34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#22189 Kezdőhely, Bár, Yantar, Duty-s(Bár), Freedom-os(Army W). -
#22188 Pedig anno még arrol volt szó hogy még tisztitani is kell majd de ugye ez sem került be a véglegesbe. -
Antrax #22187 Ok, azt hittem én vok olyan hülye hogy nem találtam fegyverejavítási módot :D -
#22186 Az engem is érdekelne :D -
#22185 1. három kereskedő tuti van, de leeht hogy több is. A kezdőhelyen ugye van 1, aztán a Bárban, és még1et tudok a Freedom bázison, a bártól északra.
2. Fegyvert nem lehet javítani semmilyen módon :) -
#22184 csá lenne 1 kérdésem: Aki végignyota mi a vége mi derül ki a reaktornál a chernobyl npp-nél? -
Antrax #22183 Két kérdés:
1, Hány kereskedő van a játékban, és azok hol?
2, Fegyvert hányféle módon lehet javítani? -
#22182 Nekem sikerült több embernek is elvágni a torkát/leszednem hangtompitossal, hátulról. -
#22181 Tudom, a sziréna ilyenkor még nem szólal meg, amikor fejbelőttem hangtompítóssal akkor sem, de rögtön elkezdtek idegesen rohangálni. És az egyik ilyen ott rohangált a dokumentum körül. A szirénát kiiktattam és megcsináltam a küldetést, de kifelé menet már mészárolni kellett. Pedig úgy szerettem volna megcsinálni, hogy véráldozat nélkül megszerzem és kimegyek úgy, hogy senki nem vesz észre. De ez 1-2 óra próbálkozás/idegeskedés után sem sikerült. -
#22180 Az erőmű nem félelmetes mint a laborok... -
#22179 Még egy hülye kérdés :D. Mi vár rám az ERÖMŰBEN?? Csak hogy a pacemakeremet nehogy eldobjam :D:D.
Ghost??? Azt meg hogy lehet észrevenni? Kopogo szellemekkel sem találkoztam még. Tudom hogy a föszálon végigrohanva haladtam meg nem is csináltam a mellék küldiket de majd nekiesek ha lessz magyaritás hozzá.
Na meg erösebb gépem mert fullon sajna szaggat :D.
Amugy multiban van cooperativ? Olyan mint a serius sam-ben ???
Csak azért kérdem mert multit még nem is probáltam egyenlőre. -
#22178 Hát a Doktor ott lent a csatornában van, ahol megtaláltad Strelok pendriveját... én is kínlódtam ott egy jó óráig mire rájöttem :P De oda lemész, megtalálod, beszélsz vele, ad küldetést Pripyatban, azt megcsinálod, NEM mész oda a wish granterhez, hanem előtte még lesz egy titkos ajtó, amit a dekóderrel tudsz kinyitni, és majd lesz egy terem, egy ilyen zöld izé hologram középen, és amik körülötte vannak, ilyen kék izék, lődd szét, aztán a hologrammal fogsz beszélni, tőle mindent megtudhatsz, mer lehet tőle kérdezni... de ha a legjobb befejezést akarod, akkor amikor felajánlja azt a C-Con... izét, NE fogadd el! Onnan még egy "kis" hent és gratula, legjobb befejezés :) -
#22177 Lehet hogy észrevesz, de ha elég gyors vagy és egyből levágod akkor nagyobb következménye nem lesz. Pl amikor el kellett lopni a katonai adatokat pár militaryst így szedtem le és a sziréna nem szólalt meg, hiába vettek észre az utolsó pillanatban. -
#22176 Igen, ez nagyon idegesítő.
De, akkor is észrevesznek, ha nincs nálad fegyer betöltéskor, ha az ellen közelében vagy nem érdemes menteni. Ilyenkor idegesen rohangálnak és annyi a bújkálásnak.
A másik érdekes dolog, hogy nem lehet senki közelébe lopakodni úgy, hogy ne vegyen észre, mert egy bizonyos távolságnál, mielőtt átvágnád a torkát a késsel, mindíg észrevesz.
Sajnos ezek miatt a lopakodás a játékban gyakorlatilag értelmetlen. -
#22175 Szeretném a gamet végigvinni rendes befejezéssel de most sajnos megtorpantam :(
Meet with Guide küldetés megcsináltam beszéltem a csokával és nála kaptam ezt a feladatot: Meet Doctor at Strelok's hiding place.
Nomármost követem a nyilat de nemér semmit mert egy zóna határához mutat mindig :(
A térképen viszont egy zöld jelzés van az X16 laborba mutat visszamentem oda de semmit nem találtam.
Valaki segítsen hova kell menni? -
#22174 Egyelőre még a helikopternél a falsarok mögül sem hajlandó elindulni... Ahogy utánaolvastam, másnak is volt ilyen gondja... Mitől esek el ha lelövöm és én magam hurcolászom a pendrive-ját? Mert azt hiszem az lesz :) -
Jana32 #22173 PLS help!!! Annál a feladatnál vagyok, aminek a neve Secret lab. Na most előtte Prypiatban a hotelben kaptam valami dokumentumot meg valami dekódert és azzal kéne kinyitni a Secret lab-ot, de a további feladatra semmi koordinátát nem ad, angolból meg kicsit low vagyok :P. Segítsen valaki, hogy mit kell csinálni!!! Előre is thx. Jah és még 1 kérdés. Ha már a freedommal rosszba vagyok akkor már nem lehet békét kötni ugye??:S:S:S -
#22172 Jaja, tényleg. -
#22171 meg sajnos ha van nálad fegyver akkor azzal betöltéskor zajt csapsz/fehuzza a stukkert/ -
#22170 Na belefutottam egy bugba.
Ha elmentem egy ponton a játékot, ahol mondjuk vannak egyéb karakterek is, akikkel ezután tegyük fel összeakasztom a bajuszt, AKKOR ha visszatöltöm az állást már eleve harci készültségben vannak.
Sőt.
Előfordult olyan, hogy segítettem egy dutysnak kiszabaditani egy társát 2 bandita közül.
Beálltunk fedezékbe.
Itt elmentettem.
Ekkor sajna kidugtam a fejem és észrevettek, így inkább visszatöltöttem az előző álláshoz.
Namost ekkor kedves fegyvertársam fogta magát és kisrohant az úttest közepére (ahol az ellenség érkezett), leguggolt és várta, hogy elkezdődjön az akció. :DDDDDDD
Nagyon rambós :DDDD
Énmeg ekkor már rá voltam kényszerítve, hogy idő előt leszedjem a két banditát, mert különben pillanatok alatt észrevették volna a duty-s havert és mission failed...
Szal a visszatöltéseknél bugzik a renccer.
-
haxoror #22169 -
Varga10 #22168 Csernobilon kívül nem lehetne még valahol találni olyan exo armort??? -
barmi #22167 Egyébként én ezeket az EXO-s katonákat távcsöves Obokannal zuzom halomra meg van még 1 távcsöves stuki ami fossa a golyot rendesen viszont nem leszerelhetö a távcsöve én naon jó szeréntem.azt használom még :) igaz csak egyeket lövök vele bucira :)) 1 golyo 1 exo :DDD -
#22166 én is néztem először, h miaf*sz?! megyek le a lépcsőn és lebeg a hordó... o.O na jó, menjünk tovább... nézem, sehol senki... jó, akkor menjünk. egyszercsak hozzámdobta az egyik ládát, olyat néztem, h jaj. miez, hiányzik a textúra? bugos a gém, vagy mivan? aztán később meg kb. üvöltöttem a gép előtt, h hagyjál már békén b*szdmeeeg! :D
először nem is vettem észre a ghostokat :D
csak második újrajátszásnál :)
-
Varga10 #22165 ott megy egy kis repülő geci amit ki kell nyirni csak akkor engedik el az ajtót.Onnan tudod felismerni hogy ő nem tüzel rád és mindig mászkál.Csak akkor nyirtad ki ha már elkezdődik egy video... -
#22164 már írtam, h van ott exo :P
sőt azt is, h wild territoryban hol van a vörös vegyvédelmi ruha -
Varga10 #22163 Én is csak akkor merek lemmenni ha van valaki melletem és közben beszégetünk :) -
barmi #22162 Sziasztok!
Amikor beérsz Chernobylba és elkezd magyarázni az a bizonyos hang és egy sötét lépcsőház aljában találod magad ott mész egy picités az gyik szobában lesznek függőlegesen csövek és nagy sugárzás van a helységben. mielött bemész fel kell venni a zöld vegyvéd ruhát söt nem árt ha az egész küldit abban csinálod szeréntem. beteszed a tulipán kimézetü kavicsod az övedbe (ha van) aminek -30%-os a radiationja és ugy be tudsz menni minden gond nélkül abba a függőleges csövekkel teli terembe. a sarokban találsz egy létrát amin le tudsz menni egy szintel még lejjebb és az a terem is ugyanugy néz ki mint ahonnan lejöttél tök egyformák viszont a lenti teremben van egy doboz amiben van EXO ruci! Kipróbáltam szeréntem chernobylban jobb ha a zöld vegyvéd kertész rucit használod szvsz.
