S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
lenne egy gondom:Már kb 5 küldetést megcsináltam,ezalatt kb 4X volt sötét és villámlott az ég mint állat.Az a baj,h most a 4.-nél elkezdett vibrálni a játéktér egy bizonyos része ilyen zöldes-sárgásan,na most ez mi miatt van????és mi rá a gyógyír??ja,és legalább 3Xvolt ugyanilyen idõjárás és eddig NEM csinálta.
és ha a swappolás a játék 1.betöltésekor az akadás,akkor h növeljem azt a lapozófájlt v mit???
Nálam 4 giga
Nekem emuleashed van semmi nemkellett hozza
( ha nemtucc kijutni a szobabol akkor ez nem a te jatekod lesz 😊 )
1:mennyi helyet foglal a game?
2:512 ramom van,mennyire növeljem a lapozó fájlt ha nagyon swappol a játék?
3:kell -e valami bonyodalom hogy elinduljon?
Elõre is köszi annak aki válaszol
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
lenne egy gondom:Már kb 5 küldetést megcsináltam,ezalatt kb 4X volt sötét és villámlott az ég mint állat.Az a baj,h most a 4.-nél elkezdett vibrálni a játéktér egy bizonyos része ilyen zöldes-sárgásan,na most ez mi miatt van????és mi rá a gyógyír??ja,és legalább 3Xvolt ugyanilyen idõjárás és eddig NEM csinálta.
Eleinte azt hittem hogy csak poénkodnak, sajnos nem ez a helyzet...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Mindenkinek van és az "L" gombbal lehet bekapcsolni, pulóverben is mûködik.
Ez is mehetne a faq-ba.
Más.
Találtatok már night-visiont?
Én se. <#hehe>#hehe>
Mivel az viszont a ruha része. 😊
Tök véletlen megnyomtam az "N"-t és bekapcsolt (Duty Armor, nem tudom hogy a többi ruhába bevan-e építve)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
A megoldás a kérdésedre: a TRADE felett a párbeszédablakban van vmi szöveg,most így nemtom mi,arra katt,és amik bejönnek,azokra katt,utána kimehetsz.
DE közlöm veled,ha erre nem jöttél rá,bizonyára nem vagy vmi jó angolból,márpedig ez olyan játék,ahol írtó sokat kell beszélni is,szóval ha már most probléma van,akkor nemtom késõbb mi lesz veled.
(És nagyon nem is kamuzok szal azé figyejjé!)
@
"MimaSKATE
ma 16:03 | privát | galéria | válasz erre | #17927
gforce n 7600gs asus 256mb(videokártya)1gb(ram) és zsaggat,pedig nem is full ra raktam... miért?😞 EMUDVD-t szedtem...még csak crack elni sem kellet... :\"
Tedd FulldynamicLightningra, szedd le mediumra és Shadow-t Advencedben teljesen. Úgy jobb lesz. Aztán célszerû 3-4 giga swap filet csinálni.
@
Meg tudnátok mondani a laborban amikor megszerzem a dokumentumokat hogyan tok továbbmenni? Mert azok a tûz szellemek elzárták a kifelé vezetõ utat. Látom a nyilat a térképen de nem tom hogy jutok el oda pls segítsetek! elõre is köszönöm
Mi lenne, ha vki elolvasná azt a nyomorult FAQ-t...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
@
elmondom pontosan hogy hol vagyok! és hogy hol döglök bele a sugárzásba
The Garbage na itt tartok!