S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stalker ruhában + artifaktokkal simán megvan a védelem arról nem is beszélve hogy nekem pl már rég volt science ruhám mielõtt Yandarba mentem, persze én nem úgy szédelgek mint egy kibaszott fejetlen csirke hanem begyüjtöm a lootot is...
@
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Why so serious?
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
@
@
Amugy a gyengebbek kedveert elmondanam megint hogy DX8 ban NINCS zseblámpa, mivel dinamikus fenyek sincsenek!
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
@
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
odamész az egyik katonához, úgy hogy a kezedben nincs semmi (így nem is fog megtámadni) aztán keresztet hedsátra -.- és elõveszed a sörétest és kicsöngetsz neki. felveszed a fegyverét és elfutsz be a házba (W+X gomb asszem) felmászol a ház legtetejére és dobsz egy-két kézigránátot a maradékot pedig egy szintel lejjebb hangtompítós pisztollyal leszeded (igaz, hogy sok lövés kell a pisztolyhoz de sikerülni fog)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Roncstelepen fekszik a földön az egyik fazon, mondja, hogy segítsek, de csak annyit enged válaszolni, hogy "see you", nem tudok neki kötszert adni, pedig van nálam minden.
Persze tradelni azt lehet vele. 😄
E-mail címem: [email protected] (MSN ugyanez)
Légyszi vki mondja már meg a Lab X-18 pályán a 2. ajto kódját ahol az a vmi dörömböl!!! Nem találtam a PDA-ban. Miért ninvs elemlámpám? Bármit csinálok megnéztem az optionsba de sehol nem tom megcsnálni h legyen PLS HELP<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
E-mail címem: [email protected] (MSN ugyanez).