S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcdrusza
????
berlinboy6329
Nagyon jó ez a Lab x16.Tele van zombult katonákkal.Nekem meg semmim,nincs.Valamit elszúrtam.Tele van katonával,meg oroszlánhangú gázmaszkos karatebajnokokkal,nekem meg van sörétesem 52 lõszerrel meg pisztolyom.Na ez már igazi túlélõ FPS. 😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

erx13
ezke közül a gránátvetõs fegyverrel, meg a hosszucsövû, egyszerû sörétessel nem találkoztam...

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Hello!
Egy kis segítség kellene. Eljutottam a Yantar-ra, ahol ugye rögtön megkapom feladatnak, h beszéljek Sakharov professzoral, aki a bunkerban van. Addig minden rendben van, míg bemegyek meg is találom a profot, de van ott egy rácsos ablak,és azon keresztül nem akar beszélni velem. Hiába nyomogatom sz 'F'-et meg se szólal csak forgolódik. Már vissza is töltöttem az elõzõ mentésemet vagy kétszer, és elmentem ideáig, de még mindig nem akar társalogni. Most mit csináljak?
Elárulod hogyan sikerült ezeket?

erx13
már le volt írva jopárszor, de had legyen mégegyszer, ahol kinyirtad a szörnyet, ott az északkeleti sarokban le van szakadva a talaj, ott kell leugrani és kisétálni

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

hykao
Win95-ön? vagy 3.1-en? 😛
mcdrusza
....
haveromnak is 1GB van és szépen megy neki a game..<#szomoru1>
hykao
Ehhez a játékhoz min. 2GB ajánlott, ha nem akarsz túl sok swappelgetést...
mcdrusza
😄😄
én sztem minimumon talán menni fog 😄
nekem is nézd meg miylen gépem van és ígyis valamiért akad...
bodesz
én már úgy kivagyok a sok game akadás miatt ma veszek amd 3200+ meg egy gef 7300 GT t remélem ez elég lesze ehez a gamehez :S

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

mcdrusza
nah akkor már leírom a gépem:
7600GST 256mb ddr3 videókari,
intel core 2 duo E6300 proci,
1GB ddr2 kingmax ram.
és ezekkel valamiért low-on néha beakad a stalker 😞
vagy a videókari ennyire gyenge lenne?<#merges2>
MaskimXul
Na ilyet sikerült moddolni:

elsõ
második
harmadik
negyedik

Elvileg minden páncélt is árulnia kellene, az még nem sikerült, csak minden fegyver és ammo.
mcdrusza
ramom az 1GB ddr2 kingmax sztem elég...
hykao
Inkább ramot vegyél. A lapozófájl állítgatása max. felületi kezelés a problémára...
mcdrusza
igen, én ezt itt már átállítottam hogy a rendszer kezelje a Lapozófájl méretét..
oneal1
nálam is ez volt...

!Forza Ferrari!

Laza
A FAQ-ban lettam egy config filet Dx9-hez, beleneztem es van benne egy unlimited ammo ON kapcsolo ... ez vmi csalas? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hello, elakadtam a játékban.
Az X-16 labnél járok, megöltem a Psi-szörnyet.
Aztán ki kell jönni a titkos alagúton. De nem tudok felugrani a létrára, mert letört.
Tudtok megoldást?
Elõre is Kösz,
Ronnie12
hispan2
Rendszertulajdonságok/Speciális/Teljesítmény Beállítások/Speciális/Virtuális Memória Módosítás

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

GoKu x
faq!

mcdrusza
hali hogy kell beállítani a lapozófájl-t hogy normálisan menjen?
mert ide küldtek ezzel a problémámmal <#gonosz1><#vigyor>
hykao
Ki kell rakosgatni a használni kívánt cuccokat a tatyóból...(inventory-ban a felsõ sorba...)
hy
volna egy kérdésem
az artifaktokat hogy kell használni csak benne hagyod a tagyóba vagy csináni kell vele valamit ??
ja meg az hogy szereztem egy csávótó gépstutik de nem tudja használni pedig max on van a stuki életereje meg van hozzá 40 lõszerem ilyenkor mit kell tenni ?

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Laza
Amugy az elejen lehet vhol cuccot szereni vodkan kivul a sugarzas kivedesere?
Vannak cuccok amikhez csak igy fernek hozza mar az elejen is.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Volt hogy a roncstelepet be kellett vedeni a banditaktol a masodik zonaban, eppen kinyirom oket 3. probalkozasra ugy, hogy a qveszt ado ne dogoljon meg, erre meg a hullakat sincs idom lootolni, mar jon egy ujabb hullam, lonek ezerrel felem 😞

Laza
Jaja, szerintem is sokan vannak 😊

sevendoor
Raptor2, kb. mikorra várható a magyarosítás?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

sevendoor
csak simán cucc, mint El a Bandy mondaná 😊

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Hehehe én is pont ezt akartam írni. Nagyon gyengén menne, pedig anno mennyi ideig tanították nekünk a ruszkit, jaaaj. A dumáknál alig egy két szó ugrik be (bár ha muszáj lenne a bemutatkozás, meg a jelentés az osztályfõnöknek még menne oroszul, sõt még a ciril betûk többségét is felismerem). De nagyon hangulatos a tábortüzes mesélés meg gitározgatás, néha megállok hallgatózni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

oroszul nem rossz ötlet mert a egyéb beszélgetések oroszul mennek benne 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

hykao
Ennyi erõvel akkor aki nem tud oroszul, tanuljon meg, nemde? Mert már az angol is egy fordítás ezesetben lol...jó lenne, ha ezt felfognátok...nem angol nyelvû játék, és nem angol nyelvterületen játszódik lol...
ha már magyaritják a neveket hagyák a fenébe angolul mert értelmetlen lesz a forditás mert tényleg csak ugy csinálják meg hogy oda adják nekik vagy ök szedik ki a szöveg fáljokat és bele sem néznek a játákba..

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Aki nemtud angolul tanuljon meg és kész. A játék jovot szépvolt végeven kész lehet várni a következot. Amugy én lehet hulye vagyok de altalaban egy jatekkal csak siman jaccok és kész. Nemsirok a hibakert mert ugyse tudom kijavitani oket. Olyan nagyon szar jatek meg keves van (pl Spiderman2 😊 )
De mindegy mer hetvegen ugyis megyek airsoftozni ott realis lesz minden 😄
hykao
Nem lebaszásképpen írtam. ...de a "relikvia" az eddigi talán legrosszabb választás lenne - hisz köze nincs ezeknek a radioaktivitás által képzõdött természeti képzõdményekhez a "relikviákhoz"...node a kézikönyveket általában nem olyanok fordítják, akik ismerik is a játékot... 😊

@Hoz_Hun: ez a sokak által mániákusan emlegetett "eredeti" dologgal csak az a baj, hogy ennél a játéknál nem az angol lenne az eredeti...
hiba
Igen végülis nekik mindegy.
Mi meg ugyse tesszuk fel <#vigyor2>

senkinek se volt még ilyen problémája?
annak aki nem bir megmozdulni a 99 kilojával van még egy limit AC9244 es cimkénél kezödik max walk limit 60 cimü rész

Ezzel az erõvel akár le se kell fordítani a játékot. Így se ugy se lesz olyan fordítás, ami mindenkinek tetszik.
Meg nem tudom ki hogy van ezzel, de én pl. nem fogom feltenni a fordítást. Az inkább olyan embereknek készül, akik nem vagy csak kicsit tudnak angolul. Az ilyen embereket meg nem szoktam panaszkodni látni, hogy az eredeti mennyivel faszább...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

TSL16b
Nekem ez is tetszik. <#miaz>

hi
az lenne a gondom,h tegnapta mindig ledob az asztalra,eddig nem csinál ilyet vki help
ja és ha volt már róla szó akkor elõre sry
grebber
Ez az év nagyon jó mert jó játékokhoz érkeznek magyarítások.
<#eljen><#worship>

Next PC upgrade: 2022

Raptor 2
<#vigyor>nem kell így lebaszni, végülis a véleményeteket kértem...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

hykao
Az, hogy a kézikönyvben az van, még nem jelenti azt, hogy a magyarításban is azt a - talán legrosszabb választást - kéne használni... 😊
Ennyi erõvel maradhat artifakt is szvsz...

MaskimXul
Az nem inkább ilyen kegytárgyra utal? Pl relikvia lenne a kereszt egy darabja, amin jézust kinyírták, de ezek a tárgyak csak úgy létrejönnek dzsuvából meg sugárzásból.
Nálam Garbage területen eleinte a Lonerek voltak a házigazdák, késõbb a banditák kiszorították õket végül négy pseudodog kinyírta mindkét csapatot és azóta õk az urak 😄

jobb lett volna ha megmarad ember területnek, talán 5 harcossal több elég lett volna hogy lenyomják a kutyákat

Marcinko
OFFTOPIC

Szeretnék venni egy 64 bites procit ( CORE 2 6300 ) meg mindent ami ehhez kell, emiatt már Windows 64 bites verzióját kell használnom illetve célszerû ?

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

koschwarz
ezt a dupla-tripla sebzõdéses cuccot használja valaki?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Raptor 2
Szerintem relikviának kell fordítani, a magyar kézikönyvben is úgy van...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu