34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • SaGa Jr
    Az elsőhöz hogy lelted meg a kódot? Megkerested a halott tudóst igaz? Na ugyanez a helyzet a második kódolt ajtóval is. Keresd meg a halott tudóst (nem azt akinél az első kód volt) és megkapod a kifosztása közben a kódot. Addig úgysem használható amíg ezt meg nem tetted. A mini térképen meg zöld célkereszt jelzi hol keressed a hullát.
  • SaGa Jr
    1. Igen. A csatornában van a rejtekhely ahová be kell menned.

2. A Wild Territory-ra majd a Garbage-ból jutsz el. Menj északnak és találsz egy lezárt területet amit 9-10 duty-s őriz. Beszélj a főnökükkel ha már megvan a kért dokumentum a katonai bázisról.

3. A rejtekhelyen van egy ládában stalker suit. Jobbat egyenlőre nem kapsz és nem is vehetsz. Ez egy közepesen jó ruci.
  • SaGa Jr
    Átellenben a Wishmakerhez vezető benyílóval.
    Lenn van egy négyzet alakú terület kis beugrókkal. Hogy ide eljuss keresztül kell verekedned magad egy elég szivatós részen, ami hosszú folyosókat tartalmaz, ráccsal lezárt részekkel. A terület tömve van sniperekkel és mindenféle Monolith-os manussal. Ha ezt a területet megtisztítottad és tovább mentél, akkor jutsz el majd egy olyan szintre/területre, ahol gyakorlatilag csak körbe tudsz menni, nincs tovább vezető út csak ahol bejöttél.

Ennek a területnek az egyik oldalán az egyik beugróban van egy létra felfelé. Na ez vezet a dekódolandó ajtóhoz.

A másik oldalon egy kis benyílón keresztül el lehet jutni egy nagy beomlott részhez, ahol vezet felfelé egy létra. Ez vezet fel a wishmaker-hez.
  • horthy
    34000 Ru pénzt üzleteltem össze van most kezdtem nemrég a STALKERT elég lessz-e valamire ez ? Az Agropron Research Instiue-nál tartok most irtottam ki a kommandosokat meg megmentettem Mole-t aki elvezetett egy csatornához ott is kiirtottam egy pár csatornalakót . Megszereztem a közelben lévő " Bázisrol" a katonai dokumentumot .

Van még hátra : Find the stash !
    Find information about Strelok in the stash !
    Find way out of the underground !

Kérdésem az volna hogy a csatornába van a titkos raktár-e ahova Mole vezet ? És ezen a csatornán keresztül jutok el a Wild Teritori-ra vagy hogyan ? Ja és hol vannak még kereskedők , milyen pályákon ? Az időt hol irja ki mennyi van még hátra egy küldetés teljesitéséig ! Szeretnék egy jobb ruhát is , és hol tudok az alapruhánál jobbat szerezni mert annál a kereskedőnél ahonnan indul a játék már nem tudok venni hiába van egy kevés pénzem ?
  • SaGa Jr
    Emeld meg a virtuális memóriát minimum 2 Gb-ra és nem lesz gond. Azért van pirossal jelezve mert kevés neki.
  • Jacsó Viktor
    Hellosztok!
    kérem segitsenek!
    földalatti labornál vagyok!első labor ajtonál kell kód az megvan ,de második labor ajtójának a kódját nem tudom!valaki tudja kódot?
    mindenkit kinyírtam ....csak egyedul vagy...
    amugy második labor ajtónál valaki ütöget ....
    na tudja valami második labor ajtajához???
  • Subakka
    Nagyon köszönöm!!!
  • barmi
    © Sir IvanHoe

Dumcsizz a fószerral és kinyilik az ajto
  • barmi
    © Subakka

Swapolásra megoldás:

Röviden és tömören a virtuális memóriát kell megnövelni! Így:

Sajátgépen jobb klikk / tulajdonságok, Speciális fül, Teljesítmény résznél a beállításokra kattintani, itt is Speciális fül, Virtuális memória résznél Módosítás! Egyéni méretet kijelölni, majd a kívánt számot beírni! Csak akkor menti el, ha a Beállítás gombra kattintotok! Ezzel készen is van, gépet újraindítjátok, és ennyi!

• DeviloftheHell
    ugye az idöre menö résznél ha vmi lejáros vacakba megyek le és a töltöképernyön az a kavics van akkor az ugye hamis befejezés lesz?
    me dunsztom sincs merre van a labor ajto amihez megvan a dekoder plus még nem is jelzi a tetüje
  • misu10
    Beszélgetni kell
  • tpM
    Rájött már valaki, hogy lehet modolni az 1.0001-et ?
    (visszaolvastam de 4oldal után feladtam ;D )
  • Sir IvanHoe
    Az elejen nemtudok se vasarolni se kimenni.Mit kell csinalni?
  • Subakka
    Hali!
    Tud vki segíteni? Most rakom fel a játékot és mikor megnézi a gépet h minden megvan e az installáláshoz csak a page file világít pirosan ami 835Mb és most nemtom h ezt lehet vhogy bővíteni vagy tul sok vagy lemondhatok a játékról? PLZ HELP!
  • barmi
    még jó hogy van vagy kilecvenezrem :D veszek kettőt és lezúzom a sok porszívócsöves gyökeret :DDDD
  • Inquisitor
    82% az mióta számít "kész"-nek? Szerintem még nincs, majd hétvége körül, utánra ....
  • hungariaia
    Lehet külsőre váltani nekem valahogy sikerült az egyik nagy kapkodás közben véletleül!! sztem valamelyik F-el lehet (F1 vagy F2 sztem)
  • Nagydög
    Bazz! Volt mar egy flash artifactom +73 endurance. Erre talaltam megegyet. Megorultem, milyen jo nekem, erre belebotlok egy Moonlight-ba (+107 endurance). Mindek ide jarmu!? Futva kelek at az oceanon.
  • DeviloftheHell
    még elötte megkapja a meet guide -t ha megmentette a csávot
    és ha a tornyok után barban jársz és van 50 ezred vehetsz egy szép exo páncélt :D hasznos lesz a tüzharcokban
  • barmi
    Ja, és ha a doki megvan ő majd elmondja, megjelöli a pda-n hol a dekodolo.
  • barmi
    Ha az agyturkáló tornyokat kikapcsolod és visszamész a barba asszem ott kapod majd meg a talk to guide küldit és attol a guidetol kapod majd a találd meg a dokit strelok búvóhelyén küldit ha jól tudom.

Más. Tényleg lehet venni exo suitot ha kikapcsoltam a tornyokat??
    Szaladok a bárba azonnal! :D
  • DeviloftheHell
    ott a link hozzá :)
  • bpitzu
    csá
    van már magyarositás
  • DeviloftheHell
    fene essen akkor is bele mondjuk nem panaszkodom max 5darab 5.56 os ap töltény ft 200 asból és fekszik az exo páncélos :D de ez nekem egy kicsit tulzás hogy egyböl leszedett és ami a bosszanto észrevétlenül ugrott ki a busz mögül mikor a mesterlövészekre figyeltem mert azok tényleg szépet sebeznek akármiylen tölténnyel
  • SaGa Jr
    Az pedig a legerősebb skulót köpi ami sima puskába való (ugyanezt használja a Vintorez sniper és a hangtompítós assault rifle típus is). A PAB-9/Sp5/Sp6 lőszereket. Azok tényleg kemények. Azokkal a sima testre lövést is könnyen megérzi az ellenfél, főleg a fejlettebb lőszerekkel.
  • SaGa Jr
    Pedig szokta jelezni. Nekem legalábbis mindig megjelent a zöld/sárga/vörös nukleáris jelecske ha sugárzás ért.

Sugárzás ellen meg crystal kell. 30%-os plusz védelmet ad és alig van hátránya. ha nincs jöhetnek a fireball-ok, azokból úgyis jó sokat lehet találni.
  • DeviloftheHell
    másodszorra megnéztem most mivel lött ott a katona egy gránát vetös támado puska egy thunder-s14 es el lött le majdnem másodszorra fene essen bele közben a másik lelött hátulról
  • SaGa Jr
    Nem lehet.
  • DeviloftheHell
    yantarban is a gép kikapcsolása után vehetsz seva suit ot ugyanugy a barban red forest után vehetsz exo páncélt :D de ahogy nézem a vége felé szinte minden katona ebben van bár ahol én felfordulok a sugárzástól ott azok vigan szaladgálnak bár erös surgázás ellen tényleg jok azok az ereklyék pl fireball ami csökkenti a sugárzást kár hogy a hud on nem jelzi ki a sugárzás szintjét csak az inventoryban
  • SaGa Jr
    Fejlövés ellen, pláne ha teszemazt PAB lőszert prüszkölő jószággal lőtt rád a manus, lényegtelen a 60-as bulletcap. maximum 2 lövés és halott vagy még a soul megléte mellett is.
    Ez kiemelten igaz, ha SP-5 vagy roszabb esetben SP-6 skuló az elkövető.

De a páncéltörő lövedékek mindegyike jóval nagyobb össz károsodást zúz be. Ez fejen mindig elég szokott lenni egy gyors halálhoz. :)
  • Dakkon
    lehet h hülye vok, de : LEHET KÜLDÖ NÉZETRE VÁLTANI A STALKER-ben? sztem nem....
  • SaGa Jr
    Például Military spéci cucc ott van fenn egy darab a heverőn a dekóder mellett Pripyatban a szállóban. Egy másik ledobva hever Csernobilban lenn a szarkofágban.

Exo suit is kettő található a szarkofágon belül.
  • RocKY2
    télleg nem tudja senki, hogy meik gombal lehet külső nézetre váltani?
  • DeviloftheHell
    gp37 es a egyik ami a legjobban sebez nos freedom táborban meg azzal lönek
    a teljes brigád folyamatosan lött rám és simán kisétáltam onnan ugyhogy ne mtudom mi a jó istennel lött de asszem legközelebb azt a buszt gránát vetövel megsorozom
  • berlinboy6329
    A "talk to Guide küldetést mikor/kitől kapom meg?

Jó véget szeretnék végre.Kiváncsi vagyok a teleportra a jó végre,meg a sok exo(szájzbúk)-(o)s katonára. :)
  • barmi
    Durvák a porszívócsöves exo-k naon :))
  • haxoror
    Engem egy hangtompítós géppisztollyal lőtt le.

A Soul nem számít ilyen esetben és az exo 60%-a sem véd meg közelről a jobb fegyverek ellen.
  • barmi
    Azt mondja pda sznékeljek be a szarkofágba! Nem vagyok én kígyó :DD LooooL
  • DeviloftheHell
    fqban item listánál ottvan mind a 2 változata
  • DeviloftheHell
    hmm a magyaritás már 82% akkor még asszem ha napi 1 orát játszok még igy is végig viszem :D