S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Probald ki te is static Lightingon , legujabb direcx fentvan ?
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Tudna valaki segíteni?
A gondom a következõ...
Felteszem a gamet és már az alap képernyõn látni hogy szaggat a game... a nyil belsejében forgó jel is szaggat.... meg játék közben is...
Megnöveltem a virtuális memóriát és levettem a fényeket is... sõt már mindent low-ra állítottam és akkor is...szaggat
Már minden progit kilõtem hogy ne fusson a háttérbe de semmi!
Az alaplapi driver meg a videokari driver s a legújabb vagyis 2 hetes...
Valakinek van valami ötlete hogy mitöl lehet?
A többi gamenál nincs ilyen problémám csak ennél...
Köszi
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Maszk szerintem nics is a gameban csak ruhák itt nem az oxigén hiány a baj hanem a sugárzás amugy . meg az anomáliák amik különféle sebzést adnak van ami elektromos sebzést ad ha belemész ettöl véd Pl: az istentudjamijen artifact de odavan irva mellé hogy -30% Electo... valamilyen resist ennyi..
Remélem világosvoltam.
A játékban majd hol szerzem meg az elsõ Oxigén palackos maszkot vagy mi van amit elsõnek bead és azt hol találom ?
Valaki kérem nyilatkozzon nekem is.
3Ds MAX :)
Túlélem és alig megy le hp... Azért ez kicsit fura. Cuccok nélkül jobban sebzõdöm, de úgysem halok meg.
3Ds MAX :)
viszont a stalker meg ossze vissza szaggat, de neha valami csoda folytan megjavul, aztan megint szaggat, egy idoben jo volt aztan random beszart es akadozott, teny hogy sokfele beallitas lehetseges gfxal, de vmi bug miatt neha teljesen megbolondul, viszon van akinel ez nem jelentkezik es siman tud jattszani, nalami is elso nap mikor probaltam kinuto volt azota meg csak akadozik pedig ez ugyan az a gep es driverek...szoval en pl nem azt mondom hogy nem optimalizaltak, csak vmi orbitalis hiba leledzik benne, amit lehet hogy meg eszre se vettek, mivel csak keveseknel jelentkezik.
Nézd csak meg a Rainbow Six Vegas vagy a Ghost Recon AW
gépigényeit na azok már gázosak.
Ráadásul itt van a választási lehetõség directx8 / 9 ez is teljesen egyedi.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
A probléma a következõ:
nincs nyíl,hogy merre menjek.A garbage nevû pályára át tudok menni,de ott sincs nyíl.
A PDA-ban be lehet kapcsolni tán,vagy töltsem újra az egész pályát és mentsem meg Mole-t?
Valaki el jutott már az erõmûig?Ha igen,kép?
A Radeon 9250-es és egyéb kártyaproblémákra:
a játéknak kell a minimum hardware-es DX9,mivel PS 2-õt használ (anomáliák,robbanások,fények.)
Patch nem biztos,hogy lesz,meg amúgy is.2007 van.Nekem is hasonló problémám volt és arra az elhatározásra jutottam,hogy vesze egy DX9-es kart(váóó),mediamarkt,Radeon 9600 Pro,Vivo,16900.Szerintem megérte,úgysem játszok nagyon.
Tehát hajrá.
A kérdésem az, h a laborban az ajtóhoz kell kód.És mi a kód, vagy hol tom megtalálni?Thx
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ide a nagy terepek miatt erõsebb gép is kell!
Amúgy azt kell,egy kis piedone babmix rá egy kis sör,aztán rottyantva zúzom az ellenséget<#violent>#violent><#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
mongyuk pár hónap és néhány peccs múlva talán már jobb lesz a helyzet.
(vagy kkijönnek egy ilyen lowgraf patchel a gyengébb krtyákhoz á lá oblivion)
és akkor most lehet lehurrogni hogy milyen hülye vagyok...
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
miután megmentettem egy csávót a banditáktól,onnan nem messze van egy telep ahol van egy daru.Az épületet banditák õrzik.kiírtom õket,bemegyek az épületbe aztán egy lépcsõn lemegyek kb 2 méterrel az épület alá de zárva van az ajtó ahova mutat a jel a térképen.Hogy lehet kinyitni???
Valaki csinálhatna szervert.........
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
A játékban majd hol szerzem meg az elsõ Oxigén palackos maszkot vagy mi van amit elsõnek bead és azt hol találom ?
amugymeg 9250 es kartya nemtom mikori lehet deazert minden szarral haddneinduljon mar el a jatek 😊 (johogynem geforce mx 400 )
Repatarurgyán
valki aki már elvitte nem tud segíteni ? !!