S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy advancedben huztam fel mindent maxra és a textura nem lett szebb csak a környezet
\"If in doubt, flat out!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
a grafmoddal téjnleg az eléggé szép kifejezést megérdemli 😊
Why so serious?
"fullra van rakva" - gondolom static light-ban raktad maximumra az meg nudli.
(scorpeeon-x1650progddr3256)és hiába jössz hogy este ilyen meg olyan voltam már este a játékban és csak eltakarta a szart
azhogy esik az esõ meg pláne hatalmas grafikai szépség amit még a gta3ban is láthattunk(jo itt kicsit szebb persze de akkor is)nem az esõtõl lesz szép a game
csak nemtom mit kell kiborulni attól ha valaki azt mondja hogy nem a legszebb...Meg egyáltalán...utálom az olyanokat akiknél a grafika határoz meg egy játékot de mind1..😊
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Szerintem várd meg az estét és vihart és bóklássz egyet a kiserdõben maximumra húzott grafikával árnyékokkal egyebekkel...
aztán meglátjuk mi a véleményed a grafikáról.... (bár lehet te is elakadtál a hogyan kell kijönni az elsõ szobából kérdésnél)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
többet ki lehetett volna hozni belõle ez a lényeg
A grafikának az egyetlen baja az hogy optimalizálatlan az egész,ennek a grafnak azért kisebb gépen is el kéne döcögni full grafin...De telj mind1.
nincs hozzá érzékem?de az elmult évben csupa rpg elemekkel tûzdelt játékokat toltam amelyek legjobbja a tes4 volt és ne mond nekem hogy a 2012ben történt második robbanás az olyan marhára valós
de nagyon szellemes a fantáziád a zombikrol
Én még Commodore-on nõttem fel ahol 4 pixellel kergettünk másik hármat. <#nyes>#nyes>
Nincs a játékhoz kellõ érzéked, nem tudod megérteni. "Nincs igazán kidolgozva a sztori" ...valós események alapján készült játéktól ez bizony igen nagy hátrány. <#idiota>#idiota>
Biztos halálraijedtél egy zombitól aztán most fikázod a játékot 😊.
GLORY GLORY MAN UNITED
kösz
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mert te szerinted szép a grafika nem?de egyébként meglehet hogy nálad itt mindenki okosabb
pacsker
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
oszttársam is ilyen stalker-kórban szenved és nem ismeri el, hogy ez a grafika még 2002ben elfogadhato volt de most már nem
cod2nek a grafikája(ami elvileg 2 évvel idõsebb) sokkal szebb a grafikája
wapolok
Én tényleg nem tudom egyesek milyen játékokhoz vannak szokva,ha EZ ronda.
(vagy csak nem találták meg az options menüpontot ? :o 😛 )
gondoltam feltétlenül megosztok igencsak különc véleményem
ahhoz képest h mennyit vártunk rá nem vmi nagy szám
grafika egy nagy nulla, sztori sincs rendesen kidolgozva, most az hogy vannak questek nem nagy cucc
az a véleményem hogy nem lesz az év játéka, az oblivion(tes4) sokkal de sokkal jobb mint ez
engem nem fogott meg
][ ВАЗ ][
Mert nekem az hallot... ennél a hullánál van vmi psi-dedektor... és még mindig nem beszél... 😞 :@:@
1. Lehet jármûveket vezetni a játékban???
2. az mitõl van h nem tudom bekapcsolni sehogysem a játékban a világítást (Flashlight)
elõre is köszi, csumma
2. full, nem beta
3. 1.! 😊
Ezt találtam : "Máris befutott az elsõ javítás a híres-nevezetes S.T.A.L.K.E.R.-hez, mely nagy valószínûséggel a merész Vista oprendszerrel bírkózok nyomására jött ki ilyen gyorsan, a foltozás legfõbb célja ugyanis az imént említett OS-en elõforduló gyakori hibák és összeomlások orvoslása, de emellett még számos javítás és változtatás is helyet kapott a 1.0001-es patch-ben (ennek részletei egyelõre azonban nem ismeretesek)."
Namost lejjebb a srác ezt rakta fel ami miatt nem megy?
Fontosabb kérdés ez az a beta patch vagy ez official full???
Ezekbõl következik warez topicban van hozzá file???
Elõre is köszi.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz