S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom, az utolsó mondatot csak viccbõl írtam. 😊
halála után megloptam (de gonosz vagyok......😄)

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

pff nekem sehogy se jelzi a hulláját😄

RocKY2
defigyelj ikszor ha nmég néhány évet készitenék akkor vagy Duke Nukem Forver lett volna belõle vagy a nép már rohadttúl nem foglalkozna vele.

hmm...
akkor inkább megmentem 😊
ha már a duty-s foglyot nem sikerült =/

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

wantonly
Nálam is meghalt, de én nem kezdtem újra. És még mindig zölden jelzi a térképen a hulláját.
ez az egész zóna
és ami be van karikázva az a BAR

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Hassan B
tovább tudsz haladni, csak azt a küldetést nem tudod befejezni. (De majd késõbb újra megróbálhatod...)

][ ВАЗ ][

pff nálkam sztem meghalt az a mole srác......és nincs olyan mentésem ami elõtte van most kezdhetem elõrõl a gammát vagy mi??

Na, végigjátszottam a Stalkert, pár mondatot írnék véleményként, értékelésként. Eleinte kicsit csalódott voltam a játékkal kapcsolatban, késõbb megtetszett, az elsõ földalati pályát pl. kimondottan élveztem, a végére viszont kimondottan negatív lett az összkép. Elõször is a játékidõ szerintem rövid, max. 8-9 órát töltöttem a játékkal, abból is kb. 2 a helyszínek közti gyaloglással valamint állásmentéssel/töltéssel telt el. Megcsináltam jópár mellékküldetést is, de õszintén szólva egy idõ után nagyon meguntam õket, egysíkúak és jellegtelenek voltak, ráadásul a pénzt nem lehet jóformán semmire sem használni ebben a játékban, így nem láttam értelmét mindet végigvinni. Szerintem nem sokat vesztettem. A sztori, hát nem egy nagy durranás, ugyan benne vannak a Tarkovsky film elemi is, de persze full lebutítva. Zavartak továbbá a bugok is, jópárat említettek már itt, de a vége, fõleg Pripjaty kimondottan hemzseg tõlük. Ha pl. az indulási helynél az elsõ sarkon jobbra fordulunk olyan helyre érünk ahol egy teherautó állja el az utat, de látszólag mellette van egy üres rész, ahol tovább lehetne menni. Azám, de a játék egyszerûen nem enged! Nem lehet lemenni a fûre, pedig nincs ott semmi tereptárgy vagy anomália, csak mintha egy láthatatlan fal lenne. Egy másik utcába lépve pedig kiírt valami X-ray engine bug hibát és kilépett a desktopra. Persze van ami tetszett, a hangulat, nekem speciel az AI is, kimondottan élvezetes tûzharcokat vívtam. De ez összességében szerintem kevés. Ha 5 év óta vártam volna ezt a játékot tuti, hogy iszonyú csalódott lennék, de mivel csak a multi béta megjelenése óta érdekel, így csak kicsit elégedetlen vagyok. Ha nem tudnám, hogy ennyi idõt töltöttek a fejlesztéssel, simán azt mondanám, hogy ez egy nagyon ígéretes, sok lehetõséget nyújtó ötlet összecsapott, elsietett megvalósítása. Kár. Amúgy háromféle végét láttam, még meg lehetne úgy is csinálnom, hogy valamelyik frakció tagjaként tolom végig, de annyira már nem érdekel õszintén szólva...
Ja és mi értelme van ennek az evés dolognak, hát ezt nem értem, néha megetetem a fõhõst, de nagy szám, fõleg mikor tûzharc közepén kordul meg a gyomra és kap be egy szál kolbászt, igen reális. Az alvást aminek meg regeneráló szerepe lehetett volna és éjszaka sem kellett volna annyit mászkálni a töksötétben bezzeg kivették.

