34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
DeviloftheHell #21894 nem eredeti a játék exe :) -
saiyanjin #21893 "Rájött már valaki, hogy lehet modolni az 1.0001-et ?" Én egyenlőre patchelni sem tudtam...az miért lehet? -
DeviloftheHell #21892 jó kérdés sok a kutya arra fele -
bacow #21891 igy meglehet majd csinálni? -
bacow #21890 aha jólvan köszi akkor lehet hogy már nem tudom megcsinálni mert már nagyon rég jártam arra és nem emlékszem hogy megmentettem volna valakit de majd visssza megyek és megnézem hátha ott lesz még -
Code92 #21889 a tűzes ellenség a golyó ami röpőköd abba kell ólmot szórni utána meg kapsz egy render videót és ki tudsz mennni -
DeviloftheHell #21888 egy idö után beadja vagy x16 után vmikor de csak akkor ha megmentetted még a cordon részen ott fetrengett félholtan egy fél ház sarkában -
bacow #21887 hello ezt a 'Meet with guide' küldetést ezt hol kapom meg? -
DeviloftheHell #21886 strelok buvohelyén lent a csatornában van a doki bemászol megint a lyukba és kész -
#21885 Adni kell nekik egy kis ólmot. :) -
#21884 Hi! Kis help kéne...
Egy dokumentumot kerestem, meg is találtam, előtte volt 2 számzáras ajtó az elsőt az 1243 kód nyitotta a másodikat meg már nem tudom...
Szóval dokumentum megvan, de nem tudok visszamenni arra amerre jöttem, mert lángol az ajtó, meg mindenféle tüzek hajkurásznak, és nem találok kiutat...
Segítsen valaki hogy kijusssak
Ej de várom a magyarítást.... -
Koksz #21883 Na én is Pripyat-ban vagyok és megcsináltam a 'Meet with guide' Küldetést és a Doktorral kéne beszélnem mert a hotelban vagyok és az az ajtó ahol elméletileg van a Dekóder(26-os szoba, a többi ajtón nincs szám)nem nyílik. A végigjátszásban meg az van, hogy a doki az Agroprom Sewers-nél van, vagy csak én olvastam félre. Na szóval akkor most hol van a Doki és miért nem nyílik az ajtó??? Feltételezem a doki nem az az ember aki Yantarban abban a beton bunkerben volt aki a sugárvédő öltözetet adta. Szóval kérek valakit válaszoljon erre a pár kérdésre -
tpM #21882 patchel -
saiyanjin #21881 Én a zöldben nyomtam végig...Jobban jársz mert jól véd a sugárzás ellen.
Golyóálló cuccokat az első 2 nehézségi szinten fölösleges használni.Inkább a sugárzásmiatt kell agódni.Magassabb nehézségi szinteken pedig érdemes szituáció függőn cserélgetni.Kár hogy keveset bír a Stalker. -
saiyanjin #21880 Nekem csak 1x kellett teleportálnom...pont a párkányra...onnan nyomultam fel a kívánsághoz. -
Dakkon #21879 szerintetek melyik ruhát tarsam meg? Ghost ruháját, vagy azt adjam oda a kutatónak és tarsam meg azt a zöld suit-ot, amit a kutatótol kapok? hosszú távon melyik döntés a jobb? -
DeviloftheHell #21878 patchel? vagy patch nélkül akarod használni a kicsomagolt cumokat? -
DeviloftheHell #21877 patchel? vagy patch nélkül akarod használni a kicsomagolt cumokat? -
tpM #21876 Meg tudta valaki már oldani, hogy ha gamedata mappát használ akkor megy neki a játék? Ha igen akkor ossza már meg velem hogyan. :D
plzthx -
bacow #21875 illetve dekodert -
bacow #21874 aha és azt igy utolag már nem lehet megcsinálni? és akkor már nem is tudom megkerseni azt a detektort? -
DeviloftheHell #21873 azért nem jelzi mert nem csináltad meg a meet guide küldetést -
bacow #21872 hello lehet már sokan kérdezték de pont most járok pripyat-ban és nem tudom hol van az a hely ahol megtalálom a dokit meg azt a dekodert vagy mit ha jól olvastam valami hotelt kell keresni de nem tudom hogy holvan a térkép nem jelzi -
DeviloftheHell #21871 na egy befejezés megvan befeküdt abba a szarba a másik válaszosat nem tudtam tovább nyomni mert valszeg szar teleportba léptem be egy párkányra kerültem és onnan sehova nem birtam menni :D -
#21870 húzd feljebb a grafot -
#21869 Lemerült benne az elem, Igor-nál kapsz hozzá ezer pénzért :D -
#21868 Elemlámpa alapból van vagy meg kell valahonnan szerezni? Csak mert a gombjára nem csinál semmit. -
#21867 Na végre eljutottam pripjatyba. Nem volt könnyű szülés, és rohadtul utálom a föld alatti fosatós küldiket. :D -
SaGa Jr #21866 Mert nem kell ládában keresni. :)
Ki van téve a pultra például a kódos ajtó előtti folyosószakaszon, amint felmászol a létrán ott lesz jobbkézre egy pulton az exo armor. Mármint lenn a szarkofágban. -
#21865 Ne csináld már, szinte az összes ládát végignéztem és én nem találtam :) A gond ott lehet, hogy csak szinte az összeset néztem végig :) -
Code92 #21864 mibe h. rádomlott a plafon a wish granternél -
DeviloftheHell #21863 én az elején vásároltam be csak utána már max a mesterlövészhez vettem 7.62 es ap töltényeket -
fixpont #21862 A penzrol annyit, hogy a jatekban en soha semmikor nem vettem semmit. :-) Mindent megkapsz, fegyvert masoktol, loszert masoktol, minden fokuldi soran talalsz uj pancelt (neha nem is egyet), minden pancel amit kapsz es meg lehet talalni a kuldok soran pontosan eleg a jateknak az adott szakaszaban. A vegen 150k penzem volt, de minek... -
SaGa Jr #21861 Ha átkutattad a második narancsruhás fazon testét is, akkor bizony el lett neked mondva a kód. De a személyes feljegyzések között a PDA-don vissza is tudod olvasni.
Ha nem így van, akkor menj megint oda a második narancsruháshoz az alsó szinten és matass a testén mintha valamit fel akarnál venni tőle. -
#21860 Én specielezt nézegettem,valamint itt is található sok anyag a témárol és letölthető egy 45 perces film is. -
DeviloftheHell #21859 én is egy lövéssel szedek le vele bárkit csak lassan viszont ennél erösebb már csak a kés van csak azt nem lehet hozzá dobni :D
sikerült leszednem két helikoptert szépen szálltak le :D másik kettö meg rakétával lött meg gépfegyverrel a fene essen beléjük :D -
Jacsó Viktor #21858 SaGa Jr.!
első halott tudóst megtaláltam tudod narancs ruciban volt és
elmentem tovább kinyírtam egy nagy szörnyet és megtaláltam második halott tudost,de mindent átkutattam sőt uj fegyver volt nála...
és nem szolt semmi...kód számát sem adta be
akkor ujra kell kutatnom? -
SaGa Jr #21857 Bizony ám. De ezt igazán csak az ellenfelek kezében produkálja a csúzli. Gyakorlatilag a páncélodat el is felejtheted, mert nem sokat ér ellen (ahogy az Sp5 és Sp6 skulók is és a többi AP lőszer is gyengíti a páncél valós ellenállását, ez a railgun is ezt teszi, csak sokkal angyobb mértékben). -
SaGa Jr #21856 Ahogy javallották, beszélned kell a trader-el és elfogadni a feladatot amit kínál neked. Különben nem jutsz ki. Vásárolni meg a beszélgetés közben tudsz, ha a megfelelő helyre klikkelsz. -
DeviloftheHell #21855 ezek a gauss rifle-k iszonyatos mértékben sebeznek kb 10% ra esett le az életem egy találat után és elég soknak van a fene vigye el