34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#22229 Na amit ki tudtam bogarászni a dologból orosz és angol nyelvű fórumokról:
A BTR közelében a konzolba be kell írni: "bind turn_engine kb".
Oda kell futni a BTR-hez és sűrűn F-et nyomogatni (illetve ki mire konfigolta át...).
Ha sikerült ily módon bejutni a járműbe, B-vel be lehet indítani a motort, SPACE-szel pedig kiengedni a kéziféket, és állítólag vezethető...
Konzolba beírni: "bind cam_2 kf1", majd F1-gyel változtatható a kameranézet.
Kép:
Képek még: KATT -
Tewe junior #22228 6 féle vége van a játéknak 4 rossz és 2 jó.Mindig a Strelok nevű faszi után kell kutatnod,szóval azt a feladatot csináld meg,amiben benn a Strelok név,és így jó befejezést kapsz,és a Monolith klánt el kell kerülni. -
#22227 TÁN KÉNE HASZNÁLNI A KERESŐT IS ARANYBOGARAM!!!!!!!!!
egyébként nézz meg MINDEN hullát.... -
haxoror #22226 Ja látom de nem rémlik semmi, eléggé el voltam foglalva a fedezékkereséssel és a hülye visszaszámlálás miatt nem álhattam meg nézelődni :( -
haxoror #22225 #22202 -
#22224 #22221 már le is írták! -
dani92 #22223 miert nem segitetek?????? -
haxoror #22222 spoilerben írd már le légyszi hogy hol mert én nem láttam -
#22221 Bingó,én láttam azt mikor mentem a reaktor felé.Csak néztem,a katonák,meg a helikopterek kereszttüzében,hogy még egy harckocsi is lő rám,mondom remek. -
#22220 Lesz olyan! -
#22219 Közben találtam képeket. Állítólag van egy olyan hely a játékban, ahol lő rád egy BTR, és időre megy valami (robbanás vagy ilyesmi lesz)...(még nem járok ott...) - na szóval állítólag valahogy beüzemelhető az a BTR, simán konzolparanccsal. -
#22218 Még jó, hogy csak játék! Az életben nem lenne ennyi esélyed! -
DeviloftheHell #22217 bogaras lett a géped D:D:DD -
#22216 basszus, valamiért állandóan azt jelzi hogy valami bugreport, és akkor kidob a játékból :( -
#22215 Nem multiztam még vele -
#22214 Hehhh, naja :) -
#22213 Multiban van a jobb felső sarokban óra vagy számláló? -
haxoror #22212 A bázisról a táskalopás nekem sikerült úgy hogy nem vettek észre, a legszívatósabb a két tévéző katona, az ágyra kell felmászni és úgy elvenni a táskát.
Mondjuk nem öt perc volt mire rájöttem a trükkjére, előtte azért csináltam pár ámokfutást hogy lássam ki hol van -
DeviloftheHell #22211 ezt max itt olvastad vagy vmelyik másik forumon vagy rajongoi oldalon
mert bemásolhatom neked az összes fegyvert ami van a játékban semmilyen gépágyu nincsen egy forgocsöves lett volna az a m-134 es de nem rakták bele -
#22210 Akkor nem minigun hanem valami chain gun vagy rail gun vagy mit tom én ammi forgócsöves na. Aksiról üzemel és kell hozzá az exoskeleton amivel el tudod cipelni. És 1 perc alatt 3000 golyot lehet kilöni vele. -
haxoror #22209 Nem annyira zavaró bug MIUTÁN rájössz hogy mi van és onnantúl figyelsz hogy hol mentesz, elsőre én is rendesen beszoptam amikor két tévéző katona mögötti lopakodós mentés betöltésekor talpraugrott az egész tábor! :D -
#22208 Másrészt félek, hogy csak a multihoz lesz, mivel single-ben alig láttam ép járművet :D -
#22207 Gondolom.
De nekem se 100% világos -
#22206 bind turn_engine
bind ca
Ezeket kell beszúrni?
-
#22205 este kipróbálom :) -
DeviloftheHell #22204 azért megnézném az emberkének a srceen shotját hogy hol lönek rá minigunnal :D me nincs a fáljok közt sem :D -
#22203 pontosan a lighting distancet kell feljebb venni..asszem -
#22202 vedd kicsit feljebb a grafikát, oszt mingyá' látszik a lámpesz.... -
dani92 #22201 pls segitsetek,naon fontos lenne(lecci,lecci,lecci) -
kijou #22200 sötétbe nyomtam (lagalábbis sötétbe néztem) és semmi hatása nem volt :S -
Code92 #22199 világosban nem nagyon látszik a fgénye de amúgy télleg l-el kell és nem nyomogatni kell henm csak 1szer mnegnyoni -
#22198 From Hardwired fórum:
"Vezethető járművek a STALKER-ban! (Próbáltam működik, és állati jó)
1. http://www.sendspace.com/file/x6s7fw - másoljátok a gamedata mappát a játék főkönyvtárába, persze miután kicsomagoltátok
2. "C:/Documents and Settings/All Users/Dokumentumok/STALKER-SHOC" itt található user.ltx-t szerkesztővel nyissátok meg és szurjrátok be a következő sorokat:
bind turn_engine kB // Motor beindítása.
bind ca"
NE KÉRDEZGESSETEK A DOLOGRÓL, MERT NEM ÉN TALÁLTAM KI, ÉS MÉG NEM IS PRÓBÁLTAM KI!!!!!!!!
-
kijou #22197 hali: a flaslightot, hogy a pöcsbe kell bakapcsolni?? mer az van a cntrolsba, hogy L-el de nyomogatom és semmi :S -
#22196 Ugylátszik nem :D -
#22195 #22184 ??? még senki nem vitte végig? -
Hellsing47 #22194 yantarban is va egy, a professzor
és a bar-ban 2 is :) -
dani92 #22193 hi!elakadtam a Stalkerben!Azon az x-18-as laborban,vagy mi az.Mikor megszerzem a doksit es kinyirom azt a lebego izet,akkor a masik ajton nem tok atmenni,de valaki(valami)allandoan uti az ajtot.Hogyanlehet kimenni???Elore is kosz! -
#22192 na de az abszolút vicc hogy a gép átlát a falakon és már ugy jön ki minden mögöl hogy rám tartja a fegyvert. És én ne m tudok kilöni a bokorból mert lepattog az ágagról a golyó. Szóval van még min dolgozniuk.
Az abszolút poén hogy beszaladtam egy házba és a gép pontosan szarrá lött mert persze ö be tud löni a beton falon én nem tudok kilöni rajta.
Na hagyjuk is mert felforr az agyvizem. Ez olyan mint anno a cs volt. -
Antrax #22191 köcce^^ -
#22190 lehet lopakodni pedig..még akár felspanolt ellensé mögé is..nekem volt olyan hogy lődöztem aztán valahogy ő másfelé sejtett engem közben már mögötte voltam szépen, közelmentem és ugy tudtam fejbelőni.. hogy közben engem keresett az előző fedezékemnél.
a patch óta szerintem kevésbé sasszemek..meg mintha a bokrok is jobb takarást nyujtanának..csak beléjükmenni nem szabad mert akkor viszont észrevesznek.