34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
[Walaki]D`Lair #21485 Halí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudok kijutni kezdésnél a szobából!!!!! Akármit próbálok zárva van az ajtó??!!
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!!!! -
godmode #21484 Helpmíí! Kurglov-akárkit nem tom megvédeni, mert mire odarohanok már halott. Nyíl mutatja ezután a következő küldetést egy másik tudóshoz. Valami Sh...akárki. Átverekszem magam hozzá, be a bunkerba a vasajtókon odamegyek a kisablakhoz, de szóba se áll velem csak nézi a mókuskereket... Beszélgető funkcót fel sem ajánlja a játék, pedig most vele kellene csevegnem...kihagytam valamit? Probáltam többször is visszatölteni a játékot, de Kurglov hulla mire odarohanok, pedig ott hiányozhat valami a történeti szálból gyanítom... -
#21483 na igen csakhogy ő ezt irta "olyan kéne ami soha nem fog szaggattni ", érited a soha szót -
TomDantes #21482 Áh lehet olyat találni amin talán nem szaggat semmi.
én kinéztem egyet úgy 500-600 ezer volt. Még 20 év munka és össze is jön a rá való. -
#21481 majd azért ha találtál olyan gépet amin soha semmi se fog szaggatni oszd már meg velünk léci.
Helyedbe én egyelőre csak egy jobb videokártyát vennék meg még egy kis ramot. -
TomDantes #21480 egyszerű mindeből a lehető legdrágábatt. Akkor biztosnem szagat semmi egy darabig. -
#21479 sztem nyugodtan megveheted , ennyivel mennie kell mediumon.
még sztem dx9-ben is.
-
Jacsó Viktor #21478 HEllósztok!
nyáron már fogok tunigolni gépemet,de nem tudum hogy milyent vegyem hozzá :(
de hátha tik is segitetek...
olyan tuning kéne ami soha nem fog szaggattni egyetlen játék sem fullon vagy médiumon..
szoval gépem: AMD 2600+ 1,61 Hz,1 GB Ram,ATi radeon 9600 128 mb,80 GB vinyó ..
szoval STALKER-t low-on nyomom...
HELP! -
#21477 ja. -
#21476 Mint a mocsárnál.Előszőr alig volt bulettám,és mondom nekikmegyek,hát jött is a Karácsonyi ajándék pár Snork társaságában! -
DeviloftheHell #21475 hmm még mindig 70% a magyaritás :D vagy csak lusta volt a felelös frissiteni az oldalt? -
haxoror #21474 Nálam ilyen nem volt -
haxoror #21473 -
haxoror #21472 A busznál mindenkit le kell lőni mielőtt elájulsz különben a doki meghal.
a zombik nem akkora problémák, a baj akkor kezdődik ha snork-ok is vannak azokat nehezebb gyorsan kinyírni :/ -
haxoror #21471 sry azt én basztam el, a zöld ruhát majd másért kapod!
(a dokiért "csak" egy sárga ruha jár ha minden igaz) -
Nagydög #21470 lenni vedoruha nagyon remek talalni kicsi sarga emberkenel nev lee. radiacio ellen lekjobb -
Nagydög #21469 Ez egy kesobbi kalandotok. Volt mar ebbol felreertes errefele. -
#21468 Hello! lecci az antenna fele amikor megyek nagyon nagy a radiacio, van vmerre vmi vedoruha amit folkene venni?:D -
Nagydög #21467 Ja a 12 igeido, amibol Londonban negyet, New Yorkban meg kettot hasznalnak. -
xem #21466 Ujra termelődik, sokszor pont előttem, alig 1 vonalka élettel 1 golyó aztán kampeca. -
#21465 Kuglóf bácsit kell a buszhoz kísérni?Nem is tudtam,hogy úgy hívják,és sárga ruhában van.Én a lezuhant helinél találtam rá,de zöld ruhába volt és halott.Testvére? -
#21464 Hát engem rohadtul szopat. Túl sok zombi jön minden irányból. Illetve előszeretettel hal meg Kruglov a busz roncsánál - amikor én épp elalélok kissé... -
Me Ga #21463 Hmm, érdekes. Nekem semmi gondom nem volt ezzel a küldivel. Hagytam mindig egy KICSIT előre menni, aztán, ha látta, hogy jön valaki, akkor fedezékbe bújt. Mindig úgy álltam, hogy a testemmel védjem, így neki nem lett semmi baja, én meg lelőttem az ellent. Az elagút végén pedig én mentem szintén egy KICSIT előre, hogy a szemből jövőket lelőhessem.
Így nekem elsőre sikerült... -
#21462 Nálam nem támad fel senki. Olyan van, hogy fekszik a földön és még életben van. És, ha likvidálsz valakit gyakran "újratermelődik", de nem támad fel. -
#21461 Ehh, végigszenvedtem Kruglov életben tartását...(zöld rucit meg nem kaptam persze...:P)...erre a helikopterroncsnál a hulla testének megvizsgálása után jól megsérült a mentésem...most kezdhetem előlről az egészet a pálya elejétől autosave-vel...(asszem hagyom megdögleni - ennyi idegeskedést nem ér...tőlem aztán rohanhat a halálba a pisztolyával...:D)
(angolhoz meg annyit, hogy ja, egy mekegős szintre eljutni nem nehéz, azonban a tökéletes nyelvtudás már más tészta! A 12 igeidő, és ezek pontos-helyes használata, a latin-germán eredetű szókincs, a kismillió szabályszerűtlenség, a nyelvjárási-kiejtési bonyolultságok stb. stb. azért erősen feladják a leckét...pl. németet, oroszt szerintem könnyebb tökéletesre megtanulni - bár azok esetében meg többet kell erőteljesen magolni...) -
#21460 Ja, ok.
A dátumot nem is figyeltem. :P -
#21459 Nem zombikat lősz? :) -
#21458 Sztem az elég, néha lehet h kicsit fog swappolni, de túlélhető.
Nálam: konfig aláírásomban és 1024-full dynamic-high-on megy szépen. -
xem #21457 Hali bocsi ha hülyeséget kérdezek: nálatok is a halott ellenségek feltámadnak vagy ez csak egy BUG? -
#21456 Kamu, április 1. -
#21455 Szerintem DX8-ban nekimehetsz már. -
#21454 Elvileg itt egy kipróbálható verzió: DEMO -
Imter #21453 Most akkor így ennyi rammal nem éri meg pénzt ölnöm a játékba??? :S
-
#21452 Én előszőr 512-vel próbáltam, aztán vettem bele 1G ramot, de nemsok változás. Nemtom mennyi kéne már neki... Mondjuk én medium alatt játszok.
De elviselhető azért, időnként pl. futásnál néha beakad 2-3mp-re.
Viszont a te kártyáddal már jól kéne futnia szerintem. De ennél a játéknál ki tudja. :P -
sgember #21451 Nem árt a 2gb, de már le lett írva párszor, hogy kinek hogy megy a gépén. Egy A64, 1gb ram, kb 7600GT szintű vga-val elmegy dx9-ben full dynamic light-tal Mediumon. -
sgember #21450 Holtan találtam ezt a Fox csávót visszafele, akinek a (1. pálya, híd után) romos épületnél kellet segíteni 1x az ebek írtásában. Ez a későbbiekben gond lehet a normal befejezés elérése kapcsán? Ő lett volna a Guide? (vagy ki) -
Imter #21449 még a mediumhoz is?
1280 nem elég??? -
#21448 Ajánlatosabb mellé még 1 giga ram.. -
Imter #21447 Akkor egy szaggatás nélküli medium grafhoz 1giga ram és egy x1950pro elég lesz???? -
Inquisitor #21446 A demo sose jött ki hivatalosan, ami kijött ahhoz honnan szerez érvényes kulcsot?
Másrsézt nekem a demo tökéletesen futott, és a beszámolók szerint kéne mennie DX9-ben jól a véglegesenk is. Aztán még sem megy ....