arc, attól felveszed elsõ küldetésed és mehetsz is
tábort érdemes átvizsgálni lõszerért,pisztolyért,stb...
kár volt kivenni a bannerbol az elején valo tuljutást, nah, annyi h beszélsz a foszerral, megkapod az elsö melod és aztán az ajton is f betüvel tudsz továbbmenni
• über bugos. textúrákon átvilágít a zseblámpa, sõt a sima emberek át is mennek olykor.
• hiába taktikázol. egy fal nem biztos, h fedezék, ugyanis átlõnek rajta. nagyon idegesítõ, hogy egy nehéz helyzetben teljesen random meghalhatsz.
• nincs normális sztori. értelmetlen. hülyejáték. unalmas.
• a befejezés a legnagyobb csalódás. habár valami Strelok nevû über stalker atyaúristent keresünk, követünk a játék teljes ideje alatt, a végén a cselekény fonalát elvágják, soha nem láttam az illetõt, azt se tudom mi lett vele. teljesen értelmetlen az egész.
• hiába taktikázol. egy fal nem biztos, h fedezék, ugyanis átlõnek rajta. nagyon idegesítõ, hogy egy nehéz helyzetben teljesen random meghalhatsz.
• nincs normális sztori. értelmetlen. hülyejáték. unalmas.
• a befejezés a legnagyobb csalódás. habár valami Strelok nevû über stalker atyaúristent keresünk, követünk a játék teljes ideje alatt, a végén a cselekény fonalát elvágják, soha nem láttam az illetõt, azt se tudom mi lett vele. teljesen értelmetlen az egész.
jaaj én is ezt csináltam, rájöttem h PONTOS😄 érted figyelem h fejre célzok azt csak esnek össze a kis banditák😄
Biztos, hogy már sokan kérdeztétek, de a játék elején hogyan kell elindulni? Eladom 400 RU-ért dolgomat, helyette vehetek élelmiszereket, de egyszereûen nem tudok továbbjutni.
pedig elvileg lehetett...de nembaj
jah tolj be egy kis kolbászt egy kis csülkösbabkonzervet meg egy fél kenyeret és mindjárt nem korog a gyomra, javallot a zenészlelkû stalkerek mellett fogyasztani hogy jobban essen 😊
a kék nyíl az észak a piros meg a dél 😊
Ha megéhezik, akkor amit ehetsz a cipó, szafaládé, és a kis kerek konzervkaja.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
radarban a kis szám azt jelzi hány stalker PDA-ja van bekapcsolva
szal lehet következtetni hogy mikor tiszta a terep
amúgy meg használj távcsövet mielõtt nekivágsz a vadonnak
házakban meg amúgyis csak mész elõre 😊
szal lehet következtetni hogy mikor tiszta a terep
amúgy meg használj távcsövet mielõtt nekivágsz a vadonnak
házakban meg amúgyis csak mész elõre 😊
akinek túl könnyû optionsben vegye fel legnhezebbre a nehézséget
emberkék 1 golyó te 1 glyó mutánsok 2 és fölötte 😊
emberkék 1 golyó te 1 glyó mutánsok 2 és fölötte 😊
Törölt felhasználó
A sarokban a radar egy rakás szart nem ér.
Kb. akkor mutatja az ellenséget amikor már lelõtt...
Kb. akkor mutatja az ellenséget amikor már lelõtt...