34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • petee
    Bocs,hogy offolok,de láttam,hogy sokan nem is tudják igazából mi törnént 86-ban, de ha valakit érdekel a csernobili katasztrófa,részletesen leírva magyarul akkor itt olvashat róla.Érdekes és tanulságos.Sztem.

ON
  • DeviloftheHell
    dehogy nem rettegek csak elmélkedek
    skyline ok
  • Kicsirigo
    De akkor gondolom mielött lefekszel aludni, mindig benézel az ágyad alá hogy nem-e tévedt véletlenül egy Snork Csernobilból az ágyad alá.
  • DJ Skyline
    tegnap mondtuk el, hogy használd azt a kik*rt spoilert!
  • DeviloftheHell
    na ezért szuszott a játék mert a sereg nem engedte hogy belekerüljenek :D
  • DeathJr
    küldtem pm-et
  • Kicsirigo
    Nem kellett eltalálniuk, mert a készítők többször is jártak a zónában, szóval ha vannak ott szörnyek, akkor azok pontosan olyanok mint a játékban.
  • hungariaia
    Na jó ezt igy nem mondhatom el. De ha érdekel privátban leírom:D
  • DeviloftheHell
    keresheted nem fogod megtalálni :D
  • DeathJr
    hát de a pda azt mutatja hogy találjam meg és öljem meg...
  • hungariaia
    HEHE Dehogynem találtad meg! Ahogy elkezdted megvolt!:D
  • DeathJr
    Szevasztok nem tudjátok hol van sterlok,mert kerestem de nem nagyon találtam.PLS HELP!!!!!!!!!!!!!
  • DeviloftheHell
    sajnos én ilyen képzelet világban élek néha és mindenben keresem a /ha/ -t mert végülis minden relativ a nasa rendszerébe betört kis kölyök sem kapott véletlen évekre sittet van akinek meg állást ajánlottak szóval vmit nagyon rejtegetnek.. :D
  • ssolitude
    Csak nem mindegy, hogy a fogröntgenes dózist 2 mp-ig kapod, az erdeit meg órákig, napokig,hónapokig, stb.(Mondjuk ha valaki ott él, vagy a közelben) A radioaktivitás már csak ilyen.
  • Kicsirigo
    Na igen de azt tedd hozzá, hogy sok méter tiszta földet hordtak a vörös erdő fölé hogy elfedjék az ott lerakódott radioaktív port.
  • killecske
    Sebzés mint mikor meglönek. Még ha bent vok egy épülete ahol egy szál ellenség sincs akk is meghalok.
  • haxoror
    Nézz kevesebb sci-fit
  • v150r
    a google-ben kitűnően rá lehet keresni forrásokra, ajánlom, tedd meg.
    nemrég olvastam egy olyat, h például a vörös erdőben, ahol a reaktorból kiszabaduló nukleáris anyag 90%a került a szél által, egy órás mászkálással sem ér nagyobb dózis, mint egy teljesen átlagosnak számító fogröntgennél.
  • DeviloftheHell
    én akkor sem mennék a közelébe amugy én nem hiszem hogy a sugárzás nem csinált vmi mutáciot ott a megmaradt vagy oda vándorolt állatokban
    bár lehet hogy azért is huzták enynire a megjelenését a játéknak mert egy két szörnyikét eltaláltak a készitök vagy vmi hasonlo bár ez az én feltevésem
  • Blasta
    Köszi :)
    Csak mert kissé frusztráló folyton oda visszacammogni, ha el szeretném passzolni az út közben megszerzett cumókat
    (de még csak nemrég kezdtem újra a gémet, a peccs felrakása után)
  • haxoror
    És mibe halsz bele?
    Milyen ikonok jelennek meg a képernyőn?
  • killecske
    PLS Vki Yantar pályán. Nincs semmi sebzés növelö artifact berakva! Van olyan is h betöltöm a mentést és eleve meghaltam vagy egy ideig nincs sebzödés utána megint kb 1 perc alatt meghalok bármit csinálok nem áll meg!!! PLS HELP
  • Kicsirigo
    Senki, de erre kidolgoztak egy modszert. Nem a 4-es blokk köré építik, hanem attól távolabb és egy sinpályán tolják fölé késöbb ha elkészült.
  • PhantomAss
    jaja pont a múltkor láttam egyik ismterjesztő csatornán egy filmet erről...a reaktor tetején egy szál lapáttal kotorták a ganyét szegény katonák, meg vmi gázálarc is volt rajtuk..biztos megvédte őket
    szegények azt sem tudták mi történik
  • DeviloftheHell
    csak ki az a nem normális aki akkora sugárzásnak teszi ki magát még védö ruhában is?
  • killecske
    Vannak más kereskedök is több helyen.
  • Kicsirigo
    Nincs ott semmi különös, erről ma már volt szó.
  • Kicsirigo
    Nem értem mire gondolsz. Ha az 1,2,3 blokkokra akkor onnan valószínüleg ha lehültek olyan szintre a fűtőanyag kazetták hogy szállíthatóak lesznek, el foglyák azokat egy bitzonságos tárolóba szálítani pont ugy ahogy paksról is rendszeresen elszállítják. Ha a 4-es blokk betonszarkofágjára, akkor aköré már készül az új biztonságosabb szarkofág .
  • Blasta
    Sziasztok!

