S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nahja aszem DX9.c kell azahejzet aszem jah azabaj .
Ezért nem értem én,hogy miért nem lehet DX9-ben futtatni.

Ezért nem értem én,hogy miért nem lehet DX9-ben futtatni.

tudja a dx9-et is.

Hát az gáz ijen karinál . Nekem 9600xt-el fut minden fullon kiveve persze azt hogy static Lightingon van mivel a karim aszem csaka direcx8-at tudja igy nemis engedi azt változtatni..
Probald ki te is static Lightingon , legujabb direcx fentvan ?
MimaSKATE
Sziasztok!valaki tudna magyarosítást linkelni?=) elõre is köszi!

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░

gizzda
HALI!

Tudna valaki segíteni?
A gondom a következõ...
Felteszem a gamet és már az alap képernyõn látni hogy szaggat a game... a nyil belsejében forgó jel is szaggat.... meg játék közben is...

Megnöveltem a virtuális memóriát és levettem a fényeket is... sõt már mindent low-ra állítottam és akkor is...szaggat
Már minden progit kilõtem hogy ne fusson a háttérbe de semmi!

Az alaplapi driver meg a videokari driver s a legújabb vagyis 2 hetes...

Valakinek van valami ötlete hogy mitöl lehet?

A többi gamenál nincs ilyen problémám csak ennél...

Köszi

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

kösz sokat segítettél

Nincs valamilyen oldal (link) ahol ezek le vannak írva magyarul is?

Ha van egy artifekted szépen az Invetoriban atpakolod az övedre és akkor fogod tapasztalni , látni a hatását , egyszerre csak 5-öt viselhetsz az öveden ( a karaktered kepe felet vannak a kis rekeszek az Inventory-ban ( I-betü)) Leírást pedig ugyanitt olvashatsz róluk angolul magyarul szerintem sehol , de nem nehéz azt a pár szot ki is szótárazhatod .
Maszk szerintem nics is a gameban csak ruhák itt nem az oxigén hiány a baj hanem a sugárzás amugy . meg az anomáliák amik különféle sebzést adnak van ami elektromos sebzést ad ha belemész ettöl véd Pl: az istentudjamijen artifact de odavan irva mellé hogy -30% Electo... valamilyen resist ennyi..
Remélem világosvoltam.
wantonly
Az artifactok adnak valamilyen pizitív és negatív tulajdonságot. De a PDA-don is megtudod nézni, az encyclopediaban. Például van olyan artifact, ami 400%-al megnöveli az életed, de cserébe csökkenti a védelmed bizonyos hatásokkal szemben.
Hm?

NeoMaN
static lighting-en....

Én megcsináltam a Kill Lukash-osat! Nem volt könnyû😄 De még elõtte kaptam egy másik feladatot hogy nyírjam ki ennek a feladatnak a tulaját.Mikor felmarkoltam a jutalmat kinyírtam azt is😄 LOL
Valaki tud abban segíteni hogy hogy mûködnek az artifektek és hol találok róluk leírást?

A játékban majd hol szerzem meg az elsõ Oxigén palackos maszkot vagy mi van amit elsõnek bead és azt hol találom ?

Valaki kérem nyilatkozzon nekem is.

hiba
en ugyan itt alacsonyabbrol ugrova is votl mar hogy kipurcantam 😊

hiba
lehet, hogy csak a radeonokkal jon elo!
mivel fejlesztettek nvidia? <#idiota>

hiba
a logban meg rendszeresen ez az uzenet fogad (miutan kifagyott az egesz game, kb 20 perc jatek utan...)

[ 1450] : Insufficient system resources exist to complete the requested service.

Blinkye
Nálam nem akadt még egyszer sem.. 1280*1024 full graf. PEdig amdm van.. 3.2+ 2g ram 7900GT

3Ds MAX :)

wantonly
Találós kérdés: szerintetek, ha innen leugrom, mi történik? 😊

Túlélem és alig megy le hp... Azért ez kicsit fura. Cuccok nélkül jobban sebzõdöm, de úgysem halok meg.
Blinkye
nekem a második kód megvolt csak visszaolvastam a PDA-n LOL ott szenvedtem,h honnan szarjak kódot erre meg már tudtam.. szal lehet nálad is ez a gond...

3Ds MAX :)

hiba
ez a jatek bizonyos bika konfigokon is ossze vissza akadozik az en gepemen a rb6vegas 1280xfullba jattszahto minden maxxal, es nem akadozik nem lassu
viszont a stalker meg ossze vissza szaggat, de neha valami csoda folytan megjavul, aztan megint szaggat, egy idoben jo volt aztan random beszart es akadozott, teny hogy sokfele beallitas lehetseges gfxal, de vmi bug miatt neha teljesen megbolondul, viszon van akinel ez nem jelentkezik es siman tud jattszani, nalami is elso nap mikor probaltam kinuto volt azota meg csak akadozik pedig ez ugyan az a gep es driverek...szoval en pl nem azt mondom hogy nem optimalizaltak, csak vmi orbitalis hiba leledzik benne, amit lehet hogy meg eszre se vettek, mivel csak keveseknel jelentkezik.

Rip
nem...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

bakvarnyu
Nem vagy hülye, de ez a játék még kifejezetten jól van optimalizálva a többi manapság megjelenõ FPS-hez képest.
Nézd csak meg a Rainbow Six Vegas vagy a Ghost Recon AW
gépigényeit na azok már gázosak.
Ráadásul itt van a választási lehetõség directx8 / 9 ez is teljesen egyedi.

Senki se tudja annak a labor ajtónak a kódját???

