34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
SaGa Jr #21245 Sima blind dogra ne pazarolj lövést. Kést neki azt nem bírják. Csak találd is el.
Amúgy is a kés a legdúrvább fegyver. Sokkal nagyobb a sebzése, mint mondjuk az RPG-nek vagy a játék végén a railgunnak. Az más kérdés hogy az energiája kicsi, ezért a nagyon felpáncélozott csókák ellen nem sokat ér.
Mondjuk ezt is csak azután tudtam meg, miután átírtam egységesre az azonos skulót prüszkölő fegyverek sebzését, mert herótom volt attól, hogy ekkora nagy eltérések voltak a fegyverek sebzései között, amik ugyanazt a lszert tüzelték. Az energiát még értem, meg a szórásképben történő eltérést, de a sebzést ne mtudtam feldolgozni, ezért átírtam az egészet egységesre.
Na ekkor néztem meg mi mekkorát üt. A railgun kemény 1.6-ot ha fejre megy és térdelő helyzetből adja le a lövést az ember, míg a kés alapból 2.5-öt nyom. Egy AK 0.3-04 között, az 5.56-ost prüszkölő masinák meg 0.4-0.5 közöttit.
A lényeg, hogy azóta késsel megyek neki a fenevadaknak, meg ezeknek a nyomorék pszí támadásos lökdösős mutánsoknak. Egy vágás vagy egy szúrás és mehet csicsikálni a dög. Csak sikerüljön eltalálni... -
#21244 Igen olyat használtam én is, a nevét nem tudom pontosan, de valami vizes izé volt... +36 endurance, és -10% electric shock... az meg kit érdekel, ne menj bele abba az anomáliába :P De nem? -
#21243 Help Vki Miért sebzödöm egyfolytába??? Kivettem az összes artifactot bent állok a bárban és sebzödöm bármit is csinálok egyszerüen nem áll meg már nincs több kajám se medick kittem és meghalok kb 1 perc alatt!!! PLS Vki -
SaGa Jr #21242 Persze, a negatív endurance az nem éppen jó ha sprintelni akarsz. Sokkal rövidebb ideig fog menni.
Amúgy lehet találni egy +60 valahányas endurance artifactot is, csak sajna +100% bleed is jár mellé, ami már nem olyan jó. Viszont 36-osokból szép számmal lehet majd találni és azok negatív hatása már nem olyan kellemetlen. -
SaGa Jr #21241 Jó a gránát, csak az ellenfelek páncélja marha jól lefogja az explosion típusú sérüléseket. Nem kell fejre mennie a lövésnek, egyszerűen a célpont páncéljáról függ, hogy egy vagy két lövés kell neki. Meg aztán a ruszki gránátok jobbak mint az M203-as cső alatti gránátveő gránátja. :) -
#21240 Igen, de általában csak akkor támadnak meg, ha van velük az a nagy farkas is, mert őt követik... -
#21239 Hát érdekes, én megnéztem úgy, hogy mondjuk levett -18 endurancet, és akkor mi van... ugyanúgy tudtam futni, ugyanolyan gyorsan, csak közel feleannyit bírtam mint anélkül... én így értettem, bocsi ha félreérthető volt -
DeviloftheHell #21238 kutyákat rühellem falkába vannak és gyorsan futnak nem tudom fejbe löni öket és midnig máshonnan támad -
SaGa Jr #21237 Félreértés ne essék, az endurance-t adó artifact semmit nem gyorsít és nem is regenerál. Ennek annyi a szerepe, hogy megnöveli az ipse kitartását és nehezebben fárad el sprintelés közben. Ugyanis alapból futva közlekedik. A SHIFT-et lenyomva sétál és az x-et lenyomva fog sprintelni ami gyorsan kimeríti.
Ha van Endurance bonuszos artifact, akkor nehezebben fárad ki és többet futhat. De ezt még befolyásolja a leterheltség is. -
#21236 Velem is elég sokszor előfordult, főleg akkor mikor először váltottam át gránátvető módra... kilőtte az 1.-t és semmi... mondom "nyád?!" -
#21235 Ja bocs... én meg rakétavetőről kezdtem el beszélni Hát amúgy igen, a durvább felszerelésű ellenfelek már akár kettőt is kibírnak, azalatt meg simán beakad 1-2 heccsát, az meg egyből halál... én gránátvetőt akkor használtam, mikor féltem a kutyacsordáktól, és lássák már hogy nem félek... pedig de (na jó ez GS szöveg de tetszik :P) -
DeviloftheHell #21234 ja meg löttem a gránátot és eltünt a falban csak néztem :D -
DeviloftheHell #21233 én gránát vetöjét addig használtam az ft 200 nak amig volt töltény de ha azsem fejre megy akkor nem ér sokat -
#21232 Én Dark Valleyben találtam egyet, ott volt ahol azt a nagy szörnyet kellet kinyírni... asszem legalábbis de amúgy szerintem nem sok értelme van a rakétavetőnek... egyrészt baromi nehéz, meg a töltény is kevés hozzá nagyon... -
#21231 Amúgy a végén úgy elrontották szerintem... tudjátok azt a részt, amikor az erőmű körül kell ilyen teleportálókba menni össze-vissza... tökre mintha Serious Sam lett volna... agyatlan hent volt, nagyon nem tetszett... másodjára se -
DeviloftheHell #21230 amugy még az x18 nál lévö épület rész legtetején van egy rakéta vetö csak ugy egymagáva hever a földön néztem is de lsözer nincs ott hozzá
az arénában meg szemét a banda mert nem adtak normális fegyvert sem páncélt és ugy harcoljak? :D legalább egy ft 200 ast adott volna az van modositva snipernek azzal egyböl leszedem mindet mert eltalálom a fejét ha rácélzok nem kell sorozatot löni a fejére hogy vmelyik csak eltalálja -
#21229 Ott nem sok zombi van viszont eléggé kellemes meglepetés volt, hogy nagyba rusholok, erre egy faszi egy barikádról hopp csak úgy megeresztett felém egy rakétát... sebaj, előkaptam a Battlefield 2-es skillemet és átugrottam -
skribblez9 #21228 mind1 letörlöm és feltexem a régit:P -
#21227 Az amgy bent van a szarkofág legbeljesében, asszem egy létrán kell lemenni és bekerülsz magához a reaktorhoz... először én is kaptam egy kamubefejezést, csak visszatöltöttem egy korábbi mentést Amúgy nincs mit. -
skribblez9 #21226 doncarlos te feltetted a patchot?? mert azzal van gond -
DeviloftheHell #21225 épp most készülök az erdöbe hátha találkozok piroskával és ha nem zombi akkor elviszem a susnyásba :D -
#21224 Tudom nekem is fájt annyit visszafele menni, de érdemes még a Red Forest előt megcsinálni, és akkor onnan lehet egyből menni Pripjaty-ba. Akkor semmi kiesés nincs -
Cassell #21223 Oké akkor azt próbálom megcsinálni mert ezt a Wish Grantert véletlen sem találom meg. Köszi a gyors választ.
