34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • v150r
    én most minden elérhető helyre felmászok, ha kell, leesek egy csővezetékről kilencvenszer, de akkor is felmászok a szemközti ház tetejére. kilátás rulz :)
    találtam is egy eléggé rejtett stashben egy rare artifact-et, +5 öt ad a rupture-re. majd ha még idén eljutok ezzel a módszerrel a reakotig, akkor majd csinálok screeneket az artifactekről, aztán majd megkapjátok valamilyen formában :)
  • svédcsepp
    Most úgy nyomom,hogy aki szembejön azt lezuzom.:)
    Mikor bementem a bárba a csávó,aki őrt áll az ajtóban már egyből éles tűzzel fogadot.Kimentem a bárból ez meg utánam jött.Itt rontotta el....instant kill :D
  • Sir David Bówli
    Na, akkor rossz ember te sem lehetsz. Én egészen pontosan ma reggel hétkor indulok vonattal Kijevbe, hogy onnan hétfő reggel bevigyenek a Zónába. Kedden már Pripjatyban leszek. :-DDD

Amúgy ha érdekel Pripjaty, a Zóna, meg az egész téma, ide: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9033554 csekkolj be. Ha visszaolvasol, rengeteg érdekes dolgot találsz.
  • v150r
    akarod mondani -30%? :D
  • tasakos
    Hmm,szép kis gyűjtemény.
  • RatBaG #20999
    a "4"-es +5% bulletproof cap, a zöld trutyi meg asszem +30% chemical burn
  • v150r
    ez a kereszt alakú artifact, illetve az, ami ottvan az inventorydban (az a kékes-zöldes) ezek mit adnak, illetve mit rontanak, és mi a nevük? :D
  • RatBaG #20997
    mellesleg, az nem cink, hogy már a garbage területén is bloodsucker támad rám? kicsit befostam...
  • RatBaG #20996
    ez az aktuális specko gyüjteményem, a hangtompitos viper lemaradt a képről
  • wantonly
    Egyébként most kezdtem el az arénát és utolsó menetben amikor 6-an jöttek ellenem, kaptam egy nagyon durva fegyót, sebesülés nélkül leosztottam őket, csak lestek. :D

Arra kíváncsi leszek, hol találok olyat. Remélem nem a végén. :D
  • wantonly
    A Bár-ban felvehető küldik már olyan helyekre vezetnek, ahol lehet találni sok fegyót. :)
  • haxoror
    Százszor le lett már írva mindez.

Keress rá a "távcső", "fegyver" meg ilyen szavakra...
  • Me Ga
    Addig menjek AK-val??? Akkor azt meg tudja valaki mondani, hogy arra való távcsövet hol kapok/találok először?
    Egy csomó screenshot-ot raktak be ide, amiken mindenfél jó kis fegyverrel nyomulnak... mindenki cheatel/trainer-ezik?
  • v150r
    kiírtottam az összes arcot bar-ban, de még úgy is elteszi a fegyvert, ha lemegyek. az nem zavarja a programot, h lent lőnek engem, de sebaj :D
    mindegy, meg tudtam nézni, h mi van ott lent, ahova nem mehetek be, illetve a duty főtáborhelyére is bejutottam. sehol semmi érdekesség :P
  • peter01
    Majd az utolsó 1 órába megkapod az összes jó fegyót majdnem 1szerre.
  • Me Ga
    Azt szeretném megtudni a nálam a játékban járatosabb emberektől, hogy mikor lehet az első "normális" fegyverhez hozzájutni a játékban, cheat és mod nélkül.
    Most csináltam meg az első papírlopós küldit, és most jutottam el a BAR-ba. Valszeg még nagyon az elején vagyok, de már nagyon unom az AK-t...
    Köszi előre is.
  • dante3
    Csak kevesebb lesz a hely a vinyodon!
  • martinho040150
    nem fogja elrontani a gépem ha felteszem a virtuális memóriát 2GB-ra?

• DannyL
    Hát azért nem lehet egy életbiztosítás. :) Mindenesetre egy pár órás túrát bevállalnék. Persze mérőműszer kíséretében.
  • pengeborisz
    Szasz Mindenkinek!

A védő ruhát meg lehet valahol javítani, vagy újat kell venni? Még csak most kezdtem el játszani, de máris leszaggatta rólam a szerkót egy csapat rohadt korcs. És máris alig véd valamit.

