34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • pubiloál
    Már azt is elfelejtettem meik az X-16... az a Dark Valley-s nem?
  • DeviloftheHell
    tudom értelmesen szoktam néha irni
  • pubiloál
    Ezt azért jólmegaszontad!! "utolso fülkében vagy ráccsal elkeritett akármiben ne mtudom mi az ott menj le hiányzik a fele"
  • DeviloftheHell
    lol
  • dante3
    Haverom is erre panaszkodott titanium4200-al!
  • Fluff
    Valaki nem tudja miért nem látszódik pár fegyver ha előveszem?
  • DeviloftheHell
    ghostnál utolso fülkében vagy ráccsal elkeritett akármiben ne mtudom mi az ott menj le hiányzik a fele
  • barmi
    Hi!
    x-16 labrol infokat kérhetek? köszi
  • DeviloftheHell
    nekem sosem sikerült megmentenem a busznál a dokit mindig halott volt márpedig senki nem volt láto mezöben
  • Kicsirigo
    Hát pedig pont a csőhossz miatt gyengébb sokkal az AK74U.
    AK74 hatásos lőtáv ~500m
    AK74U hatásos lőtáv ~200m
  • pubiloál
    De durva ez a befejezés!! Köszi! Én még csak egy kamu és egy igaz befejezést csináltam meg
  • SaGa Jr
    Kezdd újra a pályát (automata mentést úgyis csinál minden terület elején a játék). Ha újra előjön a probléma, akkor lehet, hogy a telepítésnél volt valami gubanc és rosszul lett feltéve egy file, emiatt van a játék bekrepálása.
  • pubiloál
    Hát igen valamit valamiért... viszont a hangtompítós fegyverek pontosabbak, mert kisebb a visszaütés az elfojtott torkolattűz miatt... mindenki döntse el, hogy mi a jobb neki... vagy ha nem tud célozni, majd eldönti a szemüveg
  • DJ Skyline
    SPOILER!
    régebben berakosgattam a befejezéseket, de 1 db kimaradt, hát most itt van! az alsó jobb minőségű, a felső szar!
  • Seth
    most ez rajtam nem segítm akkor is kilép
  • SaGa Jr
    Na ez legalább jelentkezik a programban. A hangtompítós stukkerek mindegyike olyan 10%-al gyengébben sebez. Az energiája meg úgy 10-35%-al gyengébb. Ez fegyverenként változik, de ehhez inkább nem nyúltam.
  • pubiloál
    Igen, azt tényleg furcsálltam hogy kedvenc Ak-im milyen gyengék... pedig az AK egy nagyon megbízható és sokoldalú fegyver
  • SaGa Jr
    Életben lehet tartani a havert, ha kinyírsz minden ellenséget a környéken, mielőtt mindketten odamennétek a buszhoz. Ekkor simán csak leverik a profot és fel kell majd gyógyítani, aztán lehet menni visszafelé.
  • pubiloál
    Igen így van... viszont a nagyon hosszú cső akár lassíthatja is a lövedéket, mert a torkolattűz sokáig nem tudja elhagyni... vagy mondjuk a hangtompító... az összeszűkíti a csövet... meg szigeteli vagy nemtudom... de attól is gyengébb lesz a sebzés, mégis ugyanaz a fegyver
  • SaGa Jr
    Szerintem ez szándékos legyengítése az "alap" orosz fegyvereknek. Ennyire nem teljesít gyengén az AK74, mint ahogy az itt a játékban be lett állítva.
    A groza és a Val meg a VSU pedig egy picit talán túl erős. Szóval kicsit balanszíroztam és valahogy élvezetesebb is lett a játék. :D Meg kissé nehezebb is, mert biza az ellenfelek is ugyanazt a stukkert használják...
  • saiyanjin
    Viszont vannak elvileg olyan csövek amik tovább gyorsítják a lövedéket.Namost ami nagyobb sebességgel csapódik be az gondolom nagyobbat is roncsol.Ami hosszabb cső azzal elvileg pontosabban lősz...Márha tudsz lőni:)
  • Seth
    akkor elájulok, mindegy, miközben szédölgök,a kísérőm szépen elhalálozik. A doki meg cb-n beszól nekem hogy jajj meghalt a csóka, menjek hozzá vissza
  • saiyanjin
    Hmmmm.igazad van.Vagy esetleg a célzópontosság lenne más, de nem az erő.Hát kell még patchelni rendesen.
  • pubiloál
    Hmmm a S.T.A.L.K.E.R. kérlek május elején játszódik
  • v150r
  • pubiloál
    De mondjuk az sem mindegy, hogy mondjuk azok az ütőszegek milyenek... lehet hogy mindkettő AK, de akkor is lehet eltérés... egy labdát megrugsz gyengén, épp hogy eléri a falat, ha erősen rúgod meg akkor csattan...
  • v150r
    nem leütnek, hanem elájulsz. ha beszélsz a dokival, akkor még fel tud kelni és vissza tudod vinni. viszont ha az ájulás előtt/után nem írtsz ki minden látható ellent septiben, akkor el fog halálozni a drága doktorúr.
  • reaper5687
    Kellemes nyári délután

