34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
barmi #22515 Okéj, akkor nem fogadom el és szétzúzom a többi gedvadékot is :D köszi a helpet!
-
Hellsing47 #22514 elfogadtad az ajánlatát
ez igy ismét rossz befejzés lett
ha elutasitod akkor kaphatod meg (még kb 1óra játék után) a jó befejezést -
zoolee #22513 Hali, ma olvasgattam a gs oldalát majd fölthöz b@sztam a gépemet, amikor olvastam, hogy doom3 és hl2 lopások vannak benne..
Ez mennyire igaz??? -
barmi #22512 Egyábként ez a fegyo elég hatékony az EXO-k ellen. egy fejes és már össze is roskad a kis nyamvadék! :DD
A sszarkufágoszon belül elég sok ilyen fegyót lehet találni az exosoknál egyébként! -
barmi #22511
Viszont ennél a kőnél nem is voltam és ugy lett end -
barmi #22510 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szétlöttem azokat a kék bizgentyüket közben tüzanomália ezerrel és utána hologramdoki. dumcsiztunk aztán ráraktak valami drotokat a fejemre és a doki beszélt a kutyájához pár szót valami eledelröl és utána a készitök listája . ez mi a ... ez lenne a vége? A kutya egyébként gusztustalan szlt van rohadva a fél feje. -
#22509 Valahogy ez szellemi szintet is elárul... -
tonyo9 #22508 kösz:@:D
-
tonyo9 #22507 még mindig 82%-nál vannak :D -
#22506 Valaki meg tudna mondani, hogy honnan lehet a gameban baszerezni a legjobb ruházatot?
Előre is köszike! -
#22505 De... -
tonyo9 #22504 kitöröltem minden mentést ,várom a magyaritást.uj infót nem tudtok? -
Code92 #22503 jah...azoknál az exo ruhás genyóknál??? :D ok megnézem thx -
fixpont #22502 Vegig toltad es nem talaltal?????????? Minden masodik embernel ilyen van az eromuben. :-) -
Code92 #22501 a fegyvered honnan van:: tehát hol lehet olyat szerezni? mert már sok helyen láttam ezt a stukit és egyszer már végig is toltam a game-t de ilyet nem találtam. -
Hellsing47 #22500 igen jó helyen jársz
csak lödd szét azokat a kéken világító "lámpákat".. -
fixpont #22499 Igen, lodd szet a kekeket kintrol. Aztan ugyis meglatod... -
barmi #22498
Ezen a helyen mi a helyzet? Valamiféle control monolith. Lőjem szét az egészet? Ha bemegyek becsukódik az ajtó. Egy szintel alattam van a kívánságkő. most akkor jó helyen járok? -
barmi #22497 Multihoz még néhány pályát unlockolsz vele. keress rá googlen -
#22496 Ez meg mi??? Valaki?? -
#22495 tulképp én is ugyanezt mondtam...
("csak akkor enged be ha egy küldetést ott kell felvenni" ergo, ha akar veled beszélni a főnök...) -
Freddy TNT #22494 Új játékot kezdtem. Úgy tudom a régi elmentéseket be sem lehet tölteni a patchelés után. Vagy igen ? -
#22493 Kár hogy az átvezetőn animokban nincsen felirat :( -
#22492 Azért mert a csávó akivel mész az nem emléxik semmire, csak arra ho Strelok-ot meg kell ölnie... Aztán a történet alatt szépen kiderülnek dolgok... -
#22491 Régi mentésekkel nem működik, csak ha új játékot kezdesz... -
#22490 Valaki leirná mi végülis a története a rendes főszálnak? Mi a lényege a végének?Miért van a pda-nkban az elején hogy öljük meg Strelokot? -
Freddy TNT #22489 Be sem tudok szállni :D (az olyanokba amik látszólag éppek) Azt írták itt, hogy a kezdő helyen (ha jól értem az első kereskedőnél) akad rögtön néhány jármű,csakhogy nekem nincs ott csak roncs. -
#22488 B vel indul a motor, Space a kézifék... -
Freddy TNT #22487 Szasztok !
Fent van a patch, módosítottam a doc & settingsben azt a file-t meg a játék főkönyvtárában is,de eddig egy járgány sem indult el.
Mi lehet a baj ? -
#22486 hát 5böl 5 az enyhén szolva is tulzás lenne azért:) -
Code92 #22485 story tv-n 3-4 ig van gamer tv és ma értékeltég a stalkert, 5-ből 3 pontot kapott ... sztem azért annál 2 vel többet érdemel az a gamma:) -
#22484 nem kell átugrani a kerítésen... -
#22483 A hírek szerint ma jön ki az új patch, talán abban már javítva van pár hiba. -
Hardstyl3r #22482 akkora Bugok vannak a játékban hogy az szörnyű , meglehet kerülni a pályát ugyhogy átugrok a kerítésen lol.. mentem egy darabig a kietlen tájon aztán
megjelent a Move next level ablak és azon a mapon lettem ahol nemakartak tovváb engedni a katonák azon a bázison ahol a Bárpultossal kell beszélni .. aztán megleptem őket hátulról egy granyóval, nagyon LOOOOOOOOOOL!!! -
haxoror #22481 -
haxoror #22480 Jah én is így vagyok, soha nem tűnt fel hogy átlőttek volna a falon mert nekem sem szokásom egy helyben kempelni. -
haxoror #22479 Hát hogy nem a fejükre az biztos mert a többség egyetlen hedsáttól fekszik és az exok fejébe se kell 3 golyónál több és nekik is annyi... -
#22478 "kufár" bazzeg:P:P:P...ezkész -
#22477 Szerintem csak 3 napja , de ha nem bírod kivárni akkor csináld meg magadnak :))) -
#22476 Ja értem...