34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
SaGa Jr #21774 Nem respawnolnak, hanem egy konkrét helyen bejönnek újra a pályára újabb ellenfelek. De nem csak az ellenségek, a baráti Stalkerek is így jönnek vissza egy pályára, akárcsak a kutyulik és egyéb ronda mutánsok.
Azaz kiírtani egy térképen mindenkit csak ideiglenesen lehet. Mire végeznél az elsőként kinyírt ellenfelekből újak érkeznek a térképre. -
SaGa Jr #21773 Nem kell felvenni semmit, ugyanis nem létrán jutsz ki. Ahol meglelted Ghost hulláját, na a a tőle jobbra lévő elreített részben a medenceszerű mélyedés alja be van omolva. Ott kell kimenni. De ez totál egyértelmű kellene legyen, hiszen elvileg körülnéztél nem? -
#21772 Ezeket a faxa képeket honnan szerezted? Légyszi egy linket :D -
#21771 Hello! Egy pár nappal ezelőtt én is erre kértem segítséget, nekem is ez a gondom. Sűrün mentettem úgyhogy megpróbáltam egy kicsit előbbről újrakezdeni,de akkor se. Lehet hogy valamivel korábban elszúrtunk vmit. A prof ugyanis mond némi dumát,ami a PDA-n is megjelenik. Lehet hogy ennek a lefordítása megoldaná a gondot. -
#21770 -
el Boogie #21769 A Stalker "a film"-et megtalálod az endless-en. -
Inquisitor #21768 Ki van csukva, hogy van olyan hülye biztosító, aki fizetne, ha valami baj érné őket Csrnobil körül. Összes életbiztosításban benne van, hogy nem fizet háború, tüntetés vagy sugárzás általi elhalálozás esetén. -
#21767 Ehh, túl bőséges olvasmány ez... :) Viszont lassan létre lehetne hozni a FAQ-ban egy MOD szekciót, mert ahogy nézem egyre másra fonak kijönni a különböző módosítások... -
mTr #21766 nincs -
#21765 Az ellenségek respawnolnak, vagy ki lehet irtani őket? Még csak a Machinery Graveyard-on vagyok, de nem győzöm irtani a banditákat, már vastagon borítják a hullák az egész roncstelepet... -
zuza #21764 Hali!Van egy problémám,a gépem mindig újraindul az x16os labor ajtaja elött,nincs valami megoldás erre,előre is köszi! -
PedroOne #21763 hali mindenki !
Segítsetek x16 doksival kifelémenet mi a sz*rt kell felvenni hogy fel tudjak ugorni a létrára??? -
#21762 Nincs húzva a videokártya? -
#21761 új vagy másik drivert tegyél fel
nekem is volt anno iylenem,aztán ezzel emgoldodott mindig -
mTr #21760 a tweakeket át fogom nézni meló után... -
mTr #21759 Bocs nem így akartam beszúrni -
mTr #21758 Sajnos ugyanazt produkálja a directx telepítés után... Lehet hardware-s a gond?
-
#21757 Nekem is 6600GT-m van, de nem volt ilyen gondom. Neked fent van az 1.001 patch?
Egyébként ha húzva van a kártyád, produkálhat ilyet. -
el Boogie #21756 Érdekes, hogy a legtöbb hasonló problémával Nvidia tulajok álltak elő, főleg akinek 6600-a van. Érdekes.. de lehet, hogy csak nekem tűnik így -
#21754 hasznosságok beállításokra
érdemes átböngészni ezt a tweakguide-ot, ma jelent meg, elég sok hasznos dolog van benne a beállítások berhelésére. -
marczy #21752 Holla.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na meghódítottam a szarkofágot, és a végén gazdag akartam lenni... Rámomlott az egész tető... Így is be lehet fejezni :o)
Remélem legközelebb jobban sikerül :-) -
mTr #21751 Nem de most kipróbálom akkor. -
haxoror #21749 directx-ből is felraktad a legújabbat? -
mTr #21748 Sziasztok!
valamelyik stalkerguru szakértse már meg mi lehet a gond miért ilyen pixelhibás vagy mifene nálam a stalker és mi rá a gyógyír?
6600Gt-m van új drivert pakoltam fel, lejjebb vettem a teljesítményét, az 1giga memórián is lefelé haxoltam a teljesítményt, mégse jobb a helyzet..
kép 1
kép 2
-
#21747 nekem nem adott. viszont az első küldetésben némi véráldozat árán lekéseltem az egyik banditát, és attól elvettem. mellesleg azóta is az a véleményem, hogy a kés a legjobb fegyver
viszont eltűnt a célkeresztem, de egyébként is erősen kacérkodok a gondolattal, hogy nem szarozok vele, hanem anélkül kéne játszanom, mert valahogy fílingesebb. -
#21746 uhh..mint vmi dzsungel -
#21745 Ha jól emlékszem, Wolf adta az első táborban az első küldetés előtt. -
zerosdfd #21744 Ki, honnan szerezte első pisztolyát a játékban??? -
#21743 van arra megoldás, hogyha eltűnik a célkereszt? -
#21742 a bonuszdvd-n mik vannak? -
#21741 játszótér akkor és most Pripyatban
-
saiyanjin #21740 Jah elvannak borulva, bár énis megnézném...bár lehet elkap vmi hererák mert még sugárzásos rengeteg rész.Viszont az Ukrán államfő is elborult mert betelepítő hadjáratot indít.Már rengetegen lakják a Zóna bizonyos kevésbé szennyezett részeit.DE AMI A LEGKEMÉNYEBB : Olyan őrület van a világon hogy RENGETEG túrista megy megnézni a lehetséges részeket, és az erőművet.EZ most Ukrajna legnagyobb turizmusa.Chernobyl Atomerőmű = Balaton :)Bár jobban látnám a 4es blokkot mint a mocsarat azis biztos. -
SaGa Jr #21739 Álj szembe vele és várj. Ha beszélhetsz vele, akkor a gép úgyis kiírja alul, hogy nyomd meg az F billentyűt a dumáláshoz. Csak akkor tudsz vele dumálni ha közvetlenül odaáll eléd a túloldalon.
De szerintem kezdd előlről az adott területet, mert valami hiba van, ha a bunkerben egy halott is van. -
peti94 #21738 bemegyek a bunkerba van ott a sarkon 1 halott ecologist vagy ki a csávó az a sharkov az meg áll az üvegnél és csak leskelődik de nem tok dumálni vele -
#21737 Beszélj előbb a másik faszival, hátha akkor odamegy az üveghez. -
#21736 gyerekek, miért kérdezgetitek mi is ez a Bonus lemez? :) elvégre FAQ
4. Mit tartalmaz a CE verzió? :)
- Egy különleges dobozban lesz kapható
- Bónusz DVD-t, ami exkluzív filmfelvételeket, zenét, képeket, és infókat tartalmaz
- Egy "túlélési útmutatót", ami egy 50 oldalas könyv lesz a játékban található fegyverekről, mutánsokról, és egyéb dolgokról!
- Egy Multiplayer packot, ami letölthető skineket, mapokat tartalmaz
- És egy térképet a játékban található területről -
peti94 #21735 hy all
megint elakadtam a x 16 ná
azt a küldit kaptam hogy a bunkerban lévoő prof al dumáljak de az rám se figyel
mit csiáljak ?? -
fixpont #21734 Nah vegigtoltam en is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy eszrevettem csak a kamu vegeknel szamit, hogy hogyan jatszottal, ha jol csinalod mindig ugyanaz a vege. Utolag olvastam, hogy a teleportokon keresztul kellett volna menni es eljutni a vegeig, amikor kint vagyunk az eromu resznel, de en siman vegigfutottam a csoveken, amelyek az egesz palyat behalozzak. Meg is lepodtem, hogy mi a francert csinaltak ugy, hogy ennyit kell "egyensulyozni" meg ugralni a vegen. :-) Csak a legvegzo teleportba masztam be, osszesen ha 10 ellenfelet kellett lelonom, nem tobbet az egesz palyan. Azert kiprobaltam melyik kamuveget erem ha, ha nem a titkos ajto fele kanyarodok a vegen, hanem a Wish ganter fele megyek. Es az I want to be rich lett. Tobbet nem kezdek neki, ennyi volt, megerte 1x vegigolni. Sziasztok.
-
bokenzoli #21733 ok! és köszönöm -
#21732 én is elolvastam, ezek tényleg "OTT" vannak... ezek KATT!!!