S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet benn autót vezetni vagy más jármûveket?Ma kezdtem el vele játszani 3-ik pályán tartok és eddig egy vezethetõ vassal sem találkoztam!
Azt a bazi nagy világító kapcsolót kell megnyomni mellette a falon.
Tök sötét van az egész pincében és csak az világít szal elég nehéz nem észrevenni.
Fõleg azért mert a rab csávó is mondja hogy kapcsold ki.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha meghal akkor a hullája mellõl felszedheted a fegyverét, azon is van távcsõ.
Amikor a harmadik Duty-st kell kimenteni abban az épületben is lesz egy távcsõ az egyik ládában.
Késõbb a wild területen a zsoldosoknál gyakran lesz szintén távcsõ szal ne pánikolj, nekem kb 6 ruszki és 7 nato távcsövem van már 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ha ez nem sikerül akkor uninstallálni kell a játékot és 10 év múlva újra megpróbálni vele játszani!
A Duty-ról a Wild-ra váltó kijárat melletti lila háromszögnél már másodszor találok science ruhát, ezek szerint nem véletlen hanem mindig ez a lott annál a keresztnél
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Why so serious?
csak kicsit késöbb
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A battlefield 2 BF2OpenAL.dll fajlt át kell nevezni OpenAL32.dll-re és bemásolni majd felülirni az eredeti fájlt a stalker/bin könyvtárban és így térhangzásban szólnak a játék hangjai..
Trance&Friends nothing more..
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
dark valley-ben vagyok és kiirtottam már a heléyi bandita "fõhadiszállást" ost az a küldi h. keressem meg a laboratórium bejáratát azt szeretném kérdezni h. mikortól kapok itt távcsövet a gépstukihoz? mert itt v.ki mondta nekem h. dark valley-ban egy emberke kéne dajon....
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
amugy sztem a STALKER és a Shadow of chernobil egy kicsit lehetne bentebb hogy ne halványuljon el annyira a betük széle
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?