S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudom mit izéltek,én örülök h ilyen a grafja,legalább fut a gépemen!és ennek a játéknak a hangulata az ami hódít szerintem...
Hat szerintem 1 gameban nem a grafikat kell nezni mert attol meg hogy nincs jo grafja a gamenak elehet vele tolteni heteket meg ennek nem anyira szar a grafikaja hogy fikazni kene meg sztem nem az volt a legfobb munka a jatekban. Nagyon hangulatos game reg nem volt olyan jatek amivel enyire eltudtam jatszani meg hogy enyire elethu

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

maffioso
nem szar hej
😄
nagyon is jo

\"If in doubt, flat out!\"

Pucher
HL2-vel össze se lehet hasonlítani, ez közel nem éri el azt a szintet amin az van. Fõleg hogy még idén kiadják a HL3-mat.

GLORY GLORY MAN UNITED

maffioso
jo mind1
tartom a véleményem továbbra is fogom tolni mint az összes game-t mert a carbont is kitoltam de hát hagyjuk ott is szeretnek😄
nem tetszik az sem már mert unalmas
graf és játékmenet ami nemjo
a környezet tényleg nagyon jo, de remélem lesz második része vagy vmi hatalmas patch

bakvarnyu
nekem 1 giga mellett 2 virtuális van . Itt-ott nekem is szaggat dinamikus fényekkel de ki lehet bírni.

Pedig azok a legjobbak. 😊

Why so serious?

Glpetyus
monnyon le a kod2

scorpeeon
Vmi anomália cseszeget 😊 Nálam már szellemek repkednek 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

2-3 giga FIX! vagyis Min/Max ua..

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Még egy apró megjegyzés...Kicsit erõs egy második világháborús környezetet egy katasztrófa súlytotta környezethez hasonlítgatni látványvilágban...😊)))

zolo
Pénzem nincs ramra, a virtualt mennyire toljam fel?

http://flickr.com/photos/zolika90/

maffioso
nekem a grafika és a játékmenet nem tetszik
és tartom azt is hogy a fegyverek meg az ilyen tárgyak nem szépek fujjosak

scorpeeon
Pontosan errõl van szó: Egy teljesen dinamikusan változó világ zajlik körülötted: Változik az idõjárás, történnek dolgok. Az az érzésed szinte, hogy tényleg ott vagy. A hangulat is árad belõle: a tábortûznél énekelnek stb.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

bakvarnyu
nem játszok fantazi szarokkal <#vigyor1>

köszi

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

maffioso
konzol paranccsal megoldhato(mármint a granyo😄)

bakvarnyu
kevés a memória, mindkettõ

PhantomAss
érdekes van egy haverom aki pont ezt monda-olyan szar a grafika egy fos ez a játék a világ [email protected]áccott 5 percet az elsõ pályán oszt letörölte
mondtam jöjjön nézze meg az én gépemen fullon, csinálok neki mentést vmi jó xlab-os pályán-hát mit mondjak alig akarta abbahagyni a játékot
(nagy CoD fan a srác, állandóan taktikázik, guggol, kihajol szal nem csak nyomja a ravaszt, és vigyorgott mint a tejbetök mikor a katonákkal 10 percig bujócskázott az épületben,nem tudta õket lelõni, aszongya ilyen ai-t még nem látott)
szal a grafika a hl2-õt lenyomja simán, de az elsõ 5-ben simán ottvan
és ezt nem azért mondom mert én így látom...erõs gép kell hozzá de megéri
<#worship>

GOOBY, pls

erx13
bent a reaktorban, azon a szinten ahol a wish maker hez mész, ott arébb fel kell mászni egy létrán és ott kell kikodolni az ajtot...

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Én is imádtam a CoD 2-t, jó kis game volt. Nekem grafikailag a stalker jobban bejön /esõvel meg mindennel/. Különben se a grafika a lényeg.

Why so serious?

maffioso
nem tom irtam-e hogy randa de akkor most irom
jo persze nem "rossz" de....hagy némi kívánni valót maga után
játék menet ami még nem tetszik
azért 2002ben a gs bétatesztjében kicsit jobban volt leirva mint amit tapasztaltam
nem tudom ki játszott innen az oblivionnal de annak mondom hogy ha a két játékmenetet kevernénk sokkal jobbat kapnánk

zolo
Hello

A játék 1024x768-ban csak static lighton és mediumon megy élvezhetõen, ha fentebb veszem static lightról , akkor forduláskor berángat.Hogyan tudnám belõni úgy, hogy szebb legyen , és ne is rángasson be,Tehát hogy a static lightot fentebb tudjam tenni?

Gépem: A64 3200+ , gef 7600gs(ddr2), 768 mb ram, 1152 virtuális memória

http://flickr.com/photos/zolika90/

bakvarnyu
És akkor most hova jutottunk ? Attól még az itt levõk ugyanúgy szeretik tovább<#vigyor1>

scorpeeon
A COD2 szép játék, az biztos. De tényleg kár összehasonlítani a S.T.A.L.K.E.R.-el. Látványban tényleg szép a COD2, de azért árnyékokban sehol nincs a Stalker-tõl. A látványa meg más, de nem mondanám rá, hogy szebb. A COD2 fizikája is pontosan a nullával egyenlõ, csoda, hogy leesik a gránát, miután eldobod és nem az ég felé száll el 😊 Most nem szídni akarom a COD2-t, mert jó játék és én is sokat játszottam vele, de össze sem hasonlítható egy olyan játékkal, mint a Stalker.

téged a thq-tól kértek arra hogy játszd a játékot???? Mert szerintem nem kötelezõ ezzel játszani! Minden játékba bele lehet kötni de ezt már ezen a fórumon belül letárgyaltuk. Játsz mással! Nekem nagyon bejön régóta vártam már rá! Szerintem jó a graf (megfelelõ videókártyán) és ami a lényeg: a sztori, és vedd már észre milyen világot építettek fel!!!! a realitást keverték a fikcióval megfelelõ arányban és ami kijött azt nem 5 perc játék után kell megítélni! megsúgom a játék az elsõ laboratóriumi kirándulásnál indul be! ha már itt tartunk: a laborban mi a fasz baszkodja hozzám a tárgyakat ( kurva jól van megcsinálva ez is) !

maffioso
na végre belátod😄(tudom hogy azért irtad hogy vége legyen)
de a cod2 hamarabb lett szebb mint a stalker
értsétek meg amit irtam mégha nem is tûnik magyarnak😄

Azért itt szeretném megjegyezni bár továbbra is szeressem ezt a játékot de a grafika csak "távolról" gyönyörû tehát elég randa szögletes tud lenni egy egy leterített ellen a földön (fõleg kutya,malac,stb...)...De ez továbbra is mókás hogy ez randa..😊

Hát pedig a Stalker szebb mint a CoD 2, szerintem legalábbis. De persze nem gondolom komolyan meg hülye is vagyok ehhez.

Why so serious?

maffioso
oké
erre most mit mondjak
valosághû az azért elég erõs mint amûanyag érzés is
nem tudom mért nem fogadjátok el hogy ez a játék sokkal többre lett volna képes
minden téren

bakvarnyu
Márpedig PONT Olyan amilyennek vártam, és még megy is szépen a gépemen úgyhogy nekem a kinézetre egy rossz szavam sincsen.

te tegyél már fent mindent fullmaxra mind2 játk esetében
a cod-ban sok helyen "müanyag" érzésed lesz
ez viszot gyönyörü...teljesen valósághû...

maffioso
én toltam mint a legényanyában😄

bakvarnyu
<#vigyor1>

Makkmag
😄

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

maffioso
én is levontam a következtetést ne aggódj
ilyet benyögni hogy a cod2 nem szebb szerintem te sem gondolhatod komolyabban

sevendoor
A patch felrakása után sajnos a modok sem mûködnek 😞

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Makkmag
Most miért vagy ilyen? Én a traktornak akkor is örültem, kár, hogy nem lehet vezetni...

bakvarnyu
Miért "buzi fasz", egyébként meg nem is provokál.

"te mekkora szar vagy"
Jó hogy ezt írtad, így már tudom kb. mennyit ér a véleményed. Semmit.

Why so serious?

Makkmag
?
Próbálj meg kicsit magyarosabban fogalmazni.

Az a jó a vitában hogy mindkét fél átment dücskõ bunkózásba..😊
Maradjunk annyiban hogy akkora parasztok vagytok ebben a játékban is az óriás paradicsomföldet keresgéltétek elsõre..😊

maffioso
most a graf volt a lényeg

the elder scrolls 4 oblivion = TES4 amúgy az x16 labnál járok még nem nagyon vágom h. hogy jutok majd be mert kicsit sok körülötter a psi zombi de rohadt hangulatos kezd lkenni a gamma😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Glpetyus
moderálást,htx
mafioso,te meg menj feküdj már le baz+...

maffioso
nem provokálok senkit de képzeld el még azt tenném

maffioso
nem provokálok senkit de képzeld el még azt tenném

sztem nem kéne ezt a cod2-vel összehasonlitgatni
az ég világon semmiben sem hasonlitanak...max aban hogy mind2 FPS

maffioso
the elder scrolls

Pucher
Na megy a nagy fikázás hogy ez nem szép meg az nem szép, emberek tény hogy nem olyan a grafika amit ettöl várni lehetett csak senki nem mondja ki. konkrét példa hogy az R6 Vegas-nak sokkal szebb a grafja mégse évszázadok óta fejlesztik ez tény!!!!!!!

GLORY GLORY MAN UNITED