S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Aha, arra gondoltam. Akkor belepakolászom. Thx.
A kék ládákból nekem még nem tünt el semmi

wantonly
Ti használjátok a ládákat tárolásra? Csak azért kérdezem, hogyha belepakolok cuccokat eltûnik-e. Például van egy a Bár-ban, ott csak nem viszik el. 😊 Már annyi fegyóm van nem tudom hova tenni, eldobni meg nem akarom.
nem

Úgy is tudom hogy te voltál! <#boxer><#idiota>

Sziasztok!

Lehet benn autót vezetni vagy más jármûveket?Ma kezdtem el vele játszani 3-ik pályán tartok és eddig egy vezethetõ vassal sem találkoztam!
hehe <#idiota>

Valszeg azért nem tudtad a rácsot kinyitni mert nem kulcsal nyílik.

Azt a bazi nagy világító kapcsolót kell megnyomni mellette a falon.

Tök sötét van az egész pincében és csak az világít szal elég nehéz nem észrevenni.

Fõleg azért mert a rab csávó is mondja hogy kapcsold ki.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Az a Duty-s adja akit rögtön a pálya betöltése után láttál, megkér hogy segíts neki és ha nem baszod el a küldetést akkor odaadja.

Ha meghal akkor a hullája mellõl felszedheted a fegyverét, azon is van távcsõ.

Amikor a harmadik Duty-st kell kimenteni abban az épületben is lesz egy távcsõ az egyik ládában.

Késõbb a wild területen a zsoldosoknál gyakran lesz szintén távcsõ szal ne pánikolj, nekem kb 6 ruszki és 7 nato távcsövem van már 😊

Voltan
A duty-ba majdnem beálltam, Military warehouse pályán lehet. Feladatba adják, hogy szedjunk le egy freedom snipert az õrtoronyból. Én lõttem rá, de nem találtam el, erre kirohantak a freedom bázisról a fickók, és szarrá lõtték a duty-sokat. Vagyis meghalt az is, aki bevett volna a csapatba. Majd megpróbálom megint.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Nem az, még elõtte. RÖGTÖN, ahogy belépsz Dark Valley-ba. Aztán õk ketten küldenek el a fogolyért.

gabber_saviola
😄DDDdddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jah térképen pls jelöld be painttel vagy photoshoppal h. hol az a dutys srác....

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Glpetyus
😄D

Ha fejbelövöd és meg se rezzen az azt jelenti hogy mégsem lõtted fejbe 😊

még mindig nem tudja senki hogy hogyan lehet beállni a bandák közé?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

pff a banditák börtönében (a põincében) volt egy csávó de az asszem freedomos és nem volt kulcsom nem tudtam kinyitni😞

beszélni velük!

Ha ez nem sikerül akkor uninstallálni kell a játékot és 10 év múlva újra megpróbálni vele játszani!

Tudtam!

A Duty-ról a Wild-ra váltó kijárat melletti lila háromszögnél már másodszor találok science ruhát, ezek szerint nem véletlen hanem mindig ez a lott annál a keresztnél

Attól, hogy angolul "soya", magyarul "szójának" írják, pontos j-vel 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

igen, volt

bertino
hát ez vmi csóró fordítás...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hello érdeklödnék hogy lehet e javittatni a fegyvereket meg hogy a stalker suit nál vmi komolyabb ruha mikor lesz

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Azért a diétás kolbász fordítása nem tökéletes, legalábbis mellette van egy kép az angol eredetirõl és ott nem teljesen ez van. 😊

Why so serious?

wantonly
Ja ok, kösz. 😊
megkapod ne izgulj 😊
csak kicsit késöbb

Voltan
Már lennie kéne. Dark valley elején rögtön ott egy duty-s csóka, õ adja oda. A társát kell kiszabadítani, õ is jön. Nem találkoztál vele?

haveromnak 4 giga volt beállítva,de én egy egyszerre v netezek v játszok,mást nem csinálok,szóval nincs vmi max. érték???de úgy,h ne szaródjon el

xotyi
jah.. akkor sorry... nem szóltam<#vigyor3>

Trance&Friends nothing more..

wantonly
Kruglov mikor adja oda azt a ruhát? Már visszatöltöttem 3szor, de semmit sem ad. Atmegyek az alagúton, utána beszélek vele és elmegy.
kolbi870315
ez benne van a FAQ-ban....

BF2142:kolbi, kolbi01

xotyi
Eggy másik fórumon olvastam a"megoldást" ahang problémára,hogy a játék ne csak stereóban szoljon.. nem tudom h használ-e eggyik játék sincs fenn a gépemen.. (eggyiksem megy<#zavart2>) de akit zavar ez a hiba és van kedve próbálja ki.. tehát:

A battlefield 2 BF2OpenAL.dll fajlt át kell nevezni OpenAL32.dll-re és bemásolni majd felülirni az eredeti fájlt a stalker/bin könyvtárban és így térhangzásban szólnak a játék hangjai..

Trance&Friends nothing more..

bakvarnyu
2 giga

bakvarnyu
itt van zip-pel van betömörítve:
http://files.to/get/400747/23367/x.dat

Nekem állandoan lefagy a STALKER de ne tudom miért tök idegesitõ.
vki plz, a multihoz kell!

lehet h süket, ki tudja, ez a zona, biztos halláskárosodása lett a sugárzástol

kicsit kurva szar a graf😛

svédcsepp
Ez de komoly.Bemegyek egy épûletbe a csávó alszik,horkol is mellé.shotit elõvettem ,kettõt mellé löttem a padlóba,az meg full nyugodtan horkol tovább<#idiota><#idiota>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

herczeg
kicsit jó?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

hy
dark valley-ben vagyok és kiirtottam már a heléyi bandita "fõhadiszállást" ost az a küldi h. keressem meg a laboratórium bejáratát azt szeretném kérdezni h. mikortól kapok itt távcsövet a gépstukihoz? mert itt v.ki mondta nekem h. dark valley-ban egy emberke kéne dajon....

nem találom meg sehogy a forumba az eredeti exe-t pedig emlékszem h vki kérte és nekem is kellene, tudtok adni egy linket? vagy h melyik oldalon van mert ez igy kurva idegesitö:S

a lapozófájl méretének megadásakor mennyit célszerû megadni?

svédcsepp
Ami egy kicsit idegesit ,hogy néha fejbelövöm az arcot az meg ,meg se rezzen,õ meg egyet lõ ,oszt' szevasz ge*i.Na meg a szagatott fútás...

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
Nemtudom ti hogy vagytok vele,de sikerült annyi fõ ill. melléküldetést összeszednem,hogy most rohangálhatok össze vissza,mint a mérgezett egér.Úgy döntöttem újrakezdem a gammát és probálok 1×re egy írányba öszpontosítani,már amennyire ez lehetséges.Összeségében sztem jó a gamma,bár egy kicsit sokat kell szaladgálni egyes küldetéseknél.Nyílván,ha nem powerkedtem volna és szedek fel annyi feladatot,akkor rohangálni se kell kilométekeret.<#hehe>

a házigazda 😊
amugy sztem a STALKER és a Shadow of chernobil egy kicsit lehetne bentebb hogy ne halványuljon el annyira a betük széle

Shodan
nem tudom hogy ki csinálta a bannert, de nagyon jó lett grat neki!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Próbáltam. Az a baj, ha szimplán magára hagyom a játékot 10 percre, anélkül, hogy bármerre mozognék, akkor is újraindul. Szóval nem az van, hogy megfekteti a gépet a program és azt nem bírja a gép. Kisebb felbontásban is ugyanezt csinálta.... Nem tudom mi lehet, nem szeret vmi drivert...állítgatok még akkor.