S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Glpetyus
egyáltalán melyik pálya ez ?
vagy milyen küldetés?
nekem nem mond semmit ez a "séf" .Most jöttem ki az X16-os küldetésbõl.

berlinboy6329
Már megvan.Fraps-szal sikerült.Bejelölgetem rajt a cuccokat,és felpakolom.Pár perc,és jövök.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

dante3
F12-vel tudsz screenshotot csinálni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

*senki
berlinboy6329
Na ez aztán hülye mondat lett.

A gond:Ugye megtámadták a bázis.Az ellenséges banda.Kirobbantották a falat.Ott,ahol kimegyek,jön velem szembew e gy másik katona.Elhjagyjuk egymást,és pár másodperc múlva csakúgy magától kilép a játékból.Mindig pont akkor.

A másik gond.Nem akar mûködni az a k*cs*g print screen,szal csak elmagyarázni tudom.

Na,megpróbálom pontosan.Van a séf háza.Állj úgy,hogy a bejárat a bal oldaladon legyen,azaz ne a kirobbantott fal felé nézz,hanem a másik oldalra.Ha ez megvan,szimplán egyenesen kell menni,amíg egy fát nem láttok keresztbefordítva az úton.A gyökerénél van 2 bejárat de neked az kell ami veled szembe van, a gyökerektõl balra.Ott be és el az ablakhoz a sarokig.Ott pihen.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

na még mindig nem tud arra megoldást h állandóan kidobál a játék?
macskássy
hi! namost a ajtóm merre mennyek ki? az elejjén.

ha csinálsz egy képet az ottani térképröl is akkor igen

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Glpetyus
😄D
<#action>

berlinboy6329
Pill,csak egy kérdés.Van 1 nagy bug.Találkozott már vele vki?Még mindig a séfnél vagyok,elrontottam vele a beszélgetést,szal egyedül kell megtalálni a buldogot.Betudjátok jelölni a térképen hol van?Addig megcsinálom a képeket.

bakvarnyu
files.to/get/400747/23367/x.dat
zip-pel van betömöritve

Az az ENYÉM!
Ha meglátom hogy a közelébe mész akkor seggbelõlek!

<#hehe>

jaja rakj be egy képet plz hogy hol találtad!
thx

Glpetyus
Csinálj légyszives,engem is -fõleg- az a fegyver érdekelne :c
thx

Hi!! Tudna valaki belinkelni vagy küldeni egy original exe-t...
Nagyon köszi!!<#worship><#worship><#worship>

Nem. Le is van irva , a mentéseid nem müködnek vele, hacsak nem az Orosz verziod van meg.

kölcsönkért időből élek....

berlinboy6329
Vintarom van!Találtam.Ott van ahol a séffel kell beszélni.Valahol a bázis szélén az egyik házban.Ha érdekel csinálok pár shotot hol van.

berlinboy6329
Azt tudom,hogy vodkát kéne még adni a séfnek,de annyit tuodk tenni,hogy beszélek vele ott már berúgunk,és akkor mondja,hogy a faluban van,de mikor ismét beszélni akarok vele,már csak a van valami érdekes meg szia van.Hogy adjak neki vodkát?

REAKTOR
Srácok beütött nekem a gikxer. Felteszem ww patchet és amikor indítom a játékot kékhalált kapok. Se elõre se hátra. Még megpróbálom amcsit hátha. Eredeti a gém és magyaroknál vettem.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

oneal1
+ TÉK
😄

!Forza Ferrari!

oneal1
hali!!

hol lesz a játékban a 2. trader faszi??
most jöttem fel a 3. levelen a föld alól

thx

!Forza Ferrari!

Adam II
Valaki mondja meg ,hogy lehet váltogatni a taskok között légyszíves.

mila69en
M134-re gondólsz?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kirpobáltam az ft 200 as gránát vetöjét hát fejbe löttem vele a kuytát azt megse érezte franc essenbele 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

crazyclone
nekem is kellene az eredeti exe dobjon meg már valaki egy linkel
THX!!!

Ha jól láttam egy screenshoton, valamelyik Duty-s arc ad ilyen küldetést, hogy kell nekik a Bulldog. 😊
Aranyos fegyver, jó lehet "tömeg" oszlatására ...

hmm maskimxul szép munka a exo páncéllal de mire megkeresik az árárt végeznek a játékkal 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

vintar puskát ne is szerezz szar mesterlövész puska ivben repiti a töltényt és elég szarul lehet vele löni hacsak nem tudod fejben kiszámolni a röppájáját
annak az észlénynek amelyik meg azt mondta hogy ronda a játék a fák talán egy kicsit lehetnének szebbek de max grafon még talán a katona szemöldökét is lehet látni nem egy szar 6600 son kell nézni semmit nem bir az a kari sajnos

amugy exoskeleton suit ba senki ne tartozkodjon sokat a sugárzásban sikerült tönkre vágnom egyet azt mehettem pénzt keresni lövöldözéssel még johogy a stalker suit amit a csapos adott nem adtam el
amugy minden király ebben csak egy vmit bánok a kiszedett cuccok közül jó futni jót tesz a sugrázás ellen 😄😄😄 azt a szép kis gépágyut remélem a köv patch ben vissza teszik szépen

kryst
Nekem egybõl felment rá! STALKER 1001 Patch Van kettõ belõle.Ez felmegy nekem!De írja, hogy kompatiblis a 1000 verzióval, aztán még sem mennek a mentések vele.

scorpeeon
Végülis nem sokat segítenek a dinamikus fények tényleg... Csak egyszer nézz meg dinamikus fény beállítású screenshotot, azt fogod hinni, hogy fénykép.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Hogy tetted fel a peccset? Nekem kéri az eredet exe-t. Valaki tegye már fel lécci rapidshare vagy valami hasonlóra. Köszi!

De nekem itt is kell!!!! <#hehe><#violent>

Atmesz POE-ba! <#nyes>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hol a vérben lehet Vintar puskát szerezni???

SOHA és SENKINÉL nem láttam az egész játék alatt 😞

Ha a Bulldog6-ra gondolsz, nem tudom hogy milyen küldetés tartozik hozzá de találtam egy ilyen fegyvert a bloodsuckeres faluban az egyik ház pincéjében, csak úgy ott hevert 5-6 gránát társaságában.

Ha nálad van akkor már hordod is, nem kell külön felrakni.

kryst
Üdv.

Feltettem a 1001-es patchet.Azóta nem nyitja meg a mentéseimet.Nem egyezik a verzió azt írja.Van vali lehetõség, hogy be lehetne hozni újra?

jajj dehogyis konkretan te! <#eplus2>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

asszem yantar-ban kapod meg a professzortol

adjál neki még több vodkát
el kell árulnia a pontos lelöhelyét

igen valaki más?
Attol fugg. van mar fuled?

a fülvédöt hogy tudom felrakni?
kolbi870315
már végigvittem csak most csinálom elõlrõl.én is kinyírtam a freedomot csak idegesít, hogy nem tudom eltüntetni ezt a missiont.

BF2142:kolbi, kolbi01

Haverod gépe is nem kicsit karesz ide. Nem is tudod milyen maxon , de fikkantod. Te kis zseni. Elmondom tenéked , hogy ha maxra teszed , fõleg bedobod azt a kis tuning cuccot is ami még feljebb tolja a lécet, akkor a szerencsétlen kis álladat fogod keresgéln fél napig. Persze csak ha találsz egy PC-t , mert haverodén ez lasabban menne mint a diavetités.Szánalmas mi? te mit tudsz a programozásról? Nayg lószart , gondolom. Milyen dolgot alkottál másoknak eddig? Lehet ám nekilni , és programozni, nem jó magyar szokás szerint mindig, mindent fikázni, miközben akkora béna a fikkantó, hogy a commanderben is eltéved egyedül.

kölcsönkért időből élek....

berlinboy6329
A séfnél mit kell csináln,lebeszélem vele az összes élehetõséget,jól berúgunk,de csak azt mondja meg,hogy a faluban van,de az õrök elvesztették.Abban a faluban,ahol a séffel is találkoztam?Mert a küldetéseknél,ha megnézem zöld pöttynek kéne lenni,hogy teljesítettem a feladatot,de piros van.Ilyenkormit csináljak?Hol a fegyó?

PLS valaki!
A Red Forest-nál a földalatti bázison hol találom azt a Brain Scorcher-et vagy mi a fenét amit le kell kapcsolnom. Már bejártam az egész bázist de hiába.

Laza
Nincs vmi travel mod?
Egy rakas kuldim mar failed lett, mert lejart a leadasi hatarido ... de hat akkora a terep, hogy tokom sem rohangaszik vissza minden kuldi utan 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**