34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#22109 Dencykém, hamár szép nem vagy hülye ne legyél, lustaság fél egészség, vagy mi a fax? Gugli a barátod, ha még keresni is lusta vagy mit vársz?
Isten is xarik rád... -
#22108 He! megint hülye vagy?
Ha akkor COD2 miért is fut 1.random cd key-el?
Ezt magyarázd meg pöcsfej.
-
xmacx #22097 a patch felrakása óta beszopok sugárfertőzést a beépített geigerszámlázó felvinnyogása nélkül, spontán?
ez normális?
köszi -
Nagydög #22093 Engem mar a barban is megbizott egy csavo vele. Ugyanannyi melo, dupla orom. -
DeviloftheHell #22092 na látom lassan mindenki rájön :D hogy lehet -
tpM #22091 Végre! Sikerült elinditani mod-dal :D !!! -
DeviloftheHell #22090 na kirpobálom master szinten amugy igencsak hamar pusztulnak a patch után a páncélok 0.0005 helyett 0.05 re irták át a romlását -
#22089 :)))))
Minden a stalkerről??? :D
Próbálkozz itt vagy itt. Tömör végigjátszás, tippekkel, egyebekkel. -
#22088 és a FAQ-ot is nézted? :)
a FAQ-ban (szinte) MINDEN benne van! -
#22087 magyarositás 82% :O:D;)
-
#22086 Sziasztok nem tudtok olyan angol vagy magyar oldalt ahova MINDEN le van írva a S.T.A.L.K.E.R.-ről?A google-t már néztem de semmi használható. -
DeviloftheHell #22085 na megoldottam a modolási kérdést 1.1 es tökéletesen indul kicsomagolt gamedata mappából :D -
#22084 Ez jó hír, köszi :D
(pláne, hogy a bulldogot már feladattól függetlenül megszereztem a bládszákerek kiírtásakor, a faluban, a pincében :D Ott figyel a ládámban a bárban, ha a duty-s főnök megbíz vele, csak le kell sétáljak a bárba a mordályért és kész :D) -
#22083 Thx! -
fixpont #22082 Igen, de 35RU-ert faj a szivem eladni a gitart. :-) -
SaGa Jr #22081 Eladható cuccok, semmi más szerepük nincs. Sem a gitárnak, sem a harmónikának. De akadnak olyan cuccok is, amik csak akkor juthatnak a birtokodba, ha nem jól mennek a dolgok (például meghal az eredeti tulajdonosuk, holott neki szüksége lett volna a tárgyra, neked meg semmi hasznod nincs abból, hogy hurcolod).
Éjjellátó meg a komolyabb páncélok mindegyikében eleve beépítetten megtalálható. Például Stalker armorban, Berill M5, Exo armour, Military armor, vegyvédelmi ruhák mindegyike, mercenary armor. Nincs például az alap ruhában, a bandit armorban, a monolith suitban. -
#22080 Aha, egy helyen találtam meg mind2őt, de énsem tudtam semmire használni eddig. -
SaGa Jr #22079 Amikor belépsz az army warehouse területre, nézd meg a térképet. Nyugatra a bejárattól egy falucska van. Na ott a szélső házak egyikének kertjében vannak azok a Freedom katonák, akik egyikétől felvehető a bloodsucker írtás. -
fixpont #22078 Nemtudom, hogy volt-e mar szo rola regebben, ti megtalaltatok a gitart? Es talaltam egy ejjellato cuccot is, ami a hatizsakban ugy nez ki mint egy ejjellato, de amikor a foldre leteszem mobiltelefon kinezete lesz. :-)) Egyiket sem lehet semmire hasznalni, leirasuk sincs, csak a nevuk, az is idezo jelben, gondolom lett volna szerepuk a jatekban, csak kihagytak. -
barmi #22077 deaz! psi fülvédő -
#22076 Az véletlen nem PSI fülvédő? -
#22075 Azt a Freedomos bloodsuckeres küldit hol adják? -
barmi #22074 Ja és sárga rucit is töle kaptam a betonbunkerben -
fixpont #22073 Nem kell valasztani a Freedom es a Duty kozott, meg lehet csinalni jopar kuldetest ugy, hogy mindketto barat marad igy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ellopod a Bulldog6-ot es visszalopod a fegyvert a mercektol, igy a Duty barat lesz, elmesz Freedomhoz, nekik is megcsinalsz par kuldit amit a fonok ad, de _nem szolsz_ neki, hogy lattal egy Duty bazist a kozelben. Segitesz nekik megvedeni az atjarot ok is baratok lesznek. Ezutan a Duty csavotol elfogadod a kuldetest, hogy lelovod a meszterloveszuket. Ekkor csak a mesterlovesz sargara valt zoldrol, a tobbi Freedom zold marad. Mesterlovesz puskaval messzirol lelovod az ort a toronyban (a falon kivulrol) akkor hiaba olted meg ot, a Freedom zold marad, azaz barat. Visszafutsz a Freedom fonokhoz, es mondod neki, hogy lattal egy Duty bazist a kozelben, mondja hogy beszelj Max-al es nyird ki oket. Ekkor beszelsz maxal, visszafutsz a Duty-s csavohoz, kozlod hogy megolted az ort, de nem fogadod el a kovetkezo kuldetest. Ekkor a Duty megindul feldobbantani a deli falat es benyomul a Freedom bazisra, de mivel csak 8-an vannak a tulero lehenteli oket, ezzel kesz is a kuldetes, hogy nyird ki oket, visszamesz a Freedom fonokhoz es jelzed hogy megcsinaltad a kuldit. Es lam, mindketto driend marad egesz vegig.
-
barmi #22072 Milyen jó lenne ha levehetném az EXO-sok ruháját ha lenyirom őket! kár hogy lehet felvenni a göncüket :( már lenne jópár exom :D -
benioh1993 #22071 jó megnézem kösz -
barmi #22070 Az igaz hogy bent már nem lehet képeket csinálni F12-vel? -
barmi #22069 A betonbunkerben kaptam afülhallgatót a kutatótol vagy professzortol azthiszem viszont arra nem emlékszem melyik küldetés után. Nki kell feladatokat tljesíteni és akkor odaadja. -
#22068 Ez a Vintar sniper puska tényleg nagyon jó! Van egy kis íve a lövésnek, de könnyű megszokni. Az exoskeletonos katonák is megfekszenek a hedsáttól :D Az előbb sikerült 80 méterről kilőnöm vele egy bloodsuckert. Sose tudta meg, mi végzett vele. -
#22067 Egyrészt tényleg rohadtul senkit nem érdekel itt hogy milyen géped van és milyet akarsz venni, másrészt nem lesz qrvaerős géped, szánalmasan szar géped lesz. 4 giga ram?? mi a f@sznak? AMD 5200? a core 2 duo gépek idejében? X850XT? 8800-asok idejében?? Nemm, neeem. -
lammaer #22066 Bár lehetett volna sznékelni, de az egy mindentbele egyéletem-egyhalálom rész. Alig maradt medikpakkom, úgy fogyott mint a fene. -
benioh1993 #22065 Honnan lehet megszerezni a fülvédőt? Mer mindig meghalok a labor bejáratánál valami psi miatt...választ előre thx -
SaGa Jr #22064 Amikor már benn vagy, akkor már mindenre lesz idő. Nem kell rohanni. Véges számú ellenfélre számíthatsz, szóval nem lesz olyan nehéz. -
SaGa Jr #22063 Ha kiállsz a nyílt placcra, akkor aztán kapsz majd rendesen sniperek lövéséből, RPG lövedékekből, helikopterektől találatokat. Plusz ugye ott lesznek a katonák és a Monolith brigád tagjai akik erős ellenérzéssel viseltetnek irányodban és ennek nem épp baráti módon adnak hangot. :)
Amúgy sem tudsz majd nagyon lopakodni, mert amint megközelíted a főkaput ami bevezet a területre, elindul egy visszaszámlálás. Ha nem érsz be időben a szarkofágba, egyszerűen kipurcansz a túl nagy sugárzástól ami elszabadul odakinn.
Gyors bújkálással haladj majd előlre és ne állja le hosszan pofozkodni, csak ráfaraghatsz, mert vagy az időből futsz ki, vagy a lőszerből vagy egyszerűen rommá lőnek. -
DeviloftheHell #22062 lesz egy körfolyoso és egy kis beugroban vna egy létra ha ott felmész akkor nem a kavicshoz jutsz ki én eljutottam a kavics teremig is de még rakéta vetövel sem lehet szétlöni :D -
barmi #22061 Még 1 utolso kérdésem lenne:
tényleg snakelni kell a szarkofágig? vagy mehetek bátrabban is. nem tudom mire számitsak. és ha besznékelek az még nme a kivánságköves buli lesz ugye? tudok még mászkálni és meg tudom keresni a kódos ajtot, lesz rá idö? -
barmi #22060 ok, thx SaGa Jr! -
SaGa Jr #22059 Nem kell felvenned a fülvédőt. Amint megkapod azonnal használatba lép. Enélkül nem tudnál bemenni a laborba, sem pedig megközelíteni a Red Forest területén az ottani bázist.
A monolith ruci egy vacak. Még csak nightvision módja nincsen. A zöld ruci jó, hiszen annak meg fejlett nightvision van beépítve. Nem az a zöld vacak, amiben alig látni, hanem igazi jó kis fényerősítő rendszer. -
SaGa Jr #22058 Nem kell. Ha akarsz mindkettővel jóban leehtsz és mindkettő boltjához hozzáférsz.
Nem kell elvállalni egyik félnél sem a másik likvidálását célzó feladatot.
A freedom esetében be kell menni a kis faluba, megkeresni a szélső háznál távorozó trió vezetőjét és elvállalni a bloodsuckerek likvidálását a falun belül. Ezek után mondja hogy galoppozzunk szépen befelé a jutalomért a bázisra. Mindenki haver lesz ezután és aki megadja a jutalmat (szemüveges fickó), na ő a boltosuk is.
Szintén ezen a térképen ha ezután elmegyünk az északi őrposzthoz, ott segíthetünk megvédeni a monolith támadástól a posztot. Ezután bemehetünk a nagyfőnökhöz a bázisra és ő adja a jutalmat, meg még nagyobb haverokká válnak a freedom srácai.
Ha visszjöttünk a pszí vacakkal a laborból (a wild territory-n túlról ahová a profot átkísértük), akkor a bárban szól a tulaj, hogy a duty főnöke szeretne velünk beszélni. Na ekkor be lehet majd menni hozzá, csak beszéljünk a a kinn posztoló őrök vezetőjével. Ekkor megkaphatjuk a Bulldog megszerzését. A megszerzéshez szükséges infót a Freedom bázison tanyázó szakácsból verhetjük ki.
Visszatérve ad egy jó duty rucit és ők is haverok lesznek.
Plusz mindkét frakciónak vannak olyan feladatai pluszban, amikkel nem ártanak a másiknak. Ezekkel jól megszedhetjük magunkat és a haverság is megmarad kölcsönösen. -
DeviloftheHell #22057 hmm megoldás a patchelt játékra hogy gamedata könyvtárral kifagy? :)