Olyan elektromosságot lövö snipert pedig ezen a részen találsz majd jópárat ha a folyosókat végigjárod lőnek majd rád velük rendesen :))) -
SaGa Jr #22161 Pedig sokat profitálnál, ha elkezdenél olvasgatni.
1. A terheltségétől és a sprinteléstől. Ha nagyon le vagy terhelve (50 és 60 kg között), akkor sima futástól is fáradsz (alapesetben futva közlekedik a manus, de lehet sétálni vagy sprintelni is).
2. Sehonnan. Minigunnal nem lőnek rád és nincs is a játékban.
3. Oda lett elhelyezve. Honnan tudod mikor ment fel? Lehet nála akár mászócucc is. De egyébként lényegtelen. Hidd el sok hely lesz még ahová te nem jutsz el, de az NPC-k igen.
4. Nem sugárfegyver, hanem railgun. Lődd le a mesterlövészt aki ezzel durrogtat. Talán leejti a stukkerét. Lőszert viszont majd csak Csernobilon belül találsz a fegyverhez.
5. Sokfelé. Jó vadászatot hozzá (Csernobilban mindig lehet találni). -
#22160 1. Akkor fáradsz ki ha 50 kilónál több cucc van nálad és mész, akkor egyfolytába megy le a csík(ha futsz még gyorsabban). Meg akkor is ha simán futsz 50 kiló alatt.
2. Passz, rám még nem lőttek minigunnal:D
3. Ők ott születtek, annyukat helikopterrel hozták el onnan szülés után.
4. Én a reaktorba találtam egy katonánal, más helyet nemtudok.
5.Keress rá az exoskeleton kifejezésre ott lent, volt már róla szó, asszem. -
#22159 Sziasztok.
Bocsánat hogy láma dolgokat kérdezek de nincs nagyon kedvem, idöm végigolvasni a forumot.
1: Mitöl függ a karakterem fáradása?? Van hogy semmit nem fárad, de van hogy átmegyek egy másik pályarészre és megyek 30m-t és megáll a karakterem lihegve hogy fáradt. Mi befolyásolja???
2: Honnan tudok szerezni minigun-t??? Lőnek vele rám de felvenni sehol nem tudom??
3: A mesterlövészek hogy a picsába mennek fel a tornyokba?? Mert akárhogyan is probáltam pl a brain akármi toronyba felmászni a látra mind az 5 tornyon ki volt törve. AKKOR Ö HOGY A F***BA MENT FEL?????
4: A NPP elötti zonában ahol a panel házak vannak meg az óriás kerék, lönek rám valami sugár fegyóval. Na azt hol találok, mert persze hogy megint olyan helyeken vannak a mesterlövészek ahova fly mod nélkül az életbe nem lehet felmenni.
5: Exoskeleton merre is van??
Egyenlőre ennyi. Előre is köszönöm. -
#22158 lool :DD -
#22157 Én tegnap lementem Dark Valley-ben, hogy megtaláljam a laborban a kulcsot vagy mit.
Este 11-kor (lakásban hulla csend) mikor azt a két ládát hozzámvágta VALAMI a pincében, NA AKKOR hagytam abba a játékot :DDDD -
dani92 #22156 hi!elakadtam a Stalkerben!Azon az x-18-as laborban,vagy mi az.Mikor megszerzem a doksit es kinyirom azt a lebego izet,akkor a masik ajton nem tok atmenni,de valaki(valami)allandoan uti az ajtot.Hogyanlehet kimenni???Elore is kosz! -
Nagydög #22155 Ket eset lehetseges. Ha mar az alagut elott vagytok, akkor neked kell atmenni eloszor. Elotte akkor all meg egyszer, mikor rajtautest orront. A sarok mogott par katona bujkal. -
Nagydög #22154 Biztos ki lehet maszni, ha nem esel bele a kutba, ami az anomalia alatt van. :) -
#22153 ha jól olvastam az angol végigjátszást akkor valahol az X16 laborban kell lennie, de nincs az az isten hogy én visszamenjek oda!
ott ilyen hülye repülő dobozok vannak, és a francnak sincsen kedve keresgélni miközbe asztalok repülnek az ember képébe! :-/ -
#22152 asszem ha simán odamész az anomáliához közel miközben pörgeti, akkor egyszercsak szétrobbantja a testét!
szal mentsél, és menj közelebb hozzá, és elméletileg akkor majd szétrobban! -
#22151 nekem az tetszik amikor beragadnak a hulláik az ajtókba, és rezeg meg hülye hangja van :D:D:D:D -
Antrax #22150 Ezek ellen a bugok ellen van vmi gyógyír? Ezt az emberkét még egy anomália kapta fel "játékbeli" tegnap este és azóta is ott pörög, engem ott az az emberke nagyon irritál :)
A kép "tegnap este" készült