S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crokin
aha, kijelölöd a játék könyvtárát, aztán nyomsz egy shift+delete billentyûkombinációt. Ezután elvileg menni fog.

Repatarurgyán

morphologu
túd valaki segiteni, hogy mennyen a játékegy 9250-es kártyával

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

morphologu
túd valaki segiteni, hogy mennyen a játékegy 9250-es kártyával

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

valaki tud adni egy térképet,amin rajta van,az hogy hogy kell lemenni a Dark valleyba?😊 feljöttem,mert nem volt lõszerem,de nem találok vissza😄

Blinkye
Na kotródok gamelni
<#violent><#alien2>

3Ds MAX :)

Blinkye
<#nyes><#taps>

<#taps>
Crokin
Tölts be a kedvenc f1-es játékod és vezess, mert ebben nem fogsz 😄

Repatarurgyán

Blinkye
Idõgyorsitástr Ti hazsnáltátok? Én most járok aX16 labnál,de nem használtam még sosem.. És még csak most találkoztam elõszõr azzal is,h éhes acsóka 😊

Igen de azsem az amit keres mert a kis noteszban levan írva hogy azoknak az überbrutálmega változatát keresi amiknek van farka már mert olyan öregek hogy kinöttnekik . <#wow1>
bakvarnyu
Sajna nincsen szöveg feliratozás én se találtam.

armageddon666
Tök poén mikor leül tök egyedül egy Stalker és elkezd magában beszélgetni XD

kiba jó a banner ^^ talán a széle lehetne picit más.... bár így is jó

@

herczeg
az a farok nemaza farok... amit te keresel az egy sokkal ritkább állat (én az egész játék alatt kettõvel találkoztam és azokkal sem úgy a szabadba hanem quest közbe a föld alatt)a dog tail-t meg a kereskedõk nem veszik meg de az összes többi stalker igen...

bekéne tenni ezt a ezeket a gyakran ismételt kérdéseket (hogyan indulok el a legelején, hol van a farok, quicksave, lámpa, idõlassítás/gyorsítás) bekéne rakni az faqba... arra való...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Gyocsika
Lenne egy kérdésem!
Jármûvet lehet valahogy vezetni? Ha igen hogy?

A második laborban ahol Ghost hullája is van ott kell lemenni egy lukon . De szerintem te az elsõ labor 2. felére gondolsz akkor meg aszem szétkell löni a repkedõ tüzlabdát vagy valami ilyesmi 😊
Mondom az nem az a farok az nem a pseuedog vagy mi farka . Nem aztkéri a kereskedõ te egy másik farkat keresel . ( amugy a kis noteszodban képekkel van ilusztrálva a pesuedog ha már láttál..

Yoda
Voltan
Ez speckó kutya. Sokkal ádázabban néz ki 😄
A Bar terület elõtt kolbászolnak sokan belõle.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mondom nekem a sima barna kutyáknak - amelyikbõl a legtöbb van az elején- is van farok némelyikben. Lelövöm, odamegyek, nyomok F-et és van benne egy farok. Kiveszem, elviszem a kereskedõhöz, nem hajlandó átvenni, eladni meg nem tudom, mert nincs értéke.
addig nem is lesz lámpa, míg nincs vmi normális ruhád (pl. stalker suit)

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

második laborban vagyok, amikor még valami dokumentumot össze kéne gyûjtenem, össze is szedem csak nemtudok kijutni mert nincs más ajtó csak ahol bejöttem és azt meg tûz boritja és azt irja, hogy valami tartja a másik oldalról... hogy juthatok ki onnan?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Nem nemlötték le , sokat kel dolgozni rajta hogy életbe maradjon ad egy fain ruhát ha túléli.. megéri , szerintem vedd gyengébre a nehézségi fokozatot ha nemakar életben maradni . és ne sajnáld magad rohand le az ellent hogy lõnise tudjanak rá.
herczeg
nálam több uk szerver is van de mind teli..

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Te srác te megütöd a 13 éves kort vagy azért ott még nem jársz? Mert akkor egyáltalán hogy van merszed elindítani egy 16+ os játékot?

