S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
De mi az a TES?

maffioso
koszi
amugy advancedben huztam fel mindent maxra és a textura nem lett szebb csak a környezet

\"If in doubt, flat out!\"

Itt az volt csak a baj, hogy állította, nem pedig saját véleményként írta le a dolgait.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bakvarnyu
Mondjuk a COD2 is elég jól néz ki ha minden rá van adva de ez eléggé relatív kinek mi jön be.

maffioso
te mekkora szar vagy most azért is itt van két link ez meg ez szerinted melyik a szebb?bakvarnyu nem utalom az fps-t a tes is fps ha azt vesszük
én még mindig ott tartanék hogy nem tetszik a graf és és nem egy nagy szám(huuu esik az esõõ de szééép)

Teh ha utálná az FPS-t akkor nem TES4-erzett volna...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Makkmag
Nem pont neki szólt, hanem az ilyen figuráknak 😊

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

mik ezek valami bkat gamek? 😊
a grafmoddal téjnleg az eléggé szép kifejezést megérdemli 😊
bakvarnyu
NAmost attól, hogy neki nem jön be a játék még nem lesz gyökér.

Mor miért bántjátok, neki is lehet véleménye. Az már más kérdés, hogy totális marhaság /méghogy a COD 2 szebb, miért nem mindjárt a doom 2/.

Why so serious?

bakvarnyu
Na de ha alapbol utalod az fps-t minek kezdtél el vele játszani mert ez alapvetõen az, nem rpg.
"fullra van rakva" - gondolom static light-ban raktad maximumra az meg nudli.

maffioso
ha elég lettvolna nem kapnék percenként választ meg kérdést

maffioso
bucser sztem ne oncsd az észt igyis kevés van neked hát még ha elfogy
(scorpeeon-x1650progddr3256)és hiába jössz hogy este ilyen meg olyan voltam már este a játékban és csak eltakarta a szart
azhogy esik az esõ meg pláne hatalmas grafikai szépség amit még a gta3ban is láthattunk(jo itt kicsit szebb persze de akkor is)nem az esõtõl lesz szép a game

Condemned,Tes4....van azért...
csak nemtom mit kell kiborulni attól ha valaki azt mondja hogy nem a legszebb...Meg egyáltalán...utálom az olyanokat akiknél a grafika határoz meg egy játékot de mind1..😊

Makkmag
Miért kell minden kibaszott topikban küzdeni ilyen kis gyökerekkel, akik csak a saját igazukat hajtogatják?????? Maffioso menj már a sunyiba, senki nem kíváncsi a véleményedre...Elmondtad, meghallgattuk, elég volt és nem kell a flame

én nem tudom ti mit néztek,vagy min toljátok a game-t,de hogy ronda lenne?hhhhmmmmmm.szerintem ilyen kidolgozottságú árnyékolással még nem találkozott senki.egy a sok közül!

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

hát én kipróbáltam ezt és minden fullra húzva meg 1280-ban hát sok szebb játék nemjut eszembe 😊
Nem érted...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Bucser
Bocs de akkor te a Cod2-t DX9 módban ezt meg DX8-ban játszottad😄

Szerintem várd meg az estét és vihart és bóklássz egyet a kiserdõben maximumra húzott grafikával árnyékokkal egyebekkel...

aztán meglátjuk mi a véleményed a grafikáról.... (bár lehet te is elakadtál a hogyan kell kijönni az elsõ szobából kérdésnél)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

scorpeeon
Szevasz! Elárulnád, hogy milyen a videókártyád, és milyen beállításokon játszol?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

maffioso
nekem szaggat fullon és még akkorsem szép
többet ki lehetett volna hozni belõle ez a lényeg

Azt én sem mondtam hogy ronda...
A grafikának az egyetlen baja az hogy optimalizálatlan az egész,ennek a grafnak azért kisebb gépen is el kéne döcögni full grafin...De telj mind1.

maffioso
te kis hugyosjózska
nincs hozzá érzékem?de az elmult évben csupa rpg elemekkel tûzdelt játékokat toltam amelyek legjobbja a tes4 volt és ne mond nekem hogy a 2012ben történt második robbanás az olyan marhára valós
de nagyon szellemes a fantáziád a zombikrol

Kicsirigo
Szerintem semmi baja a grafikának, bár nekem lehet mások az elvárásaim.
Én még Commodore-on nõttem fel ahol 4 pixellel kergettünk másik hármat. <#nyes>

Én is láttam már szebbet, ettõl függetlenül egyáltalán nem ronda.

Én azt vallom be hogy láttam már szebbet😊

Te kis vérpistike.

Nincs a játékhoz kellõ érzéked, nem tudod megérteni. "Nincs igazán kidolgozva a sztori" ...valós események alapján készült játéktól ez bizony igen nagy hátrány. <#idiota>

Biztos halálraijedtél egy zombitól aztán most fikázod a játékot 😊.

Pucher
Hát annyiban igaza van hogy 8 év tervezés után nem nagy dolgot tudtak véghezvinni. Inkább DX10 re kellett volna menniük.........

GLORY GLORY MAN UNITED

vki aki már végigvitte az pls mondja már el hogy hol van az a nyavajás titkos labor amihez felvettük a dekódolót 😊
kösz

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

maffioso
ezt nem tudom mibõl szürted le de te biztos rohatt okos vagy
mert te szerinted szép a grafika nem?de egyébként meglehet hogy nálad itt mindenki okosabb

Makkmag
Persze, mindenki hülye aki itt van, csak te vagy normális 😊

maffioso
de azt bevallhatjátok hogy nem vmi szép a graf

maffioso
megnézem majd most mást játszom

svédcsepp
Off:Aki mostanában épített gépet vagy tervezi,az dobjon egy privit.Lenne 1-2 kérdésem.kösz..

pacsker

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Glpetyus
undorító,letöröltem kurva gyorsan 😄

Glpetyus
Akkor töröld le

DJ Skyline
mindíg csak az a grafika! 😊) olvasd el az Überbefosás grafika részt, próbáld ki, gyere vissza és mond el megint a véleményed! bár szerintünk azzal a moddal meg már túl mû lesz az egész!

maffioso
fullra van rakva
oszttársam is ilyen stalker-kórban szenved és nem ismeri el, hogy ez a grafika még 2002ben elfogadhato volt de most már nem
cod2nek a grafikája(ami elvileg 2 évvel idõsebb) sokkal szebb a grafikája

magyaritást melyik oldalon csinálják?

wapolok

Glpetyus
"grafika egy nagy nulla"

Én tényleg nem tudom egyesek milyen játékokhoz vannak szokva,ha EZ ronda.
(vagy csak nem találták meg az options menüpontot ? :o 😛 )

maffioso
sziasztok
gondoltam feltétlenül megosztok igencsak különc véleményem
ahhoz képest h mennyit vártunk rá nem vmi nagy szám
grafika egy nagy nulla, sztori sincs rendesen kidolgozva, most az hogy vannak questek nem nagy cucc
az a véleményem hogy nem lesz az év játéka, az oblivion(tes4) sokkal de sokkal jobb mint ez
engem nem fogott meg

Hassan B
Mi? A hulla? XD

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
Az advanced options-ban be kell kapcsolni... van egy olyan opció ho flashlight...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Glpetyus
2.vedd feljebb a minimuról a ligtning distance-t

Aki saharov mellet van narancssárga ruhás tudós.. annak nem kellene élnie?
Mert nekem az hallot... ennél a hullánál van vmi psi-dedektor... és még mindig nem beszél... 😞 :@:@
DJ Skyline
1. nem
2. nem tudom, multiban venni kellett, aztán lehetett csak lámpázni!

Hali. lenne két kérdésem!

1. Lehet jármûveket vezetni a játékban???
2. az mitõl van h nem tudom bekapcsolni sehogysem a játékban a világítást (Flashlight)

elõre is köszi, csumma

DJ Skyline
1. igen, de vagy a mentés miatt nem megy, vagy azért mert másolt (crack van az mp/off/spam topikban)
2. full, nem beta
3. 1.! 😊

Hi,

Ezt találtam : "Máris befutott az elsõ javítás a híres-nevezetes S.T.A.L.K.E.R.-hez, mely nagy valószínûséggel a merész Vista oprendszerrel bírkózok nyomására jött ki ilyen gyorsan, a foltozás legfõbb célja ugyanis az imént említett OS-en elõforduló gyakori hibák és összeomlások orvoslása, de emellett még számos javítás és változtatás is helyet kapott a 1.0001-es patch-ben (ennek részletei egyelõre azonban nem ismeretesek)."

Namost lejjebb a srác ezt rakta fel ami miatt nem megy?
Fontosabb kérdés ez az a beta patch vagy ez official full???
Ezekbõl következik warez topicban van hozzá file???

Elõre is köszi.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

semelyinél nem lehet 😊

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz