S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy milyen küldetés?
nekem nem mond semmit ez a "séf" .Most jöttem ki az X16-os küldetésbõl.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A gond:Ugye megtámadták a bázis.Az ellenséges banda.Kirobbantották a falat.Ott,ahol kimegyek,jön velem szembew e gy másik katona.Elhjagyjuk egymást,és pár másodperc múlva csakúgy magától kilép a játékból.Mindig pont akkor.
A másik gond.Nem akar mûködni az a k*cs*g print screen,szal csak elmagyarázni tudom.
Na,megpróbálom pontosan.Van a séf háza.Állj úgy,hogy a bejárat a bal oldaladon legyen,azaz ne a kirobbantott fal felé nézz,hanem a másik oldalra.Ha ez megvan,szimplán egyenesen kell menni,amíg egy fát nem láttok keresztbefordítva az úton.A gyökerénél van 2 bejárat de neked az kell ami veled szembe van, a gyökerektõl balra.Ott be és el az ablakhoz a sarokig.Ott pihen.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ha meglátom hogy a közelébe mész akkor seggbelõlek!
thx
Nagyon köszi!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
kölcsönkért időből élek....
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
hol lesz a játékban a 2. trader faszi??
most jöttem fel a 3. levelen a föld alól
thx
!Forza Ferrari!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Aranyos fegyver, jó lehet "tömeg" oszlatására ...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
annak az észlénynek amelyik meg azt mondta hogy ronda a játék a fák talán egy kicsit lehetnének szebbek de max grafon még talán a katona szemöldökét is lehet látni nem egy szar 6600 son kell nézni semmit nem bir az a kari sajnos
amugy exoskeleton suit ba senki ne tartozkodjon sokat a sugárzásban sikerült tönkre vágnom egyet azt mehettem pénzt keresni lövöldözéssel még johogy a stalker suit amit a csapos adott nem adtam el
amugy minden király ebben csak egy vmit bánok a kiszedett cuccok közül jó futni jót tesz a sugrázás ellen 😄😄😄 azt a szép kis gépágyut remélem a köv patch ben vissza teszik szépen
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
SOHA és SENKINÉL nem láttam az egész játék alatt 😞
Feltettem a 1001-es patchet.Azóta nem nyitja meg a mentéseimet.Nem egyezik a verzió azt írja.Van vali lehetõség, hogy be lehetne hozni újra?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
el kell árulnia a pontos lelöhelyét
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
BF2142:kolbi, kolbi01
kölcsönkért időből élek....
A Red Forest-nál a földalatti bázison hol találom azt a Brain Scorcher-et vagy mi a fenét amit le kell kapcsolnom. Már bejártam az egész bázist de hiába.
Egy rakas kuldim mar failed lett, mert lejart a leadasi hatarido ... de hat akkora a terep, hogy tokom sem rohangaszik vissza minden kuldi utan 😞
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**