S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy nagy nehezen feltelepítettem a játékot,bár nekem is meggyûlt a bajom a lapozófájlokkal.Szerencsére vki leírta,hogy kell átírni õket,így már nagyban tolom.Sztem a játék elsõ pár órája elég uncsi,de aztán egyre jobb,és már alig szabadulok tõle.Bár volt pár érdekes bug benne,és a grafikához tartozó gépigény is nagyon zavar.Ráfért volna még fél\1év polírozás,de amúgy korrekt kis játék.
rage
A játék hivatalos rendszerkövetelményét olvasd el.
A 10 GB gondolom azért kell, hogy legyen hely a Swap-nek.
Szabadíts fel helyet az install idejére, aztán majd visszateszed, amit kell.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

MaxPayne
De az én hibámra még mindig nem kaptam választ :'(

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

báttyó02
5gigát tesz fel a játék,de 10giga helyet követel...ennyi csinálj vhogy helyet

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

The Protector
Hy.Nem engedi telepíteni a játékot mert 10Gb szabad helykell neki.Azt modták hogy 6Gb elég neki.Most mi a szar van????????

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DJ Skyline
FAQ átszerkesztve, bõvítve! talán így átláthatóbb

Én már igen.Menj arra a pályára, ahol a Barkeeperrel kell beszélni.Van egy árok,amin egy palahíd fut át.Itt egy rakás kutya fog üldözni,szal nem árt sietni.Ha átmész a hídon,akkor ott találsz pár katonát.Az egyikkel beszélve(a nevére nem emlékszem)felveheted a küldetést,hogy az elõbb említett dögöket írtsd ki.Na én itt találtam meg az egyik dögben a pseudog tail-t.(amúgy egy nagy,szürke,farkasra emlékeztetõ dögben lesz)
Hixer
huhh ez engem is izgat, hogy megtalálta már vki a pseudodog tail-t? mer egy két kutyától már szereztem tail-t de egyiket se fogadt el, gondolom vmi különleges kutyának kell a farka... szal nem tudjátok az hol van?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

van egy olyan rész a játék végfele, amikor chernobylban a robbanás elõl egy undergroundba kell menekülni, és ott erõsen radioaktiv környezetben legalább 5 tucat ellenséges katonát kell likvidálni, hogy lehet ezen a részen túljutni? mert mégha a katonákkal el is bánnék de a radioktivitás megöl....

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

MaxPayne
Bocsi hogy megint ezt írom de nemtudtam megoldali a helyzetet
még mindig nem látom a menüt, sötét képernyõ jön be mindig.
Valaki tud valamilyen megoldást?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Raptor 2

Szegénykét összekellet noymnom, hogy bedobhassam ide (eredeti méret: 1280x1024

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

DJ Skyline
ki van írva, úgy hívják, hogy végigjátszás! 😊

berlinboy6329
Hi all!

Borov-hoz hogyan jutok el?Kéne tõle a kulcs.Már kijöttem a csõbõl,kinyírtam,10-20 embert a raktárnál,vagy minél,és nem tudom merre tovább.(Dark valley-ban vagyok)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

rage
A 9524 a jó kód. Onnan tudod meg, amikor megtalálod a földön fekvõ hullát, akinek a zsebébõl kiszeded a kütyüt, s meghallgatod rajta, mert szépen elmondják. Angol tudás nem árt.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Bocsi, már biztos kérdezték, de nem megy a keresõ:S

Szóval: a játék elején van egy quest, "pseudo dog tail". Vmi kutyafarkat kéne szerezni, de már vagy egy tucat kutyát lehenteltem, mégse droppolta egyik sem a kérdéses cuccot:S Mit kell csinálni?

\"...lámák kíméljenek.\"

a buldog6-ot kéne megszereznem,de a chef nem mond semmit...hol van?😄

egy kérésem lenne lehet hogy ezt is már ezerszer volt már mi a kód az x18-ban mert a 9524-et nem fogadja el.
Elõzõ ajtónál a 1243-mat fogadta el
Ezeket is ki kéne írni vagy berakni az FAQ-ba
egyébként ezeket a számokat honnan lehet másképpen a játékban megtudni?

Sland
Attól még SOKKAL jobban fut 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

jah már nincs itt a spam, bocs.

Bucser
Hát fegyverbõl a GS 37est használom😄 néha elugrok a mercekhez lõszerért bele jól mert igencsak fogy😄 Pontos és halálos😊 egy tár általában 3-4 spetznazra elég.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

rage
Elõször is, ünnepeljük meg, hogy te vagy az ezredik aki megakadt ezen a játék elején található óriási problémán. A FAQ-ban le van írva, de ha esetleg a FAQ-t nem találod, akkor F-fel beszélsz, a válaszra kattintva válaszolsz, aztán nyitva lesz az ajtó, s F-fel ki tudsz rajta menni.

Az F betût a G mellett eggyel balra találod
:-)

Bucser
beszéltél a traderrel?