Vegyé má vissza arcból plz.. Eddig nem írtam a fórumba csak olvastam de ez nevetséges amit csinálsz nem is jó szó.. Gyerekes!
Hát én ebböl a farokból még eggyet se találtam de ez nem is csoda hisz csak 2 ilyen lényt találtam az egész játék során eddig pedig 2 laboron is túlvagyok amugy szerintem te tévedésböl kutyafaszát gyüjtöttél és nem a nagy gömböcnek a farkát mert abbol van olyan falyta aminek van farka igen és nagyokat trappol , csak ritka és amikor megöltem akkorsedobott farkat pedig kaszaboltam 😛
REAKTOR
Én se, látlak. Nagy lol ez a multi része. VAn olyan hogy uk server gyere arra.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

Hmmmm.
Nem értem, nekem több kutyában (ezek a normál átlag kutyák) is volt farok :-)
Visszamegyek, kattintom hogy itt vagyok a melóval, a hátizsákban öt kutyafarok és vagy lemondom a küldetést, vagy majd késõbb visszatérünk rá...
Szóval ez a farok a normális vizslaszerû kutyáknál van ami kell a fószernek, vagy ez valami speckó kutya?
Voltan
Nem tõlem kérdezték, ember. De ide beírkálták a fórumba már legalább ötvenszer. Ötvenszer ki lett tárgyalva, talán a FAQ-ban is benne van.

Senkkik
aha..
#17525 -hát késõbb majd lejjeb veszem...

Nagy game buzi vagy miiiiiiiiiii................hogy mindent tõled kérdeznek!
mabbak
Hali, biztos én vagyok a hülye, de nem tudom felrakni a játékra a feliratokat. Csak amikor vmi interakcióba lépek vkivel akkor van felirat, de mondjuk a párbeszédrendszer miatt. Próbáltam utánekeresni, de senki nem ír errõl a problémáról. Az angolt még csak csak megértem szinkronba vhogy, de az orosz nem megy. 😊 Segítsen vki pls.
herczeg
csináltam egyet de elfelejtettem nevet beállítani... viszont egyedül vagyok benn és herczeg a nevem, ez látszik a serverinfónál (nemmintha annyi szerver lenne...)

Na mármost!Ez igy szép és jó! Azok számára akik tudnak angolul!De sajna én csak egy-két szót tudok!Ezért nem kel egybõl a másikat hülyének nézni.......
Voltan
Elvileg csak egy kell neki...

REAKTOR
csinálj te akkor egyet mert nem engedi át a router a portom, és most nincs kedvem álitgatni. Legyen a neve magyar

Helló,

Az volna a kérdésem, hogy a pszeudokutya farka küldetésben (tail of the pseudodog) amit a kereskedõ ad, mennyi farkat kell gyüjteni, mert nekem már van vagy 5 db, de még mindig nem fogadja el a küldetést és már csak 12 órám van, hogy lezárjam.
Köszi
herczeg
nem...

REAKTOR
Nem látod a szervert amit csináltam?

Noninnyó
Igen, ez volt Kruglov sorsa.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Blinkye
Nektek is lelõtték a dokit az X16 lab küldi elõtt? akit el kéne kisérni?

Tatyla
mostmég...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

herczeg
ip-t adj mert sztem csak ezzel a multiplayer toollal tudok csatlakozni...

megmentettem mole-t utána visszamentem a katonaságra (tök fölöslegesen) és most egy olyan pontba vewzet a nyíl ahol át lehet menni egy másik részre (autosave stb.......szal tudjátok) nah és mikkor átértem azt mutatja h. menjek vissza.........a második és 3. rész között mutatja....(a csatornás részt ne számoljátok bele😄)

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

bakvarnyu
ja az látni a ruhákon.
nekem 7300GT 1 gigaval megyeget dynamic light-tal is
mediumon persze itt-ott beszaggat.

REAKTOR
Akkor csinálok szervert az lesz a neve csak magyarok.

GoKu x
nice<#kacsint>

Voltan
Static lighting, ugye?

herczeg
én mennék...

REAKTOR
Srácok voltam multizni de csak külföldi szerverek vannak és laggolok mint állat, pedig 8mb le 2 fel a netem a legjobb szerveren is 70 a pingem.Nem akar valaki szervert csinálni ,vagy csinálok és csatlakozni?

Voltan
Nem vagyok elszállva magammal. Ha csak te írtad volna be azt a kérdést, akkor egy szót sem szóltam volna, de te voltál kb. az ötvenedik.
És azért beszélni egy karakterrel, majd kimenni az ajtón lássuk be, nem túl bonyolult.

Azért ennyire nelegyél elszálva magaddal!!!!!!!!!!!!!