S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm garbage ban ahol van egy nagy halom csö meg egy zsákutca és a vége artifactokkal tele és tér anomáliákkal na oda senki ne menjen be mert az életbe kinem jön onnan tapasztalat

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

jah mondjuk az ois igaz h. a condemned ellaposodik ez az eggyetlen dolog amiért megelõzi õt va stalker😄 nah meg az h. a stalkertõl parok 😄kivéve a laboros részeket😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

berlinboy6329
Vodkát hogy lehet neki adni?Ha beszélek vele nincs más lehetõség a tudsz vmi érdekeset mondani,meg a szevasz-on kívül.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

MaskimXul
A fájlok szerint négy kereskedõ van a játékban, aki végigvitte, meg tudja ezt erõsíteni?
Ha horror fps-t akartok akkor leginkább Undying (jóóó tudom régi) vagy Condemned (sajna ellaposodik de jó)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

áááh az igazán durva játék az a Condemned fúúú toltam este is de nagyon parás volt ha pedig érted annak a történetét akkor még durvább de a vége az egy megkönnyebbülés volt😄 talán a stalker is van olyan jó játékélményileg mint a condemned😄

PLS Help elakadtam! A Red Forest-nál vok sikerült bejutni a földalatti komplexumba, ahol le kell kapcsolni valami gépet, de nem találom! A végigjátszást is néztem ott azt írja hogy haladjak elõre úgy sem lehet eltévedni. Magát a gépet viszont nem találom már bejártam az egész helyet.
Thx a segítséget!

grebber
5.1-be toltam és semmi ilyesztõ nem volt FEARbe ott volt ijedõs itt még véletlenül sem!

Next PC upgrade: 2022

elvileg 2db van nem?én küldi elõtt megtaláltam és eladtam ami a pinyóban volt
hol lehet a másik?egész falut feltúrtam már érte de sehol nem találtam :/
az egyik ház pincéjében
vigyél neki vodkát(legalább 4et) és akkaor el árulja a pontos lelö helyét is

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

berlinboy6329
A bulldog hova van elrejtve?Beszéltem a séffel,azt mondta,hogy a faluban van.De hol?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

lehet 😊
én a kör-ön is végig stresszeltem amikor elsönek láttam 😄
a fear sem volt igazán nagyon befosatós de ugrottam egy pár részen 😄

amitól abszolút de féltem az a suffering volt 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

mila69en
emlékszem még a silent hill elsõ részére na azzal szó szerint nem mertem este játszani😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

én most kaptam fel a x16-os doksikat és leállitottam vmit amugy nme szaroztam azzal az agyszivotol fogtam RPG-7u azt putty sztem meg haragudott😊
mila69en
ha nem tünt vólna fel nappal általában fórumozok😊 este játszok ha már az asszonyt elaltattam^_^

megmondom vártam vártam a parás részeket a fírben de valahogy soha nem jött:/ pedig úgy harangozták be hogy hude frászkapok majd tõleXd aztán meg semmi hírtelen agyhalál nem jött... ott volt aza kislány dehát attol nem ilyedek meg😄DD ilyen KÖR-ös fílingje volt áhh fílmet is végig röhögtem😊
lehet nem éltem bele magam igazán😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mert talán azt is kikéne probálni este is^^

ti csak nappal tudtok jáccani? D: vagy csak akkor értek rá? 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

mila69en
hát mikor az agyturkész zombie hátba üvöltött majdnem leestem a székrõl^^ ellenben a húde félelmetes fírben ilyet nem tapasztaltam hogy egyszer sem hogy a frász jött volna rám😊

lolXD
de én akkor amikor mentem le a létrán és mindig befordul mint itt akkor igy befordul és ott a kis csaj én akkor fogtam magam sikitottam egy nagyot és kirohantam a szobábolaztán meg magamba néztem és egy helyben ültem a tv elött teletabit nézve...
én most fejezetm be az x18 as labot ma du jöttem ki onnan😄 de tegnap este 10 kor nyomtam a legméélyén és annyira nem volt para😄 láttam egy képen onnan egy óriási mutnás dögöt amitõl féltem és inkább csak atól féltem h. mikor ugrik elém😄 aztán nem tudott kijönni egy ajtón én meg telibe soroztam😄 ( az x18 as lab legalján)és most jön az x16 os lab😄
bár attól is parok kicsit

mila69en
hja végig játszottam:=) jót röhögtem rajta^_^

buldozer99
hát szerintem F.e.a.r. sokkal fosatosabb volt...
emlékszem amikor jöttem le egy lépcsõn és fordultam balra akkor ott volt a kislány...😊 és úgy megijedtem hogy kitéptem az egeret a gépbõl!!😄

Forca Barca

f6 f7 😊

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

én pl este 11-kor(no szülök) hangosan játszottam X-18 as laborban azért én oda raktam egy két sütit a gatyámba
Drephis
quick load F8

help

F6 😉
Laza
Nem lehet vhogy quick savet kicsikarni a gamebol? Tul sok idot vesz el hogy ki kell lepkedni a menube menteni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Drephis
én csak a doom 3-tól paráztam vhogy ettõl nem

help

ebben akkor van bekaki ha nagyon beleflashelsz és fülhallgatóval tolod este 😊 akkor lapít az ember a székben és figyel ^^
DJ Skyline
én is, úgy hogy az elsõ bekezdés után nem olvastam tovább inkább! 😄

hát nemtom mit lehet beszarni azon hogy mész és akkor a szobában van ellen vagy nincs és akkor a következõben van
itt meg örülsz ha már a zseblámpa világít a sötétben 😊
játszál már vele pls egy kicsit este is 😉
mondjuk a katakombákban..vagy valamelyik laborban össze tudod fosni a bokád (föleg 5.1-el 😄)

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

MaskimXul
Félelmetes volt kicsit, meg a bloodsuckerek is elég durvák.
de én haver nem azt kérdeztem,h jobb-e , hanem félelmetesebb-e,mert azér a F.e.a.r. az valjuk be kurvára egy beszarasztó lúcsöcs játék

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

a F.E.A.R. az télleg semmi ehhez képest 😊
itt pl a laborokban figyelsz minden kis szar csörrenésre fényre vagy akármire ami mozog vagy valami és a végén mindig majd beszarsz amikor a bloodsucker felordít melletted 3m-re 😊
grebber
Légyszives mondj a stalkerben félelmetes részt mert én nem találkoztam ilyennel!

Next PC upgrade: 2022

jáccottad te a f.e.a.r.-t ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

mila69en
mért a fear a parás volt?<#wilting>
itt egykétszer majdnem kiugrott a szivem:=)

fear ehez képest kis miska ott löhetsz mindent nem kell ujjabb fegyvert szeerezned ebben löszert plus fegyvert mindig keresned kell nameg medikittet és sugárzásra valót vagy vodkát vagy szurit 😄

félelmetesebb , mint a F.E.A.R. ?????

erx13
még csak a felénél tartok de már most nem tom hogy fogok elaludni, nagoyn bele tudom élni magam ilyen dolgokba...

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

hiába irod át jelezni nem fogja csak anynit hogy eltudsz vinni anynit amenynit átirsz alul van a másik limit ami a 60 kilos mozdulatlansági határ

MaskimXul
Beleraktam mindkettõt
erx13
most is errõl olvasgatok 😊 akit érdekel. off: A poltergeist jelenség

sevendoor
gyors volt, köszönöm

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

PhantomAss
ja van
a játék elején vhol találkoztam vele
nem volt túl kedves

GOOBY, pls

erx13
jah, igazad van/lehet, eddig nem is tudtam hogy létezik ilyen szó de most azért utána néztem 😊

Makkmag
valszeg

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

config creatures actor

Sziasztok!

Nekem a lenne egy problémám! Elindítom a játékot és a menü helyett egy feketeség van, de a zenét hallom. Videókártya lehet? ATI RADEON 9200 128mb
ott van hogy radiation ami ilyen leirással van azt sztem ki se szedd a táskából hasznos artifact soul, meat chunk meg az ilyesmik ezeket tudtam eddig megszrrezni ami ért vmit amugy mit érsz a sugárzás elleni ruhával ha a géppuskával lelönek? az exoskeleton nak a 30% sugrázás ellenállása elég hogy a felborult stalker szállitto mellett nyugodtan kolbászolj na meg lövések ellen sem utolso a 60% bullet pfor és a karmolások ellen is elég jól véd csak anyni baja van hogy futni ebben sajnos nem lehet bár enynit megér a védelem