Ez nem a megyek lövök játék.... (azaz nem teljesen)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

rage
In THQ's action game S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl you control a Stalker, venturing into the Zone in order to acquire information, technology and artifacts to sell and possibly put a mysterious puzzle together. Various reports have come in from people claiming that STALKER does not work properly with Windows Vista, causing crashes and other hiccups. GSC Gameworld is aware of the issue and is working on a patch.

Sziasztok nem tudok kimenni az ajtón a legesleg elején, miért?
NeoMaN
😊))))))))

Ekkora hülyeséget.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gondolom mikor chernobyl felé nyomulunk az már a végjáték lesz...naon sokan vannak miután átmentem a hídon, helikopterek túl sokat nem tesznek :S lõszer se ártana...elég durva helyzet, mindenhonnan csak lõnek 😄
stalkercsapat miért nem kísér el a végéig?
rage
Hát, akkor neked a géped úgy látszik, szereti a Vistat, akkor játszd azon. De ettõl függetlenül, a többség jobban jár, ha XP-n nyomja...Nem kifejezetten csak a Stalker-re gondolok.

herczeg
a lehjobb ruhát a dokitól kapod yandarban ha odaadod neki ghost ruháját
(én legalábbis nemtalálkoztam jobbal... még az exo-skeleton sem jobb nála...)

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Sland
ugyan az van fent vistán mint xp-n. xp is most lett újrarakva

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Yandar óta az ugrál a repotation-om, van amikor terrible és van amikor excellent és nem tudom miért (vagy hogy számít-e egyáltalán) <#vigyor5>

heliket nem kell leszedni,azok csak a zombikat irtják a városban, annyi van h nem kell odamenni és nem lõnek le 😊
Most SEVA Suitban nyomulok, Duty-nak van jobb páncélja?

A fegyverek nem érdekelnek mert a mercenary-s fegyókkal elégedett vagyok.

rankingsban magadra kattintasz és kiírja
rage
Erõsen függ attól, hogy a régi oprendszered mennyire van már túlterhelve. Mert gondolom, a Vista alá még nem sok mindent tettél fel.

Mivel a proff mondja hogy a heliket õ hívta így sztem nem kéne lelõni õket <#idiota>

mila69en
hmm. freedomhoz is lehet?😄D hm... azt hol tudom megnézni hogy esetleg csatlakoztam e már valahova?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Akkor ennyi, egy napom van elmenni a jutalomért és még más dolgom is van meg aztán elsõre loner-ként akarom végigvinni 😊

mila69en
éppen most kapcsoltam le😄D

más: a helikoptereket le lehet lõdözni vagy felesleges rá pazarolni a lõszert

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

nem lõnek fejbe 😊
amúgy felszerelés, néhány fegyó olcsóbban, stb...
de Freedomhoz jobban megéri szerintem, nekik jobbak a cuccaik
mila69en
aham akkor nekem csak ezt a voroninosat kell már... meglesem..amúgy van valami értelme csatlakozni hozzájuk? valami extrás cucc?

A messzirõl dobálással jobb ha vigyázol mert miután lekapcsoltad az "izét" tele lesz Yandar Duty meg Loner járõrökkel, én is majdnem beszoptam õket <#hehe>

senki nem vágja hogy hol a kód a red forestben lévõ bunkerhez?
Duty-hoz csatlakozásért el kell meni Army Warehousesbe majd ott segíteni a duty-s csókán,õ felvisz a farmhoz ahol kapsz még küldiket majd asszongya a helyi parancsnok hogy menj vissza a városba és beszélj Voronin-al
neki megcsinálgatod a küldijeit és kész 😊
wantonly
Ja, azokat énis.

Nekem akkor ad mindíg, ha belépek a Garbage-ba. Irtsam ki a banditákat innen-onnan. Ja és utána sétáljak vissza a traderhez, hogy ne legyen failed. Kicsit se idegesítõ, fõleg, hogy már 4x-5x beadta. <#ijedt>
mila69en
hogyan lehet hozzájuk csatlakozni?

mila69en
én meg messzirõ láttam, hogy vannak ott valakik! dobtam is a gránátot! egyszercsak látom futkároznak mint hülyék😄D mondom is magamba némmá van it még ép húsvér ember😄DD azt csak utána láttam hogy zombik voltakXddd

Utálom ezeket az automatán kiosztott küldetéseket, valahányszor Yandarban járok megkapom a zombi-írtóst, a gáz csak az hogy a BAR-ban egy Duty-s emberhez kéne menni a jutalomért a Duty bázisra de nem vagyok tag szal lelõnek ha bemegyek hehe <#idiota>

nemtudja vki hogy hol találom meg a Barin Scorcher bunkeréhez a kódot?az ajtó megvan már csak a kódot nem találom
Sland
Vista-n ezerszer jobb mint XP-n

Az alanti konfigommal, Xp-n, Max grafon, Full Lightinggal, mindent maxra rakva 10-18FPS-em volt.
Vistán 60 vagy több!!!!!<#wow1><#wow1><#wow1> Úgyhogy aki szép grafon magas FPS-t akar, az Vistán játsszon!

Ja azon én is felröhögtem, szédelegnek meg minden de ahogy meglátják a gránátot 10 sec alatt futják a 100-at hehe <#hehe>