-
DeviloftheHell #21222 hmm nekem beadta hogy meet guide de még lusta vagyok vissza menni anynit :D elöbb vadászok 6000 5.56 os töltényböl amit még az elején vettem jó pénzért maradt 2000 :D meg 3 ft 200 ast elfogyasztottam -
skribblez9 #21221 doncarlos lenne 1 problémám!!!Szerintem kell az összes ha felveszel msn be küldök képet is hogy mit ir ki! -
DeviloftheHell #21220 engem nem érdekel az electric shock van medikit meg amugy is elkerülöm mindig az összes anomáliát ha tudom ha nem akkor medikit 60% bulelt profal végig mentem a freedom bázison ugyhogy még a sniperek is rám löttek :D jó ez a exo páncél plus a 600% os soul artifact meg két iylen mama akármilye -
#21219 Hát jah, nem sokat használtam, csak legalább egy órát bolyongtam a DV-ban fölöslegesen. Én most a GP 37-et, meg egy orosz lőszerrel működő thunder-t használok -
#21218 Szerintem ne a Wish Granteres küldetést akard megcsinálni, mert akkor kapsz egy szép kamubefejezést... ha rendeset akarsz, akkor kell lennie egy olyan feladatnak, hogy "Meet Guide". Azt csináld meg, és utána meg kell keresned a Doctort Strelok rejtekhelény (lent a csatornában tudod van egy kis rejtett szoba) aztán el kell menni Pripjaty-ba egy dekóderért, és akkor rendes befejezést kapsz! -
#21217 Én olyan artifact kombót használtam, hogy +15% bulletproof, de az egyik miatt pirosba +5 radioaktivitás, ezért egy fireballt is használtam, ami viszont lelassított, és betettem egy gyorsító artifact-et, ami meg -10% electric shock... ami alapból +90%-os volt a ruha miatt, szóval 80% is bőven vidámság -
Cassell #21216 Aloha!
Látom én mi van kiírva a narancssárga mezőbe de hiába olvasom az angol végigjátszást akkor sem tudok rájönni hol a rákban van a Wish Granter. Osonjak be a szarkofágba azt írja de semmi nyíl bolyongok ott a laborban. Már visszamentem a felszínre is ott is kinyírtam mindenkit de egyszerűen nem tudom hogy tudom elérni a Wish Grantert. Aki tud írjon már valami tippet hol van pontosan ez az izé. -
#21215 helyette tökéletes a sniper obokan. egyébként meg nekem is váltani kéne már az "M4"-re (perpill nemtom a nevét) -
#21214 mindegy akkor is leírom... a FLASH kövecske arra jó, hogy nem fárad el hamar futás közben, hanem újratölti az energiát futás közben. ennyi. -
DeviloftheHell #21213 én az élet artifac-kat kivéve mindet eladtam meg azt a +5 ös bulletprofot hagytam még meg -
#21212 Nah megvan, szerencsére nem adtam el, ott volt a fazontól kb 3 méterre a ládámban viszont kaptam érte egy slug-ot, hurrá már volt belőle 4 -
#21211 oks...prószáld... kíváncsi vagyok a futáselősegítő flash kövecske tényleg senkit nem izgat? az előb meg azért panaszkodott mindenki hogy milyen sokat kell menni a-ból B-be -
DeviloftheHell #21210 én a családi puskánál röhögtem egy jót bementem az alagutba össze szedtem és mikor már ottvan nálam és ujra a barba kellett mennem felvettem a küldetést és ki irta ne csaljak a küldetéssel de azért elfogadta :D:D:D másodszori beszélgetésre vele :D -
#21209 mert most ment át ebben a minutumban -
skribblez9 #21208 oké doncarlos átjött!!!!THX -
skribblez9 #21207 doncarlos ittvagy?Még nemjött meg de nemtom mért:S -
#21206 én meg használtam, csak mikor felvettem a missiont később, akkor írta, hogy már nállam van...