S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az ARTIFACT = KÉPZÕDMÉNY ebben az esetben. Ha jól értem, akkor ezek valamiféle a radioaktivitás révén létrejött KÉPZÕDMÉNYek - de semmiképp sem MÛTÁRGYAK vagy LELETEK...(szó szerinti fordítás sosem célravezetõ...mint ahogy a szótárból kinézés sem mindig...😄)
meg az is zavar hogy van angol meg magyar win 😊 akkor a startmenubol milyert nem lesz KEZD menü 😊
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szerintem a legtöbb magyarítás ott van elbaszva hogy a fordítók
1. nem játszanak a játékkal janem csak fordítják a szöveget ezért "játékidegen" fordításokat csinálnak
2. vérszemet kapnak és minden egyes szót le akarnak fordítani ami szerintem hülyeség
A területek nevei pl Cordon, BAR szerintem ezeket nem kéne lefordítani.
A "Marked One" a fõhõs neve, szintén nem kéne lefordítani mert ez személynév, olyan mintha George Bush-t Bokor Gergõre fordítanák.
A frakció neveket se kéne lefordítani, Duty, Freedom, Monolith, Loner, amikor az ember hallja a Duty-s propagandát akkor legalább elkaphatja a szövegbõl ezt az ismert szót és ugyanez a Marked One-ra, amikor beszélnek hozzá legalább tudja hogy most az õ nevét mondták.
A fegyverek nevét PLZ PLZ PLZ NE FORDÍTSÁTOK!!!!
Ja és az artifakt is maradjon az ami.
-a jateknak meg vegevan ha vegavan ez nem a gta
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Jott a jutalom meg az orok hala..
Viszont rohadt pontatlan az összes pisztoly, jobb klikkes ironsightal már tûrhetõbb de én pisztolyt csak kutyakergetésre használtam hogy spóroljak a puskalõszerrel.
Pisztolyok, viper, aksu ezek mind pontatlanok, kár velük fejre próbálkozni.
AK, Obovan szintén pontatlan de full autoban már jól teljesítenek.
Az elsõ fegyver ami TÉNYLEG pontos az a spéci AK a Strelok hideout-os küldibõl csak kell hozzá szerezni egy távcsövet (távcsõvel sokkal gyakrabban jönnek össze a fejesek mint ironsightal, nem tudom mi az oka)
Ezután jön a TRs301 + távcsõ, egyes lövésben nagyon pontos kb ez az a pont ahonnan megéri már fejlövésekre menni.
Ha jatekot minimlais textura beallitassal inditottok es ezutan toljuk fol maxra a game nem fog akadozni, viszont a bokkeno annyi hogy ekkor valojaban nem annyira reszletes a texutra minoseg mintha mar eleve max beallitassal indul a game, igy fordul elo hogy a jatekot ujrainidtva boduletes szaggatozasba kezd, a game ugyanis ujrainitast hivatalosan csak a lightning modok allitasakor ker, holott a texutra a magasabb texture minoseg is csak azutan lep eletbe.
emellett hol,kiknél lehet bandákhoz,csoportokhoz csatlakozni..és ezeknek mi a jelentõségük a gaméban??..
(sorry a sok kérdésért...de egy havernál netezek..s igy ritkán tudom követni a dolgokat)
thx a VÁLASZOKAT..ÉS KELLEMES JÁTÉKOT😊))
Egybébként ez is volt már...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
A játékban szerintem csak simán "MEGJELÖLT"-nek kéne fordítani.
De ha van jöbb ötlet akkor...
Ha a geme Static Light-on van akkor DX8-ban fut?
És, ha ezt átállítom bármi másra mondjuk a következõ szintre akkor már DX9-ben van?
Én így értelmeztem, de azé kéne egy kis megerõsítés!
Más: ha már magyarítás téma: az "artifact" vajon mire lesz fordítva?
Mail to: [email protected]
Én is DX8ban nyomom Gef7600GT-vel - mert még azzal is hasznalhatatlan a DX9 mód.
Amugy: AMD 3500+-om van - kérdésem hogy a game ugyanezzel a procispeeddel de X2 kiadásban mennyivel lenne gyorsabb? 0-10-100%??
Kihasznála a dualcoret rendesen a game?
Next PC upgrade: 2022
Mászkál ott egy tûzes gömb azt kell kinyirni azt mehetsz ki!
De 2. rész sem lenne utolsó újabb 6 év 😄
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bc/S.t.a.l.k.e.r._zone_map.jpg
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,