34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Antrax #22394 és az a csávóka mikor enged be? :D -
DeviloftheHell #22393 passz én nem járgányozok nem ugy vettem észre hogy tüzelni is lehetne belöle szóval kisem probálom amenynit cuccot meg átirtam már benne azon is csodálkozok hogy elindul -
#22392 ok, nem mazsoláztam végig a 144 új üzenetet, csak megkerestem a vehicle mod-ot! :) -
DeviloftheHell #22391 erröl az oldalról beszéltem pár hozzászolással régebben hogy innen szedtem le párat és hogy irták át a páncélt meg stb -
#22390 valaki segítene ezzel a jármű moddal kapcs?
írnám be a FAQ-ba, de 2 helyen nem értem a dolgot
1. azt írja a sorokat másoljuk be a user.ltx fájlba! mind1 hova, vagy meg van a helye, hogy hova másoljuk be?
2. fsgame.ltx fájlban meg a spawn részt kell true-ra állítani, de a figura a stalkerfansite.extra.hu-n mindent true-ra állított! mik a tapasztalatok, elég a spawnt true-ra állítani?
azért kérdem mert nincs fent nekem a játék, így nem tudom letesztelni -
DeviloftheHell #22389 Pozitívumok:
Remek hangulat
Egyedi játékélmény
Nagy bejárható területek
Rengeteg használható fegyver
Fantasztikus helyszín
Negatívumok:
Rengeteg bug
Kerettörténet szinte teljes hiánya
Fejlődési rendszer hiánya
Unalmas küldetések
Váratlan események teljes hiánya
<<< szép kis értékelés
minek feljlödési rendszer? tanuljon meg célozni még johogy nem skillek lesznek benne hogy hovihart meg jégesöt tudjon csinálni hát röhej
váratlan eseménynek meg ottvan a sok kutya meg a bloodsuckerek na az váratlan késö este meg a többi .... -
#22388 végre már egy oldal, ami gyűjti a STALKER modokat! -
#22387 pcdome tesztje! -
#22386 Ne szid a játékot inkább patanj meg ebből a fórumból. -
#22385 jó, hogy kijött ez a jármű mod, de a találgatások szerint jövőhéten új patch, az alatt meg már nem fog működni! mentések sem! bár ígértek valami save game konvertálólt, hátha a 1.0002-es patchban az már benne lesz! -
#22384 #22350
* Improved: A-Life system. NPCs will respawn and move slower. -
DeviloftheHell #22383 esc kilép az inventryból :D -
#22382 A spawnnal nekem semmi bajom,csak ne az orrom előtt,meg ne akkor elém,mikor épp inventoryzok,vagy olyat csinélok,amihez idő kell hogy harcképes legyek.
BTW inventory.Egér sebességét nem lehet gyorsítani?Nagyon lassú,veszélyes helyzetekbe meg sietni kéne... -
tpM #22381 Most nem értem egyesek mér' vannak felháborodva a spawn miatt. Mit gondoltatok lesz majd ~1000 egység a játékban akiket majd ki lehet irtani? :) -
Me Ga #22380 Szerintem ez nem spawn, hanem ahogy azt már páran leírták, az emberkék közlekednek a pályák között, úgy mint te. Éppen arra jártak...
Nem mondom, hogy tökéletes a gém, de nálam még semmi olyan nem fordult elő, mint amiket itt írtok. Egyetlen bosszantó hibába sem futottam bele. Jópár FPS-t végignyomtam már, de ez messze a legjobb.
Elfogadom a vékeményeteket, de nem értek vele egyet. Csak így tovább GSC... -
Hellsing47 #22379 akkor nemtom
ilyen nálam nem volt
melyik verziód volt meg ? :D -
Dani 22 #22378 Hát szerintem nem rossz a játék de abban a falonátlátásban igazat kell adjak...Sőőőőt engem meg már lőttek le úgy hogy kedves NPC-nk a fal túloldalán volt a fegyverének a csöve "átlógott" a falon oszt lőtt mint a mrha rám:)
Persze én nem tudtam mit kezdeni vele:)
Na de ha már megvetted azt a Játékot ne hajigáld már a falhóóóó....Inkább add ide nekem:) -
#22377 huuuh ha ezzel muszály lenne játszanom , ősszefosnám magam...
[beszari a szörnecske kinyifantos játékok terén, de az ijeszgetőset se szereti :D] -
#22376 De épp ez az,hogy nem mentem át a köv pályára,hanem mindig előtte voltam.Akkor jöttek,mikor át AKARTAM menni. -
DeviloftheHell #22375 vipert én a banditáktól a kocsi parkban szedtem most elöször masteren meg ak is volt náluk csak néztem -
Hellsing47 #22374 ez nálam is megvolt
ugyanis ha megnézed ahol elkezded a pályaváltást az elég messze van attól ahova érkezel..
és addig nem érnek a pda-d "érzékelöi" -
#22373 Akkor én is béna vagyok? :)
Velem is előfordult már.Még az elejn,mikor először megyünk át a másik pályarészre.Van 1 sorompó,egy teherautó meg 2 őr(Először szerzed meg a Vipert).Szépen leölök mindenkit,bemegyek a házba,hogy majd átmenjek a köv. levelre,épp gránát van a kezemben és hirtelen spawnol egy katona(persze aztán ki is nyírt értelemszerűen).Na jól van b..meg mondom.A másik alkalom,ikor Beshez kell menni a szeméttelepre.Megyek vissza,már épp végeztem,látok 1 hullát megnézem már mi van nála,egyszercsak hallok vmi hagot közelről,egy-két durranás és Gém Óver!2et spawnoltak elém a szint váltóhely előtt. -
Hellsing47 #22372 nem átlát..csak tudja hol vagy
valszeg annak is van pda-ja :)
lehet egy "kicsit" csalnak de nem vészes sztem..igaz nem is toltam csak stalker nehézségi szinten... -
#22371 Deeee átlát,sőt át is lő.Neegyszer előforsult már velem.(2X 1.a vasútnál a gém elején a vasajtón átlőttek 2. Brain scorcher utón a szabadba a kikapcs után) -
#22370 "talán ha elöbb körülnéznél akkor nem halnál meg olyan hamar"
Mert én asztán ugy játszom hogy még véletlenül sem nézek körül ugye?
Mert ez a doom1 ahol rohanok aszt lövök nem?
Mert itt nem LÁT ÁT A GÉP A FALON ugye? -
DeviloftheHell #22369 söt hullák is legtöbbször ott voltak amikor vissza jöttem arra a pályára ahol lelöttem öket mindenhol hullahegyek feküdnek folyton -
Hellsing47 #22368 de van
csak olyan sok hogy inkább egy kis vonalat jelenit meg a helyén :D -
DeviloftheHell #22367 falba beesni láttam már ellenfelet meg bármi mást de hogy átlött volna azt sose pedig egy két bugot láttam benne föleg az a legnagyobb ebben a patchben hogy nincs pénze a kereskedönek
na ezt mi csinálja akkor? -
#22366 A jobb alsó sarokban van egy szám, ami kiírja hány ember van a közeledben, mégha nem is látod. -
Hellsing47 #22365 fc-ben volt térkép :) azaz nem is inkább térkép..inkább radar szerüség :)
amugy meg hasznos...jelzi az emberek számát a közelben..
talán ha elöbb körülnéznél akkor nem halnál meg olyan hamar
hulla nálam is tünt el..de nem jött a helyére másik..ammennyi embert mutat a térképed annyi is van ott..az egy dolog hogy te nem láttad..
olyan valóban volt nálam is hogy a csákó átment a falon... -
#22364 hmm szerintetek fél év múlva lesz cod2 szintű rajongótábora a multinak? mert én szoktam elvétve játszani és sztem azért egész jó... jó lenne azért -
#22363 A térkép meg semmit sem ér mert nem jelez semmit sem csak fehér pontokat. Amugy meg a térkép egy fölösleges dolog. A farcry-ban sem volt mégis vigan végig lehetett csinálni. Itt meg mindent jelez de az ellent nagyon ritkán. Amugy a szobában nem volt már senki sem mert bejártam és utána kezdtem el szedegetni. És nem 1x láttam hogy eltünik a hulla a szemem elött és arrébb egy semmit tevö katona megjelenik, aki addig meg sem mozdul amig én sem moccanok. Ahogy nyomok valamit egyböl rámtartva a fegyot megindul.