A segedelmet' előre is kössz mindenkinek!
  • Code92
    hát ja 2005 ben magyar kutatók is voltak bent a zónában és nem tűnt olyan durvának:D a dózis csak 200 szor akkora mint Magyarországon de a robbanás idején 500 szor ekkora volt szal.....
  • haxoror
    Egy csomó öreg úgy dontott hogy nem költözik, mire a surgárzás kinyírná őket addigra úgy is meghalnak végelgyengülésben.

Egyébként nem ANNYIRA magas a sugárzás mindenhol hogy ne lehetne ott élni, mondjuk gyereknevelésre azért nem a legalkalmasabb terület :)
  • DannyL
    Komolyan élnek ott? Nem túl magas a sugárzás?
  • Code92
    kezdőként egyikhez se mert amíg nem tartozol egyikhez se addig a másik sem az ellenséged:D az elején ha becsatlakozol v.hová az eléggé megnehezíti a játékot de te tod...
  • DJ Skyline
    én is elmennék oda, de csak képek alapján tudok "ott lenni", 180 képem van kb! meg a Discoveryn vetíett "A csernobili csata" című dok. film is meg van, bár azt még nem néztem végig! másfél órás reklám nélkül!
  • Code92
    ezzel én is így vok bár a játékban nem olyan mint képzeltem de annyi szent h. megvan a maga hangulata...
    amúgy nem állt meg az idő hanem pripyat 1977-1986-ig élt(az atomrobbanásig) utána átnevezték és még ma is élnek itt (kicsirigó linkelt is erről egy dokumentumfilmet) :D
  • DannyL
    Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de én baromira megnézném ezt a várost. Baromi érdekes lehet, gyakorlatilag 86-ban megállt az élet.

• Broafka
    milyenek a csoportok? melyikhej jó csatlakozni kezdőként?
  • fery02
    Aki ad eredeti indító fájlt, annak küldök egy linket, ahonnan nagyon sok 1600*1200-as felbontású természet témájú nagyon látványos háttérképet tud letölteni, ha esetleg unja a mostanit. Címem: [email protected]. Előre is köszi!
  • haxoror
    "Azonkivűl nem gondoltam,hogy kis hent útán ide is bejutok :D"

Valszeg a főbejárattól hentelte magát egész a bárig
  • Raptor 2
    Ez engem is érdekel...
  • DeviloftheHell
    ott hogy vetted elö a fegyvert?
  • Code92
    nah végigvittem és annak ellenére h. nem az "igazi" végére jutottam teccett, ma jutottam el pripyat-ba és nagyon kiváncsi voltam már az erőműre úgyhogy nem vacakoltam a hotelben a dekódert keresni hanem inkább átharcoltam magam pripyaton aminek detrtó megvolt a maga hangulata és kiba..... feelingje van az npp előtt a helis üldözésnek:D.
  • v150r
    hogy vetted elő a fegyvert ott, a bar-ban?
    mert elvileg nem lehet, amikor lemész, automatikusan elteszi...
  • Blasta
    Nem raktál magadra olyan artifact-ot, ami sugároz?
  • bexinho
    HEllo! CSak annyit szeretnék kérdezni, h már egy jóideje játszok a játékkal, és hát nm is nagoyn találkoztam nagy BUG-gal, de most asszem igen. VAgyis szerintem az,de nm tudom mit tegyek. A lényeg ,h amikor a laboratóriumban voltam, ami többszintes, a legfelső szinten kinyírtam azt a szörnyet, ami agyilag hat rám, iylen sípolós hangot ad, és utána tovább folytattam a továbbiakat, és azt veszem észre h radioaktivitást kaptam. Na most védőruhában voltam, de lényegtelen . Mondom lehet ez a játék miatt. Adom rendszeresen magamnak az injekciót vagy azt a srága táskát, de ugyanúgy elkezd nőni. Pedig már eltelt azóta néhány küdletésis. MIt tegyek:S Vmit a panelba nem lehet beírni vmi parancsot, h megszűnnyön ?! mert kezdem megunni, és ez íyg nm yó :S ÉS attól tartok nem tudok már mit csinálni ....
  • nightfly
    pls valaki linkeljen már egy olyan mentést ami Pripiaty városában van, vagy magában a reaktorban
  • svédcsepp

• svédcsepp
    Nálam ratyesz a grafik,de komoly ez a zoom

Azonkivűl nem gondoltam,hogy kis hent útán ide is bejutok :D
  • berlinboy6329
    Szóval ez az oroszlánhangú gázmaszkos kutyakinézetű ember. Rohadékja nagyot sebez a vérszopóval 1ütt.Pár ütés,még SEVA suitban,vagy abban,amit a Duty-tól/Freedomtól kapsz,és véged.