S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Lab X-18 második ajto ahol az az izé veri az ajtót ott a kód:9524 beírom és nem nyílik ki az ajtó! Miért?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
nekem normálisan muxik
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
ha kell feltöltöm vhova Kandurex
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
szal átírta, arra nekem ez van bindelve, mégis lehet h gyorsítja az idõt? és akkor ha jól sejtem emtom átállítani sem ...
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
lol már 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ugyanez a konfigom,object dinamic ligtning-al(DX9) + közepes beálitásokkal -láthatár pl fullon van- 1024-ben simán megy.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Meg azt is hogy 7 féle képpen végzõdhet!
Ez csak az egyik!
Rohadtul nehezedre esett volna spoilerbe tenni?
Sztem nem nagyon kéne rátehénkedni a billentyûzetre mer fix hogy benyomtátok az idõgyorsítást. Megnyomod az M gombot és nézd meg hogy tellik az idõ. Ha nagyon gyorsan akkor bizony benyomtad a * gombot.
Ahhoz hogy kikapcsold nyomd meg a / gombot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tetszik a vége!
Kivántam egyet a reaktorban, hogy gazdag elgyek!
Aztán rámdõlt az egész sz*r!
Ilyen hülyeséget!
Mi a másik 6 végezet? És hogyan dönti el a játék hogy neked melyik lesz a vége?
Mert én nem ezt a kívánósat szeretném!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Émbörök, hol a gyíkomban van az a bár, ahol le tudom adni a prof. pendrive-ját és kapom a jófajta ruhát? Mert az istennek sem lelem...
P.s.: Amúgy a jövõ héten indul a vonatom Kijevbe, ahonnan irány a Zóna, ahol négy napot töltök majd el, és bejárom az egészet.
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
num /-el meg lassitod
ahogy betöltötted a gémet kezd el nyomkodni 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