34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Inquisitor
    Nem tudja valaki mi a megoldása annak a tipikus hibának, hogy a játék percekre megáll? Elötte utána fut jó sebességgel rendesen ... Csak sokaknál elöjött, de van rá megoldás csak nem tudom mi az?
  • Inquisitor
    Irreális? Utána még be kéne állítani a Bloomot és akkor nem lesz az.
  • peter01
    Végeznek is=kiadják
  • peter01
    Ja bejelentik 2015-re az S.T.A.L.K.E.R. 2-t és 2020-ra végeznek is.
  • grebber
    Az eladási listák élén a STALKER!!
    Hamarosan bejelenthetnék a folytatást.
  • Gideon Wieth
    mondom megnézem hogy milyen:):)
  • hykao #21038
    Szerintem irrealisztikusabbat csinál... Az eredeti beállításokban épp az a jó, hogy nincs túlzásba víve a HDR meg ilyenek...persze ha valakinek az kell, nosza tegye fel - de erőteljes gépigény növekedésre számítson...
  • SaGa Jr
    Kevés a Ram és majd adni kell neki minimum 2 giga virtuális memóriát is. Jobb a 3 giga, mert biztosan kevesebb alkalommal fog kilépni a játék ebben az esetben.
  • Gideon Wieth
    maxy megnézem hogy megy aztán ha nem akkor majd visszarakom az eredetit.:)
  • Gideon Wieth
    oké megnézem
    kedden lesz a névnapom lehet hogy akkor majd még 512mb-t kérek a gépembe:)
  • DJ Skyline
    kevés a memo! 512 a minimum gépigény, ehez a modhoz meg legalább 1GB kéne szerintem, ha nem több! kirpóbálhatod, de diavetítés lesz belőle
  • RedRiot
    RAM kicsit kevés, amúgy elmenne rajta.
  • Gideon Wieth
    amd 3100+ (2.0Gigahertz, 512MB ram és Nvidia 7600 Gs 256mb rammal megfelelő hozzá??
  • SaGa Jr
    Jaja az a viselt páncél Acid Burn védelmét növeli. Van ilyen 30%-os vacakból pár darab. Sajna bulletproof cap-ből csak +5%-os van ami nem ad negatívumot. De például Electric shock, Rupture, impact van +30%-os változatban is, midnen negatívum nélkül.
  • Bucser
    nem +30% chemical burn elleni védelem. és nem ad negatívot.
  • DJ Skyline
    tényleg! és gép is kell hozzá! :)
  • Gideon Wieth
    sziasztok!
    Ez az übergrafikás patch... Télleg szebb Grafikát csinál dx9es kártyára vagy csak valami poén:)
  • Code92
    odaállsz az üveghez és rácélzol a prof.-ra és odafog jönni hozzád és tudsz majd vele dumálni.
  • DJ Skyline
    szóval, a következő patchokban sem fognak működni a mentések, ezért a GSC dolgozik egy save game konvertálón, ami majd a következő patch-al fog megjelenni! oblivion-lost.de-ről az infó
  • SaGa Jr
    Ha bármi olyan artifact van, ami azt mondja, hogy +5 radiation és ezt pirossal írja ki, akkor folyamatos radiaktív sebzést szenvedsz el. Ilyen például a jellyfish, a stone flower meg még pár artifact tulajdonsága.

A legegyszerűbb ha megnézed mit adnak a tárgyak. Ami pirossal van írva az negatívan hat, ami zölddel az pozitívan. A bleed és radiation jelzők ha pirosak az neked mindenképpen nagyon rosszat jelent.
  • Broafka
    valamiért állandóan kifagyok kék háttérrel! :((
    ennek van valami különösebb oka? vagy csak az én gépem szarakszik már megint...?
  • SaGa Jr
    De lehet vele beszélni. Odaállsz az üveghez és megvárod míg odamegy. Ha tudsz vele beszélni úgyis kiírja a program, hogy nyomj egy F billentyűt a dumáláshoz.
  • harvy101
    sajnos csak az uvegen lehet beszelni
    nekem annyi mazlim volt hogy amikor vegeztem a kuldivel a laboron kivul mentettem igy tudtam ujra probalkozni, gyorsan oda kell futni hozza es kesz :D
  • Jacsó Viktor
    jah most már tudom mi a patch...
  • Jacsó Viktor
    bocsi! mi az a patch?javitás? vagy kiegészítés?és mikor kell használni?
    Sajnos (számomra)a 2 végigjátszás angolnyelvű,ezért ismét megkérdezem,hogy tudok bemenni a Yantar küldiben Sakhartov prof.hoz(az üvegen keresztül nem lehet vele beszélni).Ha vki segit thx
  • Voltan
    Hehe. Kár, hogy ez nem vicc, hanem a véres valóság :(
    Én mindenesetre nem fogom addig feltenni a peccset, amíg végig nem vittem. Majd csak mikor másodjára ugrok neki.
  • Code92
    :D lol
  • Szabi1991
    8-)
  • DJ Skyline
    :DDDDD
  • DJ Skyline
    GSC Game World: Savegame-Converter
    Oblivion-Lost.de - user "Visor" informed us, that GSC Game World has answered to his eMail, in which he asked about the next patch for S.T.A.L.K.E.R.. PR-Manager Anton Bolshakov replied to him, that GSC Game World is currently developing patches to fix some bugs in the game, for example the still existing performance-problems. Additionally he mentioned, that following patches will still make current savegames unusable, like it has happened with the latest patch.

But Anton Bolshakov also wrote, that GSC is working on a savegame-converter, to ensure the functionality of current savegames when new patches will be released. It's planned to release the savegame-converter along with the next patch. Unfortunately there is no ETA for the next patch-release, but we will keep you informed.
  • barmi
    nem baj :) remélem a következö megállo a 100% lesz :D
  • Szabi1991
    már 2 napja van 70%-on :)
  • barmi
    Sziasztok!

A honosítás állapota : ~70%
    Ha így haladnak jövő héten kész!

http://www.pcgameshuns.hu/index.php?func=projektek&mode=projekt&id=3

• RedRiot
    MeGa:

a Barból menj ki: van egy őrhely homokzsákokkal meg minden, ahol kétfelé tudsz menni. Fel északra jobba vezet egy út, vagy rögtön az dutys őrökkel szemben van egy ilyen hajlott fémlemez-kapu. Azon menj be, ott van néhány gyerek távcsöves AK-val, meg különböző cuccokkal. Ezek gondolom még nem a legjobb fegyverek, de már jobbak mint az AK. Azért azt is megtartottam- hátha az új stukikhoz elfogy a skuló.

Amúgy eddig ez a kedvenc részem, jókat lehet itt kommandózni. :)
  • Direkt0x
    Nekem megvan
    fasza negyon
    csak szaggat egy cseppet.
    vagyis nem szaggat csak néha megáll a játék 2-3másodpercre.
    mi lehet a baja??
  • Shodan
    mázlista!
  • berlinboy6329
    Meg képet,videót!
  • DannyL
    Ne már, nagyon komoly! Élmény beszámolót majd légyszi!!! :)
  • peti94
    hy all
    a trader módot nem tom leszedni mert már nincs meg az oldal (visszakerestem és nem tudja letölteni )
    valaki átküldené ?? MSN:[email protected]
    Előre is THX