Ha trédelni szeretnék cuccokat, akkor ahhoz mindig vissza kell cammognom a "pálya" legelejére a bunkerbe a vén faszihoz? Vagy van erre vmi más mód is?
  • SD456
    Hy all!

Remélem tud valaki segíteni. Amikor bemegyek az X18-as laborba és felveszem a dokumentumokat. Ezután hová kell menni?

Előre is köszönöm!
  • kolbi870315
    egy kérdés.
    már végigvittem 1x.
    feltettem a patchet, és megint viszem.
    most az x18 laborban vagyok. megvan a dokumentum és most szét kéne lőni azokata tüzes geciket.
    patch után 2 helyett most van vagy öt és nem lehet szétlőni őkat.
    találkozott már valaki ezzel a problémával?
  • killecske
    Nincs semmi sebzés növelö artifact berakva! Van olyan is h betöltöm a mentést és eleve meghaltam vagy egy ideig nincs sebzödés utána megint kb 1 perc alatt meghalok bármit csinálok nem áll meg!!! PLS HELP
  • DeviloftheHell
    azért én kiváncsi lennék hogy tényleg mi van azo na erösen sugrázó területen mi a fenét titkol annyira a kormányuk és a katonaság
  • Tatyla
    de sajnos az idö vas foga lassan megeszi a köpenyt és akkor ki tudja még mi lesz...
  • Kicsirigo
    Még 1996-ban az 1-es, 1991-ben a 2-es és 2000-ben az utólsó 3-as blokkot is véglegesen leállítótták a csernobili atomerőműben. Már csak azért van ott folyamatos felügyelet mert a radioaktív "kimerült" fűtőanyagot még egy ideig hűteni kell ezért még jelenleg is a reaktorokban tárolják.
  • fery02
    :P Hirtelen amúgy azt olvastam, hogy felnyomtam. XD Most kivételesen nem szexuális gondolatok jutottak eszembe, hanem hogy felnyomtad valahova a fájlt XD
  • Dakkon
    sziasztok!
    hogy kapcsolom be az fps számlálóüt?
    mi a parancskód?
  • berlinboy6329
    Félrenyomtam. :)
  • fery02
    ÖÖÖ, ezt most miért nekem írtad? :P Mindegy, fontos lenne, szal ha valaki tud, légyszi küljdön. Köszi!
  • Hassan B
    Gondolom valamilyen "kőröl" van szó... azt nem mutatja a térkép, meg kell keresni...