S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Amikor megkell kereseni egy dokumentumot és elvinni a kocsmáros pasinak.Ott meg is találom a kódokat az ajtókhoz a doksit is csak nem nagyon tudok kijutni!Mit kéne csinálni vagy merre kéne mennem?
Köszi
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
Ami volt nálam + mindig eladtam kajából meg volt nálam 8 konzerv azt kész hulláknál úgyis van.
Next PC upgrade: 2022
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Persze a képek csak a lehetõséget mutatják be, írtam is, hogy a szöveg még nem végleges. Egyébként a loner=független tetszik, Marked One-ra még nem találtam igazán megfelelõt (jó lenne megszerezni az eredeti orosz szöveget <#help>#help> ), talán érdemes figyelembe venni, hogy már az angol is fordítás. Tényleg, a többi nyelvet hogy lehet elõcsalni?
Hát ezt már tényleg nem hiszem el... Totál eltûnt a célkeresztem. Ha nincs a kezembe fegyver, akkor látom azt a karikát, de ahogy elõkapok egy stukkert, nincs semmi célkereszt. Kiléptem, visszaléptem nemjó. Options/game - minden célkeresztre való pipa bentvolt, kivettem visszaraktam még mindig nincs célkereszt. Beállítottam, h. mutassa milyen messze nézek a célkeresztel, így a számok alapján nagyjából be tudom lõni, h. hol lehet a közebe, de így nem lehet messzire lõni rendesen csak ha jobb gombal réjuk közelítek de az egy trágya szerintem mert totál pontatlan, elõbb szedtem le õket célkeresztel mint rájuktartva a fegyvert... van ötletetek, esetleg tudjátok mi a console parancs a célkeresztre?
Hatalmas bughalmaz az egész game...
kérdésem viszont: akinek szintén eredeti van meg, mi a tapasztalata, ugyanolyan bugos, mint az elõzetes demók?<#ravasz1>#ravasz1>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
a hun
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kérdésedre visszatérve a sima 9600-nál gyorsabb lesz az 1600PRO csak az már maga egy butított kártya így nem érdemes szerintem pénzt kiadni rá. Mindenesetre sebességben növekedést így is fogsz tapasztalni.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
púúúúú
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Jó cuccokat lehet venni DE találni is, fegyvert pl én nem vettem soha, páncélból meg MINDIG lehet jobbat találni/küldetésbõl kapni mint ami a boltban van.
(bár exosceletonnal még nem találkoztam pedig Pripjaty-ban vagyok és Vintar puskát se láttam eddig)
Ha a kutya farokra gondolsz az (és az összes többi ilyen lény-szerv gyûjtögetés) általában egy random küldetéshez kell.
Bár asszem Yandarban a proff megvesz minden szervet.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Pár fix artifakt van csak azok viszont nagyon jók (és nagyon ritkák)
Artifaktból sem kell mindet begyûjteni, elég csak a drágábbakat.
Apropó, artifaktok: azt jól látom, hogy ezek random születnek a legváltozatosabb helyeken folyamatosan az egész játék alatt? Szóval hogy nincsenek lefixálva, bárhol/bármikor találhatok ilyesmit még egy kipucolt pályán is, ha visszamegyek?
Forditással egyetértünk, tükörforditásokat én se szoktam erõltetni, azért javasoltam amit irtam.
loner = független
Tudom hogy nem azt jelenti de a játékban(!) ennek több értelme van mint a tükörfordításnak
Az egyetlen kivétel az artifaktok, azok jó sokat érnek, azokat megéri megtartani (végül is pont errõl szól a sztalker élete <#hehe>#hehe>)
Nekem eddig az egyetlen komolyabb bolti vásárlásom egy SEVA Suit volt 30000-ért de addigra már 250000 pénzem volt pedig nem is hajtottam a meggazdagodásra szal...
cordon = kordon, szerintem magyarul is létezõ szó...
cordon = kerítés
Biztos hogy MINDENT le kell magyarra fordítani? <#idiota>#idiota>
Ha összejön a fejlövés akkor az instant halál.
Az más kérdés hogy többnyire nem jön össze mert a pisztolyok messzire pontatlanok, pont mint a valódi életben.
Mondjuk és soha nem találtam egyiknél sem a farkát lol viszont bloodsucker csápból már van kettõ is! <#zavart1>#zavart1>