34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#22274 azér lehet mer az artifaktok az anomáliákban KELETKEZNEK! :D -
zuza #22273 Hali!Az egyik haveromnak,egy idő után megakad a játéka.
a konfiguráció:
Intel Pentium D 3000-processzor
MSI alaplap
1 gb RAM
Ati Radeon X1600XT 256 Mb
Mi lehet a probléma?előre is kössz! -
#22272 Használd az erőt! Az erő veled van Luke! -
ntex #22271 Miért van az hogy a legjobb artifactokat belerakták az anomáliák közepébe? És mikor közelebb megyek hozzá hogy felvegyem vagy megdöglök, vagy egyszerűen felrepíti az artifactot az a sz*rság úgy hogy kimegy a térképről... (nini rakétaaaaaa...) -
#22270 Egy BTR-t csak nem kapna fel egy forgószél! -
#22269 Azt nem értem, hogyha ilyen szinten megcsinálták a járműveket, akkor végül miért maradtak ki?
Valami olyasmit olvastam, hogy az anomáliákkal kapcsolatban voltak gondban? -
#22268 Mitől esek el, ha hagyom a francba Kruglovot? -
#22267 Végülis... járművel nem tart sokáig... :) -
DeviloftheHell #22266 akkoris dolgozz meg a pénzé ott van lehet feladatot szerezni a tradernél meg a legtöbb embernél vidd vissza a cuccokat a hulláktól és lesz pénzed
-
DeviloftheHell #22265 megtaláltam melyik fáljban vannak a szövegek meg a többi egyéb cucc szép menyniséget kell leforditaniuk :D -
#22263 A hsz második fele nem lényeg... :) -
DeviloftheHell #22262 huhh wazz ha még a trainerhez is béna vagy akkor no comment :) dolgozz meg a pénzért :) -
#22261 Elég jól megvan csinállva... van ho vminek nekimész akkor lefullad + ilyenek...
Egyébként... nem tudja vki ho hogy szerezhetnék 1 kis mesterséges pézt a játékban? :) (trainer-el nem sikerült) -
#22260 "Mond: Csíííz!" :)
-
#22259 ...és melyek azok a "mind1"-ek? :) Kamaz, Zil, Niva, mi még? -
#22256 Majd lehet lesz, de a játék legelején 1ből van mind1ből...
Egyébként el lehet ütni vele... én el is ütöttem már...csak sajnos looner-eket... aztán kinyírtak... XD -
#22255 de utálom ebben a játékban, hogy átmegyek egy másik pályára és egyből ott van egy ellenség és mozogni nem tudok, mert szitává lő >-( -
#22254 Jöhetne pár járműves kép - lelőhelyekkel...(nem multis) -
#22253 El lehet vele ütni az ellent? -
Jacsó Viktor #22252 H.B!
mit ajánlsz mindenkinek?lőszer nélkül?
vagy jármuvek vezetése? -
#22251 Azért mert a k után lévő karakter, az a billentyúparancs. Tehát lehetne pl kENTER v. kF1 is... -
#22250 Mindenképp ajálnlom...nagyon jó... :) -
#22249 Na ezt majd kipróbálom, köszi! :) -
Jacsó Viktor #22246 hogy menjek? nincs lőszerem se -
Jacsó Viktor #22245 kik lesznek? zombik?
-
#22244 Mennek... és több helyen is vannak.... szal ha átmész másik pályára, ott is lesz...
Viszont a régi mnetések nem mennek vele... megmaradnak, de csak akkor tudod használlni őket, ha visszaállítottad, ho ne legyenek járművek... -
Jacsó Viktor #22243 Juan G!
még megcsináltam,de aza feladatom hogy kijutnia laborbol ,dee nehéz kijutni mert nincs lőszerem se élelem csak kés van meg 50 medkit is.. -
#22242 ...feltéve persze, ha single-ben is mennek a járművek, nem csak multiban -
#22241 Viszont járművek ide v. oda, a pályák között leginkább csak gyalogosan lehet átmenni, mert nem fér át csak egy ember általában (kapu, roncsok között) -
#22240 rohanj végig felfele kikapcsolva az összes kart, és kész, aztán ott felül tudsz továbmenni, kijutni...kijutás előtt majd Ghost holttestéből vedd ki cuccost... -
#22239 Emberek!! ITT TALÁLHATTOK EGY MÓDOT AMIVEL LEHET VEZETNI 1 CSOMÓ JÁRMŰVET...
Nagyon kegyetlen, ho mennyit dob a játék feelingjén, amikor gy MTZ-vel v egy KAMAZ-al csapatsz.. XD -
Jacsó Viktor #22238 jah meg visszaszámlás indult hogy gyorsan kell kikapcsolni valamit.. -
Jacsó Viktor #22237 képzeltétek el hogy ott tartok ahol földalatti laborban kell menni és kikapcsoni valamit 4 szer és után jott foldrengések..persze sok-sok zombik is vannak...
nagyon sok sorozatot lottem zombikra és elfogyott lőszerem se pisztoly,AK-47,sawgun lőszere..meg ennivalom se :( :(
és kijelzi zöld szinu villa meg kés...az éhes vagyok és meddig birja??
mindenhol kutattam, még zombik testét is de nincs kaja sehol :(..
amugy késsel kell ölnöm..
szoval kissé izgalmas van kb 50 darab medkit-em.. -
#22236 Van valami "no time limit" mod is... -
#22235 Érdekes, hogy máshol meg "bind turn_engine kt"-t írnak... -
haxoror #22234 Ha rajtam múlna én inkább mindenkinek minimum egy AK-t adnék, szar nézni ahogy a mutánsok átveszik a hatalmat egyes pályákon mert a stalkerek csak pisztollyal rohangálnak és esélyük sincs a kutyák ellen.
(Kelet-európában könnyebb feketén AK-t szerezni mint pisztolyt...) -
DeviloftheHell #22233 az melyik járgány? én csak végig futottam ott nem löttem semmire csak a helikoterekre amugy 5000 el tölténnyel végig lehet hentelni a játékot ha nem pazarlod :D -
haxoror #22232 Ha az a BTR az erőmű előtt van ahogy írták akkor sajnos nem lesz idő kipróbálni hacsak nincs egy külön konzolparancs a spawnolására valamelyik korábbi pályán. -
DeviloftheHell #22231 kár hogy nincs fáljbna megadva miylen fegyvereket használhatnak az egyes csportok mert akkor tuti hogy a monolithok kispisztolyal szaladgálnának :D -
haxoror #22230 TÉK!