S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repatarurgyán
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
3Ds MAX :)
kiba jó a banner ^^ talán a széle lehetne picit más.... bár így is jó
@
bekéne tenni ezt a ezeket a gyakran ismételt kérdéseket (hogyan indulok el a legelején, hol van a farok, quicksave, lámpa, idõlassítás/gyorsítás) bekéne rakni az faqba... arra való...
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Yoda
A Bar terület elõtt kolbászolnak sokan belõle.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Vegyé má vissza arcból plz.. Eddig nem írtam a fórumba csak olvastam de ez nevetséges amit csinálsz nem is jó szó.. Gyerekes!
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
Nem értem, nekem több kutyában (ezek a normál átlag kutyák) is volt farok :-)
Visszamegyek, kattintom hogy itt vagyok a melóval, a hátizsákban öt kutyafarok és vagy lemondom a küldetést, vagy majd késõbb visszatérünk rá...
Szóval ez a farok a normális vizslaszerû kutyáknál van ami kell a fószernek, vagy ez valami speckó kutya?
Az volna a kérdésem, hogy a pszeudokutya farka küldetésben (tail of the pseudodog) amit a kereskedõ ad, mennyi farkat kell gyüjteni, mert nekem már van vagy 5 db, de még mindig nem fogadja el a küldetést és már csak 12 órám van, hogy lezárjam.
Köszi
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
nekem 7300GT 1 gigaval megyeget dynamic light-tal is
mediumon persze itt-ott beszaggat.
És azért beszélni egy karakterrel, majd kimenni az ajtón lássuk be, nem túl bonyolult.