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Fonixxx
Lassan már az Egész végigjátszás a FAQ lesz😄D

Ott járok ahol meg kellett volna menteni Mole-t(megölték-failed),meg doksit lopni a másodikról.
A probléma a következõ:
nincs nyíl,hogy merre menjek.A garbage nevû pályára át tudok menni,de ott sincs nyíl.
A PDA-ban be lehet kapcsolni tán,vagy töltsem újra az egész pályát és mentsem meg Mole-t?

Valaki el jutott már az erõmûig?Ha igen,kép?

A Radeon 9250-es és egyéb kártyaproblémákra:
a játéknak kell a minimum hardware-es DX9,mivel PS 2-õt használ (anomáliák,robbanások,fények.)

Patch nem biztos,hogy lesz,meg amúgy is.2007 van.Nekem is hasonló problémám volt és arra az elhatározásra jutottam,hogy vesze egy DX9-es kart(váóó),mediamarkt,Radeon 9600 Pro,Vivo,16900.Szerintem megérte,úgysem játszok nagyon.

Tehát hajrá.

kolbi870315
A Kill Lukash missiont megcsinálta már valaki?

BF2142:kolbi, kolbi01

Miért van az hogy nekem nem válaszol senki sem #17571

Csero90
Ezt FAQ ba bekéne tenni :S

Hy all!
A kérdésem az, h a laborban az ajtóhoz kell kód.És mi a kód, vagy hol tom megtalálni?Thx

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

mila69en
találkozoztt már valaki olyannal hogy felvesz egy küldit keresse meg ezt aztán vigy el! ok elmegyek megkeresni mutatja is a pda kis táska, odamegyek de nincs ott semmi😮

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Fonixxx
Nem vagy hülye😄De Max Paynhez ne hasonlítsd,az sokkal zártabb pályákból ál,Stalkerben nagy területet meg mindent mozgatni kell!!A Fear nekem is szebben nézett ki!!Ez van...

Ide a nagy terepek miatt erõsebb gép is kell!

kolbi870315
hali.
A Kill Lukash missiont megcsinálta már valaki?

BF2142:kolbi, kolbi01

svédcsepp
kösz kösz.De milyen hülyén hangzik nagy kemény stalker és szafaládézik meg cipó powa'<#idiota>
Amúgy azt kell,egy kis piedone babmix rá egy kis sör,aztán rottyantva zúzom az ellenséget<#violent><#hehe><#idiota>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

3 embert ismerek, aki végigvitte a játékot és mindenki ugyanazt a véget kapta!
herczeg
hatmongyuk maxpayne 2 geforce 2-n is futott és az én konfigomon (A64-3000+ 1024DDR 9600PRO) még jobban is nézett ki mint a stalker meg gyorsab is volt. ha a fejlesztõk kicsit odafigyeltek volna az optimalizálásra akkor simán eldöcögött volna 9250-as kaliberû kártyákon is dx8ba...
mongyuk pár hónap és néhány peccs múlva talán már jobb lesz a helyzet.
(vagy kkijönnek egy ilyen lowgraf patchel a gyengébb krtyákhoz á lá oblivion)

és akkor most lehet lehurrogni hogy milyen hülye vagyok...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

hali!
miután megmentettem egy csávót a banditáktól,onnan nem messze van egy telep ahol van egy daru.Az épületet banditák õrzik.kiírtom õket,bemegyek az épületbe aztán egy lépcsõn lemegyek kb 2 méterrel az épület alá de zárva van az ajtó ahova mutat a jel a térképen.Hogy lehet kinyitni???
mabbak
Ez bizony kellemetlen, pedig nem volan rossz tudni, hogy mirõl vartyognak a kolegák a földön ülve 😊
Ki vitte végig? És milyen véget kapott?
Oke, tudom hogy lama kerdes, de a Garbage-ba menet belefutottam abba, hogy kene valami sugarvedo cucc. Valszeg az oxigenalarc ? Na, honnan lehet ezt leakasztani ?
Scareface
S.T.A.L.K.E.R.Shadow.of.Chernobyl.Multiplayer.TOOL.v0.4b-NOGRP

Valaki csinálhatna szervert.........

Noninnyó
Szerintem akkor is meg kell találni a kódot, nem elég ha csak beírod. Valszeg a játék megköveteli, hogy teljes legyen a folyamat.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Valaki tud abban segíteni hogy hogy mûködnek az artifektek és hol találok róluk leírást?

A játékban majd hol szerzem meg az elsõ Oxigén palackos maszkot vagy mi van amit elsõnek bead és azt hol találom ?

hatigen nemart a FAQ ba foleg a hol a farok rész 😄DDD
amugymeg 9250 es kartya nemtom mikori lehet deazert minden szarral haddneinduljon mar el a jatek 😊 (johogynem geforce mx 400 )
A pseudodogból futkos egy a legelsõ pályán, ahol a katonák õrzik a vasúti felüljárót, attól balra, ahol kisebb fertõzéssel át lehet menni alul, vagy felül. A dög a kerítés mellett szokott tanyázni, egy jó nagy dögöt keressetek, távcsõvel könnyen ki lehet szúrni (van még a környéken 5-6 "normál" kutyus is )

wantonly
Sztem esélytelen.
Crokin
Olvass vissza. Le van írva kitudja hányszor. Alul meg ott a keresõ<#nezze>

Repatarurgyán

Nálatok nem fagy/lépki a gém töltés (két tetület között) közbe, nálam a töltések 1/3-ánál kilép vagy megfagy a gém.
Törölt felhasználó
Valaki nem tudja mi az ajtó kódja a laboros pályán ott vagyok hogy llementem ott valami halott faszitól elvetem egy kódot (1243 ha jól emlékszem ) azt átmentem ezzel a kódal egy ajtón azt megint van 1 ilyan ajtó de nem jó ez a kód hozzá és nem találom sehol a kódját 😞 ! !
valki aki már elvitte nem tud segíteni ? !!