S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Egyébként láttam a filmet, abban a stalker felesége teljesen ki van borulva hogy férje ki-be járkál a zónában, és mikor kijelenti hogy vissza fog térni, teljesen elborul szegény.
Tehát a nõk iszonyodnak a zónától ezért nincs bennt egy sem. 😊
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Ráadásul néha nekem is beszaggat... És látom, hogy agp-s, mert az alaplapunk azonos.
Ha mentek ha éppen betöltene másik pályarészt igen idegesít.
VAlaki irta Vistához jön valami javítás, mikor, hol, merre olvasta?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Egy dolog nem tetszett igazán, hogy az utolsó "órákban" tudtam csak speckó fegyvert szerezni. Ezért vissza kelett mennem kicsit kihasználni!😊
Volt olyan fegyver amit csak képen láttam és volt olyan amivel 2x löttem a legvégén!😞(( RPG-hez 1db rakétát találtam!😞😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
(amúgy nem úgy értettem, hogy nem szép a grafika, hanem, hogy nekem annyira nem tetszik, pl. a kéz, a fegyver... de nincs ezzel semmi gond, ha pedig már beleélte magát az ember abba világba, akkor már úgyis mindegy milyen a grafika, mert minden sokkal szebbnek fog tûnni, Vietcongban szinte éreztem az esõ szagát néha, pedig ma elnézve azt a grafot...)
vki tud esetleg vmi megoldást? A Single tökéletesen mûxik.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Nagyon érdekestool t használom de mikor csatizok kiirja hogy invalid cd key,pedig nincs is beirva semmi
Azért olvasgatom végig össze üzit mindig mert hátha leirnak frankó befejezéseket amit esetleg nem sikerült megcsinálni de eddig csak 2-öt ismertem meg 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha valaki tud más véget kérem Spolierbe irja be!
Next PC upgrade: 2022
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
Hisztiztem egy kicsit 😊 Amúgy nem nagy szám az a spécizett hangtompítós AK. Kit érdekel ebben a játékban, ha hallják a hangját a fegyvernek? 😄 Most úgyis jobb AK-t szereztem, távcsõ van rajta, nem spécizett.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
sztem nagyonottvan...
GOOBY, pls
pár óra játék után ki lehet jelenteni, hogy elég jó játék lett. A grafikától nem vagyok elragadtatva, viszont az egész rpg-s jellege, a szörny ai-ja, a hangulat... igazán egyedi darabbá teszi. Sajnos a harc nem tetszik benne, szerintem nagyon élethûtlen, de rá lehet fogni, hogy ez sci-fi, és a sok speciális tulajdonság, furcsa képzõdmény ezt feledteti is. Végre nem egy sablonjátékot adtak ki.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Hogyhogy egy darab sincs?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
menj vissza ahol kinyirtad azt a paráztató szörnyet és ott a jobboldali utolsó tusolótálca alja félig nincs meg az levezet a csatornába!
menj vissza ahol kinyirtad azt a paráztató szörnyet és ott a jobboldali utolsó tusolótálca alja félig nincs meg az levezet a csatornába!
X16 lab-ból jönnék ki de nem érem el a létrát a liftakna legalján:
plz vki mondja meg hogyan juthatok ki!!!!!
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Képeket már sokat láttam, eredetieket is, és szimplán kíváncsi vagyok a megvílósításra.
ennyi.
kijutottam az x16 laborbol és kiirtottam a szörnyeket a mocsárból és megyek vissza (azaz csak mennék) a professorhoz a jutalomért és egy kidob egy hibával..mondom jólvan..megvan az elsö hiba..gondolhattam volna hogy nálam sem lesz tökéletes a gém
aztám mikor megint inditanám nagy feketeség középre kiirja hogy "Please wait..." majd megint ugyanaz a hibaüzi
ha már más is találkozott ezzel a hibával akkor lécci irjon ha sikerült-e megoldani
(lehet csak az ujratelepités segit?)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Köszi!!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400