S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nagyon zsír a játék a Far Cry óta nem kötött le ennyire egy Fps sem. Mondjuk a pénznek nem tudom van e értelme az elején még 6000-ért láttam egy dzsekit de akkor volt vagy 500 kopejkám azóta meg találok olyan cuccot amit a barkeeperek árulnak.
Viszont Yantarban elakadtam😞
Kipucoltam a nagy Psi központot lekapcsoltam a géprõl megszereztem a doksit és azt írja use the secret tunnel to leave the lab. Namost amerre a nyíl mutat ott egy létra van amire nem tudok a földrõl felugrani meg egy másik amin felmenve viszont csak két gép van de nem lehet kapcsolni semmit rajta. A közelben egy lepusztult WC is van de annak a falán se találtam semmit. Aki tudja ez alapján nagyjából mirõl van szó segítsen!
Elõre is köszi jó szurkolást mindenkinek a válogatott meccshez!
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
vagy nem akad véletlenül a játék?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
pls help
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Elõre is kösz
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Én 1100 körül vagyok és Expert, lesz ennél nagyobb?
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Msn: [email protected]
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Ha aranylag gyorsan lefutok az Lab X-16 -ba, kotozest es elsosegely csomagokat hasznalva, ott is egy ido ugyanez elojon sajna.
Valami konkret tipp, hogy mivel tudom biztosan es vegle leallitani ezt a Psi-sebzest?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Nem találok sehol nagy sugárzás ellen védõ ruhát, vagy pszi ellen védõ ruhát!
Az a szr*r göncöm van amit a barkeepernél vettem!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
És nem vettem észre semmi különbséget a 2 beáll.között.Mondjuk igaz,h nem indítottam újra a játékot😊
"Get inside Lab X16"
Pls. valaki hlp. mert nagyon idegesít hogy ott van a térképen bejelölve oda megyek azt bármit csinálok nem tünik el !!!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Igen 10 gigat foglal a feltelepitett STALKER.
am 5gigát telepit fel
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -