34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • mgenya911
    azér lehet mer az artifaktok az anomáliákban KELETKEZNEK! :D
  • zuza
    Hali!Az egyik haveromnak,egy idő után megakad a játéka.
    a konfiguráció:
    Intel Pentium D 3000-processzor
    MSI alaplap
    1 gb RAM
    Ati Radeon X1600XT 256 Mb
    Mi lehet a probléma?előre is kössz!
  • dante3
    Használd az erőt! Az erő veled van Luke!
  • ntex
    Miért van az hogy a legjobb artifactokat belerakták az anomáliák közepébe? És mikor közelebb megyek hozzá hogy felvegyem vagy megdöglök, vagy egyszerűen felrepíti az artifactot az a sz*rság úgy hogy kimegy a térképről... (nini rakétaaaaaa...)
  • dante3
    Egy BTR-t csak nem kapna fel egy forgószél!
  • Blasta
    Azt nem értem, hogyha ilyen szinten megcsinálták a járműveket, akkor végül miért maradtak ki?
    Valami olyasmit olvastam, hogy az anomáliákkal kapcsolatban voltak gondban?
  • Ron Ragm
    Mitől esek el, ha hagyom a francba Kruglovot?
  • Hassan B
    Végülis... járművel nem tart sokáig... :)
  • DeviloftheHell
    akkoris dolgozz meg a pénzé ott van lehet feladatot szerezni a tradernél meg a legtöbb embernél vidd vissza a cuccokat a hulláktól és lesz pénzed
  • DeviloftheHell
    megtaláltam melyik fáljban vannak a szövegek meg a többi egyéb cucc szép menyniséget kell leforditaniuk :D
  • Hassan B
    A hsz második fele nem lényeg... :)
  • DeviloftheHell
    huhh wazz ha még a trainerhez is béna vagy akkor no comment :) dolgozz meg a pénzért :)
  • Hassan B
    Elég jól megvan csinállva... van ho vminek nekimész akkor lefullad + ilyenek...

Egyébként... nem tudja vki ho hogy szerezhetnék 1 kis mesterséges pézt a játékban? :) (trainer-el nem sikerült)
  • Hassan B
    "Mond: Csíííz!" :)

• hykao #22259
    ...és melyek azok a "mind1"-ek? :) Kamaz, Zil, Niva, mi még?
  • Hassan B
    Majd lehet lesz, de a játék legelején 1ből van mind1ből...

Egyébként el lehet ütni vele... én el is ütöttem már...csak sajnos looner-eket... aztán kinyírtak... XD
  • Broafka
    de utálom ebben a játékban, hogy átmegyek egy másik pályára és egyből ott van egy ellenség és mozogni nem tudok, mert szitává lő >-(
  • hykao #22254
    Jöhetne pár járműves kép - lelőhelyekkel...(nem multis)
  • wantonly
    El lehet vele ütni az ellent?
  • Jacsó Viktor
    H.B!
    mit ajánlsz mindenkinek?lőszer nélkül?
    vagy jármuvek vezetése?
  • Hassan B
    Azért mert a k után lévő karakter, az a billentyúparancs. Tehát lehetne pl kENTER v. kF1 is...
  • Hassan B
    Mindenképp ajálnlom...nagyon jó... :)
  • wantonly
    Na ezt majd kipróbálom, köszi! :)
  • Jacsó Viktor
    hogy menjek? nincs lőszerem se
  • Jacsó Viktor
    kik lesznek? zombik?
  • Hassan B
    Mennek... és több helyen is vannak.... szal ha átmész másik pályára, ott is lesz...
    Viszont a régi mnetések nem mennek vele... megmaradnak, de csak akkor tudod használlni őket, ha visszaállítottad, ho ne legyenek járművek...
  • Jacsó Viktor
    Juan G!
    még megcsináltam,de aza feladatom hogy kijutnia laborbol ,dee nehéz kijutni mert nincs lőszerem se élelem csak kés van meg 50 medkit is..
  • Blasta
    ...feltéve persze, ha single-ben is mennek a járművek, nem csak multiban
  • Blasta
    Viszont járművek ide v. oda, a pályák között leginkább csak gyalogosan lehet átmenni, mert nem fér át csak egy ember általában (kapu, roncsok között)
  • JuanG
    rohanj végig felfele kikapcsolva az összes kart, és kész, aztán ott felül tudsz továbmenni, kijutni...kijutás előtt majd Ghost holttestéből vedd ki cuccost...
  • Hassan B
    Emberek!! ITT TALÁLHATTOK EGY MÓDOT AMIVEL LEHET VEZETNI 1 CSOMÓ JÁRMŰVET...
    Nagyon kegyetlen, ho mennyit dob a játék feelingjén, amikor gy MTZ-vel v egy KAMAZ-al csapatsz.. XD
  • Jacsó Viktor
    jah meg visszaszámlás indult hogy gyorsan kell kikapcsolni valamit..
  • Jacsó Viktor
    képzeltétek el hogy ott tartok ahol földalatti laborban kell menni és kikapcsoni valamit 4 szer és után jott foldrengések..persze sok-sok zombik is vannak...
    nagyon sok sorozatot lottem zombikra és elfogyott lőszerem se pisztoly,AK-47,sawgun lőszere..meg ennivalom se :( :(
    és kijelzi zöld szinu villa meg kés...az éhes vagyok és meddig birja??
    mindenhol kutattam, még zombik testét is de nincs kaja sehol :(..
    amugy késsel kell ölnöm..
    szoval kissé izgalmas van kb 50 darab medkit-em..
  • hykao #22236
    Van valami "no time limit" mod is...
  • hykao #22235
    Érdekes, hogy máshol meg "bind turn_engine kt"-t írnak...
  • haxoror
    Ha rajtam múlna én inkább mindenkinek minimum egy AK-t adnék, szar nézni ahogy a mutánsok átveszik a hatalmat egyes pályákon mert a stalkerek csak pisztollyal rohangálnak és esélyük sincs a kutyák ellen.

(Kelet-európában könnyebb feketén AK-t szerezni mint pisztolyt...)
  • DeviloftheHell
    az melyik járgány? én csak végig futottam ott nem löttem semmire csak a helikoterekre amugy 5000 el tölténnyel végig lehet hentelni a játékot ha nem pazarlod :D
  • haxoror
    Ha az a BTR az erőmű előtt van ahogy írták akkor sajnos nem lesz idő kipróbálni hacsak nincs egy külön konzolparancs a spawnolására valamelyik korábbi pályán.
  • DeviloftheHell
    kár hogy nincs fáljbna megadva miylen fegyvereket használhatnak az egyes csportok mert akkor tuti hogy a monolithok kispisztolyal szaladgálnának :D
  • haxoror
    TÉK!