34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Dani 22
    Igen van oylan Ruha is meg Csoport is:)De én már nem emlékszem hol találtam a rucit:)De jópénzééé eladtam:)
  • Dani 22
    Na végigértem Én is!
    Rich befejezést kaptam.:(
    De aggodalomra demmi ok előző savet visszatöltöttem és most elindultam kiírtani azokat a szemét dutykat a bar környékén:)Már az elején nem voltak szmpatikusak:)
    No meg ugye játék...Ha azt mondja valki hogy HELLO MY FRIEND azt azonnal fejbe kell lőni mert valamire tuti készül:)
  • v150r
    mica-t találsz majd még eleget.
    de amúgy az NÖVELI a bleedet.
  • Sir David Bówli
    Természetesen.
  • saiyanjin
    Ebből következik mit takar a KFKI
  • DJ Skyline
    előre is köszönjük! de ugye Budapesten valamerre :D
  • saiyanjin
    Akkor gondolom nem magánemberként voltatok kinnt...
  • Sir David Bówli
    Nem tudom, hogy hol, és mikor lesz, mert rengeteg dolog van addig még (személyi doziméterek kiértékelése, video bedigizése, az egész megszervezése, stb.), de ide mindenképpen fel fogom tenni az infokat.
  • saiyanjin
    Hol tartjátok?
  • DJ Skyline
    juj :O ez a nyilvános beszámoló lehet érdekelne majd, képek meg egyértelmű!
  • saiyanjin
    Hi,

Megosztanád velünk az infókat hol indultatok neki, és mennyibe került ?
    Előre is köszi.
  • Sir David Bówli
    Meglesznek, kb. 500 fotót csináltunk, és televettem 3 db. egyórás kazettát. Ez persze idővel lesz használható, de tartunk majd byílvános beszámolót a KFKI szervezésében is.
  • Blasta
    Fotókat!!!!
  • Sir David Bówli
    Nos, ma érkeztem meg a Zónából, bejártam Pripjatyot tokkal-vonóval, voltam az 1-es blokk minden részén, no meg Csornobilban laktam 3 napig. Beszedtem kb. 20 millisievertnyi sugárzást, ami gyakorlatilag lóf*sz.
  • Sir IvanHoe
    A sarga egboltra a FAQ-ba irt dolog valoban segit. Csak eppen amikor atkapcsolom window modba akkor az fps-em kb 70%-al csokken ami mar a jatszhatosag rovasara megy.Nincs mas megoldas?
  • Code92
    igen, az a gyógyír h. a célkeresztet rátartod ésd vársz 5-6 másodpercet, és oda fog menni hozzád....
  • DeviloftheHell
    60 at javitottak de legalább enynit csináltak a többi kiküszöbölésével ahogy nézem
  • wantonly
    Na király. Amint belépek az Army warehouse-ba úgy beakad a játék, hogy mozdulni sem tudok. Levettem mindent minimumra, ugyanez.. :( De nem is tölt, csak áll a kép.
  • Freeeee
    Megvan a mod ami keményebbé teszi a játékot. Tudja valaki hova kell kicsomagolni,és mit kell átirni hogy müködjön? Köszi
  • Ron Ragm
    Én is pont ott vagyok, Kruglov elvtárs viszont nagyon nem akar mozdulni, csak áll bambál és mondja hogy gyerünk gyerünk... van erre valami gyógyír?
  • wantonly
    Hja. Nemrég viszamásztam a traderhez és 60ezerért árulta az alap stalker suitot... Néztem furán.
  • DeviloftheHell
    játék végén katonák jó erös fegyverekkel :D
  • Broafka
    francba, szétcsesztem azt a jó kis zöld ruhámat! :(

mi az a monolith? az valami ruha? hol lehet olyat találni?
  • wantonly
    Én is ott találtam. Próbálj meg kimenni a pályarészről és vissza, vagy később nézz vissza. Egyébként lentről fel lehet mászni a farudakon.
  • DeviloftheHell
    na ilyet sem csinált még nem birtam eladni a vissza hozott cuccot mert még 2 rubenre is azt irta ki hogy nincs elég pénze a gépnek és ezt a patchet nevezik bug javitásnak?
  • Nagydög
    Szentsegit! A Wild Territory-n, ott ahol a lezuhant helikopter animot lejatsza, a bal oldali epulet beomlott teteje alatt van egy zsak. Felmasztam erte. A szemkozti epulet tetejerol kell ugrani. Elotte nyomtam egy quick save-t. Talaltam benne egy Mica artifactot(-400 bleeding). Leestem. Alul egy elektromos anomalia zizeg, alatta megy egy kut van, amibol nem lehet kimaszni. Aldottam az eszem. Visszatoltottem a mentest. Azota nincs ott az artifact.
  • DeviloftheHell
    kis cuki dögök én a gattlinget rakatnám vissza de a lángszoro is jó lenne a snorkok meg a zombik ellen :D
  • Brolly28
    én nem is találkoztam veluk
  • wantonly
    Akarom mondani x18, mindíg összekeverem. :)
  • wantonly
    Aha, én most találkoztam velük előszőr, visszamentem az x16 bejáratához és tele van velük minden. Megijedtem, azért lőttem rájuk, akkor gondolom emiatt estek nekem.

Egyébként visszanéztem még pár régi helyre és "átvették az uralmat" a mutánsok, ahol eddig stalkerek/banditák voltak most csak hullákat találok és falatozó szörnyeket. :)
  • SaGa Jr
    Jaja. Szerintem valami patkány és ugróegér keresztezéséből kifejlődött mutánsok. Nem támadnak alapból, sőt ha közéjük lősz menekülnek amerre látnak.
    Kivéve ha levadászol párat. Ekkor hajlamosak lesznek szétválni a mocsodékok és több irányból is támadni. Volt hogy meg tudtak szorongatni a kis dögök, mert míg egy falkával foglalkoztam, a másik mögém jött és szinte élve felzabált.
  • SaGa Jr
    Van sugárzó artifact nálad (olyan aminél pozitív előjellel szerepel a radiation)? Ha igen, sűrgősen vedd ki őket az övedről és add el/dobd el a francba. Ezért lehet folyamatosan sérülni, mert ezeke a kis aranyosak folyamatosan mérgeznek.

A kezdetben található artifactok gyakorlatilag mindegyike ilyen.
  • haxoror
    Ebbe a játékba kéne egy lángszóró!

Remélem később majd valaki csinál egy lángszórós modot!

[piromániás]
  • szurop
    Téged bántanak ezek a xarok. Ha ezek azok amik nekem voltak a vége előtt amik előjödtek, engem nem bántotak. Csak előjöttek, és mikor bántottak volna eltűntek.
  • Blasta
    Kis aranyosak :D
  • wantonly
    Ezek lennének a mutáns patkányok vagy mik ezek?

• DeviloftheHell
    ez a játék megveszett többszörösét kéri a cuccokét és többszöröséért veszi de csak egyes dolgoknál
  • Dency
    Az volt az első hogy gugliba kerestem.
    na.
  • BaLTáSGYiLKoS
    szinglibe nem kell kód, csak nextnextnext..., multiba meg megse probáld ennyi ésszel...
  • DJ Skyline
    elmondom 1x, ez a STALKER! itt nem kell CD Key, 2 ok miatt:
    1. mert nem kér telepítéskor
    2. CD key csak multihoz kell, ami NINCSEN a tört verzióhoz! megoldás, vedd meg eredetiben! mást nem lehet tenni