34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • doncarlos
    jaja csavarokat a 6-os gombbal
  • doncarlos
    próbálj meg drivert frissíteni
  • scorpeeon
    Lehet amúgy csavarokat dobálni? Hogy? :) Most olvasom az origo cikkjében, nem is tudtam :)
  • bokenzoli
    akkor passz.mindig csak a háttér,a közvetlen környezet az nem,és nem is akad,csak pl a madarak fekete vonalként huznak,és a fák mintha leragadtak volna és fázis késéssel kerülnének a helyükre.
  • scorpeeon
    Ezek épp Pripjaty-ban járnak? Tényleg elborultak :)
  • báttyó02
    képek videók érdekességek
    mindenképp érdemes letölteni
  • doncarlos
    biztos nem gyenge a kártyád, mert én sima 6600-zal tolom
  • doncarlos
    nem felszinesen értettem, te! hanem konkréta mi van benne? kell ez enekem?
  • bokenzoli
    sziasztok.kérdésem a következö lenne.gforce 6600gt a videó karim,3200as celeron a gép 1 gb rammal,és folyamatosan csuszik a háttér a stalker alatt.lehet hogy gyenge a videokari?
  • saiyanjin
    A Játéknak nem ez a poénja :)
  • báttyó02
    nevéből nagyon nehéz következtetni
  • saiyanjin
    Hol? :)
  • scorpeeon
    Vajon mi lehet? :) A bónusz dvd.
  • doncarlos
    szerintetek mi ez? csak úgy leltem :
    S T A L K E R Radiation Limited Edition Bonus Disk
  • saiyanjin
    Páran elvannak borulva...
    Ezt nézzétek meg.
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9033554&na_order=
  • Blasta
    Amúgy tök fasza, olvasgatom a topikot és már az egyik kérdés első részétől is akkora spoilert vágtam le valszeg, hogy kész.
    Szal köszi a nemtomkinek, aki lelőtte a játék poénját!!!
  • Blasta
    Na ok, megvan a válasz.
    Ha infót adok a Dutykról egyből berángat a Freedom boss az akcióba, hogy csapassam szét velük a Dutykat.
    Ezt meg nem szeretném még, semmi kedvem exoskeletonos arcok ellen harcolni, ha átvágok a terepen :D
  • Blasta
    Hali!

Érdemes a Freedom-ot és a Duty-kat egymásnak ugrasztani?
    A Freedom főnöknek tudok most infót átadni a Dutykról, csak nemtom, így magamra haragitom-e a Dutykat? Hmmm?
  • saiyanjin
    Rengeteg hozzászólásom volt...most eggyet sem látok :)
  • scorpeeon
    Megnéztem én is ezt a Bonus dvd-t, eléggé jó anyag, tetszik a téma :)
  • báttyó02
    lál kicsit takaritva lett ugylátom :O
  • pubiloál
    Nekem rendes a topik, csak először látszódott egy hsz... újra betöltöttem az oldalt és okés lett!
  • Broafka
    nekem a teherbíró képességgel van a bajom! :(
    nagyon keveset bír a kis pajtásunk! :(
    állandóan ki kell dobálnom egy csomó cuccot! :(
  • Antrax #21708
    De ha váltassz oldalt akkor minden ok
  • Antrax #21707
    velem együtt már az uccsó négy...

szvsz ez már így marad

• Me Ga
    ööö, valami nem okés a topikkal, csak az uccsó 2 hsz látszik...
  • grebber
    Számtalanszor le lett irva lődd szét a tűzes karikát ami mászkál!!
  • saiyanjin
    Tüzelj vissza
  • saiyanjin
    Nemtudja vki a filmet megszerezni ?...Színes volt azt tudom,orosz nyelv angol felirattal, vmi avi volt még anno de már sajnos nincs meg.
    Ha vki rátalál, esetleg megvan jelezze kérem...Előre is köszi.
  • rolika43
    hy mindenkinek!
    Ott járok a STALKER-ben, amikor a laboratóriumban megtaláltam a dokumentumot amit Brkeep-nek kell visszavisszi, és a kijutással akadnak némi problémáim!
    Ilyen tüzes "karikák" vannak amik tüzelnek rám, már bejártam mindent, de nemtudom megcsinálni!
    Valaki segítsen!!!
    Köszi!
  • saiyanjin
    Egy idézet : "Április 26. éjjelén, több mint 24 órával a robbanás után a küldöttség meggyőződött a sugárzás igen magas mértékéről, és el kellett rendelnie a reaktor elpusztítását és a közeli Pripjaty város kiürítését. Hogy az emberek ne vigyenek magukkal túl sok holmit, azt mondták nekik, hogy az evakuálás csak ideiglenes, és körülbelül három nap múlva visszatérhetnek. 3 hónappal a baleset után megengedték a lakosoknak, hogy megmaradt tulajdonuk szállítható részéért visszatérjenek, de eddigre már a város nagy részét kifosztották. A lakóknak a szovjet állam kb. tízezer rubeles kártérítést fizetett, és lakást adott."

Nah eza durva te...az ukránok bementek a zónába fosztogatni.Sőt voltak emberek akik fizettek azért bizonyos Stalkereknek, hogy bejussanak és megszerezzenek x-y dolgokat.Nah így szól a fáma, régi orosz film is volt.De nemhiszem hogy vki túlélte...
  • juharfalvi
    (Nem tudom, mért jelent meg még 1x a hsz-om...)

A labor megvolt! Majd megyek a Wild Territory-hoz is, bár azt a részt néztem, amit írtok, ott villámok csapkodnak az alagútban, de ezek szerint nem láttam, hogy ott van ez a felszednivaló...
  • Broafka
    én még mondjuk most jutottam be a Duty területre... szóval én még eléggé az elején járok...
    azért nem derülhetett ki nekem! :)
  • juharfalvi
    Két helyszínen nem tudok haladni a küldetésekkel: Dark Valley, titkos föld alatti labor bejárata - megvan, csak zárva, pedig Borov-nál már voltam, elvileg nálam van a kulcs... Kell másik kulcs is hozzá? Vagy mikor nyílik ki?

A másik: Wild Territory, "Family Rifle" - ez hol lehet? Már bejártam a megadott területet, de sehol sem találom... gondolom, hogy nem ott van, ahova a célkereszt mutat, hanem az egész területet át kell kutatni (ez megvolt, de nyilván elnéztem valamit).
  • v150r
    az első lab utáni animból rá lehet jönni...
  • scorpeeon
    thx!
  • tpM
    LOL! Még végig sem játszottam, de az elején már lehet sejteni :D
    a'la Knights of The Old Republic :\
  • Hellsing47
    pfff :DDD
  • Broafka
    francba, ez tényleg izom spoiler volt, nem kellett volna elolvasnom! :D
    áááá! :D
  • grebber
    IZOMSPOILER!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A sejtésed helyes mi magunk vagyunk Strelok!!!