S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
hmm érdekes föleg az m143 az a exo csontvázat mikor lehet megszerezni? 😄 öö az a vacak az amelyik a duty-s brigádon van az egyik küldetésen? amiböl mindenféle cuccok állnak ki
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Big G ha állítólag végig vitted a stalkert, nagy dolog lenne feltölteni pár kimentést?
mondom, engem csak az erõmû környezete érdekelne.
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Ajánlom kipróbálni: yantarban az x16 fölött lévõ épület legtetején eltölteni egy éjszakát ücsörögve, távcsövezve, a zóna kipucolása elõtt, tehát belopakodva <#alien>#alien>
Havernak viszont 512 volt,felraktuk ,teszteltük egész szépen futott,viszont minimumra vagy low-ra volt állítva a grafik :S
Nekem is vannak részek ,ahol érthetetlen mod,szaggat egy ideig,kb 10-20 sec,aztán megy tovább minden.Meg nálam ha villámlik meg szakad az esõ az tesz be talán egy kicsit...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
plz segítsetek!
Ott tartok, hogy kitakarítottam a Dark Valley-ben azt a banditaszállást + kiszabadítottam a foglyot a pincébõl. Az épülettel szemben van 1 kis ház ott a 2. emeleten egy szobában 2 hulla meg 1 sebesült, jön 1 szörny ok megölöm, adok a sebesültnek elsõsegéylcsomagot akkor beszélek vele stb... kimegyek a házból elmentem s ettõl az állástól kb 10mp múlva kilép a játék 😞 . Már ujratelepítettem meg minden stb...
(X2 4200+, 1GB RAM, 7600GT)
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Másnak is kilépeget a játékból mentéekor és néha maskor-is???
Vistát használok GF8800-al
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Erre tudnátok felelni?
512 ramom van és ha swappelni fog(márpedig fog) mennyire húzzam fel a virtuális memóriát?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ai_dbg_alife off
ai_dbg_anim off
ai_dbg_brain off
ai_dbg_cover off
ai_dbg_destroy off
ai_dbg_dialogs off
ai_dbg_frustum off
ai_dbg_funcs off
ai_dbg_goap on
ai_dbg_goap_object off
ai_dbg_goap_script off
ai_dbg_inactive_time 0
ai_dbg_infoportion off
ai_dbg_lua on
ai_dbg_monster off
ai_dbg_motion off
ai_dbg_serialize off
ai_dbg_stalker off
ai_dbg_vision off
ai_debug off
ai_draw_game_graph off
ai_draw_game_graph_objects off
ai_draw_game_graph_stalkers off
ai_draw_visibility_rays off
dbg_destroy off
dbg_draw_actor_alive off
dbg_draw_actor_dead off
dbg_draw_actor_phys off
dbg_draw_autopickupbox off
dbg_draw_bullet_hit 0
dbg_draw_car_plots_all_trans off
dbg_draw_climbable off
dbg_draw_customdetector off
dbg_draw_customzone off
dbg_draw_invitem off
dbg_draw_ph_car_dynamics off
dbg_draw_ph_car_plots off
dbg_draw_ph_cashed_tries_stats off
dbg_draw_ph_contacts off
dbg_draw_ph_death_boxes off
dbg_draw_ph_enabled_aabbs off
dbg_draw_ph_explosion_position off
dbg_draw_ph_explosions off
dbg_draw_ph_hit_app_pos off
dbg_draw_ph_ik_goal off
dbg_draw_ph_intersected_tries off
dbg_draw_ph_mass_centres off
dbg_draw_ph_negative_tries off
dbg_draw_ph_positive_tries off
dbg_draw_ph_ray_motions off
dbg_draw_ph_saved_tries off
dbg_draw_ph_statistics off
dbg_draw_ph_tri_point off
dbg_draw_ph_tri_test_aabb off
dbg_draw_ph_tri_trace off
dbg_draw_ph_tries_changes_sign off
dbg_draw_ph_zbuffer_disable off
dbg_draw_rp off
dbg_draw_skeleton off
dbg_draw_teamzone off
dbg_dump_physics_step 0
dbg_ph_actor_restriction off
dbg_ph_ai_always_phmove off
dbg_ph_ai_never_phmove off
dbg_ph_character_control off
dbg_ph_ik_anim_goal_only off
dbg_ph_ik_limits off
dbg_ph_ladder off
dbg_ph_obj_collision_damage off
dbg_ph_vel_collid_damage_to_display 7.
dbg_show_ani_info 1
ai_animation_stats off
ai_ignore_actor off
ai_nil_object_access off
ai_stats off
ai_use_torch_dynamic_lights on
unbindall
bind quit kESCAPE
azért ebbõl látszik hogy milyen játékot szerettek vólna csinálni😄DD
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
<#integet2>#integet2>
Ennél a résznél akadtam el, kicsit elvontabb rész, mint a többi 😊 A lényeg, hogy felvettem egy dokumentumot fentrõl, most lejöttem ide, kimennék, de az ajtó be van zárva. Úgy néz ki, mintha csapdába jutottam volna, nincs valakinek ötlete? Feladatnak az van, hogy vigyem el a dokumentumot valam Barken-re vagy mi, lehet, hogy nem így van írva.
A banditákat megöltem a tússzal beszéltem és az után van 1 olyan küldetés hogy menjünk ide-oda.
Ezután a térképen nincs nyíl.
És most?
Egy alagúthoz mentem ahol áram van.<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Mit kéne csinálni? 😄
Majdnem minden 2. hullánál van... Ha lemegy az életed használod. Ha meg látsz egy földön fetrengõ sebesültet, odaadod neki.
De ez nem egy küldetés, ha találsz egy olyat, akkor sebesültet kell keresni. 😄 Mivel folyamatosan harcol mindenki, ezért elég sok sebesültel lehet találkozni a játék során.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n