S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Dehogynem.De nem mindig csinálja,csak úgy random egyszer elkezdi,után rövid idõközönként.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Bandee
elején van nálam 1 kolbi kb, bedobom és akkor nyeres +10 sec gameplayt kb ... :\

Aloha emberek!

Nagyon zsír a játék a Far Cry óta nem kötött le ennyire egy Fps sem. Mondjuk a pénznek nem tudom van e értelme az elején még 6000-ért láttam egy dzsekit de akkor volt vagy 500 kopejkám azóta meg találok olyan cuccot amit a barkeeperek árulnak.

Viszont Yantarban elakadtam😞
Kipucoltam a nagy Psi központot lekapcsoltam a géprõl megszereztem a doksit és azt írja use the secret tunnel to leave the lab. Namost amerre a nyíl mutat ott egy létra van amire nem tudok a földrõl felugrani meg egy másik amin felmenve viszont csak két gép van de nem lehet kapcsolni semmit rajta. A közelben egy lepusztult WC is van de annak a falán se találtam semmit. Aki tudja ez alapján nagyjából mirõl van szó segítsen!

Elõre is köszi jó szurkolást mindenkinek a válogatott meccshez!
Légyszi valaki rakja már fel a mentését kb ahoz a feladathoz köüzel hogy Talk to Sakharov! mert nemtudok vele beszélni! pedig normális a billem mást minent tudok csinálni, és nem akad a game! please valaki tegye fel valahova a mentését! thnx

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

lehet rossz a billenytüzeted
vagy nem akad véletlenül a játék?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Hali! nemtudom miért de amikor van az a küldi hogy Talk to Sakharov és elmeek Sakharov-hoz akkor nemtudok vele beszélni! be bugosodott az a rész:S csak áll egyhelyben :S szal légyszi ha valaki kb itt jár az rakja már fel a mentését hátha azzal jó lessz. ja és az se baj ha már kicsit messzeb jársz. légyszi rakja fel valaki valahova a mentést! 1000thnx

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

erx13
hm... halálraéhezteted a csávot?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

berlinboy6329
Az olyan elektromos izé.Nézd meg mikor hol van,oszt vidd át.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

The Protector
Najó.Megkérezem mégegyszer.A játék mennyit telepít fel.dvD-rõl telepítem tehát annak nem kell hely.Mennyit foglal???

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

berlinboy6329
Vmi 5let,iért megy magától az emberem játék közbe?Rohadt késõn reagál néha a gombokra,és állandóan kinyírnak olyankor,vagy leesek vhonnan.

de az alagútba meg fog halni attól a sugárzástól vmitõl nem???

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

berlinboy6329
Egyél. :/

báttyó02
rohatt!!44

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Bandee
az mitõl van hogy elején a játéknak, legeleje. kijövök bunkerból, be a kis camp-be elindulok elsõ küldire, van hogy már menet közben elhalok, kijön a kis kaja ikon aztán kb 5-60 sec, változó. 1szer volt h spec végig toltam kb küldit, ki lett pucolva az enemy és utána jött elõ. de ált 4 percig ha élek ~. emtom mire vélni, valaki 5let?

berlinboy6329
Fogjad meg a csávót és vonszold át az alagúton.

Glpetyus
ték :c

császtok kéne egy kis segítség elakadtam az elsõ pályánál amikor oda kell menni egy csávóhoz az alagútnál ez az után van mikor másodjára oda mék a feladat adó csávóhoz mit kell tenni vmi vonattal kapcsolatosat ír ki...
pls help

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

Glpetyus
<#wow2>

erx13
nem az is expert...

berlinboy6329
Semmi sincs bedugva,csak egér meg bill.

joystick, kormány stb kihúz és úgy játsz

erx13
szerintem nem, nameg mire a végére érsz valószínû hogy elsõleszel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Márt csak azért is, mert ahogy én kivettem a történetbõl, te vagy Strelok

NeBby
Az mér van h betölti a játékot lemegy a videó aztán nem látok semmit csak az eget XD (Direcx legújabb van fenn , 101.41 es driver , vista) gépigény tuti megvan...jah és úgyse megy ha Service Pack 2 esbe akarom elindítani vistáról...PLS HELP!!<#help><#help>
Elõre is kösz

Starcraft2 e-mail: [email protected]

2300 pont az milyen rank?
Én 1100 körül vagyok és Expert, lesz ennél nagyobb?

hali! fölveszek a hullától 1 életmentõcsomagot és nem tudom mit kell csinálni. Azt hiszem 1 sebesültnek kell odaadni. Ha neki kell hol találom?
<#help><#help><#help><#help>
berlinboy6329
Ezt a szart!Ez a game 1 irányíthatatlan fos!Játszok,és egyszercsak mintha önálló életet élne,hiába nyomok akármit szarik az egészre.Már 1 csonószor mwegöltek miatta.<#levele>

Voltan
A végkifejlet szempontjából számít, hogy hanuadikok vagyunk a sikerlistán?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

erx13
hát jah már én is 2300pontnál járok végéhez meg még elég sok kell...

