34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#21405 LOL, itt hagyd abba. :))))))))
"7. Van valamilyen végigjátszás a játékhoz?
Igen, itt meg itt van egy angol!"
(de igen, kell az a vessző, az a mondat úgy helyes, persze csak annak aki ért magyarul.
gy.k.: Igen VESSZŐ itt meg itt találsz egy angol végigjátszást) :DDDDDDDDDDD -
TomDantes #21404 Hm, hát nem is tudom hogy minek nevezzem azt amikor azzal dicsekszenk egyesek hogy milyen könnyen megtanultak angolul, és nem értik hogy más miért nem tanul meg angolul.
No persze azért nem kell kiakadni azon hogy nincs magyar nyelvű végig játszás, vagy honosítás.
No de tényelg nem kötözködni akarok ,csak hát vannak olyanok akik nem tanultak meg angolul.
Deatól még hogy valaki nem beszél idgen nyelveket még érdeklődht(ne) kulturáltan.
És persze aki meg beszél az is válaszolhat kulturáltan. -
haxoror #21403 Töltsd be az autosave-t és akkor a pályárabelépéstől újra kezdheted, ne turkálj a hullákban, nem mennek már úgy sem sehova szal mindenképp a doktort védd, 5 perc alatt megvan az egész :)
RPG-hez lesz lőszer de csak hullától szal a kilövő is mellette lesz, nyugodtan eldobhatod.
szvsz az RPG nem éri meg, egy rakétával kb 8kg és végsősoron nincs is rá szükség, mindent (jobban) meg lehet oldani puskával vagy gránátokkal. -
#21402 Zárszóként:
A nickem Blasta, nem Slasta, ehhez sokaknak nem kell túl nagy IQ, hogy rájöjjön...
Másrészt nem ugattam le MINDENKIT, csak a Te hozzáállásod ütötte ki a biztosítékot.
Plusz a "fasszopó", "pöcsfejű", "ugatógép" kifejezések elég sokmindenről árulkodnak, szal -
#21401 Akkor megpróbálom életben tartani, bár már vagy 20x-30x próbáltam...
RPG-hez van esély rá, hogy találok rakétákat? Mert ha nem nagyon, akkor eldobom a csudába...
(kár, hogy ruhát nem lehet leszedni hulláról...) -
barmi #21400 nem kiabáltam! :P -
haxoror #21399 Most nem azért az angol eléggé alapnyelvnek számít ma már, nemtudom hogy középiskolában újabban milyen nyelveket tanítanak de ha jólemlékszem egy idegen nyelvet mindenkinek meg kell tanulnia és nem teljesen világos hogy miért NEM az angolt választja a jónép... -
barmi #21398 nanemár. aki tud magyarul az félreérti szeréntem, a vesszö nem nagyon kellene szvsz -
#21397 Senki nem vágott fel itt az angoljával. Én sem.
De az a minimum, hogy ha nem értek valamit, úgy teszek először ahogy Te, aztán pedig ha nem jutok semmire bejövök ide és érdeklődök normálisan, nem pedig kiakadok, hogy csak angol végigjátszás van.
-
#21396 :)))))))))))))))))))))))
érdekes, csak te értetted félre, azt az igen egyértelmű mondatot. -
haxoror #21395 Menj vissza wild territory-ra és minden második zsoldosnál lesz távcső TRs-hez -
barmi #21394 faí=faq :) -
TomDantes #21393 Nem akarok kötözködni de engem meg azok idegesítenek akik felvágnak az angol tudásukkal és leszólják azokat akik meg nem tudnak angolul.
Igaz am igaz, én se tudok egy szót se angolul, és ha megakadok megpróbálkozok először is egy szótárral lefordítani a dolgot, mert hát nem csak game-t hanem szótárt is lehet letölteni az internetről. -
haxoror #21392 Ugyanazt zöldben :)
(gyakorlatilag az a legjobb armor a játékban, jobb mint a SEVA) -
barmi #21391 ennyit erröl. egyébként pedig eléggé félreérthetö a faíban ez a bizonyos végijátszás dolog mert ugy jön le mintha az elsö magyar lenne te pöcsfejü ugatógép! csak ezt merészeltem szóvátenni. -
barmi #21390 Slasta: mert te aztán nagyon ott vagy a szeren vazzee.... :PP 500-as az iq-t és mindenkit csipöböl leugatsz. Pont az ilyen fasszopok azok akik szeréntem igazán tajparasztok mint te vagy -
Inquisitor #21389 Az egy dolog, hogy valaki nem Angolul tanul, van még pár nyelv, de ugye a Stalker elérhető Német vagy ékes Orosz nyelven is. :) -
Antrax #21388 -
Me Ga #21387 Jaja, nekem is kéne nem orosz távcső a TRs301-esre...
Hol lehet ilyet találni? -
#21386 Nekem kinyomják a biztosítékot azok a jómagyar emberkék, akik CSESZNEK angolul 2 szónál többet érteni (beszélni semmit), de persze nyomják a gémeket, mert mérne nyomnák (only warez), semmit nem értenek a sztoriból és még nekik áll feljebb, ha 2 héttel a megjelenés után nem tesznek a kicsi arcocskájuk elé full magyar végigjátszást a játékból...
