S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt ott egy fickó, lehet hogy õ a boltos?
Egy idõre valszeg jegelem, amíg nem lessz hozzá komplett magyarítás. Ezekben a ruszki játékokban miért olyan nehéz leszedni az ellent? Olyan szaggatottan mozognak. Pl ha nyillal lehetetlen lenne õket leszedni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A magyaritást végzõket kérdezném, kb. mikorra várható, sajnos nem vagyok jó angolból. köszi
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Vagy valami hasonlóra.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
pseudodog-t hol találom? már a kezdõhelyen van vhol?
Hát, nem is tudom, én már rengeteg ellenfelet leszedtem a hangtompítós pityuval. Ha épp nem vagyok látható helyen, egy jó darabig észre se veszi az ellen, honnan lövöm 😊
Közelrõl meg teljesen jók, az AK sem sebez lényegesen nagyobbat. Mondjuk én legnehezebb fokozatom játszom.
A szöveg még nem végleges. <#crazya>#crazya>

\" örökké nem eshet.... \"
Egyébként néha-néha a nagy swappelgetések közepette szeret kiakadni a játék. Nem kifagy, de a desktopra sem tudok visszatérni sajna...csak reset segít... A grafika egyes beállításai mintha csak mutatóban lennének (pl: vsync, élsimítás, anizotrópikus szûrés - és ezeket driverbõl sem tudom ráerõltetni)
Eddigiek alapján,
POZITÍVUMOK:
-viszonylag nagy és szabad terek
-tetszetõs táj-aljnövényzet grafika
-tetszetõs idõjárás-napszak változás
-kevesebb mutáns és egyéb butaság, mint vártam... 😊
-grafikához képest mérsékelt gépigény - illetve jól skálázható grafika
NEGATÍVUMOK:
-idegesítõ, illúzióromboló és hosszadalmas töltésidõ a pályarészek között
-irreális fegyvertûzerõ (a maroklõfegyverek alkalmatlanok a játékban...mintha meggymagot lõdöznének...vagy légpisztolyok lennének...)
-sokszor muszáj hentelni...(csak kismértékben választható játékmenet taktika...)
-angol-orosz keverékbaromság (maradnia kellett volna minden hangnak orosznak, és feliratozni mindent angolul!!!)
-FPS-RPG oké, de egyes esetekben mintha pont a rossz tulajdonságokat sikerült volna idegesítõre ötvözniük... 😄DD pl: muszáj hentelni, de ha kifogyunk a munícióból, lehet az inventory-ban kotorászni másik fegyverért (miközben jókat sebzõdünk a kifogyhatatlan és néha újratermelõdõ ellenektõl) vagy "meggymaglövõre" váltva elfogadni a sorsunkat... vagy pl: hangtalan "kattintós" párbeszédek, mintha csak 10-15-20 évvel korábbi klasszikus rpg-be csöppentünk volna...
Ha sikerült volna kicsit DEUS EX-esebbre gyúrniuk a játékmenetet és az FPS-RPG elemeket, akkor még hangulatosabb lehetett volna...
Másik: nem tudja valaki, ki lehet-e kapcsolni a mouse wheelt a fegyverváltásról? Beleakad néha a kezem, és baromi idegesítõ.
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Szarok a konfigodra.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Van benne sportlövészet is 😊
Szarok a konfigodra.
Mikor rákattintasz, bejön egy oldal, ott alul válaszd a FREE-t, majd új oldalon visszaszámol, be kell írni a megadott kódot, s download.
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
másik hexa editor?
Torrenten sem találtam...
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Ugye egy F7-et kap majd Wordben a végleges anyag? 😛
Szarok a konfigodra.
Pl lehetett volna az ellenfélnek is itt-ott jármûve.
A gyalogoljunk vissza a fél térképen móka helyett meg minden jobb.
Igaz, gyalogolva is 2 percenként kellett zónát tölteni, jármûvel akkor 20 másodpercenként lehetett volna.
Lehet, végül ezért is maradt ki belõle...
szvsz igy hangulatosabb a dolog
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Nem baj, most a célnak megfelelt.
Egyébként szépen benne van a játékban a jármûvek összes adata, teljesítmény, fordulatszám, sebesség, stb, gondolom, az enciklopédia ezt is tartalmazta volna. A Shift/fel shift/le kombóval lehetett volna pl sebességet váltani - ha jól értelmeztem.
Inkább lehetett volna várni még fél évet szerintem, a jármûvek nagyon sokat dobtak volna a játékon.
:-)
Van már magyarosítás a játékhoz?
-Nincs, de már készíti a Pcgames Hun csapat. (www.pcgameshuns.hu)
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
ogg plugin
tedd fel Winamp alá (winamp plugin mappájába tegye) s majd innentõl a winamp is megnyitja neked. A Quicktime nem fogja.
amúgy hogy tudom megnyitni ezt?úgy rémlett mintha qiuck time al menne...
!Forza Ferrari!
:-)
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz