S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?<#lama>

wapolok

jahhh
ez is olyan mint a TDU gyöngyörû szkrínsátokat lehet csinálni a gambõl, ha állsz egy helyben, csak a játékélméyn 0 irányíthatalan autók, lelõhetetlen csernobili faszik
ahhh
megyek szuprém kommanderezni
(még mielõtt valami vérfanatikus stalker nekem esik a fórumban 😊<#schmoll2>

Hátmer te uber pro vagy 😊
Hát igen ha szerepjatek szemmel nezzuk meglehet magyarazni (megyek is szerzek egy 3d10 et sebzo akt 😊
Szerepjátékokban mindig is ilyen volt a sebzés 😊 (ha normálisat akarsz akkor ArmA ott is van napszak meg minden stb)

hát nem tudom, négy évvel ezlõtt tényleg fasza gém lett volna, de valami hiányzik belõle, az egyetlen jó dolog a napszakok változása a sebzés nevetséges, 3m-rõl belelõttem az ellnfélbe mire kicsit megtántorodott, elment, aztán ugyanúgy lõtt tovább rám.
nem az a baj, hogy 20 embert kell kinyírni, hanem az hogy 1 hez 15 golyó kell. ez elb@ssza a gamplay-t
meg ez az unloan. aztán drop, különben nem tudzs megmozdolni, fõleg ha harc közben kezd fogyni a golyó és keresni kell a hullákban, hát ez szar dolog

grebber
Én a gameben túlnyomorészt csak pisztolyokkal osztottam az áldást!

Next PC upgrade: 2022

En is csak pár pisztolyt találtam de mint hihetetlen gyengék voltak.... csak akkor használtam õket mikor kevesebb töltényem volta nagyobb stukimhoz.
Tenyleg a Brain nel milyen vedelem nelkul?
(mert en mindig megvedtem Krugert igy teljes védelmet kaptam, max a vegefele besargult a kepernyo meg haluztam par szornyet)
hatigen bugok vannak (foleg molenal)
Pisztoly.... hmm en jatek alatt lattam vagy 3-4 fajtat dehát ugy kb 1 ora utan mar dobtam is el mert soha az eletben nemhasznaltam tobbet és fontos az a +1kg 😄
Amugy késobb lesznek beepitett scope-al is fegyverek
lent a hülye controllerhez csak simán odamész és addig tunkolod a fejét amíg el nem fekszik,igazából csak ütni tud meg ezt a köcsögséget amitõl már a szemed kifolyik 😊(de a brain scorcher sokkal jobb pláne védelem nélkül 😊 )
Freedom bázison a csávóka a góré épülete mögött vodkáért cserébe ad 1 scope-ot AK-ra, ami jó Obokan-ra is stb... 😊
berlinboy6329
Majdnem 10 évig csinálták a játékot,mégis tele van buggal.Most feljöttem az ellenség táborában,ahol a dokumentumokat kell ellopni,de a nyil a térképen egy másik célpont felé mutat,azaz:"Mentsd meg Mole-t!"

De én õt már rég megmentettem.Mire elmegyek oda,hogy mégis mi van ott,addigra Task failed.Ilyenkor hagyjam azt és csináljam a dokumentumos missiont?A táborba sokan vannak?Töltény alig,az ellenség meg nem döglik meg olyan hamar.Bezzeg én pár lövésbõl kinyúlok.Találkoztam azzal a phsychoszörnnnyel is,kaptam 1 kis fejfájást.Az hogy tud megölni?Az életemet nem veszi le egyáltalán,csak lõni nem hagy.Menekülni kell.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Melyek a játék legjobb pisztolyai? Ezek merre találhatóak?
mert belassult a gépem töle😄

wapolok

Miert akarod visszaallitani? 2gb teljesen jo beallitas.

dinamikusra allitani nem jo otlet, akkor a win folyton azzal okorkodik, hogy atmeretezi, raadasul szet is toredezik a file, es meg is van a 2x annyi swap.
és akkor ott a képen az h van?mrmint az külön be lett rakva valamilyen progival?
nekem 1534 -et a kezdetinek. de a maxot nem tom???????!!

