34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
SaGa Jr #21854 Az elsőhöz hogy lelted meg a kódot? Megkerested a halott tudóst igaz? Na ugyanez a helyzet a második kódolt ajtóval is. Keresd meg a halott tudóst (nem azt akinél az első kód volt) és megkapod a kifosztása közben a kódot. Addig úgysem használható amíg ezt meg nem tetted. A mini térképen meg zöld célkereszt jelzi hol keressed a hullát. -
SaGa Jr #21853 1. Igen. A csatornában van a rejtekhely ahová be kell menned.
2. A Wild Territory-ra majd a Garbage-ból jutsz el. Menj északnak és találsz egy lezárt területet amit 9-10 duty-s őriz. Beszélj a főnökükkel ha már megvan a kért dokumentum a katonai bázisról.
3. A rejtekhelyen van egy ládában stalker suit. Jobbat egyenlőre nem kapsz és nem is vehetsz. Ez egy közepesen jó ruci. -
SaGa Jr #21852 Átellenben a Wishmakerhez vezető benyílóval.
Lenn van egy négyzet alakú terület kis beugrókkal. Hogy ide eljuss keresztül kell verekedned magad egy elég szivatós részen, ami hosszú folyosókat tartalmaz, ráccsal lezárt részekkel. A terület tömve van sniperekkel és mindenféle Monolith-os manussal. Ha ezt a területet megtisztítottad és tovább mentél, akkor jutsz el majd egy olyan szintre/területre, ahol gyakorlatilag csak körbe tudsz menni, nincs tovább vezető út csak ahol bejöttél.
Ennek a területnek az egyik oldalán az egyik beugróban van egy létra felfelé. Na ez vezet a dekódolandó ajtóhoz.
A másik oldalon egy kis benyílón keresztül el lehet jutni egy nagy beomlott részhez, ahol vezet felfelé egy létra. Ez vezet fel a wishmaker-hez. -
horthy #21851 34000 Ru pénzt üzleteltem össze van most kezdtem nemrég a STALKERT elég lessz-e valamire ez ? Az Agropron Research Instiue-nál tartok most irtottam ki a kommandosokat meg megmentettem Mole-t aki elvezetett egy csatornához ott is kiirtottam egy pár csatornalakót . Megszereztem a közelben lévő " Bázisrol" a katonai dokumentumot .
Van még hátra : Find the stash !
Find information about Strelok in the stash !
Find way out of the underground !
Kérdésem az volna hogy a csatornába van a titkos raktár-e ahova Mole vezet ? És ezen a csatornán keresztül jutok el a Wild Teritori-ra vagy hogyan ? Ja és hol vannak még kereskedők , milyen pályákon ? Az időt hol irja ki mennyi van még hátra egy küldetés teljesitéséig ! Szeretnék egy jobb ruhát is , és hol tudok az alapruhánál jobbat szerezni mert annál a kereskedőnél ahonnan indul a játék már nem tudok venni hiába van egy kevés pénzem ? -
SaGa Jr #21850 Emeld meg a virtuális memóriát minimum 2 Gb-ra és nem lesz gond. Azért van pirossal jelezve mert kevés neki. -
Jacsó Viktor #21849 Hellosztok!
kérem segitsenek!
földalatti labornál vagyok!első labor ajtonál kell kód az megvan ,de második labor ajtójának a kódját nem tudom!valaki tudja kódot?
mindenkit kinyírtam ....csak egyedul vagy...
amugy második labor ajtónál valaki ütöget ....
na tudja valami második labor ajtajához??? -
#21848 Nagyon köszönöm!!! -
barmi #21847 © Sir IvanHoe
Dumcsizz a fószerral és kinyilik az ajto
-
barmi #21846 © Subakka
Swapolásra megoldás:
Röviden és tömören a virtuális memóriát kell megnövelni! Így:
Sajátgépen jobb klikk / tulajdonságok, Speciális fül, Teljesítmény résznél a beállításokra kattintani, itt is Speciális fül, Virtuális memória résznél Módosítás! Egyéni méretet kijelölni, majd a kívánt számot beírni! Csak akkor menti el, ha a Beállítás gombra kattintotok! Ezzel készen is van, gépet újraindítjátok, és ennyi!
-
DeviloftheHell #21845 ugye az idöre menö résznél ha vmi lejáros vacakba megyek le és a töltöképernyön az a kavics van akkor az ugye hamis befejezés lesz?
me dunsztom sincs merre van a labor ajto amihez megvan a dekoder plus még nem is jelzi a tetüje -
misu10 #21844 Beszélgetni kell -
tpM #21843 Rájött már valaki, hogy lehet modolni az 1.0001-et ?
(visszaolvastam de 4oldal után feladtam ;D ) -
Sir IvanHoe #21842 Az elejen nemtudok se vasarolni se kimenni.Mit kell csinalni? -
#21841 Hali!
Tud vki segíteni? Most rakom fel a játékot és mikor megnézi a gépet h minden megvan e az installáláshoz csak a page file világít pirosan ami 835Mb és most nemtom h ezt lehet vhogy bővíteni vagy tul sok vagy lemondhatok a játékról? PLZ HELP! -
barmi #21840 még jó hogy van vagy kilecvenezrem :D veszek kettőt és lezúzom a sok porszívócsöves gyökeret :DDDD -
Inquisitor #21839 82% az mióta számít "kész"-nek? Szerintem még nincs, majd hétvége körül, utánra .... -
hungariaia #21838 Lehet külsőre váltani nekem valahogy sikerült az egyik nagy kapkodás közben véletleül!! sztem valamelyik F-el lehet (F1 vagy F2 sztem) -
Nagydög #21837 Bazz! Volt mar egy flash artifactom +73 endurance. Erre talaltam megegyet. Megorultem, milyen jo nekem, erre belebotlok egy Moonlight-ba (+107 endurance). Mindek ide jarmu!? Futva kelek at az oceanon. -
DeviloftheHell #21836 még elötte megkapja a meet guide -t ha megmentette a csávot
és ha a tornyok után barban jársz és van 50 ezred vehetsz egy szép exo páncélt :D hasznos lesz a tüzharcokban -
barmi #21835 Ja, és ha a doki megvan ő majd elmondja, megjelöli a pda-n hol a dekodolo. -
barmi #21834 Ha az agyturkáló tornyokat kikapcsolod és visszamész a barba asszem ott kapod majd meg a talk to guide küldit és attol a guidetol kapod majd a találd meg a dokit strelok búvóhelyén küldit ha jól tudom.
Más. Tényleg lehet venni exo suitot ha kikapcsoltam a tornyokat??
Szaladok a bárba azonnal! :D -
DeviloftheHell #21833 ott a link hozzá :) -
bpitzu #21832 csá
van már magyarositás -
DeviloftheHell #21831 fene essen akkor is bele mondjuk nem panaszkodom max 5darab 5.56 os ap töltény ft 200 asból és fekszik az exo páncélos :D de ez nekem egy kicsit tulzás hogy egyböl leszedett és ami a bosszanto észrevétlenül ugrott ki a busz mögül mikor a mesterlövészekre figyeltem mert azok tényleg szépet sebeznek akármiylen tölténnyel -
SaGa Jr #21830 Az pedig a legerősebb skulót köpi ami sima puskába való (ugyanezt használja a Vintorez sniper és a hangtompítós assault rifle típus is). A PAB-9/Sp5/Sp6 lőszereket. Azok tényleg kemények. Azokkal a sima testre lövést is könnyen megérzi az ellenfél, főleg a fejlettebb lőszerekkel. -
SaGa Jr #21829 Pedig szokta jelezni. Nekem legalábbis mindig megjelent a zöld/sárga/vörös nukleáris jelecske ha sugárzás ért.
Sugárzás ellen meg crystal kell. 30%-os plusz védelmet ad és alig van hátránya. ha nincs jöhetnek a fireball-ok, azokból úgyis jó sokat lehet találni. -
DeviloftheHell #21828 másodszorra megnéztem most mivel lött ott a katona egy gránát vetös támado puska egy thunder-s14 es el lött le majdnem másodszorra fene essen bele közben a másik lelött hátulról -
SaGa Jr #21827 Nem lehet. -
DeviloftheHell #21826 yantarban is a gép kikapcsolása után vehetsz seva suit ot ugyanugy a barban red forest után vehetsz exo páncélt :D de ahogy nézem a vége felé szinte minden katona ebben van bár ahol én felfordulok a sugárzástól ott azok vigan szaladgálnak bár erös surgázás ellen tényleg jok azok az ereklyék pl fireball ami csökkenti a sugárzást kár hogy a hud on nem jelzi ki a sugárzás szintjét csak az inventoryban -
SaGa Jr #21825 Fejlövés ellen, pláne ha teszemazt PAB lőszert prüszkölő jószággal lőtt rád a manus, lényegtelen a 60-as bulletcap. maximum 2 lövés és halott vagy még a soul megléte mellett is.
Ez kiemelten igaz, ha SP-5 vagy roszabb esetben SP-6 skuló az elkövető.
De a páncéltörő lövedékek mindegyike jóval nagyobb össz károsodást zúz be. Ez fejen mindig elég szokott lenni egy gyors halálhoz. :)
-
Dakkon #21824 lehet h hülye vok, de : LEHET KÜLDÖ NÉZETRE VÁLTANI A STALKER-ben? sztem nem.... -
SaGa Jr #21823 Például Military spéci cucc ott van fenn egy darab a heverőn a dekóder mellett Pripyatban a szállóban. Egy másik ledobva hever Csernobilban lenn a szarkofágban.
Exo suit is kettő található a szarkofágon belül. -
#21822 télleg nem tudja senki, hogy meik gombal lehet külső nézetre váltani? -
DeviloftheHell #21821 gp37 es a egyik ami a legjobban sebez nos freedom táborban meg azzal lönek
a teljes brigád folyamatosan lött rám és simán kisétáltam onnan ugyhogy ne mtudom mi a jó istennel lött de asszem legközelebb azt a buszt gránát vetövel megsorozom -
#21820 A "talk to Guide küldetést mikor/kitől kapom meg?
Jó véget szeretnék végre.Kiváncsi vagyok a teleportra a jó végre,meg a sok exo(szájzbúk)-(o)s katonára. :) -
barmi #21819 Durvák a porszívócsöves exo-k naon :)) -
haxoror #21818 Engem egy hangtompítós géppisztollyal lőtt le.
A Soul nem számít ilyen esetben és az exo 60%-a sem véd meg közelről a jobb fegyverek ellen. -
barmi #21817 Azt mondja pda sznékeljek be a szarkofágba! Nem vagyok én kígyó :DD LooooL -
DeviloftheHell #21816 fqban item listánál ottvan mind a 2 változata -
DeviloftheHell #21815 hmm a magyaritás már 82% akkor még asszem ha napi 1 orát játszok még igy is végig viszem :D