S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha felveszed a kis nyílast is én nem dobod el az azelõttit és megnézed invetoryban akkor meglátod h. az értékei jobbak a nyiléasnak tehát pontosabban lõ kissebb a szótása stb stb...

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

pff az a kis nyíl azt jelenti h. egy spécibb verzió vagyis sokkal jobb mint az ami nálad van.......

mila69en
ha jól tudom aza nyil azt jelenti, hogy valamilyen rangosabb illetõé volt asszem😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

svédcsepp
Nekem nem hozza be a hivatkozást <#nemtudom>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

http://stalker.hardwired.hu/
hmm érdekes föleg az m143 az a exo csontvázat mikor lehet megszerezni? 😄 öö az a vacak az amelyik a duty-s brigádon van az egyik küldetésen? amiböl mindenféle cuccok állnak ki

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

engem is érdekelne kimentés.
Big G ha állítólag végig vitted a stalkert, nagy dolog lenne feltölteni pár kimentést?
mondom, engem csak az erõmû környezete érdekelne.

svédcsepp
Én épp most találtam meg egy olyan fegyvert,lent a bányában,ahol kerestem a dokumentumot a nemtudom milyen nevû csókáról 😊Akkor lehet vissza parázok és felveszem <#idiota>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

MaskimXul
Nagy flash volt nekem is, bár azt hittem parásabb lesz.
Ajánlom kipróbálni: yantarban az x16 fölött lévõ épület legtetején eltölteni egy éjszakát ücsörögve, távcsövezve, a zóna kipucolása elõtt, tehát belopakodva <#alien>
wantonly
Én most vettem 1G ramot, eddig én is 512-vel nyomtam. Én 4000-re állítottam. Többre sztem nem érdemes, kevesebbel lehet próbálkozni. De nekem így is swappolt, nemsok javulást érzékeltem, sõt most is még 1G rammal is.
svédcsepp
Látod én nagyon szívesen segitenék,de nemtudom, mivel hálisten 1 gigával rendelkezem.
Havernak viszont 512 volt,felraktuk ,teszteltük egész szépen futott,viszont minimumra vagy low-ra volt állítva a grafik :S
Nekem is vannak részek ,ahol érthetetlen mod,szaggat egy ideig,kb 10-20 sec,aztán megy tovább minden.Meg nálam ha villámlik meg szakad az esõ az tesz be talán egy kicsit...

fery02
Nemtom én még csak egy fegyvernél láttam ilyen nyilat, ennél az AK-nál, és itt úgy tûnik azt jelentette, hogy speckó változatot szereztem be.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Maximus4
Igen

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

GyuriX2572
UUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hi,
plz segítsetek!
Ott tartok, hogy kitakarítottam a Dark Valley-ben azt a banditaszállást + kiszabadítottam a foglyot a pincébõl. Az épülettel szemben van 1 kis ház ott a 2. emeleten egy szobában 2 hulla meg 1 sebesült, jön 1 szörny ok megölöm, adok a sebesültnek elsõsegéylcsomagot akkor beszélek vele stb... kimegyek a házból elmentem s ettõl az állástól kb 10mp múlva kilép a játék 😞 . Már ujratelepítettem meg minden stb...
(X2 4200+, 1GB RAM, 7600GT)

svédcsepp
fery02:Szal azt mondod,hogyha találok olyan fegyvert,aminek kis nyíl van az ikonján alúl,az valamiért más mint egy látszatra hasonló fegyver?sok× láttam már ilyet,de azthittem,azért van ott a nyíl,mert van nálam egy már belõle ,vagy mittomén <#idiota>

fery02
Tûzgömböt szétlõni? 😮 Erre nem is gondoltam, mondassz valamit, arra a folyton körülöttem izgõ mozgó tûzlapdaszerûségre gondolsz? 😊

nem a sugárzásra mondtam hanem a meat chunk meg ezek bullet prof-10% meg hasonlok

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

svédcsepp
Egyébként ez a gamma is beletartozik nálam a "részegen jobban magába szív" kategoriába<#idiota><#eljen>