wapolok

nincs semmilyen jarmu
amugy nekem windows magato l768 megat akart allitani az 512 ramhoz
hy!kocsi van benne?mert azt olvastam,h nem lesz mert kivették,de látam képen h van.akkor most van?és ha igen hol?
2046 mb
legalábis nekem

hello! a virtuális memoriát átállitottam 2g-re de.. vissza akarom állitani és nem tom mennyi volt elötte 😄 .valaki megtudja mondani mennyi 1 giga ramhoz alapból amit hozzárendel az xp?kezdeti méret:? max méret:? kösz <#wow3><#guluszem1><#lama>

wapolok

eleg alacsony a hw igeny szerintem (cpu-gpu), csak ram kell neki dogivel (1.5 gb min.)
The Protector
He-he.Ez jó.Én is hajlamos vagyok egy kis szaggatást elviselni a jobb látványért.Remélem jól fog menni metrt 10 perc múlva megyek haverhoz és leírja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hát minimumba szaladgal turhetoen ( ami annyit jelent hogy akkor szaggat be amikor epp nincs elethalalhelyzet)
ha foldalatt vagyok epuletbe akkor fel szoktam kapcsolni mediumba, objects dinamikusba mer ott egesz szepen fut (igaz en mazohista vagyok szálltam már partra 5 fps el Mohaa ba is 😄DD)
The Protector
És az jó hogy annyi?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nalam 4 giga virtualis van
Igaz szar is a gepem 😄 (2,8 amd 512 ram 128 mega Geforce 6600 GT)
The Protector
512 Mb ramot meddig kell felhúzni hogy ne swappoljon??Aki segít annak v.mit adok jutalmul vagy muttudomén.

kovecses
Akkor most kezdhetem elõlrõl az egészet?

Mert én eljutottam a dokiig de sosem tudtam vele beszélni!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
The Decoder will apparently let you open a secret door in the Monolith control system. Presumably we’ll get to use it later on.

In the northern hallway, though, in the set of square hallways below the Wish Granter chamber, there’s a ladder in a doorway underneath a rotating yellow klaxon light. If you head up there, you’ll be able to use the electronic decoder you obtained in Pripyat.

When you enter the final room here, the door shuts and you're stuck in a room with six or seven small purple contraptions sticking up out of the ground. Gosh, they look important! You should probably shoot them, then!

As you blast away at the pillars, flame anomalies will open up around you. Ignore them as best you can as you fire away at the pillars. When all of them are destroyed, you'll begin speaking with a Matrix-y fellow who will tell you a bit of the backstory behind your adventure thus far, then offer you two choices. If you agree to join the consciousness project, then the game will end with a cinematic cutscene. If you refuse, however...

After a long series of warps, though (perhaps 20 or more total), you will eventually warp right into a cutscene that apparently represents the "best" ending to the game.

na akkor elmondom ecceruen holvan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-Amikor feljosz a lepcsokon és ott van sok monolit harcos, na ott elmesz jobbra ott van egy foldkupac aztan egyenesen elore ottis van egy foldkupac és ott van mellette a létra baloldalt
-A kuldetest meg ugy kaptam meg hogy miutan felkaptam Ghost panceljat visszavittem a tudoshoz a laborba õ csinalt belole egy jobbat (mert elotte felvettem nala egy kuldit, nemhiszem hogy ennek koze lenne a vegjatekhoz). Utanna adta azt a kuldetest hogy Meet Guide (õ a kezdopalyan van a hid utan jobboldalt a kis teglahazban aza ficko akit megkelett menteni a kutyaktol ugyhogy erdemes nem kinyirni 😊
Õ pedig mondta ha tenyleg az vagyok aki akkor megtalalom a dokit a titkos buvohelyemen ami az agrokorm (vagymi) palyan a csatornaba volt (ahol Molet kellett mentegetni) ott kellett egy falon levo lyukba bemaszni és igy kaptam meg a dekoder koordinatait pripatyba
kovecses
The secret stash will unlock the door to the game's best endings.

DJ Skyline
honnan szedted le a winter mod-ot? <#idiota>

nálam igy fut<#mf1>
hy dark valy-ban a laboratóriumban az egyik ajtóhoz kell egy kód, mi a kód???

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

kovecses
Nincs a kivánság kö elött semmiféle létra!

Illetve van, de az csak felvisz magasabbra és utána tudod megkerülni a reaktort, hogy eljuss a kivánságodig!

Nincs ott olyan létra ami után alagut meg 5 kristály...

Ha tényleg van akkor dobhatnál róla screenshotot meg a környékérõl is!

Én nem látom azt a létrát, másikat igen de azt nem és csak kivánhatok!

mila69en
azt mondják az arénában 8800-as kártyákon is 15 fps alá csökkennek az értékek😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

3Error
van teljes... rulz ! 😉

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
sztem a vista a hunyó....

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nekem is volt már ilyen 😊

na sikerult nekem is vegig vinni normalisan 😄

-eloszor ugye gazdag akartam lenni sikerult is
-masodszor azt akartam hogy tunjon el a zona (meg is vakultam 😄 )
-nde az igazi sztori: A Kivansag kavics elott fellehet maszni egy letran es ott egy folyoso vegen lesz egy ajto azt kell dekodolni a pripatybol hozott cuccal.Namármost utanna van cirka 29-30 katona még azokat kinyirom aztan van egy zold lebego ize korulotte 5 kis kristallyal azokat is kilovom. Ezutan jon a nagya igazsag. Ha jol vettem le az angol dumabol akkor 7 ember létrehozott valami szupertudatot aminek az a celja hogy megszabaditsa a vilagot a negativ erzelmektol (dug, kapzsisag stb.)
Azonben voltak akik nemertettek veluk egyet oket valahogy "áthoditottak" és halottas kocsikon kivittek oket (a kezukon STALKER jelolessel), hogy kulonbozo feladatokat vegezzenek el nekik. A mi feladatunk pedig sajat magunk megolese lett volna. Persze ha valaki veletlenul eljutott volna az eromuig akkor az illuzio kivansag kaviccsal elinteztek. Remelem mukodni fog a spoiler 😄
BiG G

Azok a felnik elég illúziórombolóak... ilyet jó hogy nem tettek bele.

nóném, mondtam már h szorri😊 tudom egy világ dõlt bennetek össze

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Mr_no_NaMe
Sry csak ez sztem nagyob spoiler volt minthogy leírni mi a játék egyik vége.
Mr_no_NaMe
Todmit? bazmeg...
BiG G
uhh szorri :S Skylne majd bizti berakja spoilerbe, vagy töröljétek vagy nemtom😊

icewolf
Az ilyesmit azért illik spoiler tagba rakni... még akkor ha szerinted nem nagy szám

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Faki
Na ez egy szép spoiler lett, biztos örülni fog majd 1-2 emberke 😊

Tigristank
Szerintem is szép a játék grafikája.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

BiG G
Nekem az jött le a sztoriból hogy mi vagyunk a csávó, a Strelok... a visszaemlékezõs videók alapján teljesen így jön le.

hykao
Ugyanazt amit kint... 😊

Más: szerintem a grafikára nem lehet panasz. Aki panaszkodik, az valószínûleg nem maximális beállítások mellett játszik. Szerencsére a HDR sincs túlzásba víve, mint sok más játékban. Talán csak a felületek rozsdáltságát, "nyúzottságát" vitték kicsit túlzásba, hogy minden fém- és egyéb felület olyan, mintha megrágták volna, nincs egy ép felszín. Ez talán a másik véglet a túlontúl steril felületû játékokhoz képest.

Az idõjárás és napszak váltakozás hangulatos. Teljesen éjszakai sötétség is van?
+ 1 érthetetlen jelenség néha elindítom mindenképp szaggat néha elindítom szinte fullon is bírja....hihetetlen mennyire kéne patch hozzá.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD