S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Emlékszel a szobára aminek F-el nyílt az ajtaja?
Volt ott egy fickó, lehet hogy õ a boltos?

Mert úgy idiótán hangzik? <#idiota>

Én még egyelõre vergõdök vele, bár nem estem hanyatt tõle. Nekem egyértelmûen a Boiling Point-ot juttatja eszembe, de ott legalább voltak használható jármûvek, és a 2.0-ás peccsben ott volt a magyar nyelv is...

Egy idõre valszeg jegelem, amíg nem lessz hozzá komplett magyarítás. Ezekben a ruszki játékokban miért olyan nehéz leszedni az ellent? Olyan szaggatottan mozognak. Pl ha nyillal lehetetlen lenne õket leszedni.

The Protector
Ja.És gitárt lehet szerezni?Játszani is lehet rajta?Met egy stalker olyan szépen játszott rajta hogy meg akartam õlni a gitárért de nem ment arrafelé hogy elkapjam.Ajánlottam neki pár dolgot a gitárért:neylon harisnyát,szájharmónikát de nem adta... 😊😊😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
aha.Akkor is le lehet õket fizetni ha 3-nak már átvágtam a torkát 2 pedig a mennybe repült a gránátaimtól.😊Szopattam õket ezerrel.Boltot hol találok?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sevendoor
Menj jobbra, ott van egy rés a keritésen, vagy fizesd (500) le õket.
A magyaritást végzõket kérdezném, kb. mikorra várható, sajnos nem vagyok jó angolból. köszi

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

The Protector
Hy.Megvan a game.Végre.Nagyon jól megy nekem.Static light és minden highre húzva.Nem swappol átlag 60 fps-el megy.Amikor betöltöm a mentésemet akkor kell egy picit várni 1percet mig mindent betölt a memóriába.A configom:Celeron! 2.0Ghz 512mbram Radeon 9600 256Mb Vram.Nem erõs gép de jól van összerakva és ez számít néha többet mint a konfig.Most ott tartok ahol kipucoltam a banditákat éls át kell mennem a vasúton de mindíg szétkapnak.Szopatom õket ezerrel de sokan vannak.Erre kell egyáltalán mennem?Mellesleg cuccokat hol lehet venni mert ott ahonnan az elején feljövök nem találtam boltot.

A Marked One-t miért nem fordítjátok le Jelöltre?
Vagy valami hasonlóra.
Falabu
Egy részben igazat adok neked de a marok fegyverekkel kapcsolatban nem értek eggyet, én veteránon játszom és bizony ha kifogy a lõszer a fegyómbol és gyorsan reagálni kell akkor elõveszem az elõdleges fegyvert és azzal durrgotatok elég szép ereménnyel, a lényeg hogy nem úgy kell vele lõni mint ha quakeznél, szépen kikell pontozni a fejét és akkor semmi baj nem lessz. Nameg vannak jobb skulók is amik többet sebeznek.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

BiG G

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

DJ Skyline
nem, csak szerintem rosszul linkelted! próbáld meg feltölteni a kepup.extra.hu-ra vagy itt az SG-n a galériádba

svédcsepp
Jah 😊.De amúgy nem én löttem szét a csókát, csak ráközelitetem,hogy jobban lehessen látni😄

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

hello!

pseudodog-t hol találom? már a kezdõhelyen van vhol?

MaskimXul
Csak vipként lehet képet rakni?
MaskimXul
Nem lehet könnyû ilyen ruhában gitározni 😊

Meggymaglövõ:

Hát, nem is tudom, én már rengeteg ellenfelet leszedtem a hangtompítós pityuval. Ha épp nem vagyok látható helyen, egy jó darabig észre se veszi az ellen, honnan lövöm 😊

Közelrõl meg teljesen jók, az AK sem sebez lényegesen nagyobbat. Mondjuk én legnehezebb fokozatom játszom.
TSL16b
Megy ez ékezettel is. Úgy tûnik, tisztességes módon magyarítható.

A szöveg még nem végleges. <#crazya>

MaskimXul
lapozófájlt állítsd 3 gigára
Athlon 64(939)3500+, K8N Sli, 1GB 400-as ram (dual), Gainward 7600GT. De valahogy nem igazán tudom rávenni a progit, hogy normálisan fusson...

\" örökké nem eshet.... \"

hykao
Valahol azt olvastam, hogy több, mint 8 befejezése van - igaz a Collector's Edition verzióról volt szó, de nem hinném, hogy csak ahhoz több befejezést csináltak volna...
hykao
LOL amikor állítok valamit a grafikán vagy egyéb beállítási lehetõségeken, elmentés után a fõmenü két fogaskereke elég "nyomi" lesz... 😊))

Egyébként néha-néha a nagy swappelgetések közepette szeret kiakadni a játék. Nem kifagy, de a desktopra sem tudok visszatérni sajna...csak reset segít... A grafika egyes beállításai mintha csak mutatóban lennének (pl: vsync, élsimítás, anizotrópikus szûrés - és ezeket driverbõl sem tudom ráerõltetni)

Eddigiek alapján,
POZITÍVUMOK:
-viszonylag nagy és szabad terek
-tetszetõs táj-aljnövényzet grafika
-tetszetõs idõjárás-napszak változás
-kevesebb mutáns és egyéb butaság, mint vártam... 😊
-grafikához képest mérsékelt gépigény - illetve jól skálázható grafika

NEGATÍVUMOK:
-idegesítõ, illúzióromboló és hosszadalmas töltésidõ a pályarészek között
-irreális fegyvertûzerõ (a maroklõfegyverek alkalmatlanok a játékban...mintha meggymagot lõdöznének...vagy légpisztolyok lennének...)
-sokszor muszáj hentelni...(csak kismértékben választható játékmenet taktika...)
-angol-orosz keverékbaromság (maradnia kellett volna minden hangnak orosznak, és feliratozni mindent angolul!!!)
-FPS-RPG oké, de egyes esetekben mintha pont a rossz tulajdonságokat sikerült volna idegesítõre ötvözniük... 😄DD pl: muszáj hentelni, de ha kifogyunk a munícióból, lehet az inventory-ban kotorászni másik fegyverért (miközben jókat sebzõdünk a kifogyhatatlan és néha újratermelõdõ ellenektõl) vagy "meggymaglövõre" váltva elfogadni a sorsunkat... vagy pl: hangtalan "kattintós" párbeszédek, mintha csak 10-15-20 évvel korábbi klasszikus rpg-be csöppentünk volna...

Ha sikerült volna kicsit DEUS EX-esebbre gyúrniuk a játékmenetet és az FPS-RPG elemeket, akkor még hangulatosabb lehetett volna...
Jajj. Mik ezek a láthatatlan izék? Ugye késõbb lesz valami, amivel ki lehet õket szúrni? Ezt nem lehet bírni idegekkel 😊

Másik: nem tudja valaki, ki lehet-e kapcsolni a mouse wheelt a fegyverváltásról? Beleakad néha a kezem, és baromi idegesítõ.
átírtam én is hogy 99kg-ot vigyen.sikerült!de 60-nál már nem muzdul meg!

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

rage
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7 befejezés van. 5 a wish granternél, ez a játékmenettõl függõ, kettõ meg a titkos laborban a választásodtól függõ.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

koszi megvan😊

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Akkor összesen hány van? Nekem csak 3 befejezést sikerült elérnem.

Szarok a konfigodra.

rage
Van ott még 4 másik lehetõség, de sok öröme egyikben sem lesz 😊)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Ez jó 😊
Van benne sportlövészet is 😊

3 kívánság:
Ha valaki szeretne egy - a fõhõs szemszögébõ nézve - kellemesebb kívánságot kiharcolni Tibi bácsitól (Wish Granter), akkor herdálja el a pénzét, mielõtt az erõmûbe érne (úgysem lesz már szüksége rá), mert a masina még kapzsinak nézi és rászakad az "ég".

Szarok a konfigodra.

rage
Ne próbáld letölteni jobb klikk/save-vel.

Mikor rákattintasz, bejön egy oldal, ott alul válaszd a FREE-t, majd új oldalon visszaszámol, be kell írni a megadott kódot, s download.

svédcsepp

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

szegyen ide vagy oda, de en nem tudtam letolteni a rapidshare-rol...
másik hexa editor?
Torrenten sem találtam...

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

svédcsepp
Ezt muszáj volt megmutatnom.Kiegészítve azzal,hogy az arc épp lendûletben volt felém és lõni akart 😄

"szolyabab" "cliens" "radioaktivitas jelensegei"
Ugye egy F7-et kap majd Wordben a végleges anyag? 😛

Szarok a konfigodra.

rage
Több lehetõséget adott volna a játékhoz
Pl lehetett volna az ellenfélnek is itt-ott jármûve.
A gyalogoljunk vissza a fél térképen móka helyett meg minden jobb.
Igaz, gyalogolva is 2 percenként kellett zónát tölteni, jármûvel akkor 20 másodpercenként lehetett volna.

Lehet, végül ezért is maradt ki belõle...

BiG G
szerintem meg csak tovább rövidítette volna az amúgy sem túl hosszú játékmenetet... minden mellékküldivel, és a zóna teljes felfedezésével együtt sem telt 4 napba hogy végigvigyem, pedig nem vagyok skilles játékos... ráadásul sok helyen járhatatlan az út autó számára...

szvsz igy hangulatosabb a dolog

rage
:-)
Nem baj, most a célnak megfelelt.
Egyébként szépen benne van a játékban a jármûvek összes adata, teljesítmény, fordulatszám, sebesség, stb, gondolom, az enciklopédia ezt is tartalmazta volna. A Shift/fel shift/le kombóval lehetett volna pl sebességet váltani - ha jól értelmeztem.

Inkább lehetett volna várni még fél évet szerintem, a jármûvek nagyon sokat dobtak volna a játékon.

hehe hexa editort legutoljara az UFO: Enemy Unknown nal hasznaltam vagy 8 éve 😄
BiG G
2100-es Ladát se felejtsd ki 😊)

rage
Ja, látom a játékban lenne Niva, Kamaz, UAZ, meg Záporjóska

oneal1
thx

!Forza Ferrari!

Raptor 2
A FAQ ban szerpelhetne ez:

Van már magyarosítás a játékhoz?

-Nincs, de már készíti a Pcgames Hun csapat. (www.pcgameshuns.hu)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

rage
Inkább ezt:
ogg plugin
tedd fel Winamp alá (winamp plugin mappájába tegye) s majd innentõl a winamp is megnyitja neked. A Quicktime nem fogja.

oneal1
akkor annak köszi😛😄

amúgy hogy tudom megnyitni ezt?úgy rémlett mintha qiuck time al menne...

!Forza Ferrari!

rage
Annak köszönd, aki feltöltötte

oneal1
beszarok!!te nagyon vágod a témát!😄
<#worship>

!Forza Ferrari!

rage

ogg formátumban vannak vhol

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

rühellem a hexa sorokat össze vissza van minden egymás után ebbe mire az ember megtalál vmit hülyét kap de legalább a suly limitet meg 10 szereztem és müködik is

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

mila69en
a progival kitudod szedni!

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive