34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
barmi #21565 © Me Ga : Vedd be a végét!
-
barmi #21564 egy katonátol veszem el, nem egy ládábol. zöld szine van igen és sisak is van hozzá :) ( a kis képen legalábbis van rajtam sisak is ha az van rajzam :)
-
#21563 Nem egy zöld Stalker ruhát lehet ott találni egy ládában!!! -
Me Ga #21562 Húzz el innen legózni... -
barmi #21561 ja, és azt elfelejtettem hogy az a ruci van rajtam amit az x16 bejáratánál talátam a halott katonánál. -
barmi #21560 Pacsee blasta :)
Az x16 doksikkal jövök vissza a bár felé de akik elötte cimbik voltak kökeményen tüzelnek rám :) ( fekete ruhások vörös kis betétekkel, nem tudom melyik klán :) ) Miért támadnak? rossz ruciban voltam vagy mi a bánat van ? megszállták a bár környékét. -
#21559 Fú, melyik Duty bázisra gondolsz?
Most találkoztam olyanokkal, akik a Bártól északfelé éldegélnek, a katonai bázistól nem messze, és mindenkin exoskeleton van. Invitáltak is, de még tele vagyok taskokkal, így egyelőre nem fogadtam el semmilyen melót. -
[Walaki]D`Lair #21558 Majd ha már veteran vagy, feltétlenül menj be a duty bázisra és kérj a főnöktől munkát, mert ő adja a legjobb armort a játékban... -
#21557 Köszi.
Most letettem a kissé már elhasznált Stalker suitomat, és felvettem a vegyvéd ruhát, ami majd minden szempontból jobb a Stalker suitnál (vagy a Wind of freedomnál), csak éppen a az egyik leglényegesebb pontban gyenge: nem véd a golyók és egyéb támadások ellen. :)))
(de pár artifacttal fel lehet hozni kicsit) -
#21556 van geforce 7 videokártya fórum ott kéne inkább -
il #21555 Helo!
Hozzáértőktől kérdezném.....
Van egy GainWardos 7600 GT GoldenSample (650/1700) 256 megás vidi karim, érdemes lecserélni 7800 GS 512 megásra?
Köszi! -
#21554 Asszem Haxoror írta, és külön köszönet neki érte, mert bejött:
Szal Vegyvéd ruhát a BÁR-tól nyugat felé, a "Wild Territory" felé vezető szakaszon keress!
Ahogy elhagyod a Duty őrséget, jobbra kell fordulni, aztán kb. 3-5 méter múlva jobbra lesz egy kis benyúló rész a kerítésnél, ott lesz egy sírhely, kereszttel (a környéken van több ilyen kereszt is, de én csak ennél az egynél találtam valamit).
DE MIKOR ELŐSZÖR JÁRTAM ITT, még nem volt ott semmi!!!!
Átmentem Wild Territory-ba, ott megcsináltam a tudós megmentését és visszafelé jövet már ott volt a térképen is a lila kis kör és a keresztnél megtaláltam a vegyvéd ruhát (alig volt neki hely, 59,9 kilóval értem vissza a bárba :D) -
#21553 Az a stalker ruha nem alapból rajtad van ? Én felmentem de csak a leahter ruha volt ott , ami már rajtam is van. -
lammaer #21552 Ez kb annyit ért mintha azt mondtad volna "sokkal jobb a krumpli mint a csavarhúzó"....
Más: tegnap este - azaz ma hajnalban - sikeresen végigtoltam én is a játékot. Baromi jó a befejezés, bár a vége felé az a sok teleport kissé már idegesitő volt. Az utolsó etapban ki is vágott a desktopra a játék (az egész játékom során ez volt az egyetlen crash) de ez gyanús hogy az ellenfelek műve hogy igy akadályozzák meg hogy legyőzzem őket. De akkor is visszatöltöttem, pedig ekkor már fél 2 volt :)
-
Nagydög #21551 Egyebkent mi tortent? Nem sikerult kijutnod az ajton? -
#21550 Van egy olyan érzésem, hogy ebben a topicban nem leszel/vagy valami népszerű!!! -
Nagydög #21549 Koszonjuk veretes velemenyedet! Majd ertesitunk, ha ismet szukseg lesz ra! -
#21548 nagy szar az egész game, sokkal jobbak az online FPS-ek és a régi csapatalapú FPS-ek.... -
#21547 Kérdés:
Hol tudok vegyvédelmi ruhát szerezni?
