S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falabu
Természetesen nem.

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Eredeti verziónál sem lehet betölteni patch után a mentéseket?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Kicsirigo
Lenne egy kérdésem. Találtam egy M203 felszerelhetõ gránátetõt, és ha rábökök a leírásában az van hogy jó PG37-re is, de én nem tudom rászerelni. Ez mitõl van ?

berlinboy6329
Bazz,beugrottam Red Forestbe lekapcsolni a Brin scorchert.Vannak ilyen teleportáló dödgk.Ezek hogy a vérbe lehet kinyírni.Elõször azt hittem így halnak meg,hogy vmi fura jelensgé közepette,de csak nem akartak eltûnni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hassan B
Pedig mûködik...de csak akkor ha be vagy jelentkezve...

][ ВАЗ ][

hmmmmm. Nekem nem megy ez a MP/OFF/SPAM Topik <#shakehead>

rage
Eddig crackelve volt ? Ha igen, most milyen törést használsz?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

DJ Skyline
1. mentéseid nem mûködnek innentõl
2. tedd fel a cracket, warez topikban van

nem ez Yantaron van.. ennek a csávónak kellene adni a védiruhát meg a küldit
crazyclone
huuu bakker
felraktam a pathet és nem indul a gamma
há mé????

Ha most ez az a rész: van pár méterre egy alagút, ott menj végig, vigyázz a tûzcsapdákkal, aztán várd be a dokit. Ennyi.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hát nekem érdekes vége lett
a fás agyasságot tolta be
nekem sem volt ghost meg semmi, mondjuk izekre löttem mindent az erõmûben csoda, hogy a kristály egyben maradt 😊
Nem mûködik sehogysem... nem beszél Sakharov. 😞. Pls.: valaki ha tud vmi megoldás írjon... vagy esetleg nincs vkinek egy ehhez közeli mentése? Megköszönném... Bocsi h ilyen sûrûn írok de már megõrít ez a sz*r teljesen:@
Rohanj be a telepre,egybõl a proffhoz és közben ne nyirj ki senkit.....és fogsz tudni vele tracsizni...😊
😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Rögtön a video után sprintelj el hozzá, ne állj meg lövöldözni hanem csak rohanj és ha kell heal-eld magad!
Aztán kempelj le az ajtóból mindenkit aki be akar jönni! <#hehe>

Ezzel a módszerrel az összes megmentõs küldetést meg lehet csinálni.

Na figyu elmondom. Van egy olyan a windowsban hogy start menü, azt megnyitod és a programok között megkeresed a stalkert. Lesz egy olyan lehetõség hogy uninstall. Arra kattints és jó lesz.

Why so serious?

macskássy
hi naaz ajtó melyikel nyilík?? Hogz menyek ki. Mindig kíír egz kockába valmi szöveget, A fósert nem tom szétlõnni se.
<#conf><#csodalk><#nemtudom><#fejvakaras><#falbav><#wilting>

Glpetyus
<#gonosz1>

oneal1
mikor a feljövök a föld alól a 3. pályán utána a feladat Mole-t megmenteni!
Na de!oda sem érek és már ki is nyírják....

hogy lehet megcsinálni?
help priviben pls!

köszi

!Forza Ferrari!

Nekem is halott volt Ghost és éppen egy ilyen agybaszkuráló dög nézegette a hulláját meglehetõsen közelrõl. Roppant intim és romantikus jelenet volt aminek egy gránát és két AK sorozat vetett véget. 😊

Why so serious?

van.. néha meg is jelenik alul a felirat "To talk press 'F'" vagy vmi hasonló... de semmi... jah és a célkereszt sárga... esetleg valakinek nincs egy majdnme ezutáni mentése? :S
dante3
Célkereszt rajt van,amikor próbálsz dumálni vele?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Még midnig nem tudok beszélni prof. Sakharovval:S. Csak áll és áll, de nem akar beszélni hiába nyomkodom az 'F'-et. Próbáltam már mindent, visszatölteni korábbi mentést, újraindítás, reinstall... de semmi :S Pls. valaki segítsen
dante3
Biztos szívrohamot kapott a hírtõl,hogy arra tartasz!<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Glpetyus
Én is csak lesek 😄
Nem nyirtam ki senkit,csak 3 gépet kellet kiütnöm.Vagy az volt Ghost ? <#idiota>

oké kössz 😊
ugy berugtam hogy célozni se tudok 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Mi ez a ghost kinyírása cucc? Már nem elõször olvasom.

nálam már rég halott volt mire odaértem... <#fejvakaras>

dante3
Aha,ghost kinyírása után,kell leesni a lyukon és az említett csatornában lehet továbbmenni,nem lehet eltévedni! Ha jól emlékszem ott volt a járatban egy nagydarab egyszemû akármi!<#idiota>

Nem az egész területt fertõzött, ne menj a szemétkupacok közelébe (btw mondják is neked...)

thx! <#worship>

(be se mentem a freedom bázisra, na majd a következõ játékban megszerzem!)

van egy terem teli számitógépekkel , ott volt az asztalon egy papír azt felvettemm , és bezárodott az ajtó , és lett egy tonna láthatatlan tûzforrás (anomália)

berlinboy6329
Nem 3 izé volt,hanem 1 manipulálós pszihószörny meg Ghost.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

sziasztok!
itt vagyok a garbage-ben, segítettem visszaverni a banditákat. amikor továbbmegyek egy fertõzött terület jön, itt már kéne hogy legyen valami speckóbb mellénynek? vagy csak artifact-ekkel kell túlvészelnem ezt a szakaszt?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

DJ Skyline
köszönjük

Glpetyus
õõ,azóta azon agyalok ,ugyanis nem emlékszem semmi ilyesmire,pedig tegnap volt 😮
amikor kilöttem,azt a három... "izét",ami a feladat volt,egy hasadékon át leugrottam,vmi csatornarendszerbe,onnantól meg már egyértelmü,csak egy út van -ki a szabadba.
De lehet már keverem a szezont a fazonnal <#zavart1>

Hi! Tudna valaki segiteni elkadtam azon a pály részen amikor shadow walley labor lejáratát kell megtalálni. sehogy sem találom.segitsetek please.<#nemtudom><#worship>
dante3
Off topikba feldobtam a patch és az új crack linkjét!

<#lama>

ott van faqban hogy a patch et fel teszed akkor a mentések nme lesznek jok de mind1...
segitenél plíz az X16-osban ?

berlinboy6329
1.

Az elsõ lemaradt.

Glpetyus
thx,remek....akkor most pont az a rész jön 😮 😊

Glpetyus
<#eljen><#worship><#worship>

berlinboy6329
Vidd vissza a cuccost a bár tulajnak,aztán ad küldetést,és ha minden igaz,lesz a faluban lesz 1 célkereszt oda van írva,hogy Voronin,õ adja majd a séfes küldit.

arial betûkkel nehéz lett volna ? 😛

berlinboy6329
[url=http://kepup.extra.hu/?elso.jpg1.[/url]
2.
3.
4.
5.
Map

Remélem jók a linkek.

PhantomAss
az nem bug
vigyél magaddal min 3 üved páleszt és itasd le
légy türelmes és amikor részeg elmondja hol a fegyver

GOOBY, pls

van vmi 16-os házikó a föld alatt,ott volt egy dokumentum,és ki kéne menni a szabadba,de mindegyik ajtó zárva,az egyetlen tényleges ajtó meg az ahol a 5***-os kódot kellett beírni,de az is lángol,és az se nyílik :S

ott mit kéne csinálni , hogyan juthatok ki ? 😊