34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
DeviloftheHell #21649 LOL -
#21648 Igenis kedves ja meg majd harc közbe neked elkezdi szétszerelni a fegyvert, és áttakarítani? Meg a ruháját elkezdi foltozgatni? Akkor mérnem raktak már bele varrógépet? Vagy lennének varrodák a játékba... -
DeviloftheHell #21647 nekem alap értéken végig száguldottam a fél játékot egy darab exo páncéllal modositottam és pont az amortizációt sikerült 100% ra felvennem csodálkoztam is hogy mértment szét egyböl a sugárzásnál a fegyver meg alapbol roncsolodik de legalább lehetne javittatni vagy tudná pucolni és javitani a kedves stalkerünk -
#21646 Vagyis akkor elmondhatjuk, hogy a páncél gyakorlatilag minden olyan helyzetnél elég nagy mértékben amortizálódik, amikor szükség van rá. :)
Egyébként lassan úgy vagyok vele, hogy a hátizsákban hordom a seva-t meg a jobb páncélokat és inkább az alap stalker páncélt veszem fel, azt nem sajnálom. Az elöbbit tényleg csak rövid ideig használtam és már jelentősen csökkentek az értékei. A fegyver azért annyira gyorsan nem megy tönkre mint a páncél, de jópárat el kellett már dobnom.
Azt nem bánom, hogy a tárgyak elhasználódnak, de a javítás lehetőségét nagyon hiányolom. Akár sok pénzbe is kerülhetne, csak lenne. A nehezen megszerzett dolgaimat nem szivesen dobom ki. :( -
DeviloftheHell #21645 egy rajongoi oldalon 37 kilo volt rá irva teljesen feltöltve annyit meg az exo páncéllal simán el lehet cipelni ha vadászni megy az ember ebbe a kemény világba föleg hogy ezzel a páncéllal lehet használni -
DeviloftheHell #21644 kül milyen nyelven van az a halom karakter a bizonyos értékek mellett? -
DeviloftheHell #21643 én tuti mindig a legerösebb fegyvereket szoktam mindenben használni -
DeviloftheHell #21642 igen azokat megtaláltam.
de johogy pont azokat az értékeket is neki álltam átirni nem csodálom hogy egy lövés után szétment a páncél :D -
SaGa Jr #21641 Aztán mégis ki hurcolná a gatling-et? :)
Mert nem 4-5 kg lenne az is biztos. De nem is 10. -
SaGa Jr #21640 A páncéloknak van egy immunities részlege a outfit.ltx-ben (megtalálható a gamedata\config\misc könyvtárban ha kicsomagoltad a gamedatadb0-t a stalker data unpacker-el).
Ha nem piszkálsz hozzájuk, akkor kvázi sebezhetetlen lesz újra a páncélzatod (a patch előtti állapotot használja ha beteszed a kérdéses könyvtárat és file-t a játék könyvtárába). A patch ezeket az értékeket kemény egy tizedessel csökkentette ha jól tudom. Ezért a gyorsított gyengülés.
A fegyvereknél meg (gamedata\config\weapons) egy ilyen sort keress:
condition_shot_dec
Ha az itt megadott számot csökkented (mittomén meg van adva, hogy 0,0001 akkor leteszed teszemazt 0,00001-re akkor tizedannyira amortizálódnak), akkor kevésbé gyengülnek a lövésektől a fegyverek.
A misfire_probability meg a lövésenkénti esélyt mutatja a beakadásra. Ha ez csökken, akkor kevésbé fognak beragadni a fegyverek.
A fire_dispersion_base a pontosságot adja meg. Minél kisebb a szám, annál pontosabb a stukker. Ezt ugyan még a lőszer és a mozgás mikéntje, a testhelyzet is befolyásolja, de az alapja az egész fegyverpontosságnak ez az érték.
A hit_power meg a sebzést mutatja. Minél nagyobb, annál dúrvább a sebzés. Amelyik fegyver tud automatán is lőni, ott 4 érték is meg lehet adva. Pontos jelentésüket (melyik érték mihez kapcsolódik) nem tudom még. De szerintem a célpont testrészétől függ mennyi kárt okoz. Így a legnagyobb érték a fej lesz szerintem.
Minden lőeszközhöz, de még a bicskához is, külön ltx file tartozik amivel lehet babrálni.
-
Hellsing47 #21639 feltöltöttem bónus DVD-röl a térképet ide ha kéne valakinek -
DeviloftheHell #21638 jöhetne egy patch ami vissza rakja a gattlinget minimum ha a kocsikat nem is :D -
peti94 #21637 ahha ok
kösszi -
#21636 Röpköd ott össze-vissza egy tűzgömb. Azt lődd le, és ki tudsz menni. -
peti94 #21635 hy all
PLS help
asszem az x 18 as küldiné vok amit a Barkeep ad
lementem a laborba és megszereztem a dokumnetumokat de nem tom merre kell kimenni mert az ajtó ég és nem nyitja ki
PLS help
előre is THX -
De kár hogy kivették az időgyorsítást a peccsel
Ezt leszámítva jó a javitás,pl. ahogy én észrevettem sokkal több okosságot találni (munició,ruhák,stb..)
Újrakezdtem,mostmár szeretném a jó befejezéssel végigvinni :D -
#21633 Ja köszi, akkor cumiztam. :) -
DeviloftheHell #21632 ööö a lemezt honnan amugy elfelejtettem a válaszra rányomni saga jr töl kérdeztem hogy hol van az ami megadja menynire dögöljenek meg a cuccok -
#21631 erre vki vmit? -
#21630 Minek futni?
Aki fontos, azt megvárják :D -
#21629 lekell szedned a Bonus lemezt, 400 MB! -
DeviloftheHell #21628 melyik az a opcio ami ezt tartalmazza? :D -
#21627 Jó a bónusz dvd, sok érdekesség van rajta. Pl olyan képek, amin eredeti és játékban lévő fotópárosítások vannak. Szép munkát végeztek. Vannak saját készítésű fotóik is az erőműről, Pripyat-ról, stb. Sok trailer, letölthető médiák, zenék, promóciós képek, térkép, szóval sok finomság. -
SaGa Jr #21626 A patch óta romlanak fokozottabban a páncélok. Addig is romlottak de valami észvesztően gyenge tempóban. Ha jól láttam a file-okban az adatokat, a patch ezt a romlást úgy a tízszeresére gyorsította fel.
A legkönnyebben akkor amortizálódik egy páncél, ha tüzet kap, robbanást vagy közelharcban szétcsámcsogják a mindenféle ellenfelek. A következő nagy romboló tényező a lövedékek. A többi elenyésző mértékben amortizálja a páncélt.
Illetve közvetve ugye a nehezebb fokozat is hozzájárúl a gyorsabb lerongyolódáshoz, hiszen jobbak és számosabbak az ellenfelek.
A fegyverek meg bizony gyorsan elhasználódnak. Viszont ha az ember nem folyamatosan lő sorozatokat, vagy gyorsan durrogtat egyesével, akkro elég hosszan kibírják a stukkerek.
Mondjuk azért felháborít, hogy alapbeállításon egy AK előbb megy tönkre, mint mondjuk az a spéci kombinált 5.56-os lőszert tüzelő csúzli, amit a játék végefelé talál az ember (van benne gránátvető meg távcső is alapból).