Stalker ruha már megvan, az elején Wolf mögötti ház padlásáról szedtem össze. Rengeteg értékes dolog van olyan területen ami nagyon radioaktív, de nem tudom felvenni őket mert a sugárzástól rövid ídőn belül elhalálozom. -
#21546 kösz -
Hellsing47 #21545 annyiban hogy ez a bónus dvd -
#21544 hi
Ez a verzió mivel külömbözik a símától: S T A L K E R Radiation Limited Edition -
#21543 Ghost suit-ját ott a Yantari laborban tudod felvenni, és amúgy tökre ugyan az, mint a Stalker suit. Wind of freedom megvolt, de nem néztem meg, de azthiszem nem érdemes... majd ha megcsináltad a Yantari labort, ott tudsz a prof.nál venni SEVA suitot, az durva -
#21542 Az alapján kapod a befejezést, hogy miket csináltál a játékban... Ha mondjuk sok pénzed volt, akkor gazdagságot kíván magának... de meghal... Ha mindenkit leölsz, akkor eltűnsz a semmibe... De én egyből jó befejezést kaptam, mert tudtam meik küldetéseket csináljam meg -
#21541 Kezdem eldobni az agyam... nem tudjátok hogy merre van az a buzi Poker nevű bandita főnök? a duty parancsnok adja a missiont hogy nyirjam ki dark valleyben az északi bázison. átkutatom az egészet, kinyírok mindenkit, de semmi. átnéztem az egész területet de sehol egy árva lélek a déli stalker tanyán meg az átkelőnél a dutysokon kívül. reloadoltam, elkezdtem elölről, felvettem újra, de ugyanaz... -
#21540 FIGYELEM: (:D)
Akinek nem eredetiben van meg, és szeretne neten játszani,
az csapódjon hozzánk, mert mi tudunk szervert csinálni!
Jó lenne ha többen lennénk a serveren, mert edig csak 3-an vagyunk.
Go-Go-Gooo!! xD
itt az msn: [email protected] -
saiyanjin #21539 Én a Rich endet kaptam...ez gondolom a rosszak közül.Vannak jók is tehát...Ott nem halunk meg? Mi alapján sorsol vagy random? -
saiyanjin #21538 Pripjaty nagyon komoly, Chernobyl erőműve meg aztán talán a legmonumentálisabb, jah és el ne felejtsük a nagy kereket :)
Mindent faszául átültettek, lehet nézelődni.Bár Földrajzilag rossz helyen fekszik Pripjaty Chernobylhez képest asszem. -
#21537 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a rossz befejezések közül a Blind volt ez tuladonképpen nem annyira rossz mert itt a főhösünk csak megvakul -
#21536 Hát nem gáz, elbíbelődök szép lassan, aztán a végére talán ki is adnak majd egy olyan peccset/videokártya-drivert, amivel végre rendesen fog működni az élsimítás "teljesen dinamikus fényeffektek" mellett is...és akkor lehet előlről kezdeni... :) -
#21535 Az miért van, hogy nálam a Ghost suit-ot Stalker suit-nak hívják?
Illetve a második kérdésem, hogy megéri-e lecserélni a Ghost suit-ot egy Wind of Freedomra? -
#21534 files.to/get/400747/23367/x.dat
zippes -
him13 #21533 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az lett a befejezés hogy mezőn van a csávó és fák nőnek körülötte ,becsukja a szemét aztán kinyitja és fehér a szeme!
Ez meik befejezés? -
haxoror #21532 Viszont büszke lehetsz magadra hogy TE MEGCSINÁLTAD!!!!!
welcome to the club! :) -
DeviloftheHell #21531 kár hogy rakétavetövel nem lehet kilöni az antennákat :D -
haxoror #21530 Pripjaty-ba csak a brain scorcher kinyírása UTÁN lehet eljutni -
Peakman #21529 hát ha elindulsz a labor felé és sárgul a környék meg mindenféle szellemek kezdenek el jönni és van olyan küldid h shut down the brain scrocher : akkor igen :) -
#21528 Én csak simán Pripjaty-ba akartam bóklászni egyet, de asszem ez el fog maradni. :) Vagy el tudok oda jutni? Laboron keresztül kell menni esetleg? -
Peakman #21527 DannyL:ahhoz sztem nincs is kód vagy legalábbis én sem találtam meg
fel kell menni a hegyre a bázishoz ahol az antetnnák vannak, ott van 1 vasúti kocsi és azon keresztül lehet bejutni a laborba
him13:akkor nemtom csak annyi h belesétál az ember
egy ilyen hullámzó vmi a kővel szemben és simán belelehet menni -
him13 #21526 Éppp a teleportba nemtok bejutni!