HI!
Másnak is kilépeget a játékból mentéekor és néha maskor-is???
Vistát használok GF8800-al

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

fery02
Így van, ez egy spéci változat, az egyik hullánál találtam asszem. Ugyanúgy néz ki az ikonja, mint a normál AK-nak csak ugye van rajta az a hangtompító, az ikon sarkában meg egy felfele mutató nyilacska, ami biztos a speckóságot jelenti 😊 Amiket meg erekjéket használok, azok semmi radiation-t se esznek, direkt úgy válogattam össze õket 😊 Ez amúgy az a rész, ahol elõtte nem sokkal 2 lekódolt ajtót kellett kinyitni, meg a helységekbe paranormális tevékenységek vannak, amik beszarasztanak.

The Protector
Köszönöm.Végre értelmes emberektõl kaptam értelmes választ.Köszönöm.
Erre tudnátok felelni?
512 ramom van és ha swappelni fog(márpedig fog) mennyire húzzam fel a virtuális memóriát?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

svédcsepp
Ez a "bányás" balhé akkora flash,hogy csináltam egy ilyet <#vigyor5>

Maximus4
Lõdd szét a tûz gömböt

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sziasztok.Na,én is fölraktam ezt a gammát...A konfig:2500+os AMD proci,2giga RAM,Galaxy7600GT vga.Közepes minõséget ajánl a játék dx 9ben,1024X768ban.Nem piszkálom a beállításokat.Megy megy.De mikor fordulok,beszaggat.Eléggé.A virtuális memoria kezdõértéke 1500akárhány mega.a fölsõ határ 4096mega.Lehet még vmit javítani ezen,vagy ezen a konfigon dx9ben ennyi?

Miért nem jön be a MP/Off/Spam Topik????

DJ Skyline
a #18007-es kommented óta is 5,5GB-ot telepít fel
de csak 4x kérdezted meg eddig! 😊

lehetett találni egy spécit amin hangtompitó volt

mila69en
egy kis érdekességre lettem figyelmes😄D kilépve a játékból futott a totalcommanderem és pont ott volt ahol a user.ltx-van nekem van ott egy user.ltx.old nevü is, (biztoság kedvéért átneveztem, hogy melegyen az eredeti is) egybõl szemet szúrt, hogy amit elneveztem user.ltx.old-ra annak 7.4k-ra növekedett a mérete😄D há mondom ezmeg mi megnézem és kibõvûlt ezekkel a funkciókkal
ai_dbg_alife off
ai_dbg_anim off
ai_dbg_brain off
ai_dbg_cover off
ai_dbg_destroy off
ai_dbg_dialogs off
ai_dbg_frustum off
ai_dbg_funcs off
ai_dbg_goap on
ai_dbg_goap_object off
ai_dbg_goap_script off
ai_dbg_inactive_time 0
ai_dbg_infoportion off
ai_dbg_lua on
ai_dbg_monster off
ai_dbg_motion off
ai_dbg_serialize off
ai_dbg_stalker off
ai_dbg_vision off
ai_debug off
ai_draw_game_graph off
ai_draw_game_graph_objects off
ai_draw_game_graph_stalkers off
ai_draw_visibility_rays off
dbg_destroy off
dbg_draw_actor_alive off
dbg_draw_actor_dead off
dbg_draw_actor_phys off
dbg_draw_autopickupbox off
dbg_draw_bullet_hit 0
dbg_draw_car_plots_all_trans off
dbg_draw_climbable off
dbg_draw_customdetector off
dbg_draw_customzone off
dbg_draw_invitem off
dbg_draw_ph_car_dynamics off
dbg_draw_ph_car_plots off
dbg_draw_ph_cashed_tries_stats off
dbg_draw_ph_contacts off
dbg_draw_ph_death_boxes off
dbg_draw_ph_enabled_aabbs off
dbg_draw_ph_explosion_position off
dbg_draw_ph_explosions off
dbg_draw_ph_hit_app_pos off
dbg_draw_ph_ik_goal off
dbg_draw_ph_intersected_tries off
dbg_draw_ph_mass_centres off
dbg_draw_ph_negative_tries off
dbg_draw_ph_positive_tries off
dbg_draw_ph_ray_motions off
dbg_draw_ph_saved_tries off
dbg_draw_ph_statistics off
dbg_draw_ph_tri_point off
dbg_draw_ph_tri_test_aabb off
dbg_draw_ph_tri_trace off
dbg_draw_ph_tries_changes_sign off
dbg_draw_ph_zbuffer_disable off
dbg_draw_rp off
dbg_draw_skeleton off
dbg_draw_teamzone off
dbg_dump_physics_step 0
dbg_ph_actor_restriction off
dbg_ph_ai_always_phmove off
dbg_ph_ai_never_phmove off
dbg_ph_character_control off
dbg_ph_ik_anim_goal_only off
dbg_ph_ik_limits off
dbg_ph_ladder off
dbg_ph_obj_collision_damage off
dbg_ph_vel_collid_damage_to_display 7.
dbg_show_ani_info 1
ai_animation_stats off
ai_ignore_actor off
ai_nil_object_access off
ai_stats off
ai_use_torch_dynamic_lights on
unbindall
bind quit kESCAPE

azért ebbõl látszik hogy milyen játékot szerettek vólna csinálni😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

6 giga legalább is nekem

GyuriX2572
Honnan a rákból szereztél hangtopítót az AK-ra??

hmm azok az ereklyék igencsak leveszik a védelmet 😊 én csak egy soul nevüt használok 600% élet 😄

The Protector
Mennyit telepít fel a játék?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

és az onnan kb hány küldetés? vagy merre van?

Én is pont most tartok itt.

kössz!! na csá, megyek gémezni!
<#integet2>
fery02

Ennél a résznél akadtam el, kicsit elvontabb rész, mint a többi 😊 A lényeg, hogy felvettem egy dokumentumot fentrõl, most lejöttem ide, kimennék, de az ajtó be van zárva. Úgy néz ki, mintha csapdába jutottam volna, nincs valakinek ötlete? Feladatnak az van, hogy vigyem el a dokumentumot valam Barken-re vagy mi, lehet, hogy nem így van írva.

fuss át akkor mikort nem áramoz😄 tehát mindig abbamarad egy heléyen az áram és oda kell továbbfutni😄 de ha van éálettöltõd akkor végigfuthatszv az egész alagúton, túl lehet élni.

pripayt hotel sztem de kitudja 😊
ö a bar után hol lesz a köv trader?

Akkor mit kell csinálni?

A banditákat megöltem a tússzal beszéltem és az után van 1 olyan küldetés hogy menjünk ide-oda.

Ezután a térképen nincs nyíl.

És most?

Egy alagúthoz mentem ahol áram van.<#help><#help><#help><#help>
red forest elején mindenkit megszopat a sok zombi sniper?vagy csak én nem látom õket a gaztól,fáktól,kövektõl? eléggé idegesítõ hogy lépek 2-t és már fekszek is :/
lehet hogy nem mondok ujat de van egy aréna ahol lehet harcolni
Hassan B
Pár méterre a hulla mellet, ha az út felõl nézzük balra...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

wantonly
Lol.

Mit kéne csinálni? 😄

Majdnem minden 2. hullánál van... Ha lemegy az életed használod. Ha meg látsz egy földön fetrengõ sebesültet, odaadod neki.

De ez nem egy küldetés, ha találsz egy olyat, akkor sebesültet kell keresni. 😄 Mivel folyamatosan harcol mindenki, ezért elég sok sebesültel lehet találkozni a játék során.
az összes befejezésnek az a vége hogy ki kell nyirni?

Nehéz kinyirni Strelok-ot?

De hol van a sebesült??????<#help><#help><#help><#help>
Nekem 7900gs-em van,néha elõjön ugyanez a hiba....Ha ujraindítom a játékot elmúlik.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

GyuriX2572
Van valakinek mentése Pripyatból (ha lehet végérõl), aki nem követte a Strelok szálat és nem ment el a Stash-ez másodszor is? HELP

sajnos nem lehet eleget vinni küldetésre löszerböl sem mert 50 kilot bir csak a csávó