34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • barmi
    Okéj, akkor nem fogadom el és szétzúzom a többi gedvadékot is :D köszi a helpet!
  • Hellsing47
    elfogadtad az ajánlatát
    ez igy ismét rossz befejzés lett
    ha elutasitod akkor kaphatod meg (még kb 1óra játék után) a jó befejezést
  • zoolee
    Hali, ma olvasgattam a gs oldalát majd fölthöz b@sztam a gépemet, amikor olvastam, hogy doom3 és hl2 lopások vannak benne..
    Ez mennyire igaz???
  • barmi
    Egyábként ez a fegyo elég hatékony az EXO-k ellen. egy fejes és már össze is roskad a kis nyamvadék! :DD
    A sszarkufágoszon belül elég sok ilyen fegyót lehet találni az exosoknál egyébként!
  • barmi

Viszont ennél a kőnél nem is voltam és ugy lett end
  • barmi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szétlöttem azokat a kék bizgentyüket közben tüzanomália ezerrel és utána hologramdoki. dumcsiztunk aztán ráraktak valami drotokat a fejemre és a doki beszélt a kutyájához pár szót valami eledelröl és utána a készitök listája . ez mi a ... ez lenne a vége? A kutya egyébként gusztustalan szlt van rohadva a fél feje.
  • icewolf
    Valahogy ez szellemi szintet is elárul...
  • tonyo9
    kösz:@:D
  • tonyo9
    még mindig 82%-nál vannak :D
  • LoCk
    Valaki meg tudna mondani, hogy honnan lehet a gameban baszerezni a legjobb ruházatot?

Előre is köszike!
  • Hassan B
    De...
  • tonyo9
    kitöröltem minden mentést ,várom a magyaritást.uj infót nem tudtok?
  • Code92
    jah...azoknál az exo ruhás genyóknál??? :D ok megnézem thx
  • fixpont
    Vegig toltad es nem talaltal?????????? Minden masodik embernel ilyen van az eromuben. :-)
  • Code92
    a fegyvered honnan van:: tehát hol lehet olyat szerezni? mert már sok helyen láttam ezt a stukit és egyszer már végig is toltam a game-t de ilyet nem találtam.
  • Hellsing47
    igen jó helyen jársz
    csak lödd szét azokat a kéken világító "lámpákat"..
  • fixpont
    Igen, lodd szet a kekeket kintrol. Aztan ugyis meglatod...
  • barmi

Ezen a helyen mi a helyzet? Valamiféle control monolith. Lőjem szét az egészet? Ha bemegyek becsukódik az ajtó. Egy szintel alattam van a kívánságkő. most akkor jó helyen járok?
  • barmi
    Multihoz még néhány pályát unlockolsz vele. keress rá googlen
  • XuChi
    Ez meg mi??? Valaki??
  • Broafka
    tulképp én is ugyanezt mondtam...

("csak akkor enged be ha egy küldetést ott kell felvenni" ergo, ha akar veled beszélni a főnök...)
  • Freddy TNT
    Új játékot kezdtem. Úgy tudom a régi elmentéseket be sem lehet tölteni a patchelés után. Vagy igen ?
  • grebber
    Kár hogy az átvezetőn animokban nincsen felirat :(
  • Hassan B
    Azért mert a csávó akivel mész az nem emléxik semmire, csak arra ho Strelok-ot meg kell ölnie... Aztán a történet alatt szépen kiderülnek dolgok...
  • Hassan B
    Régi mentésekkel nem működik, csak ha új játékot kezdesz...
  • grebber
    Valaki leirná mi végülis a története a rendes főszálnak? Mi a lényege a végének?Miért van a pda-nkban az elején hogy öljük meg Strelokot?
  • Freddy TNT
    Be sem tudok szállni :D (az olyanokba amik látszólag éppek) Azt írták itt, hogy a kezdő helyen (ha jól értem az első kereskedőnél) akad rögtön néhány jármű,csakhogy nekem nincs ott csak roncs.
  • Hassan B
    B vel indul a motor, Space a kézifék...
  • Freddy TNT
    Szasztok !

Fent van a patch, módosítottam a doc & settingsben azt a file-t meg a játék főkönyvtárában is,de eddig egy járgány sem indult el.
    Mi lehet a baj ?
  • báttyó02
    hát 5böl 5 az enyhén szolva is tulzás lenne azért:)
  • Code92
    story tv-n 3-4 ig van gamer tv és ma értékeltég a stalkert, 5-ből 3 pontot kapott ... sztem azért annál 2 vel többet érdemel az a gamma:)
  • Lynx_TWL
    nem kell átugrani a kerítésen...
  • Evin
    A hírek szerint ma jön ki az új patch, talán abban már javítva van pár hiba.
  • Hardstyl3r
    akkora Bugok vannak a játékban hogy az szörnyű , meglehet kerülni a pályát ugyhogy átugrok a kerítésen lol.. mentem egy darabig a kietlen tájon aztán
    megjelent a Move next level ablak és azon a mapon lettem ahol nemakartak tovváb engedni a katonák azon a bázison ahol a Bárpultossal kell beszélni .. aztán megleptem őket hátulról egy granyóval, nagyon LOOOOOOOOOOL!!!
  • haxoror
  • haxoror
    Jah én is így vagyok, soha nem tűnt fel hogy átlőttek volna a falon mert nekem sem szokásom egy helyben kempelni.
  • haxoror
    Hát hogy nem a fejükre az biztos mert a többség egyetlen hedsáttól fekszik és az exok fejébe se kell 3 golyónál több és nekik is annyi...
  • Gnome
    "kufár" bazzeg:P:P:P...ezkész
  • zolo
    Szerintem csak 3 napja , de ha nem bírod kivárni akkor csináld meg magadnak :)))
  • hykao #22476
    Ja értem...