34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • mila69en
    ja hát azt én is látom lol:D de mivel haxorora nyomtad a választ gondóltam megkérdezem:)
  • wantonly
    Semmi, ezek textúrák. :)
  • mila69en
    ennek miköze az AI-hez?:)
  • wantonly
    Az alsó a STALKER rosszul írtam.
  • Raptor 2
    Hát lehet... De ennyi erővel, lehet, hogy mindkát csapat a google-n kereste a szirénahangot, és pont ugyanazt találta :)
  • wantonly
    DOOM3:

HL2:

• wantonly
  • tpM
    Jahát nincs hasonló, amit 5évig fejlesztenek s közben olyan alap dolgok nincsnek benne mint pl.: Ha lenézel látod a lábad stb...
    Legalább ha már lopkodnak ilyeneket belehegeszthettek volna.
  • haxoror
    A Stalker AI-je helyből jobb mint a HL2-é szal...
  • wantonly
    http://stalkerfansite.extra.hu/
  • wantonly
    Ezt nem komolyan mondtam. :)
  • FlyHigh
    Láttunk már hasonlóságot játékok között szerintem, pl doom 3 roe kiegjében ott volt a gravity gun, szerintem ez nem gáz csak jól legyen ellopva.
    Ez akkor is egy egyedi játék, amihez hasonló nagyon nincs.
  • mila69en
    jujj hát nem érted, valaki dobott egy forum hszt aztán mán azzal jösz, hogy loptak lol:)
  • imilee
    Szasz! Csak azt áruld már el honnan lehet leszedni a jármű módot ami működik is.
  • wantonly
    http://www.webforditas.hu/ :P
  • wantonly
    Viszont, ha már loptak az AI-t nyugodtan átlophatták volna a HL2-ből, meg a jármű kezelést. :D
  • wantonly
    Mikor került ki?

Én ezt továbbra sem tudom elképzelni. A Valve-ról főleg és, hogy még a Doom3 gárdája is innen lopott volna?
  • babus
    Valaki nem forditaná le a végigjátszást?
  • mila69en
    hm.. akkor lehet mégsem volt kamu, annak idején emlékszem egyszer az volt a megjelenés csúszásának oka, hogy kilopták a gamet vagy mit:D
  • wantonly
    Amikor ilyen szirénát (nem az ami a bázisoknál van) vagy inkább dudaszót lehet hallani a távolból, ha jól emlékszem a játék elején a hídnál hallottam, ahol a katonák vannak.

De nem akarom megvádolni a játékot, csak nekem azonnal a HL2 ugrott be akkor. De lehet, hogy tévedek.
  • mila69en
    arrol se feledkezzünk meg hogy anno kikerűlt a netre egy stalker verzio:) abban lehet már benne voltak a fájlok még az is lehet hogy a valve lopta ki a pre-alphat
    [kálámbo]
  • tpM
    Hmm... most kezdtem ujból, de úgylátszik megin ujbol kell magyarítás miatt dejó ^^
    Egyébként Yantar-ban van 1 bázis oda hogyan lehet bemenni? psi levelt ír hogy az túl magas és folyamatosan vérzek meg ilyen hangokat hallok.
    thx
  • wantonly
    A tesztelésre azt írták 1-2 nap.
  • tmisi
    Na végre rájöttem mi fogja a gamet, ami szörnyű akadást eredményez. Csak le kellett venni static lightra.
  • báttyó02
    már az sem!

Állapot: Tesztelés

remélem estére már kiadják,rögtn kezdeném is ujbol a gémet:)
  • Raptor 2
    Melyik hang?
    AMugy én még mindig nem hiszek senkinek. Ennyi erővel a GSC-nek se tartott volna semeddig összehozni egy vízeffektet, meg mittoménmit, ha már 6 éve fejlesztika játékot...szaal enmtom. Majd kiderül. De mostmár télleg valószínűbb, hogy a Vodkás srácok a bűnösök..
  • pubiloál
    Baze már mingyár úgy szarrá modoljátok ezt a gamet is mint a SA-t...
  • wantonly
    A lámpa gombját nézd meg a beállításokban, szerintem az "L" mint light, de nem biztos, én átállítottam.

Sugárzás elleni véduruhát Yantarban kapsz majd, de én találtam is a Bár környékén, venni viszont ott nem lehet. De ott még nincs is szükséged rá, nem kell olyan helyekre menni ahol nagy a sugárzás és kész. :)

Távcsövet később majd találsz a hulláknál is a fegyvereken, de a Dark Valley-ben kapsz majd.
  • darki81
    m a g y a r i t a s >>>>> 96% <<<<< z s í í í r ;)
  • RocKY2
    Figyelj én a CS hangját fedeztem fel az egyik fegyver felhúzásánál.:D
  • weine
    gyere hozzám
  • Ari18
    Sziasztok !
    Annál a küldetésnél vagyok amikor valami Poker nevezetű banditát kell megölni.Megöltem már mindenkit de őt sehol sem találom.A nyíl meg egy űres helyre mutat... :(
    Előre is thx
  • Herold
    Van vkinek tapasztalata, hogy megy-e a Stalker SP2 nélküli XP-n? Nekem még SP1 sincs, és úgy nem akarom megvenni a játékot, hogy talán nem is megy.
  • Kolbaszharisnya
    Az a baj,hogy egyszer mág elkezdtem ezt a gamet,nem sokat játszottam vele,kb 3-4 orát és eljutottam egy olyan pontig,amikor már mindig csak fertözödtem sé meghatam,vissza viszont már nem nagyon tudtam menni,mert nem volt annyi életem,hogy kitartson visszáig...:(!Szoval csak ezért kérdeztem,hogy merre van a bár,hogy olyan ruhát szerezzek!

Ha ott nem lehet kapni távcsöt,akkor merre találok?

ja és melyik a lámpa gombja?:D
  • wantonly
    Hogy itt ki lopott (ha lopott) elég egyértelmű szerintem. A HL2 már 2004 óta kint van, a STALKER csak most jelent meg, ebből szerintem az következik, hogy a Valve nem tudta volna ellopni egy meg sem jelent játékból a dolgokat.. Beépítettettek egy kémet?

Másrészt nézzétek meg a Valve játékait, mind profi, egyedi munka, szerintem nekik nincs szükségük arra, hogy lopjanak.

És amit korábban is említettem, amit én észrevettem az egy hang, amit halottam a HL2-ben is.
  • barmi
    Valaki leírná spoilerben mi annak a kutyás true endnek a lényege amikor az öreg beszél a kutyájával? Akkor kaptam ezt amikor elfogadom az öreg ajánlatát.
  • wantonly
    Haladj a történettel majd később eljutsz oda..

Lámpát nem lehet venni, az már van alapból az elején. ^^ Egyébként ott sincs olyan sok minden, távcső sincs.

Pseudodog a Bár előtt van pl., de oda még nemtudsz bemenni addig, amíg nem csinálsz meg pár küldit.
  • Raptor 2
    Én már gondoltam erre... Ki tudja...Reméljük majd kiderül. Viszont ha a stalker lopott, egy kicsit csalodok majd bennük, de azér fasza a játék...És nem fog nagyon érdeeklni. Csak nehogy az legyen a vége, hogy az egész világot bejárják a fekete öltönyös napszemüveges alakokk, és elveszik mindenki STALKER-ét...
  • Kolbaszharisnya
    Sziasztok!Én még csak ma kezdte a gamet!Nagyon tetszik!Csak azt áruljátok el nekem lécci,hogy pontosan hogy van a Stalker Bar?Mert ugy tudom ott lehet minden sz*rt venni(ruhát a radioaktivitás ellen,távcsövet,cuccokat,lámpát!)!Viszonyleg részletesen valaki leirná?Most vagyok annál a hidnál,ami alatt át kell vergödnöd magad,egy csepp henteléssel,és most segitettem Foxnak!(eddig a trader mellékküldijeit csináltam)(apropo Trader mellékküldi:Bring over the tail to pseudodog!---Ilyet hol találok?)
  • haxoror
    igen, az a jó befejezés :)