Viszont a apatch nem nyúlt a fegyverek amortizációjához. Abba szerintem a nehézségi szint ami komolyabban beleszólhat. -
DeviloftheHell #21625 hordani kell egy vegyvédelmit meg egy exo-t egyik lövések ellen a másik az anomáliák és a sugárzás ellen jó -
#21624 De sokat ér, ha még rendesen futni se tudsz vele... mondjuk azon a részen, ahol az erőmű mellett kell futni a sínnél... Meg radiation 30% ?! pff... -
#21623 nem tudom, így néz ki az egész (ez pl egy jó kép amin épp van a cucc):
-
DeviloftheHell #21622 nekem csak az exo páncélok szállnak el a sugárzásban meg amikor iylen telepatikus tetü támad arra adtam 40-40% ot a radiation alapbol 40% nem tudom mé szedi szét a páncélt az már nem is zavarja hogy freedom bázison speciel nyugodtan sétálgatok mikor egy ujonnan érkezett csapat szépen lő rám én meg nyugodtan sétálgatok pedig 60% a bulletprof + egy soul ereklye és kettö ami 10% plus bulletprofot ad mert ugye a soul leszed 10% ot -
DeviloftheHell #21621 hmm megszereztem a bulldogot a voronin ezredesnek adot tegy szép protection suit ot :D
a gattlinget én is hiányolom a kutyákat szar vadászni mikor 20 an ugranak nekem :D és épp kifogyott a kurva gránát a ft 200 as hoz -
Dili Doki #21620 Már a vége felé járok (nálam a dekóder meg a doksi) de még van az invemben 2usb is (The crazy stalker's flash drive, Strelok's flash drive) melyiket hol tudom hasznosítani? A dekóderhez tartozó ajtót merre találom? -
#21619 Nektek milyen hamar mennek tönkre a fegyverek / páncélok?
Elég idegesítő, hogy találtam pl. egy SEVA suit-ot és nagyon hamar tönkremeny, 1-2 harc után már 1cm-rel kisebb a tartóssága. És nem az anomáliákon keresztül közlekedek. :) Fegyverek is elég hamar tönkremennek és gyakran "besül" még akkor is, ha majdnem maximumon van még a tartósság.
Szóval nem értem én ezt, lehet a veteran fokozat miatt is van, de ez így nagyon idegesítő, hogy dobhatom ki az összes jó cuccomat.
Gondolom a patch-ben is állíthattak valamit, mert mintha gyorsabban menne tönkre minden, mint előtte. -
#21618 Azt tudja vki, miért nincs a játékban gatling?
A bétában (vagy az alfában) még volt. -
#21617 Nade az exo-ra is tehecc artifaktot nem? És akkor mégbrutálisabb lesz a bulletproof értéke -
#21616 Beszkenneled-e? :D -
lammaer #21615 A speckóit láttam, azért vártam többre. Pripjatyban a panel tetejéről nekem is lehullott egy railgun, de amikor beraktam hogy kipróbáljam egy piros törött pisztoly jel jelent meg és lőszer se volt benne. -
#21614 Én ilyet Pripjatyban találtam, mert lövöldöztek a tetőről, lelőttem az egyiket és leseesett a fegyvere... amúgy én csak itt, és a szarkofágban találkoztam ezzel a fegyverrel... iszonyatos sebzése van, és pontos is, csak lassú sajnos, bár azért ha nem fejre/felsőtestre célzol, egy exoskeletonos ellenfélbe kell 2 lövés is...
Amúgy nem tudom miért van mindenki oda azért az exoskeletonért... az jó hogy baromi jól néz ki meg minden, de nem lehet benne sprintelni, és a többi értéke is elég alacsony, kivéve a robbanás meg a bulletproof... artifactokkal simán 65% felett van nekem a bulletproof, és nem az exo-ban... -
#21613 megnéztem a bonus dvd-t, jó kis dolgok vannak rajta! bár egy csomó mindent már láttunk, trailerek, képek, stb! viszont van egy jó kis térkép, hogy hol mire lehet számítani! erős sugárzás, stb -
#21612 Ilyen kéne nekem.Hol találok leghamarabb? -
#21611 Hát nemtom, nem lehet, hogy elnéztél vmit?
Ilyen speckókkal képtelen vagyok elhinni, hogy ennyire rossz lenne
-
lammaer #21610 Apropó: a railgunban nagyot csalódtam, azt hittem - látva hogy milyen hatékonyan lőnek vele az ellenfelek - hogy valami iszonyatosan pontos fegyver, de távolra (ahonnan rám lövöldöztek) nekem nagyon szórt. Volt benn a zsákban, de aztán csak szuvenirként vittem....