34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
barmi #22636 -
#22635 Pff, ezt te sem gondolod komolyan. -
TomDantes #22634 de mi attől még egész nyugodtan nyomolhatunk A Stalker-el.
akár pereskednek akár nem -
barmi #22633 Ki tudja hogy volt ez a dolog. 5 éve készül a gama:) a doom szeréntem még nincsen 5 éves a hl2 nemtudom lehet hogy van de lehet ők lopták el a stalkeresek fejlesztéseit. erre nem gondoltatok? :) -
tpM #22632 Nagy dolog, majd szépen beperelik őket... -
#22631 Már egy ideje minden oldal ezzel van tele, de azért örülünk ho neked is leesett... :) -
TomDantes #22630 Nagy dolog. A lényeg hogy a Stalker jó game, és végre elkészült. -
#22629 A napokban pár kutakodó felhasználó vagy inkább hacker megnyitotta a játék fájljait és meglepő dolgokat találtak bennük. A STALKER bizony egyes elemeiben a Doom 3 és a Half Life 2 fájljait használja.
Ez leginkább a fényforrások, a víz és még néhány grafikai elem textúráira vonatkozik, amik még fájlneveikben is egy-az-egyben ugyanazok, mint a Doom 3-ban és a Half Life 2-ben. Ezt bizonyította képekkel is egy michi.be nevű felhasználó a Mapcore fórumain. Az ügyet egyelőre csak az id Software kommentálta, akik jelenleg teljes mértékben a Quake Wars munkálataival vannak elfoglalva és nincsen idejük a kivizsgálásra. Viszont ha a GSC játéka tényleg az ő fájljaikat használja, arról ők is csak most értesülnek első ízben, és elképzelhető, hogy a későbbiekben jogi útra terelik a témát.
háttez nagyon lol de én kinézném az ukránokból nem gond -
barmi #22628 Ja, és még valami :) Mit jelent hogy IGYÍÍÍÍ KÁMNYEE?? -
#22627 Működik! -
barmi #22626 Ez a bizonyos trader mod müködik pecselés nélküli gamával is? mert nekem nincsen megpecselve. -
#22625 tudjuk mi a vége-.- -
barmi #22624 Sikerült eljutnom a végére.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szoval az utolsó teleportba bementem eljutottam egy zöld tartályokkal megrakott terembe. szétlőtem őket és ezután szép zöld fű leheveredtem jött egy szitakötő és ott repkedett felettem :) ennyi. Ez gondolom jó befejezés lehet. igy van? Ha pedig egy másik mentésböl tolom ami a kívánságkőnék van ott pedig azt kapom hogy gazdag legyel és rámomlik a tető :D ez gondolom rossz. -
#22623 Emberek! Van egy javítás a jármű módhoz, ho ne száljon el olyan könnyen a kocsid... :P
Innen letölthetitek... -
#22622 Hellósztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek érdemes felrakini a patch-et a játékhoz? Most kezdeném végülis és a mentés így nem gond, csak azért kérdezem hogy esetleg nem kutyul e össze valamit a patch.
-
#22621 nem rontja el
-
#22620 vki magyarázza el hogy s mint kell felrakni ezt a trader modot és h elrontja e a mentést? -
Antrax #22619 én is azt szeretném :) -
#22618 Neked legyen igazad... :) -
Antrax #22617 nem hiszem hogy olyan sok idő lenne... -
#22616 ez nem rontja el a mentést? -
#22615 neztem, de ott sincs.
ott csak pisztolyhoz, tr-301-hez meg akm/obokan-hoz van loszer.
nekem meg sp5,6 vagy pab-9 kene.. -
#22614 Biztos nem... még elmegy 100-ig az legalább 3-4 nap... Utána még teszt, 1-2 nap... -
skygt90 #22613 Jeah emberek! a magyarítás 96%-on van ! :D Lehet hogy már holnap végeznek vele ? :D remélem :D:P -
#22612 Köszönöm,rendes vagy!
Megyek elővadászom a kimentést!!! -
#22611 Csinálod a küldiket rendesen valamelyik laboros küldi után asszem lesz olyan hogy Meet the Guide na ezt csináld meg majd ezután Meet With Doktor at Strelok's hiding place (ahol Strelok pendrive-ját találtad) innen mehetsz tovább a Hotelba .... -
#22610 A game engem csak es kizárólag a kő felé terel, nem tudok masfelé is elmenni.
Az a vége a gamenak, hogy hullik a sok "arany". Nem volt rám jellemző a kapzsiság a gaméban.
Merre találom azokat a gömböket?
Mit rontottam el?
Aki tudja, hogy melyik résznél ágazott el rosz iranyba a game az plz. írja meg.(privben is jó)...
Van vagy ezer mentésem , így nem kell ujrakezdenem, amennyiben valaki utbaigazítást ad....
Thx! -
#22609 Mennék a Hotelba ahova a doktro küldött,de miután eljutok arra az útra ami P... felé vezet nemtudom hogy kell irni hülyeséget meg nem akarok kiirja a game hogy Critical Psi-Emission Level már végigtoltam a gamet és ezt nem irta ki hanem simán végigtudtam itt menni!
Mivel lehet védekezni a Psi-Emission ellen?? -
#22608 Trader mod -
#22607 lool -
nagyaki #22606 ok akkor bocs ha zavartam valakit -
#22605 igen -
#22604 Én sem! -
nagyaki #22603 akkor a másikba válaszolnak a kérdésre? -
#22602 Egy eredeti exe-t küldene nekem valaki ? plíííz
-
#22601 :DD -
nagyaki #22600 sajnos nem vagyok informatikus -
#22599 spytime -
nagyaki #22598 bocs de nem tudtam mi az a warez, most világosított fel egy felhasználó -
Imter #22597 Evribádi densz náo'