34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • barmi
    zöld vegyvédelmi kertészruha rulZ :))
  • barmi
    Ok, EXO-m sajnos nincsen pedig az lenne az igazán frankó :))
  • haxoror
    a zöld ecologist-ot
  • obe
    sehogy elég ha az invertoryban van
  • barmi
    Melyiket vegyem fel a chernobyl henthez? Van egy Ghost suitom, egy ssp-99 ecologist, egy ugyanilyen csak zöldben, egy stalker suit, egy monolith suit, egy healing beril. Ja és van egy psi elleni fejhallgatom valamiféle Functional psi-helmet de ezt nem tudom felvenni csak bent van a többi cuc között. Hogy vegyem fel a fejemre ezt a fülvédőt?
  • Code92
    azzal jársz a legjobban ha senkihez se csatlakozol, akkor az eggyik féllel sem kell harcolnod és ha ráfdtámad a környékükön v.mi akkor segítanek lenyírni
  • Blasta
    Ezek szerint vmelyik oldal között muszáj választani?
  • el Boogie
    hsz: #16934 megtalálod
  • DeviloftheHell
    nos asszem vmit igen elirtam mert egyböl kilép már amint az inventory-t meginytom vásárlás után :D:D:D
    na felrakom a patchet utána megnézem elindul e
  • Balinthun
    gondolom már ezerszer megkérdezték de én csak most vittem végig!: milyen befejezések vannak még az i wanna be richen kívül? és ennyire sóher lettem volna a játékban?? a végén az a hang mit mondogat?? hát így végigjátszás után: aki ezt a játékot leszólja az beteg ! fps-ek között überelhetetlen !
  • Jacsó Viktor
    komolyan??nem is tudom..várjatok megnézem nagyon köszönöm SaGa Jr.!!!!
    te vagy a legjobb :D
  • saiyanjin
    Óriási...Végre megpatcheltem a gamet,első észrevehető változás: látom kirakták az elejére azt a bizonyos rohadék logót amit utálok.........vááááá
  • SaGa Jr
    Minek kell mentés? Van automata mentésed a területre belépésről. Onnan kezdd újra.
  • SaGa Jr
    Amikor lelövik a helikopter, már akkor megindul a harc a zsoldosok és a kutatók között. Az hogy mikor érsz a bejátszás helyszínére és milyen sorrendben kezded el kinyírni a zsoldosokat nagyon sokat nyom a latban. Nem azokkal a zsoldosokkal kell foglalkoznod, akik hátul állva lődözik a narancsruhásokat. Nem ők ölik meg a profot, hanem az a 3-4 aki megindul körben, hogy a sínek felől megkerülve a területet egyszerűen lelőjjék őkelmét.

Minél hamarabb érsz a területre, annál előbb lekaphatod őket és akkor a prof is életben lesz.
  • Jacsó Viktor
    bassszus ujra kell kezdnem!!vaalaki tudja adni mentéseket??
  • Jacsó Viktor
    lassú??ooooo elmentettem quick saveban!mérges vagyok!
  • SaGa Jr
    Az egy módosított Berill M5. Hidd el hogy elég karcsú. Az ideiglenes visszavétele a nehézségnek nem hat ki a található cuccokra, még ha az adott területet újra is kezded (azaz a területre való belépés előtti állást töltesz be és visszaveszed a nehézséget). Legalábbis nem hiszem hogy így lenne. Ez a menet közbeni átállítás csak az ellenfelekre lesz kihatással, nem az alapértékek és alapbeállítások változtatása amit csinál. Így nincs kihatással a tárgyakra és mennyiségükre sem.

Plusz találni dolgokat akkor lehet csak igazán, ha sok halott szegélyezi utadat és mindet feltúrod infó után. Márcsak ezért is megéri visszamászkálni megritkított területekre, mert úgyis jön újabb ellenfél, ami újabb loot lehetősége és esetleg jóféle rejtekhelyek felfedéséhez is vezet, ahol jobb cuccok találhatóak.
  • DeviloftheHell
    nekem vmi universal protection suit adott :D csak néztem
  • barmi
    © Jacsó Viktor

Próbáld úgy megcsinálni hogy ne haljon meg. Meg lehet csinálni, legalábbis nekem sikerült 2x is.
  • wantonly
    Nekem veteran-on mindíg árulnak SEVA-t, meg a zöld/narancs vegyvédelmit, stb., de az is igaz, hogy ezen a fokozaton olyan gyorsan mennek tönkre a páncélok, hogy 1-2 rövid harc után szinte már dobhatom ki.. Ezért a hátizsákban hordom és 2szer meggondolom, hogy mikor vegyem fel. Mert már pénzem sincs újra, annyit kellett költenem.
  • SaGa Jr
    Lassú voltál. Ne hagyd hogy kinyírják, rongyolj oda hozzá. Ne kóricálgass össze vissza a wild terrytoryn, hanem céltudatosan menj Kruglovhoz. Aki közbe keménykedik azt lelövöd és kész. Jobban jársz ha sietsz és még életben van mire odaérsz. Aztán persze élve juttassad át a következő területre.
  • barmi
    Veteran vok :) akkor azért nem talatam semmitse :) a fene vigye el :) és ha arra akis idöre visszatesze a nehézséget akkor vajon ott lesz ha ujra megyek pripyatba? Bár ezzel a zöld sisakos x16-os halott katonás páncéllal sincsen semmi bajom :) jo lesz ez szeréntem simán :)
  • SaGa Jr
    Ennek semmi köze ahhoz, melyik brigádnak segítesz. Ha a dutykkal tartasz és megszerzed a főnöküknek a kért Bulldog gránátvetőt, akkor kapsz egy spéci Duty páncélt és vehetsz majd a kereskedőjüknél PAB 9-es skulót jó bőven meg Sp5-6-ost és persze Thunder-t.

Ha a Freeedomnak segítesz, akkor egyrészt a bár környékére tévedve minden dutys neked esik és mindenütt ahol akad dutys az neked megy. Másrészt náluk is akad kétféle spec páncél. Emellett vehetsz a kereskedőjüknél G37-et, IL86-ot meg még egyéb stukkert is, jól ellátva lőszerrel magadat. Ja és persze az sem mellékes, hogy biztonságban átmehetsz az északi őrposztjukon és nem kell átverekedned magadat rajtuk hogy eljuss Red Forest-be.
  • DeviloftheHell
    hmm asszem sokat vásároltam amugy ki tudja azt megmondani hogy mért ad minden kereskedö többször aynnit a cuccokért mint amennyi az ára? ilyen részt nem találtam a fáljok közt és nem is modositottam
    amugy kifagyott :D
    FATAL ERROR

[error]Expression : 0
    [error]Function : CUICellContainer::FindFreeCell
    [error]File : D:\xray-svn\xr_3da\xrGame\ui\UIDragDropListEx.cpp
    [error]Line : 508
    [error]Description : there are no free room to place item
  • Brolly28
    #22025-pls vki

#22029-én exot a reaktornál találtam
  • Jacsó Viktor
    SaGa Jr!!!
    megtaláltam prof. Kruglov-ot és halott!az a feladat hogy beszélni kell Kruglovval de halott hogy beszéljek vele??igaz hogy kinyirtam 6 vagy 7 merceket
  • SaGa Jr
    Milyen nehézségen játszol? Veteránon és fölötte valóban nem lesz.

Stalker nehézségi szinten (második) tuti van. Eddig mindig ugyanott találtam, pedig párszor kipörgettem a játékot. :)
    Kisebb fokozaton meg a fene tudja mi hol van. Nem játszottam a legalacsonyabb fokozatban.

A bárban lévő kerskedőnél meg Red Forest után elérhető lehet az exo suit. Nem garantált az elérhetősége, mert csupán 20%-os eséllyel adja meg neki a program mint árut (valami 1/0.2 az elérhetősége, gyakorlatilag ez annyit tesz, hogy 1 db lesz nála, 20%-os eséllyel). Ez igaz még pár különlegesebb felszerelésre is, amit kereskedőknél (mind az ötnél) elméletileg fel lehet lelni, de gyakorlatialg véletlenszerű hogy beteszi vagy sem. Erre példa a távcső, a cső alatti gránátvetők.

4 végigjátszásból nálam például csak 1 esetben lehetett venni SEVA páncélt a profnál. Igaz helyette árult Berill M5-ös harci páncélt, ami aztán nem sok szart ért. :D
  • barmi
    dutyktol, freedomoktol szinte egy küldetést sem csináltam meg, nem akartam összeveszni velük ezért inkább pártatlan maradtam :) lehet ezért nincsen Exo a barban?? nme értem
  • barmi
    Nembaj :) bemygyek chernoba ebben a sisakos ruciban amit x16 lejáratánál találtam a halott katonánál vagy visszaveszem a zöld vegyvédelmi kertészrucit :DD
  • grebber
    Ja de mire különbözö helyről beszerzem őket szállítási költség ugyanottvagyok mint amiket irtam!
  • lammaer
    Ha egymás után 5x beirod, akkor se kapsz hamarabb választ viszont nem fogunk szeretni.
  • Brolly28
    hi
    na végigvittem vmelyik nap és a money befejezést kaptam de csak mentem és csináltam a küldiket na szal én a "I made it"-et akarom kihez kell odamenni mikor mit kell vele beszélni...?
  • barmi
    © SaGa Jr

Nem volt a szobában semilyen páncél. pedig volt a szobában 2 divány is de egyiken sem volt smmise :( háromsuor is megnéztem mert régebben már irtad ezt a diványos dolgot és megjegyeztem hogy megnézem de men találtam semmitse :((
  • wantonly
    A #21902 -re tud valaki megoldást?
  • SaGa Jr
    Ezt akkor most értelmesen, átgondoltan írd le, ne így ömlesztve.

Szóval mi a fene a kérdés? Mi a szituáció? Milyen másik tudósok, milyen stalker?
  • SaGa Jr
    Nem vetted fel a katonai szerkót a dekóder mellől a szobában, ahol az is volt. Mikor bemész van ott balra egy beugróban egy dívány. Azon van egy katonai páncélzat. Nagyon jó, bár kicsit alacsony (50-60%) a sugárzás elleni védelme, de gyakorlatilag mindenben übereli a korábbi vérteket. Bizonyos szempontból még az Exo-nál is jobb. Annyi hogy az exo 20 kg-al megnöveli a vihető cucc mennyiségét, igaz maga a páncél 15 kg-t nyom, szóval nem nagyon van előrrébb az ember az exo páncéllal.
  • Jacsó Viktor
    hello!
    STALKER-ben ott tartok ahol meg kell keresni kuglov-ot és közben jott kis üzenet egy STALKER másik tudosok és veszekednek hogy kié legyen dokumentum..de nekem lesz X16 dokumentuma és kinek adjam oda?tudosoknak vagy STALKER-nak(BArkeep)????
  • Blasta
    Akkor valamit be teccett nézni ;)

proci

alaplap

Ramot nem találtam, de annyira nem is merültem bele.

VGA
  • wantonly
    Az árusoknál, ha elmented az állást és visszatöltöd, már nem ugyanazokat a cuccokat fogja árulni. Legalábbis nálam.
  • barmi
    Nemrég írta valaki: Viszont még néha megáll és elkezd 1 fps-sel menni, van hogy 5 mp-ig, van hogy fél percig. Ez mitől lehet??? Közben nem keres a lemezen, tehát swap nem lehet.

Nálam ez a jelenség hálisten nem tapasztalható! Néha ritkán megáll 1mp-re de aztán szépen megy tovább azonnal.