Azért arra a 8-9 órára lekötött. szóval nehogy az legyen, hogy csak fikázom a játékot, csak hát sokkal jobb is lehetett volna még pár évnyi munkával azt hiszem. 😊
Kösz de ez nem egy egész város részlet?

egyébként mi az hogy fõ meg mellék küldetés? - az a mellékküldetés amiket a megmentett barátok ajánlanak fel - nyugodtan szólj ha hülyeséget írok és világosítsál fel.

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

de ha nem mentem meg akkor nem tudok majd tovább haladni vagy mi lesz? 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

herczeg
én kipróbáltam trainerrel hogy meddig lehet elszaladni a játék kezdetén és majnem eljutottam aza erõmûig, csak nem volt psi-fülvédõm úgyhogy mégismeghaltam...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

wantonly
Jájj..

Csináld a fõküldiket és eljutsz oda... Elöbb nem is lehet odamenni szerintem.
annyit tudok hogy egy számítógép segítségével tudsz adatokat rátölteni a PDA-ra ami 500-re jelzi ha valami közeledik, de nem 100%-os.

Még nekem sem sikerült megcsinálni.

Hol találom a BÁR-t
Itt az oldalon kering egy link ami tartalmaz egytérképt feliratozásni kéne azt vagy nem tudsz egy hasonlót amin van felirat (vagy nem tudod nekem egy nyillal vagy egy piros pontal megjegyezni hogy hol volt a kiindulási pont és hol van a bár) nem baj hogyha olyan térképet találsz ami angol feliratos csak tudjam hogy mi mi az.

Elõre is köszi.

Hassan B
Én is pont ott vagyok, és azt meg kell menteni...
😊

][ ВАЗ ][

sziasztok!!
Van valakinek egy jóminõségû térképe a területrõl(ami nyomtatható)???
kérem küldjön!!
köszönet

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

mila69en
sterlokos flesdrájvnak lesz valami szerepe? mert már a tököm tudja mióta nálam van de eddig senkinek sem kellet<#conf>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bocs hogy megint ittvagyok
laborban a második ajtóhoz mi a kód?
légyszives valaki válaszoljon<#felkialtas>
vki pls válaszoljon
potyára nem akarok vele szenvedni 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Kösz a gyors helpet!

wantonly
Felgyorsítottad az idõt. Nyomkodd a "/"-t a lassításhoz. A "*"-al gyorsul.
Frank99
tökéletesen igazad van.

megjött, ÕÉRTE abbahagytam az Infernalt, (jó, nem hasonló kategória) DE szórakoztató, és nem idegölõ. Öregember létemre ENGEM ez érdekel:
hogy ha leülök egy csocsóhoz, akkor az szórakoztasson, mûködjön. A játék legnagyobb hibája, hogy SOKKAL többet vártunk, mint ami jött...
Elõrendelésben megkértem, mondom megnézem, hogy kell-e vagy sem?
Hát, nem fogom mégsem megvenni..... Megmarad 9.990,- Ft-om. jó lesz a Crysis-re. Vagy arra sem.... :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Eh, játék elején mindig ÉHENHALOK basszus. Beszéltem a fószerral, kijövök az ajtón, aztán kés-villa ikon elkezd villogni, én meg szépen összeesek. Inventoryba ha belépek az idõ kurva gyorsan megy - nem lehet hogy alapból megy a time-compression? Vettem a faszitól kenyeret, megettem, de még igy is két percen belül éhendöglök.

Vkinek csinált már ilyet?

Hol találom a BÁR-t térkép feliratozást kérek szépen!

Thanks very much.

tobias88
Az mondjuk érdekes a játékban hogy az emberek pénzét nem veheted el miután meghaltak!
Frank99
tegyétek vissza a F betûs leírást szép pirossal légyszi a kép alá...

légyszi, légyszi, légyszi!!!!
<#worship><#vigyor1>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Köszi!
Megyek megprobálom!!!!!!
Hullákról lelehet venni a ruhát ,és ha igen akkor mivel?
Mostlöttem 60 méterröl headshotot <#gun><#ravasz1>
Az elején nagyon gagyika fegyverek , de aztán 50 Méteröl headshottal irtok legalabbis en 😊 sött mostmár csak fejre célzok és müxik az elején tudd be annak hogy mellélösz vagy nagyon kicsi a sebzés és csaka fülét lövöd le 😄 . Tegyél magadra egy artifactot amia healt növeli meg lehetõleg +600%-ban. Meg jo ruha.
wantonly
Jájj..

Amikor beszélsz vele el kell fogadni a küldetést, amit felajánl, úgy, hogy rákattintasz a válaszra. Utána megejelenik a küldi a PDA-ban és kinyílik az ajtó.
Hol találom a BAR-t nincs egy olyan térképed ahol meg tudod mutatni?

Pénzért lehet venni?

newil
Hello, 3 kérdésem lenne : ebben a játékban tényleg ennyire nemlett eltalálva a sebzés/lövés arány? Fejbelövöm 3* a rohadt embert 7m-rõl,de még él,bezzeg ha én bekapok 3 golyót akkor már annyi. Lehet valahol valamivel ezen változtatni? Vagy én vagyok ennyir béna?
Lehetõleg ne csak az utolsó kérdésre válaszoljatok.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Tsá!
laborba mennyi a KÓD??
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy hol találok save gamet?
ert egyszerüen nem tudok tulmenni az elején!Beszélek én vele az F gombal,vásárolok bármit teszek csak azt irja ki hogy door locked kattan egyet és semmi. Sajna 1 hete itt küzdök, idáig nem mertem ide ezt irni,mert pirossal itt volt az ukász de nekem mindhiába.
Légyszi valaki segitsen ki: [email protected]

Ezer köszönet!
mila69en
😄D szép iromány.. tömör és velõs😊 szinte minden igaz benne kivéve a töltõ képernyõ😊 már rég a megjelenés elõtt volt róla szó hogy töltögetések lesznek

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

" Megyek iszom egy kis vodkát, hátha az oldja ..."
Egészségedre!!!Én is iszom egyet, oszt meg látjuk!!
<#worship><#kocsog><#kocsog>

mila69en
itt nem a dx9 a lényeg hanem a PS3.0 fuldinamcban azt használ, te karid meg csak 2.0-át támogat!