• SaGa Jr
    Ennyire nagy eltérés azonos lőszert tüzelő fegyverek között nincs. Rombolóerő szinte pontosan ugyanaz lesz, legfeljebb a pontosság nem lesz azonos és a kilépési sebesség.
    Namost két azonos szinten készített fegyver között amiknél a csőhosszban van csak különbség (AK74 és AK74U) nem kéne ilyen brutális különbségnek lennie a károkozásban mint amekkora van, ha egyszer ugynazt a lőszert köpik.

Ez simán csak elcseszettül kivitelezett megoldás.
    Főleg hogy a lövedékeknek is van külön részletezett leírása, nem csak a fegyvereknek, ettől függetlenül csak a fegyvereknek van sebzése, a lövedékeknek nincs...
  • saiyanjin
    Vagyha mindeketten pisrospaprikát eszünk akkor sem ütünk ugyanolyat nem?
  • Seth
    Kilép ez a szarfos. AMikor a dokihoz megyek beszélni ,hogy infot gyűjtsek vmi x valahányas laborról. Ezuán ad mellém egy szkafanderes palit. Azt elkisérem egy darabig aztán kinyírják, engem meg leütnek. Ébredés után vissza kell menni a dokihoz beszélni vele. Odaérek megnyomom F a beszédhez és azonnyomban kidob az asztalra. Akárhányszor próbálom ,mindíg. Mi lehet?
  • DeviloftheHell
    bár én nem nyultam egyikhez sem amit tudom hogy a gép is használ hagy szenvedjen vele hogy eltaláljon :D én az elején megvett 6000 tölténnyel akarom végig vinni most a játékot :D
  • saiyanjin
    Rengeteg fegyver használja ugyanazt a lőszert,VISZONT.Rengeteg dolog befolyásolja a lövedék sebzését.Csak a csőnek van kb 4-5 tulajdonsága ami hozzájárulhat külömböző fegyverek azonos lőszerrel történő különböző errőségű lövésénél.:)SagaJR azért írd át hogy minden ugyanúgy sebezzen, és jelentsd be publicban hogy milyen ügyes vagy.El vagyok ájulva.Szerinted két azonos méretű ököl ugyanazt a sebzést adja ????
  • pubiloál
    Igen mert a GS is felhívja a figyelmünket arra hogy "Nem éri meg ingben gatyában legénykedni a nukleáris sztyeppéken..." Egy hete ezen röhögök :D
  • DeviloftheHell
    azért van mind1gyiknek más féle sebzése mert más sebességgel lövik a golyot és az hatásssal van rá mennnyire üti át a csokát :D
    bár azt hiányolom a játékban hogy a falnál lövök rá és a falban maradna a töltény csávoka meg lyukas lenne na az már vérengzéd lenne :D
  • SaGa Jr
    Ha levettél mindent, nem csak az artifactokat, de a ruházatot is és nem vagy éppen ersen fertőzött radioaktivitással, akkor nem kéne sebződnöd. Persze ha fertőzött vagy éppen akkor mindenképpen sérülni fogsz.

Namost ha semmi nincs a manusodon és nem is fertőzött (nincs sárga oszlopa mikor az inventoryját nézed) akkor bizony valami egyéb programhiba lesz a ludas. Ekkor kezdj újabb játékot.

Ja és a vodka is jó ám a sugárfertőzés ellen. Csak 2-3 üveg kell hogy lenyomja a komolyabb fertőzést. Meg utána sokáig kettős látás meg dülöngélés lesz a jellemző a manusodra.
  • SaGa Jr
    Ez jóó. Nekem nem ment a dolog. Igaz én Monolithos csávókat akartam átképezni ementálivá, azoknak meg nem tetszett a dolog és mindenfelé ugráltak. Nyílván ha nyugton marad levágom könnyebben. :D
  • killecske
    Nem használok trainert más megoldás nincs csak a new game???
  • pubiloál
    Hééé!! Red Forestbe jártam, és akkor még semleges voltam a Freedommal meg a Dutyval is, és engem kifele menet senki sem lőtt... odamentem egy Exoskeletonos (!!!) Freedomoshoz, és egy szúrással megöltem!!
  • SaGa Jr
    Start new game. Valószínüleg beragadt valami ami miatt folyamatosan sérülsz. Jobb új játékot kezdeni.
    Mondjuk oylat is hallottam, hogy aki használt trainert és nem trainerrel futtatta a betöltött állását, annak ez jött elő, mert a gép kompenzálni akarta a változást. De ha nem használsz ilyesmit, akkor hiba miatt van a dolog.

Kezdj új játékot, akkor nem lesz gond.