34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
DeviloftheHell #22354 pff mért a multit javitják iylen szorgosan? szarni a multira a single-t csinálják meg normálisan meg rakják vissza mindazt amit kiszedtek belöle és megigérték -
Hellsing47 #22353 csak annyiban kölönbözik a 2 egymástól hogy a freedom-osoknak vannak örtornyaik :D -
vernyul #22352 Szasztok! Kéne egy kis help. Most járok ott, hogy egy föld alatti rendszerben lekapcsoltam egy gépet, és azt írja hogy sneak into sarchofagus vagy valami ilyesmi :) Visszafelé jövet egy csomó katonába ütköztem. Ugye ezután jön a red forest és a város? Vagy csak nem már a reaktor jön? Kimaradt volna valami? Köszike -
Antrax #22351 az a bázisuk? azt hittem azoknak is vmi freedom féle faxa bázisuk van :S -
#22350 S.T.A.L.K.E.R.: Details for the next two patches
* Added: Servercommand sv_listmaps to show the maps added in the map-queue.
* Fixed: Error with the player-health in multiplayer-mode.
* Fixed: Standing corpses when connecting to the game.
* Fixed: The drag&drop-function in the inventory-screen.
* Updated: Game version.
* Added: Country detection in the auto-patch-system.
* Fixed: Crash when using the numpad.
* Fixed: Crash when taking a screenshot while saving the game.
* Added: Support for mice with additional buttons.
* Fixed: Crash in the "military warehouse" area.
* Fixed: AI Spawnpoints close to the player.
* Improved: A-Life system. NPCs will respawn and move slower.
The next patch for S.T.A.L.K.E.R. will be released soon. This has been announced in the russian GSC Game World forum. The patch v1.0002 has completed the quality-assurance part, to ensure that there won't be provided new bugs when applying the patch. We guess that the patch will be released between Friday and Monday.
Though there aren't any news on the actual changelog for this patch, yet. -
Hellsing47 #22349 BAR-ban -
DeviloftheHell #22348 itt ott egy egy kis csoport egy nagyobb meg a bar területén -
DeviloftheHell #22347 hát max ha szerkeztesz hozzá :) -
Antrax #22346 A duty bázisa hol van? -
koandras #22345 hello mindenki azt akarom kérdezni, hogy a játéknak van külső nézete?
-
DeviloftheHell #22344 akkor frissithetnék az oldalt :) -
#22343 Ahogy hallom, holnap lesz magyarítás! -
#22342 lol, vezetés
megy bele FAQ-ba -
#22341 hát én ezt nem értem!
miután kinyírtam az egész társaságot mindenki hazamegy, és nem történik semmi!
Max is azt mondja nekem hogy beszélgetünk, miután kinyírtuk a dutykat... DEHÁT KINYRTUK MÁR ŐKET BASSZUS KULCS! -
Antrax #22340 #22334 pls mert akkor nem folytatom így tovább -
DeviloftheHell #22339 amit mások 2 nap alatt megcsinálnak azt a feljlesztök mért hagyták ki végül enyni év feljelsztés után -
vernyul #22338 Valaki 22329? -
Szabi1991 #22337 köszi :) -
Szabi1991 #22336 megvan :)) -
#22335 Látom műxik a mod.Alvás mod nem készül? :)
Kérdés:ellenfél is beszáll a járműbe,vagy ez ilyen unique cucc,hogy csak mi?Ellent elüthetem vele? -
Antrax #22334 A freedom bázis lemészárlása a sztori kimenetelét befolyásolja? :S -
#22333 Valaki? :) -
#22332 b-vel (ha nem megy, nem írtad át az user.ltx fájlt) -
Szabi1991 #22331 hogy indul a motor a kocsiban ? -
DeviloftheHell #22330 hmm érdekes dolgok vannak arról a linkröl elérhetö oldalon páncél védelmét átirták 100.0 ra csak az a érdekes hogy 1.0 nál már 100% os az adott védelme :D -
vernyul #22329 Szasztok! Kéne egy kis help. Most járok ott, hogy egy föld alatti rendszerben lekapcsoltam egy gépet, és azt írja hogy sneak into sarchofagus vagy valami ilyesmi :) Visszafelé jövet egy csomó katonába ütköztem. Ugye ezután jön a red forest és a város? Vagy csak nem már a reaktor jön? Kimaradt volna valami? Köszike -
DeviloftheHell #22328 ja ugy már igen -
#22327 dx8 ban? minden minimumon? elhiheted. annyi. és megnéztem 800*600 ban is és nem lett több az fps... -
#22326 szerintem mehetne a faq-ba:) skyline?:P -
DeviloftheHell #22325 ja bocs rosszul néztem a karit a 7900 el is érdekes akkora érték -
DeviloftheHell #22324 334 fps abban a felbontásban és 6600 as karival? a felsö képen meg 621 hát eléggé érdekes -
#22323 én odaírtam. csak a poén kedvéért tettem be amúgy... -
DeviloftheHell #22322 hmm érdeklödnék hogy csináltátok ezeket a bazi számértékeket milyen karival plus milyen beállitások mellett
mert én igencsak nézek az 1600xt vel hogy cssak 25-30 fps full dx9 es modban médium grafon 1280x1024 el -
#22321 Tudom, ho nem egészen ide tartozik, de azért kicsit mégis... :)
Szeretnék csinállni 1 stalkeres szájtot (má nagyjából meg is van), és oda kéne pár emberke cikkírónak. Ha van HTML/PHP, esetleg egyéb hasznos ismerete, az előny, de nem kötelező... :)
Ha érdekel írj mailt, vagy msn-en! (adatlapomon van) -
#22320 köszi :) ezen az oldalon nem is voltam még :) -
#22319 ITT -
#22318 ja, hogy ott? :DDD fogalmam sincs , de kösz :D -
#22317 Ott van, Te... -
#22316 hát már kezdek egy kicsit kiakadni tőle, főleg, hogy állandóan kifagy, jah és a firefox is valamiért hiba üzivel kidob... de jó hogy kb 3 napja tettem újra a winfost...
u.i.:
köszi Antrax! (egyébként sikerült leszedni a levegőből az emberkét?) -
#22315 jaja már megvan letöltések között kerestem:)