Én lassan haladok, már rég elsõ voltam a ranglétrán mire megszereztem az elsõ Obokan-t <#zavart1>

erx13
ojl néz ki, én tul hamar szereztem gp37 et vagy mit aztán nem használtam ilyeneket... aztán meg a dutsok fegyverét használtam, amiben meg alpbol van beépítve gránátvetõ

erx13
nekem is ez volt, de a végén ki tudod kapcsolni, punt ez az x16 labor lényege... sokat szórakoztam vele én is...sok bandage meg medkit elment... ha ezt megcsinálod majd kapsz fülvédõt...

Végre van gránátvetõm a NATO fegyókhoz is! <#vigyor3>

mila69en
ha nem világít akkor kivan kapcsolva és akkor azt hasznalja amit a moncsid is kint a desktopon

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ha valaki esetleg multizna(törtel)ne felejtsen el szólni nekem 😛
Msn: [email protected]

kovecses
Na tessék mindenkinek ez kéne!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Glpetyus
õ biztos nem 😊

Smithwarden
Yantar-hoz megvan ruha, kulonbozo artifact-ok, nem minden kuldit, de eleg sokat megcsinaltam...megis jon a Critical Psi-Emission Level, es eleg gyorsan fogy a hp-m. 😞
Ha aranylag gyorsan lefutok az Lab X-16 -ba, kotozest es elsosegely csomagokat hasznalva, ott is egy ido ugyanez elojon sajna.

Valami konkret tipp, hogy mivel tudom biztosan es vegle leallitani ezt a Psi-sebzest?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

kovecses
De az én kérdésem nem hülye!
Nem találok sehol nagy sugárzás ellen védõ ruhát, vagy pszi ellen védõ ruhát!
Az a szr*r göncöm van amit a barkeepernél vettem!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

erx13
be kell menni az x16os laborba

hát ha már 1x kitakarítodd és kihoztál mindent akkor már semmit,az ottmarad sajna
tudom,h a villám😊Ja,és egy kérdés: a játék asszem alapból 60 Hz-en indul,és a menübõl ki-be lehet kapcsolni.Most azt nem értem,h ha nem világít a ''lámpája'',akkor hanyas Hz-n van???És akkor van-e kikapcsolva,h nem világít a lámpája?
És nem vettem észre semmi különbséget a 2 beáll.között.Mondjuk igaz,h nem indítottam újra a játékot😊

Törölt felhasználó
Mit kell csinálni amikor ez a faldat ?? mindent próbáltam de nem tünt el !!
"Get inside Lab X16"
Pls. valaki hlp. mert nagyon idegesít hogy ott van a térképen bejelölve oda megyek azt bármit csinálok nem tünik el !!!
báttyó02
és ki nem sz**ja le?

mondjuk nekem tokmindegy van két vinyo osszesen 300 gigaval 😄DD
mila69en
szvsz ez egy hatalmas búg én is találkoztam vele elvileg úgy kéne történnie hogy megmented molet és õ odavezet a csatornához😄 ennek ellenére van olyan hogy nem mented meg molet ott van a csatornánl lemész kijössz akkor mondja a pda hogy mentsd meg molet viszont így lehetetlen megmenteni megsem hal mole de azt írja hogy failed😄D ott áltam bent a házban melette és azt írta hogy meghalt közben megsem halt ugyanúgy ott gugolt😄 és már nem is volt senki aki megölhette volna mert addiigra rég megöltem mindenkit

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ha nemtunt fel a kerdeseidre idorendi sorrendben valaszoltam
Igen 10 gigat foglal a feltelepitett STALKER.
nálam 5.8-at

5,47 GB

báttyó02
10giga hely kell neki
am 5gigát telepit fel

The Protector
10 gigát foglal??????????Vagy most mennyi?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?