S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
a fás agyasságot tolta be
nekem sem volt ghost meg semmi, mondjuk izekre löttem mindent az erõmûben csoda, hogy a kristály egyben maradt 😊
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Aztán kempelj le az ajtóból mindenkit aki be akar jönni! <#hehe>#hehe>
Ezzel a módszerrel az összes megmentõs küldetést meg lehet csinálni.
Why so serious?
<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
Na de!oda sem érek és már ki is nyírják....
hogy lehet megcsinálni?
help priviben pls!
köszi
!Forza Ferrari!
Why so serious?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nem nyirtam ki senkit,csak 3 gépet kellet kiütnöm.Vagy az volt Ghost ? <#idiota>#idiota>
ugy berugtam hogy célozni se tudok 😄
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
nálam már rég halott volt mire odaértem... <#fejvakaras>#fejvakaras>
(be se mentem a freedom bázisra, na majd a következõ játékban megszerzem!)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
itt vagyok a garbage-ben, segítettem visszaverni a banditákat. amikor továbbmegyek egy fertõzött terület jön, itt már kéne hogy legyen valami speckóbb mellénynek? vagy csak artifact-ekkel kell túlvészelnem ezt a szakaszt?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
amikor kilöttem,azt a három... "izét",ami a feladat volt,egy hasadékon át leugrottam,vmi csatornarendszerbe,onnantól meg már egyértelmü,csak egy út van -ki a szabadba.
De lehet már keverem a szezont a fazonnal <#zavart1>#zavart1>
vigyél magaddal min 3 üved páleszt és itasd le
légy türelmes és amikor részeg elmondja hol a fegyver
GOOBY, pls
ott mit kéne csinálni , hogyan juthatok ki ? 😊