S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi az loot?
keress Fireball artifaktokat, a laborban vagy hetet találtam, azok megvédenek...

De te pontosan hol és mit vettél fel hogy a sugárzástól megvédett és nem döglöttél bele?
Nem a játék a szar hanem te vagy szar.

Stalker ruhában + artifaktokkal simán megvan a védelem arról nem is beszélve hogy nekem pl már rég volt science ruhám mielõtt Yandarba mentem, persze én nem úgy szédelgek mint egy kibaszott fejetlen csirke hanem begyüjtöm a lootot is...

armageddon666
vagy fulldynamic lightning és akkor mediumra nagyjából a cuccokat és shadowt minimumra és qrva jó meg csak a swappal van baj ^^ (meg zárt helyeken szaggat nagyon :S)

@

de van

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

VAN dx8-ban is zseblámpa

KlinikaHUN
ha valakinek szaggat a játék javaslom átállítani a dinamikus fényeket statikusra.Egybõl fut a full grafika. (Geforce 6800gt) Nálam ez segített..

Glpetyus
hülye vagy,miket beszélsz ?

Akkor én nyilván hallucináltam azt a fényt ami a zseblámpa bekapcsolásakor megjelent.

Why so serious?

Az nálam is volt

Facek
mikor mész yantarba az elõtte lévõ terület asszem a wild territory na ott lekéne zuhannia egy helikopternek, meg kell menteni a tudósokat, és az egyiket el kell vezetni egészen yantarig(nem túl könnyû) hogy túlélje és ott yantarba kapsz a küldiét egy ruhát ami véd a sugárzás ellen.
erx13
elmondanám hogy én DX 8ba nyomom és vígan van flashlightom...

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

erx13
elõször is azt a csávot ajánlott kiszabaditani, be kell menni a nagykapun majd egy raktárajton be az épületbe ott kitakarítani, az egyik szobában ott kuksol Borrov, a pincében meg ki kell szabadítani a csávokat akivel kintrõl beszéltél, ajánlott itt a pincébe még körbenézni, van egy rácsos ajtos szoba ott lehet találni uj védõruhát, méghozzá nem is akármilyet...

armageddon666
ezmost komoly hogy nincs DX8-ban flashlight? o.O akkor mivel lehet ott világítani? meg aztán HL1ben is volt -.-

@

armageddon666
nekem is volt mert a házat betámadták megint a banditok... aztán volt AK meg MP5 is vagy mi... de töltény az kevés :S és hiába alacsony guggolásban voltam és lõttem másodpercenként egyet, akkoris mellémentek... hameg találtak akkor sem halltak meg ugye... õk meg a végtelentölténnyel soroztak engem azt gyorsan el is hullottam...

@

ugy a legegyszerubb ha felmesz az egyik haz legtetejere onnan at lehet ugorni a masikra

Amugy a gyengebbek kedveert elmondanam megint hogy DX8 ban NINCS zseblámpa, mivel dinamikus fenyek sincsenek!
beamkiller
hello! Borov es a laboratorium merre talalhato? ott a labor korul de nemtok bemenni van egy csavo fogsagban de csak beszelni tok vele kintrol.pls PM😄, koxi

erx13
mondjuk nekem már géppityum is volt mikor a hídhoz mentem, leszedtem egy háromtagu militaris járõr bandát...

Sadun Tryst
aham, köszi akkor majd köv jobban odafigyelek az ilyenekre. sajna a játék elején nekem az volt tapasztalatom, h csak pisztoly lõszer, kötszer meg ilyen szarok voltak csak... na mondom ebbõl amúgyis annyi van mint a mocsok, szal késõbb meg leszartam az ilyen pontokat xD

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

armageddon666
Én Stalkeren nyomom és a híd az kemény volt :\ kevés lõszer, pisztoly nekem semmit nemér... aztán fogtam inkább és fönn átsprinteltem XD de ez naon sunnyogós játék, nem az a run n kill -.-' a hidasokat nemhiszem hogy lelehetne fizetni... egybõl lõnek :S

@

MaskimXul
semo1
en nem ertem mit dicsertek ezen a jatekon.szerintem 1 nagy rakas szar.

erx13
kell lootolni és a lila háromszögeket nézegetni jobb felszerelésért

rage
Igyál vodkát, meg használd az orvosi csomagot, míg nem szerzed meg a ruhát.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

erx13
aki nem tud játszani ne is játszék... nekem semmi nehézségi gondom nem volt... fegyverem is volt akármennyi és a többi és a többi, ésszel kell játszani, nem ugy mint a Duke Nukem ot meg a Doom ot meg ilyen biz-baszokat

