S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen.

A barakos területrõl (katonai bázis) mielõtt kimenekülsz még meg kell szerezned egy dokumentumot.

Huh, megér egy jó kis befo**st ez a játék. Csak egyet nem értek. Épp egy ipsét kell megmentenem, egy nagy gyárterületen megy a harc, a feladat, mole-tól kell info, aztán mentsem meg a csávót, akivel kiszaladunk és egy lejárathoz vezényel. Na ott megy a hent, aztán meg jön az az átlátszó izé, meg aztán a halu-szörnyike a zombi-nation faszival. Utána felmegyek egy aknanyíláson és egy ellenséges barakk területen találom magam. Ott gyorsan kimenekülök, de érdekes módon ismét az elõzõ küldi jön vissza, uazokkal a feladatokkal. Szerezzek infot, mentsem meg a faszit. Nem értem. Talán rosszul csináltam valamit?
Shep
Ha megkérdezném, hogy az elején mit kell csinálni, mert nem nyjlik az ajtó hülyének néznétek? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mila69en
valami beállítást állítottál játék közben... nálam is ezt csinálja ha állaítok valamit újra kell índítani lyenkor a gamet azok elvileg a villámok😄D amik vibrálnak meg villognak

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Az igen,a fórum jóformán chat-es ablakba váltott át😊
lenne egy gondom:Már kb 5 küldetést megcsináltam,ezalatt kb 4X volt sötét és villámlott az ég mint állat.Az a baj,h most a 4.-nél elkezdett vibrálni a játéktér egy bizonyos része ilyen zöldes-sárgásan,na most ez mi miatt van????és mi rá a gyógyír??ja,és legalább 3Xvolt ugyanilyen idõjárás és eddig NEM csinálta.
és ha a swappolás a játék 1.betöltésekor az akadás,akkor h növeljem azt a lapozófájlt v mit???

10 gigat
Nálam 4 giga
Nekem emuleashed van semmi nemkellett hozza
( ha nemtucc kijutni a szobabol akkor ez nem a te jatekod lesz 😊 )
The Protector
Hy.Hamarosan meglessz a játék és kérdezni szeretnék párat.
1:mennyi helyet foglal a game?
2:512 ramom van,mennyire növeljem a lapozó fájlt ha nagyon swappol a játék?
3:kell -e valami bonyodalom hogy elinduljon?
Elõre is köszi annak aki válaszol

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Az igen,a fórum jóformán chat-es ablakba váltott át😊
lenne egy gondom:Már kb 5 küldetést megcsináltam,ezalatt kb 4X volt sötét és villámlott az ég mint állat.Az a baj,h most a 4.-nél elkezdett vibrálni a játéktér egy bizonyos része ilyen zöldes-sárgásan,na most ez mi miatt van????és mi rá a gyógyír??ja,és legalább 3Xvolt ugyanilyen idõjárás és eddig NEM csinálta.

ok ok nalam csak azert nemvolt mert én ultra hiper static minimum felbontasban jaccok hogy ne szaggassson 😊
Baszki a topik minden oldalán legalább hárman megkérdezik, egyszerûen nevetséges.
Eleinte azt hittem hogy csak poénkodnak, sajnos nem ez a helyzet...

mila69en
benne van a stalker suit-ban is

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ja, zseblámpa.

Mindenkinek van és az "L" gombbal lehet bekapcsolni, pulóverben is mûködik.
Ez is mehetne a faq-ba.

Más.
Találtatok már night-visiont?
Én se. <#hehe>
Mivel az viszont a ruha része. 😊
Tök véletlen megnyomtam az "N"-t és bekapcsolt (Duty Armor, nem tudom hogy a többi ruhába bevan-e építve)

báttyó02
nemkell az,bõven elég a faq-ba....nemkell ide is 8méteres banner :\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mozzanat rád ugyanaz vonatkozik,mint az elõzõ hozzászólásomban írt kollégámra.

mila69en
amúgy szerintem nem csak a vezethetõ jármûveket meg alvást vették ki a gamebol hanem egy szép nagy területet is mer van ott a térképen egy nagy terület ami ilyen halványon van szal szerintem azt is kivették és mindenhova kerítéseket raktak:/ emléksze az alphaba nem voltak ilyen kerítések😞

erx13
elõbb írtam le a kód mellé van ott egy ilyen tüzes szellemféleség azt kell lelõnni de ez már le volt írva párszor.... mire van a keresõ?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Skyline RAKD VISSZA A SZÖVEGET A BANNER ALÁ!!!! <#duma>

Rancor,sztem ha kicsit is megpróbálnál beszélni vele,már rég megoldottad volna.Vagy pedig te most kezdtél egyáltalán fps játékokkal játszani.
A megoldás a kérdésedre: a TRADE felett a párbeszédablakban van vmi szöveg,most így nemtom mi,arra katt,és amik bejönnek,azokra katt,utána kimehetsz.
DE közlöm veled,ha erre nem jöttél rá,bizonyára nem vagy vmi jó angolból,márpedig ez olyan játék,ahol írtó sokat kell beszélni is,szóval ha már most probléma van,akkor nemtom késõbb mi lesz veled.

armageddon666
Huhh az már nagyon a vége. Beszélned kell a faszival aztán kimész az ajtón, kis töltés és jön a parás outro. Tetszett a játék?

(És nagyon nem is kamuzok szal azé figyejjé!)

@

armageddon666
Ha elhiszed akkor nem bizonygatom ^^ amúgy még kurvára elején vagyok mert a swappolás eléggé zavar, a grafikai laggot már kiszûrtem... majd nyomom ha lesz jobb gép addig van 1000 másik játék... de valahogy én miért nem akadtam el az elsõ nemis 20 hanem 5 percben? 20 percig nem kellett ott rostokolnom engem kiengedett mikor beszéltem vele... sõt én alapból beszélgettem vele mert érdekel a gém nem csak mennék azt lõnék -.-

"MimaSKATE
ma 16:03 | privát | galéria | válasz erre | #17927
gforce n 7600gs asus 256mb(videokártya)1gb(ram) és zsaggat,pedig nem is full ra raktam... miért?😞 EMUDVD-t szedtem...még csak crack elni sem kellet... :\"

Tedd FulldynamicLightningra, szedd le mediumra és Shadow-t Advencedben teljesen. Úgy jobb lesz. Aztán célszerû 3-4 giga swap filet csinálni.

@

Glpetyus
<#rinya>

Glpetyus
LOL 😄

Mozzanat
sziasztok lehet hogy hülye a kérdés de mit kell csinálni a legelején nem tudok kijöni a szobábol gondolom vásárolni kell

mila69en
kilehet ugrani😄

mila69en
amúgy érdekes mert utána még találtam kint egy házat ami televolt stalkerokkal a pda szerint Xd szolt a zene is meg lehet hzallani ahogy dumálnak.. alul meg volt egy kis lyuk belehet nézni, de nem volt ben senki😄DD

Glpetyus
😊))
ezt hogy sikerült ?

Szevasztok!

Meg tudnátok mondani a laborban amikor megszerzem a dokumentumokat hogyan tok továbbmenni? Mert azok a tûz szellemek elzárták a kifelé vezetõ utat. Látom a nyilat a térképen de nem tom hogy jutok el oda pls segítsetek! elõre is köszönöm
erx13
nem tom de szerintem aki tud az segít az elõbbi hüje kérdésekre meg ne várjon senki választ

artschi

Mi lenne, ha vki elolvasná azt a nyomorult FAQ-t...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

mila69en

Mor3llo
Nem sok.Readme-je a legalsó határnak 9600-at jelölt meg.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Grove4
Radeon 9200-al nincs eséj h elinduljon a game?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

kovecses
Látom nem változott semmi! Senki nem segit senkinek csak dicsekednek a gépükkel...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

MimaSKATE
2800+ AMD 64 bit es proci...

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

erx13
kellene a játékra valami jelszo hogy csönkkent értelmiségiek ne tudjanak vele játszani...

Elhiszem hogy kibaszott ügyes gyerek vagy és már rég szétjátszottad vele az agyadat de én csak kb, 20 perce ha elõször elindítottam a játékot.
MimaSKATE
gforce n 7600gs asus 256mb(videokártya)1gb(ram) és zsaggat,pedig nem is full ra raktam... miért?😞 EMUDVD-t szedtem...még csak crack elni sem kellet... :\

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

Jó. Rákattintok és bejön egy ablak, alul annyi van csak hogy Trade. Utána mond valamit de nem történik semmi.
Glpetyus
<#mf1>

armageddon666
Huhh az már nagyon a vége. Beszélned kell a faszival aztán kimész az ajtón, kis töltés és jön a parás outro. Tetszett a játék?

@

Beszélned kéne vele talán.

Segítséget kérnék! Most inditottam el a játékot. Egy bajuszos faszi ül elõttem egy pult mögött, mögöttem egy zárt ajtó, nem tudok semerre se menni.Mit kell csinálnom?
pubiloál
Köszi!! Hát ha bazi nagy dög, akkor majd bevetünk ellen mindent ami van... van jó sok minden <#buck> Hmm amgy bármikor elakadok vmi játékban, mindig te segítesz ki... emlékszem, Scarface-be is te segítettél... Amgy a játék szerintem nagyon durva, és csak azok szidják akik azthiszik hogy olyan mint egy doom ahol van 5000 fegyvered, meg annyi az egész hogy beállsz egy 1m széles alagútba és le se veszed a kezed az egérrõl... nah ezek véreznek itt el ebben a játékban, mert ez inkább taktikai FPS mint egy átlagos FPS...

A második tudós hullája abban a teremben van ahol az a bazi nagy dög megtámad, a tudós hulláját szürke pont jelzi a minimappon.

Garbage-nél neked SEHOVA sem kell bemenned ahol nagy lenne a sugárzás.

Facek
én pl még yantar elõtt az egyik stashba találtam védõruhát
pubiloál
Bocsi a lamer kérésért, meg biztos 20000x leírtátok már... szóval ott tartok, hogy ahol be kellett menni egy ajtón a föld alatti laborba, ott az elsõ ilyen kódolt ajtón sikerült átjutnom, mert a közelben volt egy tudós holtteste és utána kiírta a kódot... és most van még egy olyan kódos ajtó, és annak nem tudom a kódját... pls segítsetek!

én még a játék elején vagyok nem vagyok semmijen laborban.
elmondom pontosan hogy hol vagyok! és hogy hol döglök bele a sugárzásba
The Garbage na itt tartok!
zsákmány