ÉS A FALON ÁTLÁTÓ GÉPI ELLENT MIVEL MAGYARÉZOD??? ÉN VAGYOK BIZTOS HÜLYE NEM? -
DeviloftheHell #22362 érdekes én sem láttam még csak ugy az égböl ledobott embereket csak ugy láttam uj ellenfelet jönni hogy pálya végeken bejöttek a beton uton máshogy nem ahol meg kiirtottam öket zárt területen ott nem jött sose utánpotlás föleg nem rakta be csak ugy öket a gép -
#22361 van bázisuk, ha a freedom területről jössz a duty terület felé akkor az első lekanyarodásnál balra fordulsz, ott fog állni 3 tag ugye, aztán elkanyarodsz jobbra, majd még mielőtt bemennél a szemben lévő épületbe ahol piknikezik 3-4 duty ott balra kanyarodsz, lemész a lépcsőn, megint balra, és egyenesen, amíg meg nem állít téged egy duty, hogy itt már nem mehetsz tovább!!!
bocsi hogy ilyen bonyolultul írom le, de csak így tudom elmagyarázni
ÉS NEM A BÁR A DUTY KÖZPONT! -
#22360 MERT ÉN MEG HAZUDOK NEM??? BIZTOS A BÉTA VERZIOT VETTEM MEG.
Béna volnék?? Nem hinném. Elég sok FPS-t végigvittem már de ennyi bugot még nem láttam egy rakáson. -
DeviloftheHell #22359 elég nagy bug nekem chernobilban amiket kiirtottam azok nem teremtek ujra -
Hellsing47 #22358 1. béna vagy..nézni kéne a kis térképedet hogy hányan vanna még a közelben
2. szintén te vagy a béna..nem végig egyféle fegyóval kéne menned..meg tudod lehet löszert is cserélni a fegyverben
amugy én egyzser nem láttam volna hogy az ellenség respawn-olt volna... -
#22357 A kék csik a ruházatod(páncélod) épségét mutatja... -
Der Wahnsinn #22356 Két kérdésre adjatok már választ vki, legyen olyan kedves. :)
1, Mit mutat a kék csík (és miért apad szépen lassan)?
2, Performance. Nyílt terepen nem nagyon akad, de most, hogy lövöldözgettem egy kicsit egy raktárban a Garbageban, erősen beszaggatott a játékos. Szal azt szeretném kérdezni, hogy ez általánosan jellemző, mármint az épületben akadás? -
#22355 OFF:
Na ma jött el a pillanat hogy falhozvágtam a stalker lemzét )tulálte sajnos).
1: Hát hogy a picsába van az hogy bemegyek egy szobába és nagynehezen kiirtok mindenkit erre elkezdm szedegetnio magamnak a cuccokat és egyszer csak game over!! És miért mert a buzi program respaw-olt egy buzi katonát és szarrá lött.
2: Az NPP pályán dobtam végleg el az agyam. Mindenki átlát a falakon a sugárzás viszi lefele az életemet mindenki brutál fegyoval durrogtat persze az én fegyverem szart sem ér mert a beton falon nem lö át de az övék bezzeg mindent átvisz vasat olmot kibaszott betont is.Ráadásul egy 4x4 négyzetméteres szobába 12-en mondom 12-en vannak!!!!!!! ÉS folyamatosan RESPAWN-olnak. A gránát semmit nem ér mert sérthetetlenek.
3: Mi az isten tartott ezek után 8 évig??? Pixelenként rajzolták meg ukrajnát vagy mit csináltak?? Komolyan egy csernobili 4 kezü 3 fejü debil hülye is elöbb kész lett volna vele.
SZAL CSALÓDÁS ISMÉT ÉS MÉG MINDIG.
Bocsánat de ezt ki kellett adnom.
ON: