34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#22475 Már ki volt korábban... :) -
DeviloftheHell #22474 lehet kikéne irni bazi betükkel a faq mellé hogy az árustól beszélgetés után lehet csak kijönni :D -
blade44 #22473 vegyél tőle egy kis IQ-t, akkor kienged -
DeviloftheHell #22472 gratulálok az embereknek akik ennyit nem tudnak angolul hogy megfigyeljék mint mond a soher árus és utána kérjenek töle küldetést akkor enged ki csak mert hogy tartozol neki meg stb... -
#22471 Jólvan, nyugi... elhisszük ha csak egyszerűen leírod is... -
Spunge #22470 Hat kurvara nem mert nem kezdek el semilyen jatekot konyu fokozaton ugy nincs elvezet -
#22469 OK... de már naon várom... :)
Mellesleg télleg elég rövid idő telt el...de ők mondták, hogy ezen a héten.... -
#22468 Olyan mod van,hogy sok lóvém legyen? -
#22467 nemtudom , ki se tudok jonni a kufártól:D -
#22466 Valaki leirná mi végülis a történek a rendes főszálnak? Mi a lényege a végének?Miért van a pda-nkban az elején hogy öljük meg Strelokot? -
#22465 hát ez ilyen fps game nem ? valahogy kiszabadulni a kufártol es irtani az ellenséget :D -
#22464 Ki ellen? -
#22463 vettem tole kötszert de hogy keell utana eljönni . harcolni akarok ^^ -
#22462 Szerinted az a "kufár" csak dísznek van ott? -
#22461 hogy kell az elejen elindulni mert nem tudok elindulni a kufartol hm?? köszii -
#22460 Remélem késni fognak vele...ugyanis ennyi idő alatt nem lehet megfelelő minőségű magyarítást készíteni! Inkább készüljön el később - sokkal később, de ne legyenek nevetséges félrefordítások, értelmetlen zagyvaságok, magyartalan mondatok, szövegkicsúszások, stb...
Tessék türelemmel lenni! Nagyon szemtelen dolog a magyarítók sürgetése, ideges hangvételű számonkérése stb... -
#22458 Jah. Amúgy már kezdem unni ,hogy állandóan kidobál az asztalra (tökmindegy milyenek a beállítások) vagy lefagyasztja a gépet. 1 órát nem tudok vele folyamatosan játszani. A gépigény meg a többi szebb játékhoz képest irreálisan magas.
Hiába telepítettem újra 30-40 percenként kifagy és ezt már kezdem nagyon unni. -
#22457 Hiába van kiírva, mer ott nincs semmi... má megin késnek vele... -
him13 #22456 Bakker már másfél hete 82% nál tart az a kib*szott magyarítás! -
#22455 Kibasznagybetűkkelkivanírvafelülrehogymagyarításinfoaztnézdmegésnetegyélfelhülyekérdéseket! -
#22454 mikor lesz magyarosítás??? újra végig akarom vinni... -
#22453 Bizzunk benne, ho majd egy hivatalos peccs körein belül javítják... :) -
#22452 De nem igaz ,hogy nem lehet megoldani. Megyek az úton elémugrik egy kutya és már kész is. Bele se merek gondolni mi lesz ha rámlőnek. -
#22451 Nem véletlenül nem tették bele eredetileg a játékba... de szerintem azért használlható... -
#22450 Lenne egy kérdésem. A Trader Mod-hoz fel kell rakni a patchet? Mert neki akarok állni mégegyszer a gamenak! -
#22449 Én nagyon örültem amikor megláttam a vezethető jármű modot de van vele rgy kis probééma. A legkevesebb az ,hogy nincs egy normális külső kameranézet amint a kamerát a jármű mögé akarom irányítani azonnal belemászik.
A nagyobb: nálatok is rendre felrobbannak az autók. Elég nevetséges ,hogy a BTR-rel 30-al nekiütközök egy fának az miszlikbe robban szét. Így aztán elég használhatatlan mert nem tudok kikeveredni a kezdőhelyről. -
DeviloftheHell #22448 falon ha józan ésszel gondolkozol akkor is átlehet löni AP tölténnyel de még egy két sima tölténnyel is az .50 kaliberü töltényekröl nem is beszélve én is löttem már le ellenfelet a garbage területen a kapunál átnyult a puskája löttem rá kifeküdt mondjuk AP töltényekkel vadászok szóval anynira nem érdekel viszont egy vmi zavar benne az hogy az üveget nem tudom szétlöni :D pedig 60 golyoval szétlehet szedni egy szekrényt ezerszer is amenyit rálöttem -
Gibor #22447 Hát valahogy úgy, de akkoris azok mindenkinek neki rontanak. -
#22446 De sprintelni azt tudnak .:D -
#22445 Ha jól értelmeztem a zombik itt nem a klasszikus élőholtak hanem sima emberek akiknek a sugárzás/fejturkáló mutáns megsütötte az agyát, szóval élők csak buták :) -
#22444 Én pihentetem most, hátha kijön még egy patch mostanában + megvárom a magyarítást is.
Ugyanis amint belépek az Army Warehouse-ba gyakorlatilag áll a kép, annyira akad, pedig a többi részen jó fut. De nem tölt, csak megáll. Levettem mindent teljesen akkor is... Igy nem tudom folytatni. -
#22443 Ha a falon átnyúl lehet lőni a kezét. :D De ez még engem sem izgat, csak sokkal nagyobb bugok is vannak a játékban, ez a baj. Persze ettől még jó a játék, de ha szemet húnyunk a hibák felett, akkor kb. elfogadjuk, hogy nyugodtan kiadhatnak ilyen bugosan egy játékot. -
Gibor #22442 hát énse, inkább várok egy normális patch-re...... -
#22441 én nem probáltam sose ugy visszalőni,de azt tudom hogy rendes beton falon is lőttek már rám:D
de különösebben engem nem érdekel,ezért nem fogom verni a nyálam -
Gibor #22440 Hát nemtom, én falon csakis ami fából volt azon tudtam átlőni. -
#22439 nálam volt falon átlövés nem is egyszer,de legalább nem merevedek le egyhelybe hogy le jegyzeteljem ezt is a bugok közé....hanem szépen arébb futottam,és leszedtem az ellent
ugy lehet h lelönek ha egyhelybe toporzékolsz és probálod te is a falon keresztül lőni őket.... -
Gibor #22438 biztos novice-n nyomod..... -
SaGa Jr #22437 Ak-47? Az nehezen. RPG az van, VSD akad, sőt egyéb sniper pukkantyú is és sok sok 5.56-os stukker.
A Bulldog nem a bázison van, de ezt te is kiderítheted, ha beszélsz a szakáccsal. -
Gibor #22436 Hát én is pont ott tartok, de sztem a monolith meg a zombik nem hinném hogy barátok, mert mivel azok mégis csak zombified stalkerek, és nem élő, én még nem találkoztam olyan stalkerrrel aki nem támadta volna a zombikat. A szellemek meg azért vannak mert a psy-emonition vagy mi nagyon magas és ilyen érdekességekkel lehet találkozni..... -
Spunge #22435 Hat nem tom nalam nem nagyon voltak ilyen bugok amiket leirtok nekem nem jonek at a falon nem lonek at a falon headshotol meghalnak akkarmivel lovom meg a fejet granat is kinyir mindent