34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
barmi #22555 -
weine #22554 ez már bent van ebben a topicban valahol alant.... -
saiyanjin #22553 Inkább rakd be Pripyat nagy legendás vidámpark kerekét...Az is látható :)
Már néztem egyébként free... -
saiyanjin #22552 Semmi gáz lépj túl... -
saiyanjin #22551 Figyu a kívánság követ szét kell zúzni??? Vagycsak simán elkerülöm és megkeresem a bejáratot abba az általad említett laborba ???
A LAbor adja a jó endeket??? a Kó a rosszakat? Le lehet ezt így egyszerűsíteni? -
#22550 Biztos hogy változott, de az most miért baj? -
bacow #22549 meg szeretném nézni a szarkofágot ha lehet -
saiyanjin #22548 Ez a Nasa műhold 1994 es felvétele...Azóta lehet változott vmit a növényvilág -
bacow #22547 hello lehet hülye kérdés de hogy tudok az erőmű tuloldalára át jutni mert ahol bemegyek a kapun ott nem találtam átjárot a másik oldalra -
#22546 Jah... baj? :) -
saiyanjin #22545 Ez Google Earth... -
Nagydög #22544 Exoskeleton=kulso vaz. -
#22543 Itt a 4-es blokk (az az inkább a szarkofág) műholdas képe, ha valakit érdekel...
-
#22542 Engem a HL-beli csapkodós csápok távoli hangjára emlékeztetett az a "sziréna". -
DeviloftheHell #22541 én még mielött lelönék bárkit is elöször a szirénákat lövöm ki szóval nem figyelem
de legalább ha átvettek a hl2 böl vmit is azt a baromi bosszanto AI disabled hibát nem vették át :D -
#22540 mintha a wild territory pályán a templom tornyán lévő hangszóróból evanescence szólna (vagy vmi olyasmi) -
#22539 Most, hogy mondod van egy hanghatás a játékban, ami engem azonnal a Half-Life 2-re emlékeztetett.. Amikor ilyen távoli szirénát (vagy mi az) lehet hallani, ha jól emlékszem szinte ugyanezt volt a hl2ben is. Meg is lepődtem, amikor meghallottam.
De lehet csak képzelődöm. :D Esetleg más is észrevette? -
DeviloftheHell #22538 *hog miért vették ki -
DeviloftheHell #22537 hát oka van annak hogy mi de valszeg ezekkel a gyors multi hoz készült patchekkel nem is fogják kijavitani a többségét egy pár száz megás kéne ahoz hogy a legtöbb amit kiszedtek az vissza kerüljön és kevés hiba maradjon amugy lehet hogy a megcsépázott AI miatt vannak ezek a bazi bugok mert abbol is szedtek ki részeket -
#22536 Hát szerintem pont ho ezzel teljes... csak hát nem egészen jó... Sajnos nem véletlen vették ki a gammából... -
DeviloftheHell #22535 kocsizni akartok akkor van ezer egy játék ennek speciel nem az a lényege :) -
Freddy TNT #22534 Szasztok !
Végre működnek az autók. Na de csak azokat lehet használni amik a legelején vannak ?
Volt szó itt róla, hogy vannak spawn pontok ahol a kocsit is át lehet vinni. Ezek hol vannak ? -
DeviloftheHell #22533 ahogy élsz ugy halsz...
ha tolvaj vagy és mindenkit kinyirsz olyan befejezést kapsz ha midnig a pénz után mész akkor rádomlik a tetö meg igy tovább szóval ahogy cselekszel a játékbnan a kavics ugy adja a befejezést de te döntöd el hogy a kavicshozmész vagy a laborba -
#22532 Csak ő sem mond semmit sajna. Nem tok vele erről beszélni. -
#22531 de ha több befejezés van, akkor mit kell csinálni hogy más befejezést kapjak?
jó most az egy dolog hogy nem segítek ennek, meg annak, és akkor más lesz, de biztos van még valami apróság amivel megint csak más befejezést kapok, mik ezek? -
Jacsó Viktor #22530 bocs! menj vissza Duty vezetőjéhez beszélni és oda adja neked pénzt -
Jacsó Viktor #22529 akkor menj vissza Duty vezetőpjéhez beszél és odaadja neked pénzt.. -
#22528 Lehet hogy meghalt mert ott is lehenteltem egy kupacon mindenkit, de akkor miért írja még mindíg objective-ként hogy kill lukash? akkor valahol ott lehet még mindíg a bázison? mert ténylegátnéztem az épületet de semmi. -
#22527 nem mondod:C -
DeviloftheHell #22526 bentvan az épület felsö szintjén -
DeviloftheHell #22525 egyébként nmagyot néztem hogy ez volt az egyik fegyver amit én modositottam és igen furcsán néztem mikor a hulla mellett találtam csodálkoztam is hogy menynire viszi az életet hát még egy tárat bele löttem a hullába csak mert ezt a fegyvert szerezte a tetüje :D -
Jacsó Viktor #22524 nem menekult el!
épületben van,ahol sok freedom katonák őrzik...tudod Frredom bázis kapujátol egyenesen mész oszt látsz jobb oldalon egy épuletben..
vigyázz mert vannak olyan freedom katonák ami Exo páncélos.. :S
de én már kinyirtam mindenkit..ha te is kinyirtad mindentakkor asztem hogy meghalt Luskash
-
saiyanjin #22523 Na várjatok csak...A kőn kívül van másik befejezés is??? :)
Hogy kell elutasítani az ajánlatot ? -
#22522 Sziasztok! Nekem olyan gondom van hogy most vagyok az army warhouses fejezetnél, és kipucoltam a snipereket, aztán maradt az a feladat hogy kill lukash, nos sehol sem találom őt, viszont szinte már az egész fallal körülvett területet bejártam, midenkit kinyírtam, bár a túloldalról folyamatosan jönnek 2-3-asával katonák, szóval a kérdésem hogy hol találom meg lukasht? vagy ő már elmenekült? nem szseretném az egészet a sniper leszedéstől újrakezdeni. köszi a segítséget előre is. -
Hellsing47 #22521 3.igen..az ottani misszió után (ha a föszálat nézzük csak) már csak az utolsó jön
4. egy végigjátszással 3 befejzést tudsz elérni..ebböl 2 mindig állandó marad, és 1 változhat a játékmenettöl függöen
-
#22520 Lehet megint akkor újrakezdeni? -
tpM #22519 1.: Exo = exosketelon egy idegrendszer által vezérelt ruha. -
Varga10 #22518 1. van egy olyan armor hogy exoskeleton.
4.Azt jelenti hogy ha a játék közben jó gyerek voltál és segítettél az embereknek akkor PL jó befejezést kapsz de ha nem akkor sincs semmi baj csak más befejezést kapsz
5. a zóna egyik hatása amit azzal a fülvédővel lehet kivédeni.Elég csak ha az inventoryban van.
7.Csak ott kell hagyni az inventoryban -
Jacsó Viktor #22517 jah bocs, kihagytam valamit!
egy kérdés!
8.:amit Hellsing irta hogy ha elutasitod akkor kaphatok jo befejezést,de mit kell utasitani??
-
Jacsó Viktor #22516 van kérdésem!
1.: mi az Exo? katonák? vagy páncél neve,
2.:melyik fegyver lőszere ami páncéltörő..?
3.:ha Red forest pályán vagyok akkor közel lex vége vagy hány százaléknál vagyok?
4.:valamit nem értem!hogy STALKEr-ben 7 befejezés van,ugye ,de miért van olyan? ezt jelenti hogy 7-szer vigyek végig ez a játékot?gondoltam hogy minden egy játéknak egy befejezés van..
5.:Gibor, mi ez a psy-emonition?egy fülvédo vagy mi??
6.:Saga Jr.,akkor hol van a Bulldog...?igen beszéltem szakáccsal..
7.:hogy kell használni fülvédőt?hiába rákattintom és semmi!
bocs a hulye kérdésért ,de tudnom kéne..!