S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
akkor inkább megmentem 😊
ha már a duty-s foglyot nem sikerült =/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
és ami be van karikázva az a BAR
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
][ ВАЗ ][
Ja és mi értelme van ennek az evés dolognak, hát ezt nem értem, néha megetetem a fõhõst, de nagy szám, fõleg mikor tûzharc közepén kordul meg a gyomra és kap be egy szál kolbászt, igen reális. Az alvást aminek meg regeneráló szerepe lehetett volna és éjszaka sem kellett volna annyit mászkálni a töksötétben bezzeg kivették.
Azért arra a 8-9 órára lekötött. szóval nehogy az legyen, hogy csak fikázom a játékot, csak hát sokkal jobb is lehetett volna még pár évnyi munkával azt hiszem. 😊
egyébként mi az hogy fõ meg mellék küldetés? - az a mellékküldetés amiket a megmentett barátok ajánlanak fel - nyugodtan szólj ha hülyeséget írok és világosítsál fel.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Még nekem sem sikerült megcsinálni.
Itt az oldalon kering egy link ami tartalmaz egytérképt feliratozásni kéne azt vagy nem tudsz egy hasonlót amin van felirat (vagy nem tudod nekem egy nyillal vagy egy piros pontal megjegyezni hogy hol volt a kiindulási pont és hol van a bár) nem baj hogyha olyan térképet találsz ami angol feliratos csak tudjam hogy mi mi az.
Elõre is köszi.
Van valakinek egy jóminõségû térképe a területrõl(ami nyomtatható)???
kérem küldjön!!
köszönet
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
laborban a második ajtóhoz mi a kód?
légyszives valaki válaszoljon<#felkialtas>#felkialtas>
vki pls válaszoljon
potyára nem akarok vele szenvedni 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
megjött, ÕÉRTE abbahagytam az Infernalt, (jó, nem hasonló kategória) DE szórakoztató, és nem idegölõ. Öregember létemre ENGEM ez érdekel:
hogy ha leülök egy csocsóhoz, akkor az szórakoztasson, mûködjön. A játék legnagyobb hibája, hogy SOKKAL többet vártunk, mint ami jött...
Elõrendelésben megkértem, mondom megnézem, hogy kell-e vagy sem?
Hát, nem fogom mégsem megvenni..... Megmarad 9.990,- Ft-om. jó lesz a Crysis-re. Vagy arra sem.... :-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Vkinek csinált már ilyet?
Thanks very much.
légyszi, légyszi, légyszi!!!!
<#worship>#worship><#vigyor1>#vigyor1>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Megyek megprobálom!!!!!!
Amikor beszélsz vele el kell fogadni a küldetést, amit felajánl, úgy, hogy rákattintasz a válaszra. Utána megejelenik a küldi a PDA-ban és kinyílik az ajtó.
Pénzért lehet venni?
Lehetõleg ne csak az utolsó kérdésre válaszoljatok.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
laborba mennyi a KÓD??
Nem tudjátok hogy hol találok save gamet?
ert egyszerüen nem tudok tulmenni az elején!Beszélek én vele az F gombal,vásárolok bármit teszek csak azt irja ki hogy door locked kattan egyet és semmi. Sajna 1 hete itt küzdök, idáig nem mertem ide ezt irni,mert pirossal itt volt az ukász de nekem mindhiába.
Légyszi valaki segitsen ki: [email protected]
Ezer köszönet!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Egészségedre!!!Én is iszom egyet, oszt meg látjuk!!
<#worship>#worship><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog>
Gyerekek. ... Ma, 2012 március 23-án egy világ omlott össze bennem. Errõl nem volt szó.
Becsülöm, hogy annyit törték magukat kiadókkal és bolsoj medvékkel bírkózva Oleg-ék, hogy kiadhassák a játékot, de ez már sajnos egy másik S.T.A.L.K.E.R. Elõször azthittem, ha már az anomáliák sûrûsége miatt kivették a vezethetõ jármûveket rosszabb nem jöhet. Erre felfedeztem, hogy meglehetõsen korlátolt az a marhanagy több négyzetkilométeres terület. Még az elején bizonygattam magamnak, hogy biztos csak a felvezetés miatt, hiszen az eleje nelegyen már 5 km széles sáv, még eltéved a parasztja. Elindultam a vasúti töltésen túlra. A forróságtól deformált síneken megremegett a lábam akárcsak Csavardi Samunak, gondoltam még egy lépés és távolabb kerülök otthonról mint valaha voltam. Nagy levegõt vettem, szememet behunytam és lenyomtam a 'W'-t. Körülnéztem. Még mindíg rozsdás szögesdrótok közé szorulva, kissé klausztofóbiásan lépdeltem a zörgõ aljnövényzetben és Oblivion csodás erdõi sejlettek fel emlékeimben. De elhessegettem a gondolatokat, mert amint lefutom a kezdõ köröket (és a vele járó 1-2 kilométert) végeláthatatlan nukleáris szennyben fogok dagonyázni és róhatom keletrõl nyugatra a dombokat érdekes helyek után kutatva ahogy azt Vaszilij, az igazi zóna csöves tenné. De sajnos átvertek. Nemhogy nem járható be a Vaszilij zsebében lapuló, kizárólag marketing célokat szolgáló túrista térkép teljes széltében, de ahogy észrevettem örülhet a vándor ha csak a szemközt látótávolságban zörgõ kerítésig elkocoghat - az anomáliákkal ügyesen (?) mesterséges irányokat szabtak a készítõ srácok, mint a rossz gyerek amikor fogpiszkálóval terelgeti a kétségbeesett cserebogarat. Egyik szemem ekkor már sírt és nem hinném, hogy a sugárzás irritálta a szaruhártyám. A fegyverek egyébként szubjektív véleményem szerint 100% úgy viselkednek mint az általam annyit nyalizott BrothersInArms frencsájzban és ezt én az egész tûzpárbajjal együtt élvezetesnek és kihívónak tartom (igen, komolyan néha fél másodpercre el KELL engedni a ravaszt hogy megnyugodjon az irányzék!). Ellenben azt már nem tartom szórakoztatónak és pláne nem etikusnak, amikor a banditák lehetetlen, számító, gonosz helyekre vannak lehelyezve láthatóan csak azért, hogy ha már úgyis odamész nehogy véráldozat nélkül megúszd a tatyó felmarkolását. Ráadásul sokan panaszkodnak az "újratermelõdõ" ellenfelekre amik sok helyen valóban idétlenül szerepelnek és egyáltalán nem csal mosolyt senki arcára amikor a töltõ-kép után két reszelt rozsdamentes acélcsõ mered rá aminek a távolabbi végén egy kapucnis punk áll. Apropó töltõ-kép, azt ígérték, hogy töltés nélkül bejárható lesz a zóna. Na ennek is adtak egy pofont, most van helyette pár közepesen (najó, eléggé) nagy pálya, ami szintén egy vicc így a közelmúlt játékai mellett.
Egyetlen mentõövként tudtomon kívül kétségbeesetten markolom még a nagybetûs hangulatot, de az ujjaim kezdenek lecsúszni a poros felszínérõl és ha nem történik valami felemelõ, akkor Vaszilij-t nem egy anomália fogja magába szippantani, hanem a Windows Uninstaller.
Bátran üssetek ám agyon és szórjatok pozitívummal. Szükségem is lenne rá. Érdekel a történetszál ugyanis, de nagyon keserû ízt érzek a számban már így az elején. Megyek iszom egy kis vodkát, hátha az oldja ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
map
sõt, Csernobil városa sincs. Akkor ez mellette játszódik?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mert túl sokan jönnek és a nyomi meg totálba ugy áll hogy az összes lövést bekapja
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