-
#21385 Ebben biztos vagyok ;) -
harvy101 #21384 najo de a hangtompitos automata sniper utan mar azse kell :D
(amugy barmilyen meglepo en kozepiskolaban tanultam angolt 4 evig+Cartoon network meg feliratos film oszt kész siman megvan a kozepfok :D ) -
#21383 Pisztolyt én csak azért tartottam meg mert hangtompítós, néha hasznát tudtam venni, hogy csendben gyilkoltam, és mégis biztosabb a késnél. -
#21382 Azért tanulj meg angolul, hogy ne maradj ilyen síkegyszerű tajparaszt mint most vagy
vazze -
barmi #21381 inkább nézek youtube-s videokat a kérdéses részröl! -
harvy101 #21380 hat nemtom nekem az 50 kg boven eleg volt a vegen 2 puskaval meg egy sniperrel is tudtam sprintelni siman
amugymeg pisztolyt eldobtam a gecibe nemjo az semmire az elso puska utan :D -
#21379 Sok helyet lehet megtakarítani, ha nem viszel minden fegyverhez 300+ ammót! A pisztolyhoz bőven elég kb. 30-40 lőszer, a vadászpuskához se kell több 20-30-nál, úgyis nagyrészt a gépfegyverekkel fogsz lövöldözni (a puska csak közelharchoz jó, de később el fogod dobni úgyis), azokhoz meg általában találni a hulláknál rendszeresen.
Kajából sem kell sok, minden második hullánál van vmi flamó, 3-3 kenyér+szalámi és csá. Medkit, sebtapasz, injekció kell sok, meg hely az artifactoknak. -
barmi #21378 Slasta: vedd be a végét! nehogymár ezét tanuljak meg englisül vazze :PPPP -
barmi #21377 Ha elakadtál, akkor olvasd el a FAQ-ban található végigjátszást!
Aki tud angolul annak biztos segit.... no comment!
X16 lejáratánál nincsen valahol felszerelhetö távcsö vagy valahol a közelben? naon kéne :)) -
#21376 "Mindkettő angol vazzeee.... Magyar vagyok nem turista! köszi!"
Akkor tanulj meg angolul professzor úr, mert a világ nem fog hozzád igazodni, -
el Boogie #21375 Inquisitor: meg tudnád mondani mi a különbség a fixre állított lapozó fájl és a nem fixre állított között? Valamint ha meg tudnád mondani mi a jelentősége annak hogy a kezdeti méret mekkorára van állítva? Hogy a max. méretnek mi a jelentősége sejtem, az egyértelmű(nek tűnik), de a kezdeti... megköszönném! (Bár kb 15 éve van pc-m ezen még sosem gondolkoztam el... ) -
#21374 Noweld meg a swap-filet, vagy 4 gigara, es legalabb 2 giga ramot szerezz be, esetleg a latotavolsagot is csokkentheted, vagy kapcsold kia dynamic lightning-ot. -
Inquisitor #21373 Nem tudja valaki, hogy miként küszöbölhető ki az a hiba, hogy percekre megáll a program? :(
Ezzel szívók már 4 napja .... -
el Boogie #21372 ill kaja -
el Boogie #21371 Nem tudjátok ha egy dobozba /azaz általában kék színű, amiben bogarászni lehet/ berakok a cuccaim közül 1-2 dolgot, az később nem tűnik el onnan? A tököm tele van már ezzel az 50kg-s határral. Az oké, hogy így reális a dolog, de már szinte csak olyan van nálam, amire szükségem van: eü cucc, lőszer, egy pisztoly egy géppisztoly, egy vadászpuska kalya és kész. Meg vodka persze -
Antrax #21370 Még csak egy hete és 70%????
Akkor tuti meg lesz ezen a héten... -
barmi #21369 7. Van valamilyen végigjátszás a játékhoz?
Igen, itt meg itt van egy angol!
Mindkettő angol vazzeee.... Magyar vagyok nem turista! köszi!
-
Inquisitor #21368 Konkrétan nem tudom, de legalább egy hete. Elég gyorsan haladnak vele. -
#21367 nos a seva-ra visszatérve...
wild territory-n van az a beszakadt tető...
ha felmásztok az épület tetejére, beugrotok (iszonyat erős a sugárzás!) akkor bent van egy széfben egy seva ruci!
jah és nem árt vigyázni, mert azon túl, h van bent egy flash anomália, alatta egy qrva nagy lyuk van, ahonnan baromira nem lehet kievickélni, szal vigyázzatok, vagy mentsetek az operésön előtt -
barmi #21366 A zombiknak lödd szét a bogyójukat (fejüket) és egyböl összecsuklanak :DDD
Távcső kellene nekem mert most megyek le az x16-ba és ltaam rola videot hogy nem ártana egy távcsö :) valaki tud a közelben??