Macccy
Üdv.
Gyerekek. ... Ma, 2012 március 23-án egy világ omlott össze bennem. Errõl nem volt szó.
Becsülöm, hogy annyit törték magukat kiadókkal és bolsoj medvékkel bírkózva Oleg-ék, hogy kiadhassák a játékot, de ez már sajnos egy másik S.T.A.L.K.E.R. Elõször azthittem, ha már az anomáliák sûrûsége miatt kivették a vezethetõ jármûveket rosszabb nem jöhet. Erre felfedeztem, hogy meglehetõsen korlátolt az a marhanagy több négyzetkilométeres terület. Még az elején bizonygattam magamnak, hogy biztos csak a felvezetés miatt, hiszen az eleje nelegyen már 5 km széles sáv, még eltéved a parasztja. Elindultam a vasúti töltésen túlra. A forróságtól deformált síneken megremegett a lábam akárcsak Csavardi Samunak, gondoltam még egy lépés és távolabb kerülök otthonról mint valaha voltam. Nagy levegõt vettem, szememet behunytam és lenyomtam a 'W'-t. Körülnéztem. Még mindíg rozsdás szögesdrótok közé szorulva, kissé klausztofóbiásan lépdeltem a zörgõ aljnövényzetben és Oblivion csodás erdõi sejlettek fel emlékeimben. De elhessegettem a gondolatokat, mert amint lefutom a kezdõ köröket (és a vele járó 1-2 kilométert) végeláthatatlan nukleáris szennyben fogok dagonyázni és róhatom keletrõl nyugatra a dombokat érdekes helyek után kutatva ahogy azt Vaszilij, az igazi zóna csöves tenné. De sajnos átvertek. Nemhogy nem járható be a Vaszilij zsebében lapuló, kizárólag marketing célokat szolgáló túrista térkép teljes széltében, de ahogy észrevettem örülhet a vándor ha csak a szemközt látótávolságban zörgõ kerítésig elkocoghat - az anomáliákkal ügyesen (?) mesterséges irányokat szabtak a készítõ srácok, mint a rossz gyerek amikor fogpiszkálóval terelgeti a kétségbeesett cserebogarat. Egyik szemem ekkor már sírt és nem hinném, hogy a sugárzás irritálta a szaruhártyám. A fegyverek egyébként szubjektív véleményem szerint 100% úgy viselkednek mint az általam annyit nyalizott BrothersInArms frencsájzban és ezt én az egész tûzpárbajjal együtt élvezetesnek és kihívónak tartom (igen, komolyan néha fél másodpercre el KELL engedni a ravaszt hogy megnyugodjon az irányzék!). Ellenben azt már nem tartom szórakoztatónak és pláne nem etikusnak, amikor a banditák lehetetlen, számító, gonosz helyekre vannak lehelyezve láthatóan csak azért, hogy ha már úgyis odamész nehogy véráldozat nélkül megúszd a tatyó felmarkolását. Ráadásul sokan panaszkodnak az "újratermelõdõ" ellenfelekre amik sok helyen valóban idétlenül szerepelnek és egyáltalán nem csal mosolyt senki arcára amikor a töltõ-kép után két reszelt rozsdamentes acélcsõ mered rá aminek a távolabbi végén egy kapucnis punk áll. Apropó töltõ-kép, azt ígérték, hogy töltés nélkül bejárható lesz a zóna. Na ennek is adtak egy pofont, most van helyette pár közepesen (najó, eléggé) nagy pálya, ami szintén egy vicc így a közelmúlt játékai mellett.
Egyetlen mentõövként tudtomon kívül kétségbeesetten markolom még a nagybetûs hangulatot, de az ujjaim kezdenek lecsúszni a poros felszínérõl és ha nem történik valami felemelõ, akkor Vaszilij-t nem egy anomália fogja magába szippantani, hanem a Windows Uninstaller.

Bátran üssetek ám agyon és szórjatok pozitívummal. Szükségem is lenne rá. Érdekel a történetszál ugyanis, de nagyon keserû ízt érzek a számban már így az elején. Megyek iszom egy kis vodkát, hátha az oldja ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Nemtudom abbahagyni tegnap du.19-töl hajnal 5-ig nyomtam lassan vége lesz!<#violent><#violent>

Iszonyat jó ez a game, bocsánat, ha valamikor OFF-oltam, de hát lakva ismeri meg az ember a másikat!!!<#wow3><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

tobias88
benne van egyáltalán az atomerõmû a mapon, mert én nem látom
map
sõt, Csernobil városa sincs. Akkor ez mellette játszódik?
tobias88
hell, nekem a játékból nem derült ki(elején tartok), hogy ez most csernobil mellett játszódik, vagy csernobilban? mert a Pripyat folyó benne van, de az atomerõmû nem az mellett fekszik, hanem a hûtõtõ mellett! a játékban ez hogy van?
dienesoft
Érdekes, nálam a menü szaggat mint a rohadás, a játék nem. Amúgy én célkereszt nélkül játszom, mert ha beállítom, hibásan jeleníti meg.

a BAR-ban

mikor éppen az x16 laborba tartok és találkozok vmi zöld cuccos professzorral, azt muszály megmenteni?
mert túl sokan jönnek és a nyomi meg totálba ugy áll hogy az összes lövést bekapja

Hol szerzek meilyen résznél és mikor védõruházatot?