én is így vagyok! megoldás kéne pls...
Ekkora Szar játék! Nem is lehet eljutni Yantarba hogy kapjak sugárzás elleni cuccot! de ha nics ilyen cuccom akkor a küldetésemet se tudom megcsinálni mert mindig sugárzást kapok és meghalok. más küldetést meg nem tudok kapni. mi a lófaszt kell csinálni?
erx13
amugy ha jol megfigyetlétek x18 ban van egy easter egg... az egyik szobában a a hûtõ mellett fennvan a készitõgárda képe a falon 😊

valóban nem lehet a játék végigjátszása után szabadon kóborolni az egész zónában?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

köszönöm
hell!!na vegre nekemios sikerult kivinnem a jatekot!eloszor amikor elkezdtem vele jatszani nagyot csalodtam benne,de igy a vegere eleg jol megbaratkoztam vele!!nagyon jo vege volt,erdkes fegyvereim voltak!!!elojott egy video,es a keszitok neve!szerintem abszolutt nemvolt rovid,sot eleg hosszu jatek vol szamomra!6 napot jatszottam vele,es volt ugy,h egy nap 6 orat is nyomtam,de megerte!!!!!
erx13
én felmentem a hidra oldalrol és a szélérõl lelövöldöztem mindenkit...

erx13
valakinek már sikerült skeleton felszerelést szerezni?

az érdekes a hidas részénl, h lelövök 1 embert, és a géppisztolyt nem veszi fel, pedig nyomom a gombot. Számomra túl sokan vannak.
gabber_saviola
az tényleg nehéz elsõre
odamész az egyik katonához, úgy hogy a kezedben nincs semmi (így nem is fog megtámadni) aztán keresztet hedsátra -.- és elõveszed a sörétest és kicsöngetsz neki. felveszed a fegyverét és elfutsz be a házba (W+X gomb asszem) felmászol a ház legtetejére és dobsz egy-két kézigránátot a maradékot pedig egy szintel lejjebb hangtompítós pisztollyal leszeded (igaz, hogy sok lövés kell a pisztolyhoz de sikerülni fog)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

De van egy rés a kerítésen keletre a töltés mentén. Én ott járok át.<#eplus2>
erx13
9524 a X18 ban a második ajtó kódja, a gyengébbek és az angolul nem tudok kedvéért, utána meg azt a nyamvat lebegõ "tûzfelhõt" kell lelõnni de ne kérdezétek egyfolytába ugyanazt amikor már kismilliószor le volt írva + ott a keresõ

õõ ha jól tudom akkor kapok sugárvédõ cuccot ha a yantari nemtom kihez eljutok. volt a küldi h a profot kísérjem oda de meghalt. akkor sosem lesz sugárvédõ cuccom? 😄
wantonly
Na megint egy bug asszem.

Roncstelepen fekszik a földön az egyik fazon, mondja, hogy segítsek, de csak annyit enged válaszolni, hogy "see you", nem tudok neki kötszert adni, pedig van nálam minden.

Persze tradelni azt lehet vele. 😄
Facek
x16 ba tartok épp mert mostánában nem volt idõm játszani =)
Hol tartasz - egy mentést nem tudsz küldeni nekem? #17865

E-mail címem: [email protected] (MSN ugyanez)

Facek
én veterán módba nyomom már az elejétõl. nem is próbáltam másba, szerintem így az élvezhetõ =)
killecske
help

Légyszi vki mondja már meg a Lab X-18 pályán a 2. ajto kódját ahol az a vmi dörömböl!!! Nem találtam a PDA-ban. Miért ninvs elemlámpám? Bármit csinálok megnéztem az optionsba de sehol nem tom megcsnálni h legyen PLS HELP<#help><#help><#help><#help><#help>

Általában szerintem mindenki a Stalker nehézségen nyomja én is azon nyomom és tényleg nehéznek mondható - jó kihívás végre nem egy délutános játék.

Facek
nekem is eltünt , de szerintem csak lejárt az ideje vagy elromlott =)
erx13
igazábol õket nem kellene lesztedni ugy hallottam, le lehet fizetni õket, én mondjuk pisztolyjal szedtem le õket stalker szinten....

erx13
ezek olyan dolgok amiket leginkább a lila háromszögeknél lehet találni... én ott találtam a hosszu shotgunt igaz én stalkeren jáccok nem novice on, pisztolyokkal meg nem érdems foglalkozni 😄 ritkaság hogy használnám, leginkább akkor amikor már nics semmi golyom a többi fegyverhez és ellenfél meg nem dob mást csak pisztolyt....

az lemaradt h én stalker szinten nyomom.
Hahó valaki nem tudna megdobni egy mentéssel ahol már addig eljutott hogy van már oxigén pajzsa a BAR részig. Köszönöm elõre is.

E-mail címem: [email protected] (MSN ugyanez).