S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 10 GB gondolom azért kell, hogy legyen hely a Swap-nek.
Szabadíts fel helyet az install idejére, aztán majd visszateszed, amit kell.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
még mindig nem látom a menüt, sötét képernyõ jön be mindig.
Valaki tud valamilyen megoldást?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Szegénykét összekellet noymnom, hogy bedobhassam ide (eredeti méret: 1280x1024
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Borov-hoz hogyan jutok el?Kéne tõle a kulcs.Már kijöttem a csõbõl,kinyírtam,10-20 embert a raktárnál,vagy minél,és nem tudom merre tovább.(Dark valley-ban vagyok)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Szóval: a játék elején van egy quest, "pseudo dog tail". Vmi kutyafarkat kéne szerezni, de már vagy egy tucat kutyát lehenteltem, mégse droppolta egyik sem a kérdéses cuccot:S Mit kell csinálni?
\"...lámák kíméljenek.\"
Elõzõ ajtónál a 1243-mat fogadta el
Ezeket is ki kéne írni vagy berakni az FAQ-ba
egyébként ezeket a számokat honnan lehet másképpen a játékban megtudni?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az F betût a G mellett eggyel balra találod
:-)
Ez nem a megyek lövök játék.... (azaz nem teljesen)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
stalkercsapat miért nem kísér el a végéig?
(én legalábbis nemtalálkoztam jobbal... még az exo-skeleton sem jobb nála...)
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A fegyverek nem érdekelnek mert a mercenary-s fegyókkal elégedett vagyok.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
más: a helikoptereket le lehet lõdözni vagy felesleges rá pazarolni a lõszert
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
amúgy felszerelés, néhány fegyó olcsóbban, stb...
de Freedomhoz jobban megéri szerintem, nekik jobbak a cuccaik
neki megcsinálgatod a küldijeit és kész 😊
Nekem akkor ad mindíg, ha belépek a Garbage-ba. Irtsam ki a banditákat innen-onnan. Ja és utána sétáljak vissza a traderhez, hogy ne legyen failed. Kicsit se idegesítõ, fõleg, hogy már 4x-5x beadta. <#ijedt>#ijedt>
Az alanti konfigommal, Xp-n, Max grafon, Full Lightinggal, mindent maxra rakva 10-18FPS-em volt.
Vistán 60 vagy több!!!!!<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1> Úgyhogy aki szép grafon magas FPS-t akar, az Vistán játsszon!