34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#21731 jaja csavarokat a 6-os gombbal -
#21730 próbálj meg drivert frissíteni -
#21729 Lehet amúgy csavarokat dobálni? Hogy? :) Most olvasom az origo cikkjében, nem is tudtam :) -
bokenzoli #21728 akkor passz.mindig csak a háttér,a közvetlen környezet az nem,és nem is akad,csak pl a madarak fekete vonalként huznak,és a fák mintha leragadtak volna és fázis késéssel kerülnének a helyükre. -
#21727 Ezek épp Pripjaty-ban járnak? Tényleg elborultak :) -
#21726 képek videók érdekességek
mindenképp érdemes letölteni -
#21725 biztos nem gyenge a kártyád, mert én sima 6600-zal tolom -
#21724 nem felszinesen értettem, te! hanem konkréta mi van benne? kell ez enekem? -
bokenzoli #21723 sziasztok.kérdésem a következö lenne.gforce 6600gt a videó karim,3200as celeron a gép 1 gb rammal,és folyamatosan csuszik a háttér a stalker alatt.lehet hogy gyenge a videokari? -
saiyanjin #21722 A Játéknak nem ez a poénja :)
-
#21721 nevéből nagyon nehéz következtetni -
saiyanjin #21720 Hol? :)
-
#21719 Vajon mi lehet? :) A bónusz dvd. -
#21718 szerintetek mi ez? csak úgy leltem :
S T A L K E R Radiation Limited Edition Bonus Disk -
saiyanjin #21717 Páran elvannak borulva...
Ezt nézzétek meg.
http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9033554&na_order= -
#21716 Amúgy tök fasza, olvasgatom a topikot és már az egyik kérdés első részétől is akkora spoilert vágtam le valszeg, hogy kész.
Szal köszi a nemtomkinek, aki lelőtte a játék poénját!!!
-
#21715 Na ok, megvan a válasz.
Ha infót adok a Dutykról egyből berángat a Freedom boss az akcióba, hogy csapassam szét velük a Dutykat.
Ezt meg nem szeretném még, semmi kedvem exoskeletonos arcok ellen harcolni, ha átvágok a terepen :D -
#21714 Hali!
Érdemes a Freedom-ot és a Duty-kat egymásnak ugrasztani?
A Freedom főnöknek tudok most infót átadni a Dutykról, csak nemtom, így magamra haragitom-e a Dutykat? Hmmm? -
saiyanjin #21713 Rengeteg hozzászólásom volt...most eggyet sem látok :)
-
#21712 Megnéztem én is ezt a Bonus dvd-t, eléggé jó anyag, tetszik a téma :) -
#21711 lál kicsit takaritva lett ugylátom :O -
#21710 Nekem rendes a topik, csak először látszódott egy hsz... újra betöltöttem az oldalt és okés lett! -
#21709 nekem a teherbíró képességgel van a bajom! :(
nagyon keveset bír a kis pajtásunk! :(
állandóan ki kell dobálnom egy csomó cuccot! :( -
Antrax #21708 De ha váltassz oldalt akkor minden ok -
Antrax #21707 velem együtt már az uccsó négy...
szvsz ez már így marad
-
Me Ga #21706 ööö, valami nem okés a topikkal, csak az uccsó 2 hsz látszik... -
#21704 Számtalanszor le lett irva lődd szét a tűzes karikát ami mászkál!! -
saiyanjin #21703 Tüzelj vissza -
saiyanjin #21702 Nemtudja vki a filmet megszerezni ?...Színes volt azt tudom,orosz nyelv angol felirattal, vmi avi volt még anno de már sajnos nincs meg.
Ha vki rátalál, esetleg megvan jelezze kérem...Előre is köszi. -
rolika43 #21701 hy mindenkinek!
Ott járok a STALKER-ben, amikor a laboratóriumban megtaláltam a dokumentumot amit Brkeep-nek kell visszavisszi, és a kijutással akadnak némi problémáim!
Ilyen tüzes "karikák" vannak amik tüzelnek rám, már bejártam mindent, de nemtudom megcsinálni!
Valaki segítsen!!!
Köszi! -
saiyanjin #21700 Egy idézet : "Április 26. éjjelén, több mint 24 órával a robbanás után a küldöttség meggyőződött a sugárzás igen magas mértékéről, és el kellett rendelnie a reaktor elpusztítását és a közeli Pripjaty város kiürítését. Hogy az emberek ne vigyenek magukkal túl sok holmit, azt mondták nekik, hogy az evakuálás csak ideiglenes, és körülbelül három nap múlva visszatérhetnek. 3 hónappal a baleset után megengedték a lakosoknak, hogy megmaradt tulajdonuk szállítható részéért visszatérjenek, de eddigre már a város nagy részét kifosztották. A lakóknak a szovjet állam kb. tízezer rubeles kártérítést fizetett, és lakást adott."
Nah eza durva te...az ukránok bementek a zónába fosztogatni.Sőt voltak emberek akik fizettek azért bizonyos Stalkereknek, hogy bejussanak és megszerezzenek x-y dolgokat.Nah így szól a fáma, régi orosz film is volt.De nemhiszem hogy vki túlélte... -
juharfalvi #21699 (Nem tudom, mért jelent meg még 1x a hsz-om...)
A labor megvolt! Majd megyek a Wild Territory-hoz is, bár azt a részt néztem, amit írtok, ott villámok csapkodnak az alagútban, de ezek szerint nem láttam, hogy ott van ez a felszednivaló... -
#21698 én még mondjuk most jutottam be a Duty területre... szóval én még eléggé az elején járok...
azért nem derülhetett ki nekem! :) -
juharfalvi #21697 Két helyszínen nem tudok haladni a küldetésekkel: Dark Valley, titkos föld alatti labor bejárata - megvan, csak zárva, pedig Borov-nál már voltam, elvileg nálam van a kulcs... Kell másik kulcs is hozzá? Vagy mikor nyílik ki?
A másik: Wild Territory, "Family Rifle" - ez hol lehet? Már bejártam a megadott területet, de sehol sem találom... gondolom, hogy nem ott van, ahova a célkereszt mutat, hanem az egész területet át kell kutatni (ez megvolt, de nyilván elnéztem valamit).
-
#21696 az első lab utáni animból rá lehet jönni... -
#21695 thx! -
tpM #21693 LOL! Még végig sem játszottam, de az elején már lehet sejteni :D
a'la Knights of The Old Republic :\ -
Hellsing47 #21692 pfff :DDD -
#21691 francba, ez tényleg izom spoiler volt, nem kellett volna elolvasnom! :D
áááá! :D -
#21690 IZOMSPOILER!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sejtésed helyes mi magunk vagyunk Strelok!!!